Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2010 | 2017-06-09 | 3864

Aprašymas: Gyvūnų grupė laukia kasmetinio potvynio, kuris suteikia jiems maisto ir vandens. Tačiau netikėtai jie atranda, kad žmonės, kurie naikino jų natūralias buveines, pastatė užtvanką, leidžiančią turėti laisvalaikio kurortą. Gyvūnai stengiasi išsaugoti deltą ir siunčia žinutę žmonėms, reikalaujančią netrikdyti gamtos dėsnių. Tai nuotaikingas filmas gamtos ir animacijos mylėtojams.

2030 | 2018-07-24 | 3768

Aprašymas: Denis Vaiduokliukas (angl. Danny Phantom) – JAV animacinis serialas.

2000 | 2017-06-07 | 3736

Paskutinė medžioklė Medžioklė, šūviai, medžiotojo padėjėjas - šuo turi atnešti pašautą paukščiuką, tačiau...jis pasielgia kitaip. Jautrus pasakojimas apie šunelio paskutinę medžioklę. Išgelbėtas paukštelis tampa šuns draugu. Draugystė vis tvirtėja, be įtarimo, kad kažkada teks išsiskirti. Melodingas animacinis filmukas atskleis tikros draugystės istoriją: kur prasideda draugystė? Kada ji baigiasi? Ar tikra draugystė baigiasi? Filmukas padės mažiesiems atrasti šiltos draugystės paslaptis ir kitaip pažvelgti į mūsų mažuosius draugus - gyvūnus. Juk jie visai kaip ir mes, ar ne, vaikai?

2022 | 2017-06-09 | 3910

Animacinio filmuko Maša ir lokys lietuviškai serijoje „Pasienis saugus“ vaikai ir jų mamytės sužinos, kad šį kartą lokiui problemas kels ne Maša, o morkas vagiantis kiškis. Lokiui tenka budėti visą naktį saugant savo daržą, na o dieną jį mielai sutinka pakeisti mažoji išdykėlė. Tik ar nebus taip jog Maša, saugodama nuo vienos bėdos, pridarys daugybę kitų? Serijoje „Pasienis saugus“ žiūrovai išvys, kokią galų gale apsauginę sistemą lokys įrengs savo darže.

1998 | 2017-06-09 | 3851

Donald Duck Canvas Back Duck išleistas 1953 m.

2000 | 2017-06-09 | 4062

„Na, palauk!“ animacija ne vienerius metus skleidžia puikią nuotaiką. Serija „Vasarnamio bendruomenė“ patiks ne tik vaikams, bet ir jų tėvams. Filmuke pamatysite, kaip klostosi pikti vilko planai. Ar pavyks jam įsibrauti į kiškio kiemą? Ir kuo baigsis gaudynės motoroleriu? Pažiūrėję šią „Nu, pogodi!“ seriją liksite sužavėti, o šypsena bus iki ausų.

2000 | 2017-06-09 | 3489

Animacinis filmukas mažiesiems žiūrovams „Smurfai“ suteiks galimybę patekti į stebuklingą smurfų pasaulį. Smurfas Meistrelis nori prasiblaškyti, tačiau visi tiek užsiėmę, kad neturi laiko nei atsipūsti. Todėl jis nusprendžia pagelbėti draugams ir sukonstruoja mechaninį smurfą. Pirmasis jį išbando tėtė smurfas, jis užsisako masažą. Ir mechaninis smurfas vos spėja pildyti visų norius ir darbus. Smalsuolis norėdamas pažiūrėti iš ko jis pagamintas sugadina mechaninį smurfą ir šis tampa tikras miestelio kenkėjas, viską gadina, griauna. Meistrelis bando jį pataisyti, tačiau tai nėra lengva.

2000 | 2017-06-07 | 3566

Karališkieji kiškiai - filmukas apie išpuikusią princesę, kuri užsigeidė šimto gyvų kiškių. Karalius, vykdydamas princesės valią, nusamdė piemenį, kuris ganytų karališkuosius kiškius. Piemeniu tapo geraširdis jaunuolis Hansas, kuris pakeliui į karalystę sutiko į bėdą patekusią senelę ir ištiesė jai pagalbos ranką. Už tai senelė Hansui padovanojo stebuklingą lazdelę, kurią piktų kėslų ir apgaulės būdu karalius iš jo išvyliojo. Tačiau nesąžiningam karaliui nepavyko įgyvendinti savo piktų planų. Hansas atgavo stebuklingą lazdelę, o karalystės gyventojai liko it musę kandę. Pažiūrėkite šią nepaprastai įdomią istoriją, kuri labai aiškiai parodys, kad melo kojos trumpos, o už gerą širdį atlyginama su kaupu.

2001 | 2017-06-09 | 4030

Aprašymas: Denis Volkeris persikelia gyventi į gimtąjį savo tėčio miestelį. Berniukas matė, kad įprasti prie naujojo gyvenimo jam nebus lengva. Bet jis nė nesapnavo, kad miestelio gyventojai jį pasitiks taip piktai. Pasirodo, kad Denis yra garsiojo Fredo Volkerio, šokolado fabriko savininko, vaikaitis. Kadaise, prieš daugelį metų, saldumynų fabrike žuvo keistuolis Kurtis. Prieš pat mirtį jis užkeikė miestelį ir pažadėjo atkeršyti, jei miestelėnai išdrįs švęsti Helovyną. Kol Denio tėtis bando atgaivinti šokolado fabriką, berniukas bando išsiaiškinti…

2030 | 2018-07-24 | 16147

Aprašymas: Hantikas: Sekliai ir paslaptys (angl. Huntik: Secrets and Seekers) – Italijos animacinis serialas. Per Loko ir Sofijos susitikimą randama tėvo knyga. Blogio organizacija, kuri reikalauja knygos, nes joje surašyta visa informacija apie “titanus ir valios amuletą”. Taigi herojai turi išgyventi…

2030 | 2018-07-24 | 3541

Aprašymas: Seniai seniai, dar XV amžiuje, tolimoje planetoje, nuo Žemės nutolusioje 200 milijonų šviesmečių, dėl princesės Tinos, kurios galioje buvo virsti tobulu ginklu, prasidėjo pilietinis karas. Kad išsigelbėtų, ji pasinaudojo reinkarnacijos mašina ir nusiuntė savo sielą į Žemę, kur kas šimtą metų atgimsta žemiška moterimi, nors jos sieloje gyva atmintis apie praeitį. Iš gimtosios Tinos planetos į Žemę atkeliauja ir septynetas mokslininkų, pasivertusių baltaplaukiais paaugliais. Jiems įsakyta žūtbūt surasti Tiną. Dar į Žemę atvyksta žiaurusis Giroko su sūnumi Diuma, kurie nori užvaldyti stebuklingas Tinos galias. 2012 metais Tina tampa dvylikamete mergaite Helga. Ji susitinka su vietiniu berniuku Toma ir jiedu susidraugauja. Berniuką sužavi paslaptinga tyli mergaitė ir jis nuseka paskui ją. Kuo baigsis visų šių būtybių susitikimai?

1984 | 2017-11-07 | 13849

Aprašymas: „Robinas iš Šervudo” – tai populiarus britų sukurtas TV serialas. Bemaž įspūdingiausia iš visų kine ir televizijoje pasirodžiusių istorijų apie legendinį Robiną Hudą. Čia susipina ryžtas, narsa, įspūdingi nuotykiai, juodoji magija ir senoji religija. Anglų liaudies baladžių herojus, garsusis plėšikas, visą grobį išdalija vargšams, gelbsti nekaltuosius ir baudžia žmonių engėjus.

Robinas iš Šervudo (1-13 serijos) - Robin of Sherwood (1984)

2014 | 2017-06-09 | 4371

Aprašymas: Monstrų vidurinėje seniai nebuvo Valentino dienos. Princą Deksterį įsimylėjusi gražuolė Kupidonė gauna magišką knygą apie Širdelių dienos istoriją ir ją perskaičiusi keliauja tiesiai pas direktorių su prašymu leisti pagaliau suorganizuoti šventę. Bet mokytojas – nesukalbamas. Daugelį metų linksmybių nebuvo dėl rimtos priežasties – tai pavojinga šventė, raginanti įsiklausyti į tikruosius moksleivių troškimus ir pakeičianti jų gyvenimus neplanuota linkme. Negavusi leidimo, Kupidonė nusprendžia nepasiduoti ir surengti slaptus pogrindinius šokius. Kokios žavios, savo jausmus slepiančios porelės susirinks į šventę ir ar pavyks viską nuslėpti nuo direktoriaus?

1977 | 2017-06-09 | 3967

Aprašymas: Kai pagrobiama maža mergaitė Penė, žmonių institucijos nieko negali padaryti, todėl į paieškas leidžiasi dviejų drąsių peliukų porelė – Mis Bjanka ir Bernardas.

2000 | 2017-06-07 | 3592

Žiema. Mieste vyksta karnavalas. Vaikai, šuniukas bei aplinkiai stebi gražų, išskirtinį geltoną dramblį. Visi pastebi, jog drambliui kažkas negerai, jis nuolat pykstasi su savimi. Niekas negali suprasti, kas vyksta. Pasirodo, dramblį valdo dvi nesutariančios mergaitės. Galiausiai jos palieka dramblį ir nueina. Aplinkiniai vaikai nusprendžia pabandyti valdyti dramblį ir jiems puikiai pavyksta. Senosios animacijos filmukas „Geltonas dramblys“vaizduoja, jog kartu imantis darbo svarbiausia būti draugiškiems ir sutarti, nes tik taip viskas seksis puikiai.

1976 | 2017-06-09 | 29733

Alavinis kareivėlis – legendinio pasakų kūrėjo H.K. Anderseno istorija apie dvylika alavinių kareivėlių, kurioje pagrindinis veikėjas kareivėlis, kurį liejant neužteko alavo, todėl jis teturėjo vieną koją. Tas jam visai netrukdė ir jis tvirčiau stovėjo ir narsesnis buvo negu jo ginklo broliai, kurie turėjo abi kojas. Kareivėlis, pamatęs popierinėje pilyje nuostabią šokėją, ją įsimyli, tačiau vis nedrįsta jai to pripažinti. Nakties metu iš tabokinės išlenda piktasis velnias, kuris siekia, kad jaunoji šokėja už jo ištekėtų. Jis pamatęs, jog alavo kareivėlis rodo dėmesį mylimajai, atkeršija jam ir kareivėlis atsiduria lietingoje gatvėje, plaukia nuotekų duobėje savo popieriniu laiveliu, kol atsiduria jūroje, o čia jį praryja žuvis. Tačiau čia likimas viską sustato į savo vietas. Žuvį sugauna ir parduoda turguje, o kareivėlis vėl patenka į tuos pat namus. Čia jis vėl gali gerėtis savo nuostabiąja mylimąja. Tačiau istorija nesibaigia geruoju, jie abu apsiduria židinio liepsnoje, sudega, liūdnai dainuodami apie meilę, kurios nespėjo vienas kitam pripažinti.

2000 | 2017-06-07 | 3756

Senoji animacija Plastelininis ežiukas. Filmukas prasideda, kai dviem berniukams nepavyksta susitikti ir pažaisti lauke, kadangi vienas jų serga. Ligonis iš to liūdesio ima ir pradeda lipdyti įvairiausias figūras iš plastilino, kol galų gale padaro ežiuką. O ežiukas ima ir atgyja, o būdamas geros valios pradeda ieškoti žolelių angina sergančiam berniukui, tam, kad jis pasveiktų.

2012 | 2017-06-09 | 3842

Aprašymas: Nuo senų senovės Škotija buvo apipinta legendomis ir padavimais, tad pagrindine animacinio filmo „Karališka drąsa“ tapo atkakli ir užsispyrusi Škotijos princesė Merida. Rinkdamasi savo gyvenimo kelią, mergina atsisako paklusti senovę menančioms karališkoms tradicijoms ir ryžtasi savo karališką prigimtį iškeisti į svajonę tapti didžia lankininke. Merida meta iššūkį galingiems Škotijos klanams ir jų valdovams – lordams Makgufinui, Makintošui ir Dingvolu. Neatsargus princesės elgesys prišaukia nelaimę, tad dabar karalystei ir Meridos tėvams gresia pavojus, o princesė žūtbūt privalo įveikti pavojingus magijos kerus. Galėdama pasikliauti tik savo pačios drąsa, Merida privalo susikauti su pačiu baisiausiu tamsiųjų Škotijos urvų padaru.