Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-09 | 4079

„Na, palauk!“ animacija ne vienerius metus skleidžia puikią nuotaiką. Serija „Vasarnamio bendruomenė“ patiks ne tik vaikams, bet ir jų tėvams. Filmuke pamatysite, kaip klostosi pikti vilko planai. Ar pavyks jam įsibrauti į kiškio kiemą? Ir kuo baigsis gaudynės motoroleriu? Pažiūrėję šią „Nu, pogodi!“ seriją liksite sužavėti, o šypsena bus iki ausų.

2030 | 2018-07-24 | 3508

Aprašymas: Istorija sukasi apie merginą, vardu Kuronuma Savako, dar pravardžiuojamą Sadako (atsimenate filmą „Skambutis“?), nes jos veidas kartais būna labai baisus ir ji keistai elgiasi. Ji stipriai žavisi savo klasioku Kazehajumi, bet jis to nežino. Jis labai malonus ir jo asmenybė labai traukia kitus žmones. Nepaisant savo veido, Savako po truputį pradeda susidraugauti su kitais ir gyventi normalų gyvenimą, kaip paprasta mokinė. Palaipsniui netgi ima veikti žmones, esančius aplink ją, netgi Kazehajų….

1998 | 2017-06-09 | 3703

Donald Duck The flying jalopy išleistas 1943 m.

2030 | 2018-07-24 | 3355

Aprašymas: Tera yra kažkas panašaus į energiją, kuri lemia žmogaus sėkmę ir laimę. Suprantama, kad kuo jos daugiau – tuo geriau. Kiekvienas žmogus turi du dvynius, bet lygybe čia net nekvepia. Vienas iš trijų yra pagrindinis šaltinis su didžiausiu energijos kiekiu, o likę du tik pagalbiniai. Jeigu susitinkama su savo dvyniu – vienas iš jų miršta ir perduoda savo tera stipriausiam. Dvynių sistemą prižiūri mototsumitama, daug stipresni už žmones padarai. Keita Ibuki yra melancholiškas ir savyje užsidaręs berniukas. Jam visada labai nesiseka – miršta artimi žmonės. Net ir motiną, po susitikimo su savo kopija, mirtinai sužalojo automobilis. Dar po kelių tokių atsitikimų berniukas nusprendžiau, kad toks yra jo likimas ir stengiasi daugiau su niekuo nesuartėti. Pasyvus plaukimas pasroviui baigiasi kai Keita susitinka su mototsumitama Kuro. Nevisai savo noru berniukas įtraukiamas į karą ir supranta, kad gal vis tik galima nugalėti lemtį.

1998 | 2017-06-09 | 3730

Donald Duck Good time for a dime išleistas 1941 m.

2013 | 2017-06-09 | 3754

Aprašymas: Absurdiška, fantastinė parodijų anime apie samurajus ir “Gintokio Joruzujos” laisvai samdomų padėjėjų nuotykius pseudo viduramžiškame Edo mieste. Žemę užgrobę ateiviai Amanto uždraudė nešioti kardus, tačiau vieno šimtadarbio – Gintoki Sakata – širdyje tikroji japoniška dvasia vis tik išgyveno. Jo padėjėjas, nerangus akiniuotis Šinpačis – pastoviai ignoruojamas “proto balsas”, o trečioji Jorozujos trijulės narė – nuostabioji Kagura, Jato klano narė. Jos augintinis Sadacharu, gigantiškas šuniukas, turintis žavų įprotį kramtyti galvas visiems, kurie jam pasipainioja. Jie save vadina Jorozuja, “visų galų meistrais” ir vykdo bet kokius užsakymus, svarbu, kad sumokėtų.

2000 | 2017-06-07 | 3769

„Kodėl išėjo kačiukas“ – tai animacinis filmukas vaikams apie kačiuką Dūmelį ir jo šeimininką, berniuką Vovą. Mama Vovai palieka raštelį, kad šis pamaitinų kačiuką pienu, tačiau berniūkštis neklauso ir visai nesirūpina kačiuku. Tuomet Dūmelis nusprenždia palikti Vovą, ir apsigyvena pas kaimyne. Ši istorija mus moko, jog visada reikia rūpintis kitais, nes kartais ir tau pačiam gali prireikti pagalbos.

2030 | 2018-07-24 | 3872

Aprašymas: Transformeriai: Praimas (angl. Transformers: Prime) – JAV animacinis serialas. Tolimose kosmoso platybėse, Kybertrono planetoje, tebuvo tik viena – mechaninė gyvybės forma: transformeriai – robotai, gebantys transformuotis į įvairiausius mechanizmus. Epas, prasidėjęs transformerių susiskaldymu į dvi priešiškas stovyklas – autobotus ir deceptionistus, dabar sulaukia kulminacijos: Optimusas Praimas vėl stoja į kovą su didžiausiu savo priešu – Megatronu! Pasiruoškite ne tik moderniausiai kompiuterinei animacijai, atėjusiai į televizijos ekranus, bet ir įspūdingiems didiesiems mūšiams: Megatronas kausis dviguba jėga, vėl siekdamas užimti Žemės planetą. Įvykių sūkuryje atsidurs trys Žemės paaugliai.

1965 | 2017-06-07 | 3933

Senosios animacijos filmukas vaikams Bonifacijaus atostogos. Filmukas pasakoja apie liūtą Bonifacijų. Jis buvo labai paklusnus, jam niekada nereikėjo kanors sakyti du kartus. Visi labai mylėjo Bonifacijų. Net cirko direktorius vadindavo jį talentu. Tačiau liūtas nei karto nebuvo išėjęs atostogų ir labai norėjo nuvažiuoti pas senelę. Filmukas pasakoja apie linksmas Bonifacijaus atostogas.

2021 | 2017-06-09 | 3830

Trečias Tomo ir Džerio sezonas pateiks dar daugiau žaismingų nuotykių mažiesiems. Šį kart nenaudėlis katinas bus rimtai nusiteikęs sugauti peliuką Džerį. Bet šis peliukas toks protingas kad visos Tomo pastangos bus veltui. Išdykėlis Tomas pats paklius į savo spąstus. Tai puikus pamokymas ir mažiems ir dideliems – nekask duobės kitam nes pats įkrisi. Dar žiūrėsime apie peliuko susidūrimą su piktais laukiniais katinais Džeris supras kad Tomas vis dėl to jo geriausias draugas. Bus ir daugiau pamokančių istorijų tad animacinis filmukas tikrai naudingas ir vaikučiams ir tėveliams.

1989 | 2017-06-09 | 4186

Aprašymas: Mergaitei-raganai Kikei suėjus 13 metų ji, kaip pagal tradiciją priklauso visoms tokio amžiaus sulaukusioms raganoms, vienerius metus privalo palikti savo namus, kad išmoktų gyventi pati. Kartu su savo kalbančiu katinu Džidži, Kikė išskrenda į pajūrio miestelį Koriką. Čia atidariusi savo siuntų tarnybą (siuntinių transportavimo priemonė – jos šluota), Kikė turi išmokti tvarkyti savo naująjį gyvenimą… ypač tada, kaip praranda galią skraidyti…

2013 | 2017-06-09 | 3719

Aprašymas: Vienišas, pasimetęs kačiukas atranda naujus namus ir didelę smagią šeimą, tačiau greit supranta, kad naujieji namai labai keisti ir ne tokie svetingi, kaip atrodė iš pirmo žvilgsnio. Bet negi tai galiėtų sutrukdyti patirti magijos kupiną jo gyvenimo nuotykį!

2006 | 2017-06-09 | 3898

Aprašymas: Tai pirmoji trilogijos dalis apie mažąją žuvelę vardu Burbuliukas. Jis neturi nei draugų, nei priešų. Jis nerūpestingai šėlioja paties giliausio vandenyno dugne. Jis nieko nebijo, nes jam nėra ko bijoti. Bet kartą visai maža ir nekalta išdaiga pakeis visą jo gyvenimą…

1980 | 2017-06-09 | 3876

Aprašymas: Mūsų mylimas veikėjas, Batuotas Katinas Pjeras pakliūna į laukinius vakarus. Šiuose laukiniuose kraštuose romantika atsiskleidžia su nesuskaičiuojamais pavojais, o drąsa ir veikėjų gerumas užgožia piktų nusikaltėlių piktadarystes. Netikėtai Pjeras ir jo naujas draugas Džimis atsiduria mažame miestelyje, kur valdžia užgrobė pinigų padirbinėtojai. Negi Pjeras galėtų ramiai žiūrėti, kaip piktadarys akivaizdžiai atlieka savo juodus darbelius! Mūsų veikėjas kartu su pelių indėnų gentimi susidoros su piktadariaus.

2000 | 2017-06-07 | 3841

Senosios animacijos filmukas vaikams pasakoja apie tai, kaip miško gyvūnai stengėsi įtikti mergaitei dalindami jai komplimentus. Na, o aktyviausias buvo zuikis, nes niekad nebuvo ragavęs saldainių, kuriuos už geriausius pagyrimus dalino saldainius. Vis dėlto, miško gyvūnai ir ta pati mergaitė, išsaiškina, kad gražus žmogus yra ne tas kuris sulaukia begalės komplimentų, bet tas, kuris geba būti savimi ir nesimaivo.

2005 | 2017-06-09 | 4061

Aprašymas: Linksmas, nuotaikingas animacinis filmukas apie tarakonų gyvenimą bei jų mylimiausią priešą. Vieni moka sugyventi, kitiems – negali būti nieko baisiau gyvenimo kartu… Taigi katinas Ogis turi gyventi su tarakonai ir todėl nuolat susiduria su jais ir jų išdaigomis. Animacijoje „Ogis ir tarakonai“ nėra jokio dialogo, tiesiog veiksmas ir humoras. Šis animacinis filmukas primena „Tomą ir Džerį“. Taigi „Tomo ir Džerio“ mėgėjams turėtų patikti „Ogis ir tarakonai“.

2030 | 2018-07-24 | 4200

Aprašymas: Paslaptinga, mirti sėjanti epidemija ritasi per pasaulį, naikindama gyvybes, negana to mirę nuo šios ligos tampa gyvaisiais numirėliais, zombiais. Japonijoje, keli Fujimi Vidurinės mokyklos mokiniai ir mokyklos seselė susivienijo tam, kad nugalėtų save ir įstengtų išgyventi šią siaubingą žmonijos apokalipsę. Viskas prasidėjo po to, kai vienas mokytojas buvo įkastas užkrėstojo bandančio prasibrauti pro mokyklos vartus, neilgai trukus įkastasis tapo vienu iš infekuotųjų ir ėmė pulti kitus mokytojus, kurie po įkandimų taip pat užsikrėtė. Taip prasidėjo žaibiškai kruvina grandininė reakcija, kurios pasekoje visą mokyklą užliejo nevaldoma kraujo ir žiaurumo banga. Išgyventi pavyko tik tiems, kas nepasidavė bandos instinktui ir elgėsi apgalvotai, taip išvengdami įkandimų. Dabar jie tik maža grupelė bandanti išgyventi dideliam kraujo ištroškusiame pasaulyje…