Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2012 | 2017-06-09 | 4058

Aprašymas: Kažkur tarp Rio ir Madagaskaro, saulėtame Mozambike egzistuoja magiškas paukščių miestas – Zambezija. Jame traukdami nuotaikingas dainas ir kasdien linksmindamiesi gyvena viso pasaulio paukščiai: nuo mažiausio žvirblio iki galingiausio erelio. Paukščių gyvenimas – tai nuolatinis laisvės ir nuotykių troškimas. Deja, sakaliukas Kajus – nedrąsus ir naivus paukštis. Nuo mažumės gyvenęs tik su tėčiu, Kajus iš jo išmoko vikriai skraidyti ir išgyventi dykumoje. Tėtis Tendajus sūnui nuolat kartojo, kad šis turi išmokti rūpintis pats savimi. Sakaliukui trūko draugų ir linksmybių, jis nebenorėjo gyventi kaip atsiskyrėlis, tad pasakęs tėčiui, kad jau gali pasirūpinti savimi pats, iškeliavo. Pakėlęs sparnus Kajus išlekia į paukščių rojų – niekada nematytą ir paslaptingą Zambeziją. Nukeliavęs į didžiulį svajonių miestą sakaliukas panyra į kunkuliuojantį paukščių bendruomenės gyvenimą. Apsuptas plepių papūgėlių, išmintingų erelių bei peralkusių marabu, Kajus sužino, kad miestui reikia greitų kaip vėjas ir stiprių kaip akmuo paukščių. Iš tėčio išmokęs vikraus ir greito skraidymo, Kajus netrukus tampa Zambezijos gynėjų „Uraganų“ nariu. Svajonių miestą užpuolus varanui Budzo ir jo sąjungininkams, Zambezijos gyventojai stoja į kovą. Gindamas miestą nuo gigantiškų roplių, sakaliukas privalo išgelbėti ir pagrobtą savo tėtį. Vykdyti šią svarbią užduotį Kajui padeda draugai. Nuolat tinginiaujantis, save labai mylintis žvirblis – Yzis ir gražuolė Zambezijos vadovo duktė Zoja, galiausiai net varanų armijai padėję maitėdos marabu prisijungia prie Kajaus ir padeda išgelbėti Zambeziją.

2022 | 2017-06-09 | 3983

Animacinio filmo „Maša ir lokys“ serijoje „Uogienės diena“ vaikai ir jų tėveliai pamatys,kaip sekėsi lokiui virti uogienę. Išdykėlė Maša ir vėl privers savo didįjį draugą darbą pradėti nuo pradžių. Net pačiai nenuoramai pagails lokio ir ji tuoj pat sugalvos, kaip draugui padėti. Serijoje „Uogienės diena“ žiūrovai sužinos, kuo baigėsi lokio uogienės virimas.

2030 | 2018-07-24 | 3765

Aprašymas: Ragai ir kanopos sugrįžta (angl. Back at the Barnyard) – JAV animacinis serialas. Linksmas veršiukas Otis mėgsta dainuoti, šokti ir visaip juokauti. Skirtingai nuo savo tėvo Beno, gerbiamo karvių kiemo patriarcho, o taip pat seno ir išmintingo Mailso, Otis rūpinasi tuo, kad niekas nesužinotų apie “žmogiškus” gyvulių sugebėjimus. Bet kai Otis pajunta ant savo pečių nelengvą atsakomybės naštą, jis sugeba sukaupti visą savo vyriškumą ir imasi lyderio vaidmens…

2030 | 2018-07-24 | 3063

Aprašymas: Tadakunis, Hidenoris ir Jošitake yra mokiniai iš tik berniukų mokyklos. Šis pasakojimas tiesiog apie jų kasdienius gyvenimus, kaip mokinius. Laimėti krepšinio turnyrą? Surasti tikrąją meilę? Nieko panašaus čia nerasite. Ar tai būtų bereikšmis ginčas, kol triniesi su draugais, ar susitikimas su keistu bendradarbiu, bedirbant nepilną darbo dieną, ar tai pasitelkimas audringa fantazija, vėjuoto vakaro metu…

2010 | 2017-06-09 | 4064

Aprašymas: Trumpametražinis fantastinis filmukas „Sintel“ nieko nepaliks abejingu. Be abejo, tai geriausias studijos Blender Foundation darbas. Ši jaudinanti istorija įvyko spalvingame ir fantastiniame pasaulyje. Pasaulyje, kur vienišai merginai vardu Sintelė teks vykti ieškoti svo neįprasto mažo augintinio, kurį ji priglaudė…

2000 | 2017-06-07 | 3761

„Aitvaras palėpėje“-senosios animacijos filmukas vaikams ir jų tėveliams apie tris vaiduoklius,kurie nusprendžia pamiegoti palėpėje.Jie nori miegoti visą dieną, nes juk diena, kai yra šviesu, vaiduokliai nesivaidena. Mažasis gąsdintojas pro langą išvysta nepaprastą daiktą-aitvarą. Juo žaidžia mažas berniukas, tačiau jam vis trukdo paauglys. Išsikišus mažąjam vaiduokliui, didysis berniukas patenka į palėpę, pilną vaiduoklių. Kaip vaiduokliukai draugausi ir gąsdins berniukus pamatysite šiame filmuke, kuris teigia,jog negalima erzinti mažesnių už save, nes gali likti nubaustas.

2000 | 2017-06-07 | 3663

„Strėlė skrenda į pasaką“ – tai pasaka apie berniuką Vovą, kuris kartu su draugais išsiruošia į stebuklingą mišką. Jame berniukas nori surasti savo sesutės meškiną Lepečkojį, nes šis sedėdamas Vovos sukonstruotame lėktuve netikėtai pradingsta miško tankmėje. Šis animac. filmukas parodo, kokia turi būti nuoširdi draugystė ir kaip gera šalia turėti ištikimą draugą.

2030 | 2018-07-24 | 3256

Aprašymas: Kovotojas Reksas (angl. Generator Rex) – JAV animacinis serialas. Reksas yra penkiolikmetis paauglys, turintis įvairių biomechaninių savybių ir galių. Jis naudoja savo unikalius gebėjimus sustabdyti ir išgydyti nekontroliuojamus monstrus.

2000 | 2017-06-07 | 3832

Ožerškė – linksma, pamokanti istorija apie ožkelę, kuri norėjo būti gudresnė už kitus. Tinginė ir gudruolė, prisigerina seneliui, kuris ją gina ir gaili. Ožkelė meluoja jam, kad ją skriaudžia ir taip jo akyse lieka nekalta dėl savo poelgių. Tačiau jos melagystėms ateina galas ir net senelis nuo jos nusisuka. Tuomet Ožerškė pasitaiso, supratusi, kad vienišai gyventi bus liūdna ir graudu, todėl susitaiko su seneliais.

1998 | 2017-06-09 | 3605

Aprašymas: Skruzdėliukas Z-4195 buvo tik viena iš milijono skruzdžių. Patys suprantate, kokie buvo vargšelio šansai susipažinti su nuostabiąja princese Bala, kurią drovusis Skruzdėliukas Z jau seniai slapta mylėjo. Tačiau jausmas buvo toks stiprus, jog mažasis herojus ryžosi lengvai nepasiduoti. Pasipiktinęs sustabarėjusia skruzdėlyno luomine santvarka, Skruzdėliukas Z kreipėsi pagalbos į skruzdę – kareivį Vyverį, geriausią savo draugą, kad šis jam padėtų patekti pas princesę. Nelauktai Z gyvenimas visiškai pasikeičia – iš paprasto darbininko jis tampa skruzdžių kolonijos didvyriu. Pats to nenorėdamas, jis sukliudo generolui Mandibliui įgyvendinti savo baisų planą: sunaikinti koloniją ir vėl atkurti ją tokią, kokia patiktų tik pačiam ambicingajam generolui. Niekam iki tol nežinomas Skruzdėliukas Z tampa skruzdėlyno revoliucijos vadu, o jo neįtikėtini nuotykiai tik prasideda…

2017 | 2017-06-09 | 3937

Aprašymas: Gothame bręsta nelinksmos permainos. Miesto tvarkai ir ramybei ima grasinti piktasis Juokdarys. Šįkart, norėdamas nugalėti blogį, Betmenas bus priverstas atsisakyti savo įpročio dirbti vienam ir išmokti dirbti komandoje su kitais herojais (ir ne tik). Aišku, tai padaryti jam nebus lengva, tad Betmeno laukia daugybė nesusipratimų ir nepatogių situacijų, bendraujant su aplinkiniais. Na, bet gal tai – tik į gera? Juk net ir niūriausi kovotojai už teisybę bent kartais gali nusišypsoti, ar ne?

1978 | 2017-06-08 | 4077

Filmukas Maša daugiau nebe tinginė. Miega sau Maša ryte lovoje, o gegutė iš laikrodžio kukuoja ir kviečia keltis. Bet Mašai norisi pamiegoti. Vėliau senelė paprašė Mašos kad ji nueitų į parduotuvę, tačiau ji atsakė, kad mielai nueitų, bet nėra savo kojų šeimininkė. Tas pats ir su rankomis, kai reikia išplauti puodelius. Ir štai pradėjo rankos ir kojos nebeklausyti Mašos ir jai buvo ne pyragai :) Taip Maša ir visi vaikai pasimokė jog tingėti negalima.

2000 | 2017-06-07 | 3644

Mama. Kiek daug telpa į šitą žodį. Kas kiekvienam vaikui vaikystėje svarbiausia, kas gelbsti ir užstoja, kas paguodžia,sušildo ir apsaugo? Žinoma, kad - mama. Šiltas ir nuotaikingas animacinis filmukas ,,Mama", pasakoja apie saugų ir šiltą vaiko pasaulį, kai šalia yra mama. Tiek vaikams, tiek jų tėveliams skirtas pasakojimas apie mamos rūpestį ir stebuklingą vaikystės pasaulį. Svajonių ir vilčių metas, šiltame pasakojime ,,Mama".

2006 | 2017-06-09 | 3849

Aprašymas: Shari – čigonė, kuri svajoja apie sėkmingą balerinos karjerą. Ji įsimyli Keviną, kuris skatina jos laikytis savo svajonių, bet vėliau palieka ją su sudaužyta širdimi. Jai sekasi vis blogiau ir blogiau, kol ji įgyja stebuklingų baleto batelių porą…

2014 | 2017-06-09 | 3583

Aprašymas: Pirmojoje dalyje susitikę ir vienas kitą pamilusios nykstančios džiunglių gražuolės mėlynosios papūgos aros „Rio 2“ ir vėl nestokos jaudinančių nuotykių. Žydrūnas, jo pati Pupa ir trys jų vaikai gyvena tobulą gyvenimą savo magiškame svajonių mieste Rio de Žaneire. Kai rūpestingoji Pupa nusprendžia, kad judviejų vaikai turi išmokti gyventi ir laukinėmis sąlygomis – kaip tikri paukščiai! – ši margaspalvė šeimynėlė leidžiasi į nuotykių kupiną kelionę po Amazonę. Civilizacijoje užaugusio Žydrūno ši kelionė nedžiugina – jis jaudinasi, kaip jiems, miesto paukščiams, pavyks sutarti su laukiniais savo giminaičiais, ir nerimauja, kad Amazonės gamtos grožybės gali amžiams pasiglemžti jo mylimąją Pupą ir vaikus… Todėl jis turi būti drąsus, bebaimis ir savo šeimą pasiryžęs apsaugoti didvyris! Kaip jam sekėsi – čia jau atskira istorija…

2030 | 2018-07-24 | 3268

Aprašymas: Supermeno nuotykiai (angl. Superman: The animated series) – JAV animacinis serialas, kuriame herojus patiria neįtikėtinus nuotykius. Šiuose filmukuose apie Supermeno praeitį, dabartį ir ateitį Plieninis Žmogus susiduria su šmėklomis, galingomis senovės mitų ir legendų būtybėmis ir klastingais žmonėmis.

2022 | 2017-06-09 | 3655

Vieną dieną pas lokį atvyko svečias,- kas jis, vaikai sužinos serijoje Ūsuotas dryžuotas. Lokys su draugu puikiai leidžia laiką, kol netikėtai pasirodo Maša. Nors prireiks laiko, kol mergaitė susidraugaus su atvykėliu, tačiau vėliau prasidės nuostabūs nuotykiai. Juk lokio draugas yra tikrų tikriausias cirko artistas. Kaip reikia gražiai draugauti vaikai išvys filmuke Ūsuotas dryžuotas.