Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2012 | 2017-06-09 | 3855

Aprašymas: Prieš porą metų apkeliavęs aplink pasaulį, gerokai paaugęs vėžliukas Semis grįžta su naujais draugais ir neįtikėtinais nuotykiais! Lydėdami jaunus žuviukus į atvirą jūrą, Semis kartu su geriausiu savo draugu Rėjumi patenka į brakonierių tinklus ir yra parduodami didžiulį akvariumą turinčiam restoranui Dubajuje. Vos ten patekę Semis ir Rėjus iškart imasi kurti išsigelbėjimo planą, tačiau ištrūkti nėra taip paprasta. Mikliai susiradę naujų draugų ir sukurpę tobulą pabėgimo planą, du bičiuliai su nepalaužiamu ryžtu širdyse patraukia namų link.

2022 | 2017-06-09 | 3718

Animacinio filmuko Maša ir lokys lietuviškai serijoje „Pasienis saugus“ vaikai ir jų mamytės sužinos, kad šį kartą lokiui problemas kels ne Maša, o morkas vagiantis kiškis. Lokiui tenka budėti visą naktį saugant savo daržą, na o dieną jį mielai sutinka pakeisti mažoji išdykėlė. Tik ar nebus taip jog Maša, saugodama nuo vienos bėdos, pridarys daugybę kitų? Serijoje „Pasienis saugus“ žiūrovai išvys, kokią galų gale apsauginę sistemą lokys įrengs savo darže.

2015 | 2017-06-09 | 4143

Aprašymas: Trisdešimtosios karalystės caras savo šimtas penkiasdešimtmečio proga nutarė, kad jam jau pakaks – laikas į užtarnautą poilsį. „Pavargau, aš išeinu,“ – tarė caras ir pasiėmęs meškerę su kibirėliu išėjo į gūdų kaimą. Tuomet saugoti valstybę ėmėsi Ivanas su Vilku Pilku. Ivano žmona Vasilisa prisiminė, kad jiedu taip ir nebuvo išvykę į povestuvinę kelionę, ir užsienio ji iki šiol nemačiusi. Ivanas neprieštaravo, todėl visi, kartu su Katinu bei Vilku Pilku, sėdo ant skraidančio kilimo-lėktuvo ir išvyko į kelionę. O vadovauti šaliai jie pavedė paprasčiausiai daržo kaliausei… Kol filmo herojai žioplinėjo po Milaną ir Paryžių, Trisdešimtojoje karalystėje kaliausė pradėjo įvedinėti savo tvarką…

Caraitis Ivanas ir Vilkas pilkas 3 - Иван Царевич и Серый волк 3 (2015)

2000 | 2017-06-07 | 3564

Filmukas Pilkakaklė. Rudenį, prasidėjus šalčiams, šaltukas išgasdino paukščius. Seni ir patyrę tikrino jaunesniųjų pasirengimą kelionei į šiltus kraštus. Viena antis turėjo dukrelę, kuri sunkiai skraidė, nes jos sparnelis buvo pažeistas. Todėl motina nutarė neskristi su visais paukščiais ir pasiliko žiemoti. Atėjus speigui ir užšalus ežerui Pilkakaklė ir visa šeima patiria daug išbandymų. Bet laimei ateina pavasaris ir viskas baigiasi gerai.

1986 | 2018-07-24 | 5804

Aprašymas: Kad „Aštuonkojų iš antro aukšto“ neįmanoma pamiršti net praėjus dviems dešimtmečiams, įrodo gausybės komentarų interneto forumuose. Trisdešimtmečiai, keturiasdešimtmečiai vadina serialą geriausiu filmu vaikams kada nors rodytu tuometinėje Tarybų Sąjungoje. Septynmetis Gonzikas ir dvejais metais vyresnė jo sesutė Eva, su tėvais besisvečiuodami Portugalijoje, paplūdimyje randa porą „plastilino“ gabalėlių ir iš jų nulipdo du mažus aštuonkojus. Pasirodo, šis „plastilinas“ gyvas – nulipdytieji aštuonkojai kalba, labai mėgsta druską ir nenusakomai reaguoja į elektrą, todėl aplinkui namą, kuriame gyvena šeima, pradeda dėtis labai keisti dalykai. Tačiau čia dar niekai, palyginti su keistenybėmis, prasidėsiančiomis tada, kai mokslininkas Georgas su savo žmonėmis leisis ieškoti paslaptingosios materijos – jos pėdsakai atves į Prahą…

2030 | 2018-07-24 | 4496

Aprašymas: Drakonų kova (angl. Dragon Ball) – Japonijos animacinis serialas. Pasakojama apie mažą berniuką vardu Son Gokas, kurį mažą rado senas kovų meistras ir pradėjo jį mokyti kovos menų. Vieną dieną Gokas sutinka mergaitę vardu Bulma ir jie kartu nusprendžia ieškoti 7 Drakono rutulių, mitiškų rutulių, kuriuos surinkus iškviečiamas Dievas Drakonas, kuris išpildo bet kokį norą. Gokas sutinka daug stipruolių, su kuriais susikauną dėl Drakono rutulių ir beabejo susiranda daug naujų draugų. Kartu su Krilinu Gokas toliau uoliai ir sunkiai mokosi kovos menų pas Džiną Vėžlį, kad dalyvautų pasauliniame kovos menų turnyre. Iki turnyrų laikotarpiais Gokas susikauna su blogiukais tokiais kaip Valdovas Pilafas, Raudonojo Kaspino Armija, demonų valdovas Pikolas ir jo parankiniai, kurie taip pat ieško Drakono rutulių.

2009 | 2017-06-09 | 3609

Aprašymas: Užburianti fantazija apie paralelinį pasaulį, kurio likimas – skudurinių lėlių rankose. Filmuko istorija pasakoja apie post-apokaliptinį pasaulį, kur žmonija – ant išnykimo ribos, o žemę valdo mašinos. Šios protingos mašinos buvo sukurtos geram tikslui – padėti atstatyti karo nusiaubtas teritorijas. Tačiau netrukus ėmė maištauti ir pačios ėmė gaminti tokius pat aparatus su vienu tikslu: nušluoti žmones nuo žemės paviršiaus. Baisiąsias mašinas sukūręs mokslininkas prieš pat mirtį sukuria dar vieną stebuklą: keletą skudurinių lėlių, pavadintų tiesiog numeriais ir įpučia joms gyvybę. Devintasis atsibunda apokaliptiniame pasaulyje visiškai vienas…

2030 | 2018-07-24 | 4262

Aprašymas: Klyvlendo šou (angl. The Cleveland show) – JAV animacinis serialas. Ar pamenate tą mielą juodaodį Pyterio Grifino kaimyną, kuriam dažnai tekdavo pasijusti nemaloniai, kai draugai nuversdavo jo namo kampą ir jis tiesiai iš antro aukšto kartu su vonia krisdavo ant žemės? Neaišku kiek kartų kultinėje „Šeimos bičo“ istorijoje Klyvlendui teko remontuoti namą, tačiau nuo šiol jis ramus – turės savo šou, kuriame bus jo šeima, jo draugai ir jo taisyklės. Nuotaikingo animacinio filmo istorija pasakos apie naują Klyvlendo istoriją, kai iš Rod Ailendo Quahago miestelio jis persikelia gyventi į Virdžinijos miestą Stulbendą. Išsiskyręs su žmona jis prisimena savo duotą pažadą mokyklos laikų simpatijai. Nieko nelaukęs, kartu su Klyvlendu jaunesniuoju persikelia pas mylimąją Doną ir du jos vaikus. Čia ir prasideda naujas juodaodžio gyvenimas. Paskutiniame „Šeimos bičo“ sezone Klyvlendas pasirodė tik keliuose epizoduose, jo naujas šou taip pat kartais kirsis su senų draugų istorijomis. Šis šou daugiau orientuojasi į šeimos santykius“, – apie „Klyvlendo šou“ pasakoja vienas iš scenarijaus autorių ir pagrindinio personažo įgarsintojas Mike‘as Henry.

2009 | 2017-06-09 | 3696

Aprašymas: Senas niurzgalius ir šykštuolis Ebenyzeris Skrudžas gyvena be meilės. Jam niekas neįdomu, jo niekas nedžiugina, nestebina, nesuteikia džiaugsmo. Vienintelį malonumą patiria nuolat varinėdamas savo ištikimą tarną. Tačiau vieną stebuklingą naktį Skrudžo gyvenimas pasikeičia. Į nepakartojamą kelionę senąjį bambeklį pasiima trys šventų Kalėdų dvasios: Praeities, Dabarties ir Ateities Kalėdų. Dvasios jam aiškiai ir nedviprasmiškai parodo jo didžiuotis pagrindo nesuteikiančią praeitį, skaudžią dabarties pasaulio tiesą ir ateityje slypinčius pavojus, jei Skrudžas nepasistengs tapti geresniu žmogumi.

2017 | 2017-06-09 | 3927

Aprašymas: Kai nekalti ir pilietiški Gotamo, Metropolio ir kitų miestų gyventojai ima daryti protu nesuvokiamus nusikaltimus, Betmenas suvokia, kad čia įsivėlusi antgamtinė jėga ir privalo į pagalbą sukviesti visas specialiąsias pajėgas – Džoną Konstantiną, burtininkę Zataną, Džeisoną Bludą, Deadmaną ir kol dar ne per vėlu, užkirsti kelią galimai pasaulio pražūčiai.

2013 | 2017-06-09 | 3960

Aprašymas: Šiame trumpame epizode žaislai išvyksta į kelionę, kurios metu sprogsta padanga, todėl žaislų sąvininkei Bonei ir jos mamai tenka leisti kuriam laikui apsistoti pakelės motelyje. Žaislai pradeda dingti vienas po kito ir taip prasideda jų paieškos. Galiausiai visi įsivelia į paslaptingą, žiaurų ir gąsdinantį įvykių sūkūrį, kurio meto žaislų likimas pakimba ant plauko.

1998 | 2017-06-09 | 3606

Donald Duck Spare The Rod išleistas 1954 m.

1998 | 2017-06-09 | 3666

Donald Duck Up a Tree išleistas 1955 m.

1991 | 2017-06-09 | 4126

Aprašymas: Kartą vidurdienį varna Albertina kietai įmigo ir, skrisdama aukštyn kojom, sapnavo sapną aukštyn kojom: ten pelės vaikėsi kates, o katės – šunis, ten saulė švietė naktį, o mėnulis – dieną… Ten visas pasaulis apvirto aukštyn kojom: paršelis skraidė, visų pamirštas klaidžiojo gimtadienis, liūtas riaumojo plonai, karaliui nebeliko uogienės, o kiaulės linksmai šoko ir dainavo: „Jūs gyvenat taip, kaip norit, mes gyvenam aukštyn kojom!“

2014 | 2017-06-09 | 3851

Aprašymas: Zarina, labai protinga ir smalsi fėja, yra sužavėta fėjų dulkių magijos bei pasiryžusi išsiaiškinti, kokių galių jos turi. Po slaptų eksperimentų su mėlynomis dulkėmis Fėjų slėnyje įvyksta nelaimė, o Zarinos prižiūrėtojas fėjūnas Garis pašalina ją iš dulkių saugotojų. Zarina išvyksta iš Fėjų slėnio. Po metų Fėjų slėnyje surengiamas Keturių metų laikų festivalis, kuriame pasirodo visų metų laikų fėjos. Per pasirodymus fėjos pastebi Zariną skraidant aplink auditoriją ir barstant ant žiūrovų keistus miltelius, kurie priverčia juos užmigti. Fėjos pasislepia, o kai Zarina išvyksta, jos supranta, jog kad šioji pavogė visas mėlynasias fėjų dulkes – vienintelį dalyką, iš kurio išgaunamos geltonosios dulkės, leidžiančios fėjoms skraidyti. Fėjoms nelieka nieko kito, kaip sekti Zariną ir sugrąžinti mėlynąsias fėjų dulkes ten, kur joms ir vieta.

2000 | 2017-06-07 | 3979

Senosios animacijos filmukas Tai bent tigras. Kartą gyveno mažas žaismingas katinėlis. Jis norėjo būti kaip didelis tigras ir visus gasdindavo. Mažylis išgasdino ožiuką ir kalakutą bei kitus žverelius, tačiau niekas tokio tigro nebijojo. Tai bent tigras, nusiminė. Tada jis pasakė mamai jog pelę išgasdino. O mama jį pamokė, kad visos pelės bijo kačių ir geriausia būti tokiu koks esi. Tai bent tigras - linksmas filmukas vaikams.