Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2004 | 2017-06-09 | 3628

Aprašymas: Banginių plovyklos darbuotojas Oskaras svajoja apie turtus. Per kvailą atsitiktinumą žuvus ryklių mafijos krikštatėvio dono Lino sūnui Frenkiui, povandeniniame mieste pasklinda gandas, jog tai jis nugalėjo žiaurų gangsterį. Netikėtai įgijusi grėsmingo ryklių žudiko reputaciją, mažoji žuvelė tampa tikra garsenybe, nuolatiniu straipsnių ir televizijos reportažų herojumi. Įsiutęs donas Lino paskelbia tikrą mažojo herojaus medžioklę…

2000 | 2017-06-07 | 3850

Senosios animacijos filmukas vaikams Dovana drambliui. Filmukas apie draugus tigriuką, beždžioniuką ir varliuką kurie smagiai mišku skubėjo pas dramblį į gimtadienį. Tačiau kaip visada atsirado viena pikčiūrna, kuri visokiais būdais norėjo jiems pakenkti ir sugadinti šventę. Tačiau draugai visada kartu rado sprendimą iš betkokios situacijos. Kas gerai pasirinko draugus - niekad nenusivylė! Šis linksmas filmukas moko vaikus draugystės ir optimizmo.

1967 | 2017-06-08 | 3928

Senosios animacijos filmukas Peliuko dainelė. Istorija apie peliuką, kuris mėgo groti ir dainuoti. Peliukas linksmai grodavo miške ant kelmo, darydavo akrobatinius triukus ir norėjo palinksminti miško draugus. Bet ne visi žvėreliai jį pripažino. Vėliau viskas apsivertė, visi draugai pasistatė sau namą ir smagiai dainavo. Peliuko pasirodymus pamatysite šiame filme.

2030 | 2018-07-24 | 3600

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2030 | 2018-07-24 | 3281

Aprašymas: Vyrai juodais drabužiais (angl. men in black) agentūrai dirbantys Agentai K ir J sprendžia nežemiškas problemas Niujorke.

2000 | 2017-06-07 | 3542

„Drąsuolis šaunuolis“ – tai stebuklinga pasaka apie kaimo berną, kuris užsigeidė vesti burtininko dukterį, ir patraukė pirštis pas patį burtininką. Šis vaikinui iškėlė sąlygą pasislėpti – jeigu iki sutemos burtininkas šio neras, berniokas galės vesti jo dukterį. Tai istorija, apie užsispyrimą, drąsą ir tikrą meilę. Iš šio pasakojimo galime pasimokyti, jog ar pasieksime savo tikslą priklauso nuo to, kaip stipriai jo sieksime.

2030 | 2018-07-24 | 3522

Aprašymas: Samurajus Akitsis Masanosukis yra gabus ir lojalus kardininkas, bet naivokas, o nedėkingi laikai privertė jį pastoviai keisti šeimininkus, samdančius jį. Iš alkio ir nevilties Akitsis tampa Jaičio asmens sargybiniu. O pats Jaičis yra gaujos, žinomos “Penki Lapai” pavadinimu vadas. Nors Akitsis pradžioje pasimeta dėl nešvarių gaujos darbelių, bet po truputį pradeda įtarti, kad tie darbai nėra tikrieji Jaičio tikslai. Ir, nepaisant jo nuogąstavimų, juo giliau jis įtraukiamas į Penkių Lapų pasaulį, juo labiau jis žavisi tais suktais, paslaptingais nusikaltėliais.

2015 | 2017-06-09 | 4217

Aprašymas: Prieš milijonus metų milžiniškas asteroidas sunaikino visus dinozaurus žemėje. O kas jei… dinozaurai nebūtų išnykę? Viena dieną Arlo – mielas, draugiškas ir šiek tiek bailus dinozaurų jauniklis pateko į bėdą. Žaisdamas jis netyčia įkrito į sraunią upę ir nuplaukė tolyn, užnugaryje palikdamas sunerimusį tėtį. Nežinia kiek laiko neštas upės tėkmės, Arlo galiausiai išsikapsto į krantą, bet suvokia baisų dalyką – jis nė nenumano, kur atsidūrė ir kaip grįžti namo. Laimei, mažasis Arlo sutinka drąsų žmonių vaiką, kuris tampa ištikimu dinozauriuko bendražygiu ilgoje, nuotykių ir išbandymų kupinoje jo kelionėje namo. Jos metu abu bičiuliai išmoks nugalėti savo baimes ir atras tikrąją draugystę.

2000 | 2017-06-09 | 3665

Smurfai miške susikuria laužą ir pasakoja riteriškas istorijas. Ir staiga pamato baisų gaisrą, gerieji smurfai stengiasi jį užgesinti. Jiems pavyksta ir visi svarsto kodėl kyla gaisrai. Staiga smurfas atranda didžiules pėdas. Smurfas tėtė nusprendžia, kad reikia riterio, kuris apsaugotų miestelį ir smurfus nuo drakono. Smurfui riteriui nesiseka ir jis sutinka tikrą riterį, kuris labai pavargęs nuo kovų. Apvaliojo stalo riteris nori apsilankyti smurfų miestelyje ir kiek atsipūsti. Seras Lanceliotas saugos miestelį nuo drakono, tačiau riteris sutrinka. Ar pavyks išgelbėti smurfus, vaikučiai pamatys dar vienoje nuostabioje „Smurfų“ filmuko serijoje.

2012 | 2017-06-09 | 3818

Aprašymas: Nelengva gyventi pasaulyje kai tu baltas, o visi kiti – pilki. Todėl ir kenčia mūsų filmo herojus koala Džonis. O jei dar turi ypatingų sugebėjimų – tai tau tiesiausias kelias į cirką! Džonis svajoja tapti superherojumi ir jam atsiranda toks šansas. Tik reikės išgainioti laukinių šunų bandą, įveikti aukščiausius kalnus, persikelti per tarpeklį, pergudrauti didžiąją gyvatę ir nugalėti gigantišką krokodilą…

2001 | 2017-06-09 | 4161

Aprašymas: Maža mergaitė Šihira kartu su savo tėvais paslaptingu miško tuneliu patenka į keistą dar neregėtą miestą: visos gatvės išstatytos stalais, ant stalų gardžiausi patiekalai ir gėrimai. Šihiros tėvai pasiduoda pagundai ir ima ragauti visų gėrybių. Deja, netrukus užburtame Dvasių pasaulyje jie virsta kiaulėmis. Šihira suvokia likusi viena paslaptingame mieste, kurioje nematomi gyventojai nemato ir jos pačios. Mergaitė stoja į kovą prieš Dvasias, Paslaptis, Burtus ir Užkeikimus, kad susigrąžintų savo tėvus.

2009 | 2017-06-09 | 5467

Aprašymas: Princesė Tiana gyvena Naujojo Orleano (džiazo „lopšio“) prancūzų kvartale, „Džiazo amžiaus“ laikais. Kadangi veiksmas vyksta „Džiazo amžiuje“, princesė džiazuoja. Džiazuoja ir varlė – užkerėtas princas. Tiesą sakant, čia džiazuoja visi: nuo paprastų prancūzų kvartalo gyventojų iki nepaprasto krokodilo, gyvenančio pro šalį tekančioje Misisipėje. Tiana – yra pirmoji afroamerikietė mergina gausiame Disnėjaus princesių būryje. Užkerėtas princas yra tiesiog žalia varlė. Herojams susitikus, kalba užsimezga apie bučinį, galintį panaikinti vargšo princo prakeiksmą ir nelaimę. Tačiau galų gale avantiūrai įkalbėtos princesės ryžtas materializuojasi visiškai ne taip, kaip tikėjosi princas…

2022 | 2017-06-09 | 3725

Epizode „Fotografija 9x12” Maša randa seną lokio fotoaparatą ir nusprendžia su juo pasilinksminti. Mažoji išdykėlė laksto po mišką ir daryo juokingas jo gyventojų nuotraukas. Tik, pasirodo, kad žvėrys ne itin mėgsta fotografuotis. Serijoje „Fotografija 9x12” vaikučiai, pamatys, kaip Maša gaus pamoką – nesielgti su kitais taip, kaip nenorėtum jog elgtųsi su tavimi.

2000 | 2017-06-07 | 3650

Žvėrių žiemojimas tai filmukas apie draugystę ir artėjančia žiemą ir apie tai kaip susirūpinę žvėreliai ieškojo kaip peržiemoti. Ir nutarė kiaulė, avis, karvė ir višta žiemoti kartu. Nes juk su draugais smagiau ir geriau. Pasistatė jie trobelę ir atėjo žiema. O čia ir vilkai išalko. Pamatę jog trobelėje tiek gėrybių gyvena, nutarė pasmaguriauti. Kaip sekėsi vilkams pažiūrėkite šiame filmuke.