Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2007 | 2017-06-09 | 3987

Aprašymas: Jaunoji Egipto princesė netrukus taps šalies karaliene, jai paklus tūkstančiai žmonių. Tačiau prieš žengdama į sostą ji nusprendė būtinai atrasti savo mamą. Princesė neįsivaizduoja, kokie pavojai jos tyko varginančioje kelionėje. Rūstusis faraonas jau pasiuntė klastingus niekšus. Ieškant mamos, nebaisūs jokie pavojai.

2001 | 2017-06-09 | 3689

Aprašymas: Jis yra 11-os metų berniukas. Jo vardas – Davidas. Jis moka reikšti žmogiškus jausmus, nors pats yra netikras. Jis yra robotas. Pirmasis robotas, kuris moka mylėti. Kai vienturtis Svintonų šeimos sūnus Martinas sunkiai suserga ir yra kriogeniškai užšaldomas, kol atsiras tinkamų vaistų, programavimo kompanijos “Cybertronics” darbuotojas Henris įsivaikina robotą Davidą. Jo žmona Monika iš pradžių negali susitaikyti su tuo, kad robotas ją vadina Mama, bet vis labiau pradeda rūpintis sūnumi. Tuo metu netikėtai pasveiksta Martinas. Berniukai mėgina draugauti ir būti broliais, bet jiems tai nelabai sekasi. Todėl Monika ryžtasi labai nežmoniškam žingsniui – nuveža Davidą į mišką ir palieka likimo valiai. Jaunasis robotas ir jo geriausias draugas kalbantis meškiukas sutinka meilės robotą Žigolo, kuris sugeba patenkinti pačias įvairiausias seksualines aistras, bet įveltas į žmogžudystės istoriją, privalo slėptis nuo teisėsaugos miške. Jis ryžtasi padėti berniukui kelis šimtmečius užtruksiančioje kelionėje, kurioje Davidas mėgins išsiaiškinti skirtumus tarp žmonių, pasakos personažų, mašinų ir robotų.

2000 | 2017-06-07 | 3710

Filmukas vaikams Meškiukas ant kelio. Senoji animacija – tai nuotaikingi ir prasmingi filmukai vaikams (ir ne tik). „Meškiukas ant kelio“ – dar viena graži pasaka. Nedidelis lokiukas, vos panešdamas medaus statinę, pamato važiuojančią lapę, o vėliau ir kitų žvėrelių, deja, nesutinkančių padėti. Pagalbos ranką galiausiai ištiesia ežiukas, teturintis tik dviratį. Tai intriguojantis filmukas, parodantis mažiesiems, kaip svarbu padėti kitiems ir kaip ta pagalba sugrįžta.

2000 | 2017-06-07 | 3984

Tai puiki istorija apie miško žvėrelius kurie sugalvoja apsimesti kitais gyvūnais, įsivaizduoti kad yra kitose vietose ir taip žaidžia - visai kaip šiuolaikiniai vaikai. Vaikams, tai bus tarsi dabarties ekranizacija, o tėveliams puikus būdas prsiminti vaikystę. Šis labai linksmas filmukas, kuriame gausu pokštų ir džiaugsmo, tikrai pakels nuotaiką ilgam.

2008 | 2017-06-09 | 3734

Aprašymas: Animacinė komedija apie tingią, nerangią pandą Po, kuri per trumpą laiką turi tapti kung fu meistru ir išgelbėti slėnį nuo niekšiško ir plėšraus leopardo Tai Lung. Veiksmas vyksta legendinėje Senovės Kinijoje, kur mūsų mažai vilčių teikiantis herojus Po įžengs į griežtą kung fu pasaulį ir apvers jį aukštyn kojomis. Restorane padavėju dirbantis entuziastingasis Po yra didelis kung fu gerbėjas. Netikėtai išsipildžius senovinei pranašystei, Po svajonės pradeda virsti tikrove – jis įsijungia į kung fu pasaulį ir mokosi kovos meno paslapčių iš savo dievaičių – legendinių kovotojų – Tigrės, Beždžionės, Gervės, Gyvatės, Maldininko. Šių meistrų laukia nelengva užduotis – paversti švelnų ir lėtą Po tikru kung fu kovotoju… kol dar ne per vėlu.

2011 | 2017-06-09 | 4877

Aprašymas: Pagrindinis animacijos herojus, ančiasnapis Peris, priverstas įveikti savo baimes, kai Finas ir Ferbis netyčia išsiaiškina, kad jis yra slaptas agentas. Netrukus jis ir jo draugai turi keliauti į lygiagrečią dimensiją, kur karaliauja blogasis daktaras Dufenshmirtsas.

1968 | 2017-06-10 | 4158

Aprašymas: (rus. Бриллиантовая рука). Rusų komedijos klasiko Leonido Gaidajaus filmas apie paprastą, dorą tarybinį pilietį, kurį vaidina Jurijus Nikulinas, įsivėlusį į neįtikėtiną kontrabandos istoriją. Gorbunkovas atsitiktinai tampa dviejų žavingų piktadarių. Persekiotojai įsitikinę, kad sugipsuotoje Gorbunkovo rankoje paslėptas lobis. Deimantų ir aukso medžiotojai mėgina įvilioti naivų ir išsiblaškiusį šeimos tėvą į spąstus, norėdami nuimti nelemtąjį gipsą nuo jo rankos. O Gorbunkovas sutinka padėti milicijos pareigūnams sugauti visą kontrabandininkų gaują.

Briliantinė ranka / Бриллиантовая рука -  (1968)

2030 | 2018-07-24 | 3461

Aprašymas: Ką darytum, jei galėtum spręsti, kam lemta gyventi, o kam – mirti? Ką darytum, jei turėtum Dievo galią? Toks klausimas iškyla talentingam japonų studentui Jagamiui Laitui, kai jis vieną dieną randa „Mirties Užrašus“, nuobodžiaujančiam Mirties Dievui Ryukui priklausantį sąsiuvinį, į kurį įrašius bet kokio žmogaus vardą tas žmogus miršta. Daugeliui toks antgamtinis mirtį sėjantis įnagis keltų vien baimę, bet tik ne Laitui – šis jame mato galimybę. Galimybę išpildyti savo utopinę svajonę – sukurti pasaulį be visų, jo nuomone, nenusipelniusių gyventi individų (nusikaltėlių) ir tapti jo Dievu. Neilgai trukus Laitas pradeda savo kruvinajį žygį žudydamas visų pasaulio šalių niekšus. Tarptautinė Interpolo organizacija beveik iš karto pastebi, jog nusikaltėliai pradeda masiškai mirti paslaptingomis mirtimis, ir nežinomo žudiko pėdomis pasiunčia savo geriausią agentą, žinomą vien inicialu L – protingiausią pasaulio detektyvą. Mirtinas lošimas tarp Laito ir L prasideda, lošimas, kuriame statoma viso pasaulio ateitis…

2011 | 2017-06-09 | 3914

Aprašymas: Ratai 2 filmuke lenktyninis automobilis Žaibas Makvinas ir jo draugas, vilkikas Brolis leidžiasi į nepaprastą nuotykį. Mašinos nusprendžia dalyvauti svarbiausiose ir prestižiškiausiose pasaulinėse Grand Prix lenktynėse, kuriose paaiškės greičiausias pasaulio automobilis. Tačiau žavingųjų mašinyčių laukia ilgas ir kupinas netikėtumų kelias iki varžybų. Vilkikas Brolis netikėtai atsiskleidžia kaip tarptautinis šnipas! Asistuodamas Žaibui Makvinui, kuriam teks varžytis su geriausiais iš geriausių pavojingose ir grožiu pritrenkiančiose Japonijos, Prancūzijos ir Italijos trasose bei vykdydamas ypatingai slaptą misiją, Brolis ir jo draugas nė nenutuokia, jog visai netrukus atsidurs pačiame painaus šnipų sąmokslo centre.

2030 | 2018-07-24 | 7334

Aprašymas: Vyksta “Galios turnyras”, kurioje dalyvauja kovotojai iš įvairių visatos vietų. Tačiau kovos tampa mūšiu išgyventi, kai karaliai paskelbia, jog pralaimėtojų visatos bus ištrintos. Gokas, Vidžitas, Gohanas, Krilinas, Numeris 18, Pikolas ir kiti draugai laikinai prikelia Fryzą, kad šis prisijungtų prie turnyro ir apgintų jų visatą.

1977 | 2017-06-09 | 4843

Aprašymas: (rus. Служебный роман). Statistikos departamentui vadovauja senmergė direktorė Kalugina, kurią visi vadina “mūsų mymra”. Ir kas galėjo pagalvoti, kad meilė bendradarbiui šią blankią, tik skaičiais besidominčią moteriškę ne tik pavers gražuole gulbe, bet ir atskleis slaptuosius jos talentus. Kaluginos išrinktasis kuklus tarnautojas Novoselcevas – taip pat “pilkas peliukas”. Jis vienas augina du berniukus, kuriuos jam paliko kažkur pradingusi žmona. Visi jį laiko tiesiog nevykėliu. Kol kartą, bičiulio paragintas, jis ryžtasi pastūmėti savo beviltiškai užstrigusią karjerą. Tereikia paflirtuoti su vadove. Tačiau netikėtai Novoselcevas iš tiesų pamilsta savo viršininkę.

1992 | 2017-06-09 | 3987

Aprašymas: Niekam ne paslaptis, kad Sinbadas nesibaimina jokių sunkumų ir pavojų. Štai ir šioje istorijoje drauge su ištikimuoju tarnu Chabibu jis užpuolamas didžiulės jūrinės pabaisos. Jūsų laukia susitikimas su Salibado karaliumi, jo sūnumis ir nuostabiąja princese Nafijara. Leiskitės į egzotišką kelionę sausuma ir jūromis kartu su narsiuoju herojumi ir tapkite jo žygdarbių liudininkais.

2000 | 2017-06-07 | 3662

Kam atiteks prizas – tai pasaka vaikams iš senosios animacijos kolekcijos. Šis filmukas pasakoja apie gerumą, rūpestingumą bei sąžiningumą. Kam atiteks prizas puikiai iliustruoja liaudies patarlę – Neskubėk ir būsi pirmas. Miške rengiamos olimpinės bėgimo varžybos, lokiukas Miša dalyvauja taip pat. Prasidėjus lenktynėms, kiti dalyviai patiria traumų ir nelaimių, jiems padeda gerasis Miša. Kam atiteks prizas sužinosite pažiūrėję šį filmuką online lietuviškai.

2030 | 2018-07-24 | 3573

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2000 | 2017-06-07 | 3879

Senosios animacijos filmukas vaikams Fedoros vargai. Multikas apie netvarkingą mergaitę Fedorą. Mergytė buvo tinginė ir nemėgo tvarkos, net visi indai iš jos namų pabėgo. O namuose ėmė karaliauti tarakonai ir kiti nemalonųs vabalai. Fedorai apėmė liūdesys ir nuriedėjo ašarėlė. Taip mergaitė Fedora išmoko būti tvarkinga, išvaikė iš savo namų tarakonus ir jos indai sugrįžo namo.

2000 | 2017-06-07 | 3938

Genys paštininkas ieško miške, kam atkeliavo dovana su užrašu „silpniausiam“. Ieškojo genys ilgai dovanos savininko, bet niekaip negalėjo rasti, juk silpniausiu žvėreliu miške niekas nenorėjo būti. Sutiko jis verkiantį, mažą ir liūdną zuikelį. Pasirodo, jog jis yra silpniausias! Visi miško žvėrys panoro pasisavinti mažylio zuikio dovana, tačiau išvydę ją, staiga visi pabėgo. „Gyvūnijos pasaulyje“-senosios animacijos pasaka apie drąsą, draugystę ir tai, jog stipresnis visada turi ginti ir padėti silpnesniam.

2002 | 2017-06-09 | 4236

Aprašymas: Peliukas Stiuartas lekia savo mašinėle iš mokyklos ir staiga pamato sužeistą paukštę Margalo. Ją medžioja gigantiškas paukštis Falkonas. Tik didvyriškų Stiuarto pastangų dėka Margo išvengia mirties. Saugiausia vieta mieste – Litlių šeimos namai. Peliukas ir Margalo tampa geriausiais draugais. Bet staiga Margalo pradingsta, o kartu su ja ir Ponios Litl sužadėtuvių žiedas su deimantu. Visą Litlių šeimą įvykiai pribloškia. Stiuartas mano, kad paukštę pagrobė Falkonas, todėl kartu su kate Snoubele pradeda paukštės paiešką. Ieško jos visur, kol Snoubelės draugas Montė padeda išsiaiškinti, kur ji yra.