Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2021 | 2017-06-09 | 3794

Trečias Tomo ir Džerio sezonas pateiks dar daugiau žaismingų nuotykių mažiesiems. Šį kart nenaudėlis katinas bus rimtai nusiteikęs sugauti peliuką Džerį. Bet šis peliukas toks protingas kad visos Tomo pastangos bus veltui. Išdykėlis Tomas pats paklius į savo spąstus. Tai puikus pamokymas ir mažiems ir dideliems – nekask duobės kitam nes pats įkrisi. Dar žiūrėsime apie peliuko susidūrimą su piktais laukiniais katinais Džeris supras kad Tomas vis dėl to jo geriausias draugas. Bus ir daugiau pamokančių istorijų tad animacinis filmukas tikrai naudingas ir vaikučiams ir tėveliams.

2016 | 2017-06-09 | 4043

Aprašymas: Vilko nuotykiai avelės kailyje nuotaikingame, animaciniame filme visai šeimai. Magiškoje, tolimoje šalyje, nedideliame miestelyje su nuostabiais vaizdais, esančiame žaliose pievose, gyvena nerūpestingų avelių banda. Tačiau, netoli esančioje dauboje įsikūrus vilkų gaujai jų idealus gyvenimas baigiasi. Gaujos vadas Magra paskelbia, kad jo įpėdinis privalės išlaikyti išbandymą. Kraujo ištroškęs Beausis pasisiūlo tai padaryti, tačiau rujos numylėtinis Pilkis išdrįsta stoti su juo į kovą, nors yra beviltiškai išsiblaškęs. Kad taptų gaujos vadu ir vėl užsitarnautų Biankos meilę, Pilkis iškeliauja į miškus, o ten aptinka kiškių stovyklavietę. Burtininkė Mami duoda jam magiško gėrimo, kuris jį paverčia avinėliu.

2009 | 2017-06-09 | 4047

Aprašymas: Šiltas, mielas ir kokybiškas. Labai pamalonino pateikto virtualaus Oz pasaulio koncepcija, bei visi ten vykę nuotykiai. Daug antraplanių personažų, daug kalbų, daug chaoso, bet tai puikiai sutilpo į 120‘ies minučių filmą ir pateikė įdomią, smagią, paprastą, įkvepiančią, nutrūktgalvišką ir nuotykių kupiną istoriją.

2001 | 2017-06-09 | 4198

Aprašymas: 1914-ieji. Milo, Tadeuso anūkas, dirba muziejaus katilinėje. Jis žino,kad Atlantida tebėra ir jis gali ten nukakti, jei turės paslaptingąjį Šepardo dienoraštį. Vienintelė problema – pinigų stygius. Darbdavys pamano, kad Milo kvanktelėjęs, tad griežtai atsisako finansuoti tokią paiką idėją. Jaunuolis grįžta namo, ir likimas jį nuveda pas Prestoną,seną senelio draugą. Pasirodo, šis turi Šepardo dienoraštį bei gali pasiūlyti povandeninį laivą ir specialistų komandą. Išsvajotoji kelionė prasideda.

2012 | 2017-06-09 | 4082

Aprašymas: Filmas pasakoja 13-kos metų trukmės istoriją, kuri prasideda, kai devyniolikmetė studentė Hana sutinka ir įsimyli vilkolakį. Jiedu susilaukė dviejų vaikų, Ame ir Yuki, kurie taip pat yra pusiau žmonės, pusiau vilkolakiai. Visi keturi gyveno miesto pakraštyje, bet vieną dieną vaikų tėtis mirė, ir viena su vilko vaikais likusi Hana nė nenutuokia kaip tinkamai užauginti tokius neįprastus vaikus. Nebesugebėdama nuo kaimynų nuslėpti savo vaikų prigimties, Hana persikelia į apleistą namą kalnų papėdėje. Naujoje aplinkoje jaunėlis Ame suranda savo, kaip vilko, gyvenimo kelią, o vyresnėlė Yuki tvirtai nusprendžia niekada nebepasiversti vilku. Tačiau pati Hana, nepriklausomai nuo vaikų pasirinkto kelio, džiaugiasi užauginusi tokius nepaprastus vaikus. Apskritai, tai filmas, kurio žodžiais nenupasakosi.

2015 | 2017-06-09 | 3802

Aprašymas: Nuolat keliaujantys, pūkuoti ir spalvingi sausumos žvėreliai kailianosiai (beveik kaip pimpačkiukai, tik tauresnės prigimties), lyginant su kitais gyvūnais, atrodo keistai. Jie negali pasigirti nei ypatingais sugebėjimais, nei naudingumu. Nebent tuo, kad yra nepaprastai mieli, geraširdžiai ir draugiški kailiniuočiai. Kailianosiai Deivas ir jo sūnelis Finis nuo artėjančio potvynio ruošiasi išsigelbėti Arkoje. Tačiau ne visiems gyvūnams joje užtenka vietos. Dėl savo išskirtinumo (o gal todėl, kad išgąsdinti paleidžia spalvotą, tirštą ir toli gražu nekvepiantį dūmų debesėlį) kailianosiai į pakviestųjų sąrašą nepatenka. Siekdami išgelbėti savo įvairiaspalvius kailiukus Deivas ir Finis apsimeta grimpais, karingais ir aršiais, į lapes panašiais, keturkojais. Nors jiems ir pavyksta patekti į Arką, tarp tikrųjų grimpų ir kailianosių dėl vietos laive iškart kyla aštri nesantaika. Maža to, šios kovos įkarštyje Finis ir jaunoji grimpė Lėja atsitiktinai iškrenta iš Arkos. Dabar jų tėvai susirūpinę tik tuo, kaip rasti savo vaikus. Tuo metu Finis ir Lėja leidžiasi į nuotykių ir pavojų kupiną kelionę, kurioje sutinka daugiau į laivą nepatekusių gyvūnų: apmaurojusį pelkinį banginį ir jo bičiulį, pūkuotą, ryškiaspalvį aštunkojį. Šį marga komanda patraukia ieškoti išsigelbėjimo nuo vis labiau kylančio vandens. Keliaudami keistieji gyvūnai patiria galybę nuotykių, tampa neišskiriamais draugais ir atranda tikrąją savo prigimtį, kuriai nebaisus joks tvanas.

2015 | 2017-06-09 | 3818

Aprašymas: Sucharevo bokšto paslapties herojai – paprasti vaikai berniukas Pėtia ir mergaitė Margo. Jie gyvena tolimoje praeityje Sucharevo bokšte, Maskvoje. Tais laikais bokšte veikė paslaptingojo magijos magistro Jakovo Briuso laboratorija. Buvo kalbama, kad per šį bokštą žmonės gali patekti į stebuklingus pasaulius, kur Pėtios ir Margo su mechaniniu draugu Kubeliu laukia nepaprasti nuotykiai.

1983 | 2017-06-11 | 4838

Aprašymas: (rus. Мэри Поппинс, до свидания). 1983-jų metų muzikinis vaidybinis filmas, skirtas visai šeimai, pavadinimu “Iki pasimatymo, Mere Popins”. Malonaus žiūrėjimo.

2000 | 2017-06-07 | 3557

„Vilkas ir Raudonkepuraitė“ – įdomus filmukas vaikams. Tai gerai žinoma pasaka mažiesiems, kuri pritraukia dėmesį ir video formatu. Kaip įprasta pasakoms, čia yra ir gerų, ir blogų veikėjų. Būtent pastariesiems priskiriamas vilkas. Jį galima pavadinti tikru niekadėju. Raudonkepuraitės kelionė pas senelę nors ir pavojinga, tačiau galiausiai baigiasi laimingai. Tai gražus filmukas vaikams, pritraukiantis įdomiu siužetu ir pamokantis atsargumo.

2000 | 2017-06-07 | 3646

Kam atiteks prizas – tai pasaka vaikams iš senosios animacijos kolekcijos. Šis filmukas pasakoja apie gerumą, rūpestingumą bei sąžiningumą. Kam atiteks prizas puikiai iliustruoja liaudies patarlę – Neskubėk ir būsi pirmas. Miške rengiamos olimpinės bėgimo varžybos, lokiukas Miša dalyvauja taip pat. Prasidėjus lenktynėms, kiti dalyviai patiria traumų ir nelaimių, jiems padeda gerasis Miša. Kam atiteks prizas sužinosite pažiūrėję šį filmuką online lietuviškai.

2010 | 2017-06-09 | 3894

Aprašymas: Goberis visiems savo gentyje pasakojo apie Kaulų trupintojo drakoną. Niekas jo kalbomis netikėjo ir šaipėsi iš jo. Supykęs Goberis leidžiasi į kelionę, kad įrodyti savo žodžių teisybę. Hikapas su savo draugais prisijungia prie jo. Kelionės metu Goberis pasidalini prisiminimais, kaip pirmus kartus susitiko su šiuo drakonu ir visi įsijautę į istorijas, nebepastebi kur yra ir įplaukia į uolas. Sudužus laivui visa kompanija atsiduria negyvenamoje saloje, kur ir susiduria su Kaulų trupintoju.

2000 | 2017-06-07 | 3719

Filmukas Savo noru pasakoja apie virėją ir jo geriausią draugą katiną. Virėjas dirba laive, o katinas ten vis ką nors iškrečia. Tačiau draugai visada lieka kartu. Istorija šmaikšti ir pilna išdaigų. Prajuokins kiekvieną žiūrintį. Tai smagus filmukas ir vaikams ir tėveliams. Daug veiksmo ir netikėtų įvykių, smagi muzika ir nuotykiai. Animacinis filmukas Savo noru pralinksmins kiekvieną vaiką. Iš šios istorijos galima pasimokyti, kaip reikia saugoti ir mylėti savo draugus.

2030 | 2018-07-24 | 4609

Aprašymas: Avataras: Paskutinis oro valdytojas (angl. Avatar: The last airbender) – JAV animacinis serialas. Žemę pasidalinusios keturios didžiosios tautos – žemės, vandens, oro ir ugnies. Jų galios pusiausvyrą palaiko vadinamieji “stichijų valdytojai”. Manipuliuodami savo šaliai priklausančiomis stichijomis jie gali daryti stebuklus. Kadangi žmonės jau tokie padarai, kad neduok valgyt, duok pasipliekti, egzistuoja dar vienas saugiklis – vadinamasis Avataras, valdytojas, sugebantis valdyti visas stichijas. Avataras nuo pat amžių pradžios atgimstantis asmuo, savyje nešiojąs neišsenkančią išmintį. Ir štai, artėjant prie žemės kometai turinčiai suteikti papildomos galios ugnies tautai, valdovas nusprendė jog taika skirta tik liurbiams, kurie nesugeba pakovoti patys už save ir nusprendė “pasidalinti” ugnies tautos gerove su kitomis tautomis, paprasčiausiai jas okupuodamas. Taip prasidėjo kruvino karo istorija, trukusio 100+ metų. Kruvinų mūšių metu Avataras kažkur dingo be žinios. Ir štai, po kiek laiko kometa vėl artėja prie žemės, laikas būtų kaip ir baigti pasaulio užkariavimą. Juolab, kad taikiuoju laikotarpiu buvo išnaikinti visi oro valdytojai, vandens valdytojų irgi liko tik saujelė ir tik žemės valdytojai dar kaišiojo pagalius į ratus… Tačiau ugnies valdovas padarė vieną didelę klaidą. Nepasirūpino tinkamai apsisaugoti nuo Avataro. Mergaitė ir berniukas iš vandens valdytojų kaimo pastebi keistą ledkalnį, kuriame sėdi berniukas, su rodyklės formos žymėmis ant rankų ir galvos. Pamėginus išlaisvinti jį iš ledkalnio, pastarasis sprogsta, ir pasirodo, jog jo viduje tūnojo pakutinysis gyvas likęs oro valdytojas, kaip pranašaujama esąs kartu ir Avataras…

2012 | 2017-06-09 | 3827

Aprašymas: Tolima ateitis. Žmonės kariauja su milžiniškais vabzdžiais arachnidais, siekiančiais išsiurbti Žemės atmosferą. Žemėje jauni vaikinai ir merginos verbuojami į armiją…

2000 | 2017-06-07 | 3575

Filmukas vaikams Sidabrinė kanopa. Gyveno kaime vienas senukas. Jo pravardė buvo Kokovania. Jis neturėjo šeimos, todėl jis sugalvojo parsivesti našlaitę. Laikė jie ir katę. Nusivedęs mergaitę į mišką, senelis papasakojo jai pasaką apie elniuką Sidabrinė Kanopėlė. Mergaitė labai smalsiai visko klausinėjo apie elniuką ir svajojo jį pamatyti. Ar pavyko mergaitei sutikti elniuką pamatysite šiame animaciniame filme.