Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 5599

Aprašymas: Stivenas visata (angl. Steven universe) – animacinis serialas apie jauną berniuką, kuris perima savo mamos vietą brangakmenių komandoje, ginančių pasaulį nuo blogio.

2030 | 2018-07-24 | 4643

Aprašymas: Avataras: Paskutinis oro valdytojas (angl. Avatar: The last airbender) – JAV animacinis serialas. Žemę pasidalinusios keturios didžiosios tautos – žemės, vandens, oro ir ugnies. Jų galios pusiausvyrą palaiko vadinamieji “stichijų valdytojai”. Manipuliuodami savo šaliai priklausančiomis stichijomis jie gali daryti stebuklus. Kadangi žmonės jau tokie padarai, kad neduok valgyt, duok pasipliekti, egzistuoja dar vienas saugiklis – vadinamasis Avataras, valdytojas, sugebantis valdyti visas stichijas. Avataras nuo pat amžių pradžios atgimstantis asmuo, savyje nešiojąs neišsenkančią išmintį. Ir štai, artėjant prie žemės kometai turinčiai suteikti papildomos galios ugnies tautai, valdovas nusprendė jog taika skirta tik liurbiams, kurie nesugeba pakovoti patys už save ir nusprendė “pasidalinti” ugnies tautos gerove su kitomis tautomis, paprasčiausiai jas okupuodamas. Taip prasidėjo kruvino karo istorija, trukusio 100+ metų. Kruvinų mūšių metu Avataras kažkur dingo be žinios. Ir štai, po kiek laiko kometa vėl artėja prie žemės, laikas būtų kaip ir baigti pasaulio užkariavimą. Juolab, kad taikiuoju laikotarpiu buvo išnaikinti visi oro valdytojai, vandens valdytojų irgi liko tik saujelė ir tik žemės valdytojai dar kaišiojo pagalius į ratus… Tačiau ugnies valdovas padarė vieną didelę klaidą. Nepasirūpino tinkamai apsisaugoti nuo Avataro. Mergaitė ir berniukas iš vandens valdytojų kaimo pastebi keistą ledkalnį, kuriame sėdi berniukas, su rodyklės formos žymėmis ant rankų ir galvos. Pamėginus išlaisvinti jį iš ledkalnio, pastarasis sprogsta, ir pasirodo, jog jo viduje tūnojo pakutinysis gyvas likęs oro valdytojas, kaip pranašaujama esąs kartu ir Avataras…

2015 | 2017-06-09 | 4389

Aprašymas: Barbės ir trijų jos seserų laukia nuostabi močiutės dovana – keturi mieli šunyčiai, o vėliau – įspūdingi nuotykiai. Mergaitės palėpėje žaidžia su naujais augintiniais ir atsitiktinai atranda seną žemėlapį, kuriame, tikima, yra nurodyta gausaus lobio vieta. Keturios seserys ir jų kalbantys šuniukai nusprendžia išnaršyti visą miestelį ir surasti paslėptus turtus. Didžiulės erdvės ir pasakiški atradimai slepiasi po gimtojo miestelio gatvėmis, tik niekas apie tai nežino. Kai seserys nusileis į požemius, supras, kad apie lobį žino ir du niekadėjai, kurie ima lipti mergaitėms ant kulnų. Ar joms pavyks seną paslaptį surasti pirmoms?

2030 | 2018-07-24 | 4073

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Penkių didžiųjų tautų lyderiai stoja į kovą, vyksta Ketvirtasis nindžių pasaulio karas.

1997 | 2017-06-09 | 3931

Aprašymas: Murėjus – stebuklingas padaras. Jis burtininkas ir Anabelės krikštatėvis. Kaip ir pritinka stebukladariams, jis ketina išpildyti savo krikšto dukrelės norą. Mažylė svajoja, kad jos tėtis – paprastas taksi vairuotojas, pagaliau gautų vaidmenį Brodvėjaus miuzikle. Murėjui beveik pavyksta… Beveik, nes jo burtus netikėtai sugadina dvi piktosios raganos…

2022 | 2017-06-09 | 3762

Serijoje „Grožis– didelė jėga“ iš serialo Maša ir lokys, mergaitė Maša pavirsta tikrai kaubojų, lokė, norėdama padėti lokiu ją nuraminti, padovanoja nenuoramai moterišką žurnalą. Dabar lokys turi laiko atsipūsti. Tačiau kodėl jam į galvą pradeda lįsti kvailos mintys ir jis vis prisimena laiką, kai išdykėle zujo aplink? Serijoje „Grožis– didelė jėga“ mažieji žiūrovai ir jų tėveliai, sužinos, ar netaps lokiui liūdna ir niūru, kai Mašai visai neberūpės žaidimai.

1998 | 2017-06-09 | 3731

Donald Duck Good time for a dime išleistas 1941 m.

2000 | 2017-06-07 | 3700

Kartą gyveno aštuonkojai su aštuonkojukais. Jie buvo įvairių spalvų. Aštuonkojukai nuolat keičia spalvas. Daug įvairių pokštų aštuonkojukų gyvenime.

2013 | 2017-06-09 | 3759

Aprašymas: Senovės Kinijos kaime senas bambukų kirtėjas ir jo žmona bambuko stiebe atranda mažą mergaitę. Beaugindami ją jie taip pat netikėtai randa daugybę aukso. Manydami, kad tai kažkoks dieviškasis ženklas, pasinaudodami pinigais jie nuperka kūdikiui, vardu Kaguja, dvarą sostinėje, kur ji bus auginama kaip princesė.

2000 | 2017-06-07 | 4204

Filmukas Obuolių maišas. Puikus pamokantis filmukas apie zuikį ir jo dosnumą. Ilgaausis buvo toks geras kad dalino visus obuolius kas tik paprašė, o galiausiai savo zuikučiams pritrūko uobolių. Tačiau zuikio gerumas neliko neįvertintas ir visi liko apdovanoti. Filmukas pamoko, kad jei padarai kažkam gerą tai visada sugrįžta.

1970 | 2017-06-09 | 3712

Mickey's Birthday Party.

2030 | 2018-07-24 | 3645

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2015 | 2017-06-09 | 5591

Aprašymas: Spektra Vodergeist grįžta į Monstrų vidurinę išsiaiškinti, kodėl jos mokykloje vaidenasi. Kai buvo sugauta visus gąsdinusi Raudonoji ponia, jokia dvasia nedrumstė vampyriukų pamokų. Iki šiol. Nežinia iš kur atsiradęs paslaptingas vaiduoklis visiems kelia nerimą.. Bet kaip jį sugauti, kai neįmanoma pamatyti? Ar tai gali būti kieno nors kerštas direktoriui, kankinančiam mokinius? Tik vampyrai ir jų nauji draugai gali atskleisti šią paslaptį ir padaryti taip, kad nebesivaidentų.

2000 | 2017-06-07 | 3810

Priešistorinių laikų pasaka apie dramblį Fantiką. Fantikas buvo labai geras, mėgdavo visiems miške padėti, ištraukdavo krokodiliukus iš po ledo, laistė dygliuką. Tačiau jį nuolat medžiodavo pabaisa Štuša kutuša. Drambliukui vis pavykdavo prasileinkti su pabaisa, tačiau kartą jie susitiko, ir visi miško žvėrys jau buvo įsigandę, kad Fantiką suės. Tai pasakojimas mokantis vaikus, kad jeigu darai gerą ir padedi visiems - visada laimėsi, svarbu turėti didelę širdį.

2000 | 2017-06-09 | 3992

Smurfytė – tai dar viena , lietuviškai įgarsinto filmuko vaikams Smurfai serija. Burtininkas Gargamelis sukuria mėlyną smurfytę. Ji atrodo visai taip pat kaip ir tikri smurfai, bet ji nėra geraširdė . Ši apsimetėlė smurfė bandys išvilioti geruosius smurfus iš kaimelio , kad Gargamelis galėtų juos sugauti . Smurfytė tai labai įdomi serija vaikams , pamatysite kaip gi kaimelio gyventojai išsiaiškins smurfytės apgavystę. Kas laukia šios nenaudėlės ?

2030 | 2018-07-24 | 3284

Aprašymas: Antinas Narsuolis (angl. Darkwing Duck) – JAV animacinis serialas. Čia bus daug detektyvo parodijos ir daug piešto veiksmo. Švento Konrado miestas turi savo herojų – detektyvą Antiną Narsuolį. Šis seklys nėra tobulas – jį dažnai užvaldo didybės manija ir didžiulis šlovės troškimas. Todėl jam vis tenka rinktis tarp savo egoistinių norų ir pastangų būti geru tėčiu, kad nenuskriaustų įdukros Gosalinos. Darbe Antinui pagelbsti keistokas padėjėjas lakūnas Launčpedas Makvakas, su kuriuo jie narplioja įvairiausius antinų plunksneles šiurpinančius nusikaltimus.

2000 | 2017-06-07 | 3699

Nei juoktis, nei verkti – tai filmukas apie tris patarles, kurios žaismingai iliustruojamos. Puiki pasaka vaikams, sudaryta iš trijų dalių su atskirais moralais bei linksmomis istorijomis. „Liežuvis ir iki Kijevo nuveda.“ „Darbas meistro bijo.“ „Po gulinčiu akmeniu vanduo neteka.“ Senąją animaciją Nei juoktis, nei verkti galite žiūrėti online lietuviškai ir patys pamatysite gyvenimo dėsnius.