Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3386

Aprašymas: Nenugalimieji: Kovos tęsiasi (angl. Justice league unlimited) – JAV animacinis serialas. Tai serialas apie didvyrių kovas su blogio jėgomis.

2030 | 2018-07-24 | 3265

Aprašymas: Karasuma Yoichis – stiprus, jaunas Samurajus gimęs ir užaugęs kalnuose. Vieną dieną jo tėvas nusprendžia išsiųsti jį į miestą, kad apsistotų pas keturias Ikarugų seses, kad gautų reikiamos patirties, bet kelionė į civilizaciją nesisekė kaip tikėjosi. Jis ne tik vėlavo susitikti su seserimis, bet buvo išvadintas iškrypėliu ir sugebėjo būti suimtas du kartus! Dabar gyvendamas Ikarugų Doje su Ibuki, Ayame, Kagomi ir Chihaya Yoichis turi pritapti naujame gyvenime mokykloje ir išgyventi gana žiaurias Ibukės „treniruotes“. Mokykloje susiranda varžovą/priešininką „mokyklos chuliganą“ Wakizuką ir paslaptingą kaukėtą žmogų, kuris nori užmušti Yoichį. Panašu, kad Yoichio gyvenimas mieste nebus lengvas.

1975 | 2017-06-07 | 3682

Nuostabus animacinis filmukas Vaivorykštė apie du draugus berniukus, kurie susitiko nt vaivorykštės ir susidraugao. Patiks visiems mažiesiems ir jų tėveliams.

2009 | 2017-06-09 | 5300

Aprašymas: Samanta, Clover ir Alex yra trys merginos, kurios atrodo, kad nesiskiria iš kitų Beverly Hilso vidurinės mokinių… Bet žmonės net neįtaria, kad jos yra aukščiausio lygio slaptosios agentės! Jos susiduria ne tik su nusikaltėliais maniakais, bet ir su liūtažmogiais arba su gorilomis!

2011 | 2017-06-09 | 3932

Aprašymas: Metalinis Alchemikas – Šventoji Miloso žvaigždė, Liūdesio pakalnė yra naujas, pilnametražinis, nuotykių kupinas pasaulis. Persekiodami bėglį alchemiką, turintį paslaptingą sugebėjimą, broliai Erlikai atvyksta į tolimą Miloso lūšnynų slėnį, kur žmonės didžiuojasi kovodami prieš biurokratinį išnaudojimą. Edas ir Alas greitai atsiduria kylančio maišto viduryje, ir mėgina išsiaiškinti miesto paslaptis. Jauna alchemikė Julija siekia atstatyti Miloso buvusią šlovę ir, jei prireiks, pasiryžusi panaudodi siaubingą, legendinio Išminties akmens galią.

2011 | 2017-06-09 | 4990

Aprašymas: Megamaindas – tai mėlinas ateivis atvykęs iš tolimos planetos į žemę. Ilgus metus daręs negerus dalykus, sukūręs galybę išradimų ir įrankių blogio darymui. Tokia buvo jo praeitis. Nuo dabar, jis yra Metrosyčio gynėjas. Naujas stilius su nauju kostiumu, senas draugas ir nauji rūpesčiai. Mygtukas, kuris ilgus metus gulėjo štalčiuje tapo niekam nepatrauklus. Megamindas ir Pastumdėlis negalėjo prisiminti nuo ko jis yra, tad nutarė išbandyti. Bandė ir prisibandė. Smagi istorija visai šeimai.

2016 | 2017-06-09 | 3882

Aprašymas: Atokioje nuostabaus grožio saloje, niekuomet nemačiusioje žmogaus, gyvena daugybė laimingų gyvūnėlių. Tarp jų – papūga, vardu Antradienis. Tik jis nėra visiškai laimingas, nes svajoja pamatyti platųjį pasaulį. Bet kaip tai padaryti – dar nežino. Vieną dieną salos gyventojai pamato ant kranto išmestą didžiulį keistą medinį daiktą, o šalia jo dar keistesnę būtybę – žmogų. Greitai sumojusi, kad žmogus tuo keistu mediniu daiktu turėjo atplaukti iš kito pasaulio, papūga nusprendžia pasinaudoti juo kaip galimybe pagaliau įgyvendinti savo svajonę. Antradienis susidraugauja su žmogumi, kurio vardas – Robinzonas Kruzas. Pamatę, kad keistoji būtybė nesikandžioja, su juo susibičiuliauja ir kiti nuostabios salos gyvūnai. Naujųjų draugų pagalba Robinzonas pamažu įsikuria naujuose namuose. Visa tai labai nepatinka dviem laukinėms katėms, norinčioms valdyti salą. Piktosios katės nusprendžia pamokyti atėjūną. Paraginti Antradienio, kiti salos gyventojai susivienija su Robinzonu ir visi kartu stoja į kovą už savo namus.

1986 | 2017-06-09 | 4423

Aprašymas: Žaibo iškrova pataiko į karinį robotą, pažymėtą penktuoju numeriu. Ir jis atgyja virtęs protingu, mielu ir labai smalsiu padaru. Roboto kūrėjas manė robotą panaudoti karo tikslams. Bet niekas net neįtarė, koks galingas meilės žmonėms ir gėrio užtaisas slypi šiame iš pirmo žvilgsnio kvailame ir beširdžiame geležies gabale. Roboto nuotykiai įrodys, kad kartais dirbtinė būtybė gali būti gerokai padoresnė už jos kūrėjus.

2000 | 2017-06-07 | 3751

Senosios animacijos filmukas „Mergaitė ir dramblys“ suintriguoja prieštaringa situacija – griežtai auklėjama mergaitė nori pamatyti cirko dramblio pasirodymą, tačiau privalo klausyti griežto auklėjimo, dėl kurio veide atsiranda niūrumas ir liūdesys. Deja, dėl to vaikas suserga – nepralinksmina nei gausybė naujų žaislų. Viltis ir džiugesys atsiranda tik tada, kai į namus pakviečiamas tas pats dramblys. Tai žaisminga pasaka vaikams, nepamirštanti pamokyti ir suaugusiųjų.

2000 | 2017-06-09 | 4095

„Na, palauk!“ animacija vaikams žavi jau ilgus metus. Serijoje „Egzotinė šalis ir sala“ rodomas vilko slidinėjimas bei kiškio poilsis. Filmuke taip pat matysite oro balionus. Na, o kiškį nuolat besivaikantis vilkas šį kartą pats bus pagaunamas. Tai puiki „Nu, pogodi!“ serija, kurioje daugybė veiksmo. Pastarasis patiks visiems, nuo mažiausių iki didžiausių.

2022 | 2017-06-09 | 3893

Animacinio filmuko „Maša ir lokys“ online serijoje „Pilkieji nenaudėliai” išalkę vilkai sugalvoja planą – pagrobti Mašą, o po to grąžinti ir už tai iš lokio gauti šaldytuvą pilną gardėsių. Tik kodėl lokys visai nesusirūpino radęs pagrobimo raštelį? O ir Maša visai nenuliūdo, kad yra pagrobta. Ar tik vilkai nepasigailės savo užmačių? Serijoje „Pilkieji nenaudėliai” vaikai ir jų tėveliai pamatys, kuo baigsis suktas vilkų planas.

2030 | 2018-07-24 | 3917

Aprašymas: Beprotiški (angl. Tiny Toon Adventures) kiškio Straksiaus, kiškutės Pupsės, antino Pliuškio ir jų draugų nuotykiai.

2030 | 2018-07-24 | 3219

Aprašymas: Net ir tikras dievo avinėlis gali pavirsti į furiją. Tokia transformacija įvyko su Kyoko. 16 metų mergaitė metė mokyklą, sunkiai dirbo, skalbė, darė valgyt ir visa tai tik dėl Sho. Jis yra gan turtingos šeimos palikuonis, bet spjovė į šeimos verslą ir išvažiavo į Tokio, nes užsimanė tapti žvaigžde. Aišku pasiėmė kartu ir Kyoko. Mergaitei jis buvo visas gyvenimas, todėl nieko keisto, kad labai įtikinėt nereikėjo. Berniukas buvo gražus ir gal net truputi talentingas, todėl gan greitai tapo žinomu dainininku. Atrodė, kad viskas yra puiku. Deja, patys tyriausi Kyoko jausmai ir pasiaukojimas buvo, nepabijokim to žodžio, išniekinti. Pasirodė, kad Sho ji reikalinga tik kaip namų šeimininkė. Taip kantri, jautri ir gera būtybė pavirto į kerštingą demoną. Taip, kerštas yra saldus, bet ką daryti jei priešas yra nepasiekiamai aukštai? Vienintelis variantas – Kyoko pati turi tapti žvaigžde. Be to, pergalė yra saldesnė jei pasiekiama priešo teritorijoje ir pagal jo taisykles.

2030 | 2018-07-24 | 3356

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2014 | 2017-06-09 | 3741

Aprašymas: Makoto Nakadzono beveik tipinis mokinys. Tik va, Makoto nuo pat vaikystės geba matyti „tamsiuosius sutvėrimus“, kurie lydi tuoj mirsiančius žmones. Kartą jis išdrįsta pakalbėti su vienu iš tų „būtybių“, Akira Seno. Nepastebėjęs užuominos apie jo vaikystės draugei Hazuki gręsiantį pavojų, Makoto ryžtasi mesti likimui iššūkį.

2000 | 2017-06-07 | 3866

Filmukas apie du brolius, kurie pasinaudoję stebuklingu dviračio ratu keliauja po kosmosą ieškodami svarbiausio žvaigždininko, tam kad išsiaiškintų visatos paslaptis. Ir vis gi, ar jiems pavyks išsiaiškinti kas tas svarbiausias žvaigždininkas? O gal kiekvienas žmogus prisidėjęs prie bendro darbo yra vienodai svarbus? Žiūrėdami šį filmuką daug ką sužinosite apie brolišką meilę.

2005 | 2017-06-09 | 4100

Aprašymas: Trys pašėlę ateiviai susipažįsta su dar labiau pašėlusiu ateiviu, vardu Iks, ir nusprendžia erdvėlaiviu leistis į kelionę užkariauti visatos. Atsitiktinai, ieškodami tualeto, ateiviai nusileidžia į Žemę ir Iks iškart suvokia – kaip tik čia jis pradės kurti savo imperiją.

1983 | 2017-06-11 | 4851

Aprašymas: (rus. Мэри Поппинс, до свидания). 1983-jų metų muzikinis vaidybinis filmas, skirtas visai šeimai, pavadinimu “Iki pasimatymo, Mere Popins”. Malonaus žiūrėjimo.

2012 | 2017-06-09 | 3841

Aprašymas: Ar žinojote, kad naktį, ištuštėjusiame prekybos centre, bakalėjos skyrius virsta į tikrą miestą? Dėžės čia tampa pastatais, praėjimai – gatvėmis, o miesto gyventojais – žinomi prekių ženklai, kurie linksminasi naktiniame klube „Kopa-Banana“. Kartą į miestą atvyksta piktasis Brendas X, ketinantis viską kontroliuoti. Yra tik vienas būdas sustabdyti piktadarį – stoti į produktų karą…