Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1970 | 2017-06-09 | 3921

Pluto's Judgement Day.

1998 | 2017-06-09 | 3685

Donald Duck Donald and Pluto išleistas 1937 m.

2030 | 2018-07-24 | 3303

Aprašymas: Drakonų medžiotojai (angl. Dragon Hunters) – tai Kinijos ir Prancūzijos animacinis serialas. Po daugelio amžių iš mūsų planetos liko tik salos, kurios laisvai plaukiojo pasauliniame vandenyne ir buvo sujungtos senoviniais kabančiais tiltais. Salų gyventojai, nuskurdę lordai ir vargšai valstiečiai, žinojo tik vieną įstatymą: valgyk kitus ir saugokis, kad tavęs nesuvalgytų. Šio pasaulio siaubas buvo milžiniški mutantai drakonai. Ir tik patys drąsiausi galėjo kautis su jais. Tokie buvo du draugai – Lianas Čiu ir Gvizdas, drakonų medžiotojai…

2022 | 2017-06-09 | 3750

Filmuke Tolimas giminaitis pas lokį atvyksta svečias. Su juo nedelsiant nori susipažinti ir išdykėlė Maša. Tačiau pasirodo, kad naujasis svečias ir Maša negali pasidalinti žaislų. Nuolat konkuruodami vaikai nė nepastebi, kad atlieka lokiui visus namų ruošos darbus, kol ateina vakaras. Ar nepasigailės lokys per greit išlydėjęs giminaitį namo, juk Mašai taip patiko nauja draugystė su Tolimu giminaičiu?

2009 | 2017-06-09 | 3923

Aprašymas: 78-erių metų Karlas Fredriksenas svajojo apie tai, kad pripūs daugybę balionų ir išskris pasižvalgyti į Pietų Amerikos laukinę gamtą. Vieną gražią dieną senukas pagaliau ryžosi… Pūtė ir pūtė ir pagaliau pripūtė tūkstančius spalvotų balionų, kurie atplėšė jo seną namelį pakėlė į orą. Tačiau jis net baisiausiame košmare neįsivaizdavo, kad netrukus į jo duris (beje, kabančias kelių kilometrų aukštyje) pasibels ne kas kitas, o labiausiai nekenčiamas vaikas iš visų, kiek tik jis pažįsta – Raselas…

2012 | 2017-06-09 | 4009

Aprašymas: Plastelininės animacijos čempionai iš anglų studijos „Aardman“ iškėlė plastelinines bures barzdotų ir ūsuotų piratų laive, kuris plaukia ieškoti aukso ir bando išvengti bermudų trikampio akistatos su jūrų baisa pabaisa. Kapitonas kausis su demoniškai pikta ir piratų nekenčiančia Karaliene, diskutuos apie išradimus su jaunuoju mokslininku Charlesu Darvinu ir konkuruos šauniausio pasaulyje pirato rinkimuose su viliokle Kardine Lize, bei gudriuoju Juoduoju Belami.

2013 | 2017-06-09 | 4027

Aprašymas: Filmuko veiksmas vyksta tolimoje planetoje Baba. Žavingas astronautas Narsusis – savo planetoje mylimas ir gerbiamas, kaip nacionalinis didvyris. Mėlynieji ateiviai žavisi stipriu, gražiu bei gyvenimiškai gudriu narsuoliu. Narsiojo brolis – silpnas, neišvaizdus, bet protingas moksliukas Žydrūnas. Išgirdę pagalbos šauksmą broliai iškeliauja į gelbėjimo operaciją kitoje planetoje. Deja, jie abu ten pagrobiami ir atskiriami. Narsusis nori išgelbėti brolį, tačiau kuris kurį gelbės iš tiesų? O gal geriausi planai įgyvendinami tik sujungus protą ir jėgą?

2000 | 2017-06-07 | 3497

Piemenaitė ir kaminkretys filmukas pagal H.K.Anderseno pasaką. Kiekvienas namas turi savo gyvenimą ir seka savo pasaką. Čia miega vaikai. Viename name gyveno dvi krištolinės statulėlės, kurios pamilo viena kitą. Tačiau piktas ponas jiems neleido būti kartu, todėl statulėlės pabėgo per kaminą. Tačiau jie apkeliavę platūjų pasaulį nutarė sugrįžti į savo lentyną. Visur gerai, bet namie geriausia.

2030 | 2018-07-24 | 3458

Aprašymas: Ką darytum, jei galėtum spręsti, kam lemta gyventi, o kam – mirti? Ką darytum, jei turėtum Dievo galią? Toks klausimas iškyla talentingam japonų studentui Jagamiui Laitui, kai jis vieną dieną randa „Mirties Užrašus“, nuobodžiaujančiam Mirties Dievui Ryukui priklausantį sąsiuvinį, į kurį įrašius bet kokio žmogaus vardą tas žmogus miršta. Daugeliui toks antgamtinis mirtį sėjantis įnagis keltų vien baimę, bet tik ne Laitui – šis jame mato galimybę. Galimybę išpildyti savo utopinę svajonę – sukurti pasaulį be visų, jo nuomone, nenusipelniusių gyventi individų (nusikaltėlių) ir tapti jo Dievu. Neilgai trukus Laitas pradeda savo kruvinajį žygį žudydamas visų pasaulio šalių niekšus. Tarptautinė Interpolo organizacija beveik iš karto pastebi, jog nusikaltėliai pradeda masiškai mirti paslaptingomis mirtimis, ir nežinomo žudiko pėdomis pasiunčia savo geriausią agentą, žinomą vien inicialu L – protingiausią pasaulio detektyvą. Mirtinas lošimas tarp Laito ir L prasideda, lošimas, kuriame statoma viso pasaulio ateitis…

1992 | 2017-06-09 | 4505

Aprašymas: Populiariausių animacinių filmų katės ir pelės yra įmestas į vaidybinį filmą. Istorija Tomas ir Džeris bando padėti našlaitei merginai, kuri yra išnaudojama gobšių globėjų, našlaitė bando surast savo tėvą, pelės ir katino pagalba.

2014 | 2017-06-09 | 3779

Aprašymas: Pirmokas Masaya yra bailiukas, nepaisant jo didelio ūgio. Kadangi jis vienas bijo eiti tamsiu taku į mokyklą, jo ranką laiko Akio, maža, bet drąsi antrokė. Masaya žavisi Akio ir nori būti toks pats stirus, kaip ir ji. Vieną dieną Akio puola į ašaras, todėl Masaya norėdamas ją pralinksminti susiruošia į kelionę.

2010 | 2017-06-09 | 4119

Aprašymas: Galingoje vikingų gentyje auga berniukas, vardu Žagsulys. Berniukas turi savo požiūrį į pasaulį, kuris nesutampa su vyraujančiu šioje žiaurių, didvyriškų slibinų medžiotojų ir žudikų gentyje. Jei Žagsulys būtų eilinis vaikis, niekas pernelyg nesisielotų – laikytų nevykėliu ir tiek. Tačiau jis – vikingų genties vadų vaikas, kuriam numatyta didi ir šlovinga ateitis. Trumpai tariant, Žagsulys išsiunčiamas į žygį, kurio metu turi sumedžioti savo pirmąjį slibiną ir taip parodyti, kad yra pasirengęs tapti pilnaverte genties dalimi ir tinkamu savo tėvo įpėdiniu. Įdomumai prasideda, kuomet berniukas, pagaliau suradęs slibinų gyvenvietę, savo užduočiai atlikti išsirenka patį silpniausią slibiną, kuris netgi neturi dantų (ir yra vadinamas Bedančiu).

2006 | 2017-06-09 | 3678

Aprašymas: Grizlis Bugas mėgaujasi idilišku ir ramiu gyvenimu mažame kalnų miestelyje, kurio gyventojai jį myli ir gerbia. Vieną dieną geraširdis meškinas pastebi medžiotojo automobilyje įkalintą elnią Eliotą ir nusprendžia išlaisvinti nelaimėn patekusį nepažįstamąjį. Bugas tikisi daugiau jo niekuomet nepamatyti, tačiau Eliotas turi sumąstęs visiškai kitokį planą. Įkyruolis elnias nori atsidėkoti savo išgelbėtojui. Gražiais žodžiais apsvaigintas grizlis ryžtasi trumpai ekskursijai į mišką net neįtardamas, kad jau po kelių akimirkų dėl šio sprendimo teks gailėtis. Jų gyvybėms iškyla milžiniškas pavojus, nes po trejų dienų miške prasideda medžioklės sezonas.

2000 | 2017-06-07 | 3681

Filmukas vaikams Akmens sūnus ir milžinas. Pasakojimas apie milžiną, kuris iš žmonių pavogė ugnį, šviesą ir šilumą. Didvyriai karžygiai norėjo nukauti milžiną, tačiau jis pasirodė toks galingas, jog susiurbė debesis ir pūsdamas užšaldė visus karžygius. Tačiau atsirado vienas narsus jaunikaitis kuris stojo į kovą su milžinu. Jis stebuklinga strėle šovė į žvaigždes ir atšildė karius. Vėliau nujojęs pas milžiną gudrumu ir narsa jį nugalėjo. Milžinas siūlė jam savo jėgą, tačiau narsus karys atšovė jog jėga priklauso tik žmonėms. Jaunikaitis sugražino ugnį, visi paukščiai žvėrys ir žmonės džiaugėsi ir šlovino Karį Susruką. Filmukas moko narsos, dorybės ir rūpesčio kitais.

2009 | 2017-06-09 | 3603

Aprašymas: Kai astronautas Čarlis „Čakas“ Beikeris nusileidžia tolimoje planetoje, labai nustemba supratęs, kad visatoje mes, žmonės, gyvename ne vieni. PLANETA 51 – pilna žalių padarėlių. Jiems Čakas – tikras ateivis ir jie klaidingai nusprendžia, kad jo atvykimas reiškia tik viena – prasidėjo žmonių-ateivių invazija į jų šalį! Laimei, linksmas vietinis astronomas Lemas supranta, kad Čakas nusiteikęs draugiškai ir imasi neįmanomos misijos – saugiai pargabenti jį į erdvėlaivį, sukantį atgal Žemę…