Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3824

Neklaužada berniūkštis vardu Vova, taip ir laukia iškrėsti piktą pokštą. Ar pažįstate, vaikai, tokiu neklaužadų? Šis kiemo padauža iškrečia piktą pokštą kieme gražiai žaidžiantiems vaikams, kurie gražiai sau stato vieną didelį smėlio namą. Staiga kažkas jį sugriauna! Kas! Kyla didžiulės peštynės, tačiau, kas iš tiesų kaltas, o kas nieko dėtas? Spręskite jūs, vaikai. Na, o namą, gal dar galima atstatyti? Galbūt visi pastatys dar geresnį ir gražesnį namą? Visa istorija animaciniame filmuke - ,,Namas, kurį statė visi“.

2016 | 2017-06-09 | 3600

Aprašymas: Baltasis lokys Normas gyvena įprastą baltojo lokio gyvenimą Arktyje. Na, ne visai įprastą – kiti žvėrys jį patraukia per dantį už tai, kad Normas neturi žudiko instinkto ir mieliau žaidžia su tais, kuriuos turėtų valgyti. Bet netrukus tai tampa nesvarbu, nes atsiranda didesnių problemų: į Arktį užklysta vis daugiau žmonių, o ir pati Arktis ima tirpti. Suprasdami, kad namų tuoj gali nebelikti, žvėrys išsiunčia Normą į Niujorką, kad šis sutvarkytų reikalus. Pasikvietęs į kompaniją tris lemingus, Normas iškeliauja. Niujorke besišlaistantį lokį greitai pastebi vienos firmos atstovai ir, sužavėti tokio tikroviško kostiumo, pasiūlo Normui dirbti kompanijos talismanu. Laimingo atsitiktinumo dėka, tai yra ta pati firma, kurios vadovas rezga planus apgyvendinti Arktį žmonėmis. Patekęs į pačią priešo tvirtovę, Normas imasi veikti.

2000 | 2017-06-07 | 3659

Kelio pasaka – klasikinės senosios animacijos filmukas vaikams. Mėlynasis automobiliukas – drausmingas eismo dalyvis, praleidžia ir vyresnius, ir jaunesnius. Kol patenka į bėdą, niekas jam nepadeda, tik viena mašinytė sustoja pagelbėti. Šią pasaką galite žiūrėti online lietuviškai. Mėlynasis automobiliukas ją įsimyli. Kelio pasaka mus pamoko apie meilę, kokia ji gali būti stipri, nepaisant visų gyvenimo negandų.

2000 | 2017-06-07 | 4216

Trumpas senosios animacijos filmukas „Aidas“ vaikams atskleidžia, kodėl miške girdime aidą. Smalsusis senelis Aidas mėgdžioja visus miške girdimus garsus, jis gali atkartoti net vandens lašelio pliumptelėjimą ar lėktuvo burzgimą. Bežaisdamas miške senelis Aidas sutinka pasiklydusią mergytę, kuriai padeda rasti namus. Filmuke primenama, kad visuomet reikia padėti vieni kitiems.

2000 | 2017-06-07 | 3823

Senosios animacijos filmukas vaikams Funtikas ir agurkai. Filmukas apie linksmą berniuką Funtiką, grybus ir agurkus. Jis padėjo savo močiutei, o baigęs darbą nuskubėjo į mišką rinkti grybų. Tačiau visi grybai išbėgiojo ir grybų jis nepririnko. Bet pririnko agurkų iš svetimo daržo. Taip ir persekiojo Funtiką tie agurkai. Bet vėliau berniukas suprato savo klaidą. Filmukas vaikus pamokys kodėl negalima vogti :)

1998 | 2017-06-09 | 3576

Donald Duck Donald's double trouble išleistas 1946 m.

2000 | 2017-06-07 | 3651

Žvėrių žiemojimas tai filmukas apie draugystę ir artėjančia žiemą ir apie tai kaip susirūpinę žvėreliai ieškojo kaip peržiemoti. Ir nutarė kiaulė, avis, karvė ir višta žiemoti kartu. Nes juk su draugais smagiau ir geriau. Pasistatė jie trobelę ir atėjo žiema. O čia ir vilkai išalko. Pamatę jog trobelėje tiek gėrybių gyvena, nutarė pasmaguriauti. Kaip sekėsi vilkams pažiūrėkite šiame filmuke.

2030 | 2018-07-24 | 3486

Aprašymas: Teletabiai (angl. Teletubbies) – animacinis serialas vaikams. Vieną gražią dieną teletabių šalyje… Tinkis Vinkis, Dipsis, Lelia ir Pou panoro viską suskaičiuoti. O tada atėjo sukirsti po tabių skrebutį. Džozefas su draugais žaidė lietuje, ir teletabiai takšt ir įlipo į balą. Ojojoi! Poromis iškilmingai pražygiavo daugybė įvairiausių gyvūnų. Tinkis Vinkis ėmė ir sugrūdo visus teletabių mėgstamiausius daiktus į savo rankinę. Pu vis nukrisdavo, nuvirsdavo ar pargriūdavo, o trys teletabiai ėmė ir nusekė tabių kremu aplipusiomis pėdomis. Lelia tarp kalvų užtiko laistytuvą ir ėmė laistyti gėles. Iš tabių skrudintuvės ėmė lėkti tabių skrebučiai. Ketvertas vaikų su šunimi paplūdimyje žaidė kamuoliu, o vėjas ėmė ir kažkur nupūtė Dipsio skrybėlę. O tada atėjo metas atsisveikinti. Teletabių programėlės skirtos ikimokyklinio ir jaunesniojo amžiaus vaikams, jomis siekiama ugdyti mažųjų gebėjimus vienu metu ir stebėti, ir klausytis.

2030 | 2018-07-24 | 4100

Aprašymas: Futurama – JAV animacinis serialas. Sveiki atvykę į Naująjį Niujorką! Praėjo tūkstantis metų. Jūsų laukia tokia ateitis, kokios net neįsivaizdavote. 25-erių metų picos išvežiotojas, kurio gyvenimas buvo nieko vertas, netyčia užsišaldo 1999 m. gruodžio 1 d. Jis nubunda ateityje, po tūkstančio metų ir gali vėl viską pradėti iš naujo.

2000 | 2017-06-07 | 3612

Senosios animacijos filmukas Saulės grūdelis. Tai filmukas vaikams apie eilinę kriauklytę, niekuo neišsiskirianti iš kitų, kartą pastebi švytinčią žuvytę, kuri maudėsi saulės spinduliuose. Kriauklelė užsimano pamatyti saulę, tačiau visi Jūros gyvūnai jai aiškina, kad ji negali pamatyti saulės, nes kriauklytė visada būna jūros dugne. Vis dėlto du drąsūs jūrų arkliukai jai padeda iškilti į paviršių ir išvysti saulę. Deja, bet iš pirmo karto jai ne visai pavyksta įgyvendinti savo svajonės. Šią istoriją puikiai apibūdina žodžiai – „per kančias į žvaigždes“.

2015 | 2017-06-09 | 3981

Aprašymas: Kai Fredas praranda šeimos atostogoms skirtus pinigus, jis sugalvoja vieną iš savo „puikiųjų“ planų, kaip juos atgauti. Jis sugalvoja įmesti savo geriausią draugą Barnį į ringą prieš tokius kovotojus kaip Džonas Senastonas (John Cena), Rėjus Misteriopolas (Rey Mysterio) ir netgi Underteikeris, o pats Fredas tampa šio renginio prodiuseriu. Minia šėlsta, „moliuskai“ už bilietų pardavimus netelpa kasose. Sujudimą pastebi net ponas Makmagma (Vince McMahon). Čia pasirodys ir kitos žvaigždės: Bolderio dvynės (Brie ir Nikki Bella), Marblas Henris (Mark Henry) ir kitos. Taigi atėjo laikas pačiam didingiausiam priešistorės renginiui!

2030 | 2018-07-24 | 3291

Aprašymas: Antinas Gudruolis (angl. Duck Dodgers) – JAV animacinis serialas. Antino Gudruolio ir jo draugų nuotykiai.

2030 | 2018-07-24 | 3371

Aprašymas: Smalsutė Dora (angl. Dora the Explorer) – JAV animacinis serialas. Pagrindinė serialo herojė Dora Marquez – žavi aštuonerių metų ispanų kilmės mergaitė, kuri kasdien su savo geriausia drauge beždžionėle leidžiasi į smagius nuotykius, kaskart atrasdama kažką naujo ir savo atradimais dalindamasi su žiūrovais. Mažieji žiūrovai gali keliauti su Dora per džiungles, atogrąžų miškus, vandenynų pakrantes ir rūkstančius vulkanus. Serialas “Smalsutė Dora” ypatingas tuo, kad Dora įtraukia vaikus į savo žaidimus, o žaisdama kartu su jais moko naujų kalbų ir pačių įvairiausių naudingų dalykų, pavyzdžiui, kaip suskaičiuoti kokosus, kaip nepasiklysti, ką daryti pasimetus nuo tėvų.

2000 | 2017-06-07 | 3578

Senosios animacijos filmukas vaikams Burtų lazdelė. Seniai labai seniai Albanijos kaime gyveno mažas berniukas vardu Marašas ir jo šeimininkas storas ponas. Ponas visaip išnaudojo berniuką, vertė sunkiai dirbti. Kartą į kaimą užklydo senelis keliautojas, kuris prašė atsigerti. Pono papūga išvadino jį kvailiu, o berniukas davė jam atsigerti. O senelis palaimino berniuką "gyvenk ilgai, kaip kalnai, Marašai"... Filmukas moko, kad geram žmogui visada viskas bus gerai, o pasipūtusiam gobšuoliui ponui nuolat viskas nesiseks.

2030 | 2018-07-24 | 3771

Aprašymas: Samurajai X (angl. Samurai X) pasakoja apie klajoklį Kenshin Himurą besinešiojantį kardą atbulais ašmenimis – simbolį priesaikos, jog daugiau nieko nebežudys. O priežastis tam yra, kadangi šis veikėjas per revoliuciją buvo žinomas Hitokiri Battousai vardu. Per karą Battousai’us buvo negailėstingas žudikas, kurio sugebėjimai jį buvo pavertę beveik masiniu ginklu.

2030 | 2018-07-24 | 3478

Aprašymas: Nenugalimasis žmogus voras (angl. Ultimate spider-man). Piteris Parkeris jau metai kaip Žmogus Voras. Jis išgelbėjo daug žmonių ir įveikė daug priešų, bet vis dar turi mokytis, kaip tapti tikru superherojumi. Nes net ir jo neaplenkia daugybė pavojų ir nesėkmių. Norėdamas tai išspręsti agentūros S.K.Y.D.A.S vadovas Nikas pasiūlo Piteriui prisijungti prie naujos komandos. Vienišiui žmogui-vorui toks pasiūlymas yra nemenkas iššūkis, jis mieliau veiktų vienas, tačiau tik šitaip jis galės tapti nenugalimuoju žmogumi-voru. Komandoje – keturi superherojai paaugliai – Nova, Baltoji tigrė, Geležinis kumštis ir Galingasis žmogus. Ar mokės Žmogus-voras bendradarbiauti su kitais superherojais ir kokie nauji iššūkiai bei išbandymai jų laukia?

2030 | 2018-07-24 | 5019

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.