Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3674

„Berniukas ir kamuolys“ – tai senosios rusu animacijos filmukas apie vienišą ir nelaimingą kamuolį, kurį neseniai paliko jo šeimininkas. Kamuolys dėl to labai skaudžiai išgyvena, kol vieną dieną parke susiranda naują draugą – mažą berniuką. Tai gėrio ir šilumos kupina istorija, kuris mus moko, jog tik turėdami ištikimus draugus galime būti laimingi.

2030 | 2018-07-24 | 3996

Aprašymas: Šunyčiai patruliai (angl. Paw Patrol) – JAV animacinis serialas. Šeši nuostabūs, ypatingų galių turintys šunukai kartu su dešimtmečiu berniuku Raideriu atsakingai saugo vietos gyventojus. Kiekvienas iš šunukų turi ypatingų gebėjimų ir itin greitą transporto priemonę, kad galėtų ne tik gelbėti medyje įstringančius kačiukus, bet ir spręsti rimtesnes problemas, pavyzdžiui, užkirsti kelią traukinio katastrofai. Be to, visi šie mieli herojai visuomet atranda laiko ir įvairioms pramogoms, linksmiems žaidimams ir juokams. Su tokia kompanija nė vienam vaikui nebus nuobodu!

2000 | 2017-06-07 | 3829

Senosios animacijos filmukas vaikams Vienišas rojalis. Mažas berniukas džiaugiasi savo muzikos instrumentu ir kuria gražiausias melodijas, kol staiga jo rojalio neparduoda. Rojalis palieka namus, o kartu, iš paskos, ir berniukas. Jie ieško vienas kito, sutinka gausybę kitų veikėjų, patiria daug nuotykių, vien tam, kad berniuko pirštai kurtų puikiausią muziką. Galų gale jie vėl atranda vienas kitą ir iš naujo pasigirsta gražiausi muzikos garsai.

1999 | 2017-06-09 | 3648

Aprašymas: Patrauklus ir humoristinis animacinis filmas apie Angelą, kuris padėdavo vaikams. Kiekvienas mažylis turi slaptų troškimų, o Angelas būtinai juos išpildys, bet tam teks leistis į tolimą kelionę. Keliaukite drauge su mažyliais paskui savo svajonę. Jei turite, vadinasi, šalia Jūsų netrukus atsidurs mažasis Angeliukas.

2015 | 2017-06-09 | 4954

Aprašymas: Trumpametražis filmukas. Brendimas kartais primena duobėtą kelią – būtent taip Elza ir Kristofas užsispyrė surengti tobuliausią gimimo dieną Anai, bet Elzos galios gali sugadinti vakarėlį…

2006 | 2017-06-09 | 14938

Aprašymas: Šį kartą Garfildo šeimininkas, naivusis Jonas Arbaklis, išsiruošia kelionėn į Didžiąją Britaniją. Savo augintinį jis, žinoma, pasiima kartu. Tingaus Garfildo šis sumanymas ypač nepradžiugina, tačiau Europoje jo laukia stulbinantis netikėtumas. Įvykus nesusipratimui, oranžinis katinas tampa… didžiulės pilies valdytoju! Tačiau kartu su turtais atsikvošėti nespėjęs Garfildas suvokia, jog įgijo ir galingą priešą – lordą Dargisą, kuris taip pat gviešiasi įspūdingos Karlailo pilies turtų.

2008 | 2017-06-09 | 3765

Aprašymas: Paaugliai Džeimsas, Toruna, Azaris ir Pimas, kuriuos paslapčia užaugino Geležinis žmogus, bei prie jų prisidėjęs strėlėmis besisvaidantis Sakalo Akies sūnus vieni nepajėgūs sunaikinti jų tėvus pražudžiusios mašinos. Jiems teks surasti pradingusį Halką ir drauge stoti į mūšį.

2013 | 2017-06-09 | 3968

Aprašymas: Dastis – kuklus darbininkas, uoliai plušantis provincialiame aerodromo ūkyje. Jis – pavyzdingas derliaus laistytojas, gyvenantis svajone nors kartą gyvenime sudalyvauti pasaulinėse greičiausių lėktuvų rungtynėse. Tačiau esti viena mažytė smulkmena – būdamas lėktuvu Dastis paniškai bijo aukščio! Netikėtai susiklosčius aplinkybėms, Dastis patenka į pasaulinių greičiausių lėktuvų rungtynių atrankos etapą, kuriame yra priverstas ieškoti pagalbos ir išeities iš grėsmingai atrodančios padėties. Provincijos lėktuvėlį globoti imasi išmintingas karinio jūrų laivyno veteranas Škiperis, tikintis neribotomis naujoko galimybėmis. Žaismingas ir šiltas animacinis filmas, pristatomas kultinio animacinio filmo „Ratai“ kūrėjų, žiūrovams papasakos apie valios stiprybę, draugystę ir tai, jog visų svarbiausia likti savimi.

2030 | 2018-07-24 | 3375

Aprašymas: Sandžėjus ir Kreigas (angl. Sanjay and Craig) yra animacinis serialas apie dvylikametį berniuką Sandžėjų ir jo geriausią draugą – kalbančią gyvatę.

2015 | 2017-06-09 | 4005

Aprašymas: Naujausias animacinio filmo „Gyvenimo knyga“ autorių darbas, kuris primins garsiojo „Ozo šalies burtininko“ istoriją. Meksikiečių „Anima Estudios“ sukurta juosta pasakoja apie padūkėlę beždžionėlę vardu Ozzy. Norėdama apsisaugoti nuo piktosios raganos Evilene burtų, ji į pagalbą kviečiasi Ozo šalies herojus: bailųjį Liūtą, geraširdę Kaliausę ir Geležinį medkirtį. Ar draugai išgelbės Ozzy ir jo giminaičius nuo pavojingų kerų?

2013 | 2017-06-09 | 3754

Aprašymas: Istorija nukelia į XIX a. Edinburgą. Šiame mieste mažasis Džekas gimė šaltą dieną. Jo širdis nuo pat gimimo liko užšalusi. Ligoninėje jam pakeitė širdį į laikrodį su gegute. Tai laikrodis, kuris veikia tol, kol Džekas laikysis taisyklių. Pagrindinė taisyklė – jam nevalia įsimylėti. Tačiau jo susidūrimas su mergaite degančiomis akimis pakeitė Džeko gyvenimą visiems laikams. Jo sprendimas sekti paskui dainuojančią mergaitę tapo jo mechaninės širdies išbandymu ir esminiu gyvenimo lūžiu.

2030 | 2018-07-24 | 3292

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2009 | 2017-06-09 | 4111

Aprašymas: Gelbėkit! Kalėdų Senelis nieko neatsimena – jis prarado atmintį! Madagaskaro gyventojai – Aleksas, Martis, Glorija, Melmanas ir pakvaišėliai pingvinai pasiryžta išgelbėti Kalėdas ir skuba jam padėti.

2004 | 2017-06-09 | 4581

Aprašymas: Katino Garfildo gyvenimas – tikra pasaka. Kiauras dienas jis daro tik tai, kas jam labiausiai patinka – valgo ir miega. Nerūpestingos „katino dienos” baigiasi, kai Garfildo šeimininkas Džonas įsigyja dar vieną gyvūnėlį – mažą paiką šuniuką Odį. Katino pasipiktinimui nėra ribų: nejau dabar jis turės dalintis šeimininko palankumu su kažkokiu apgailėtinu šunimi?! Kur tai matyta! Pavojus! Svetimas namuose!