Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3402

Aprašymas: Apie Šventąjį Gralį žino visi. Jis yra turbūt pats populiariausias artefaktas ir šiame pasaulyje ne tik tikrai egzistuojantis, bet ir rengiantys žaidimą, kuris, kaip taisyklė, pavirstą į kruviną karą. Gralis išsirenka septynis pretendentus magus ir duoda jiems galią išsikviesti po vieną tarną – praeities didvyrį. Šie žmonės ir kovoja dėl prizo – Gralio, kuris gali išpildyti bet kokį laimėtojo norą, o laimėti gali tik vienas. Deja, prieš tai vykę trys žaidimai baigėsi lygiosiomis. Atėjo laikas ketvirtam. Kaip ir visada yra čia ir favoritai – trys seniausios magų šeimos. Senumas ir kraujo grynumas turi reikšmę nes nuo jų priklauso ir magijos galia. Visi ruošiasi kaip gali, o Einzbernai net “natūralizavo” garsų magų žudiką. Ar gi ne tobulas karys tokiam kare? Nereikia nurašyti ir kitų, Gralis bet kam bilieto į renginį neduoda. Prasideda ir užkulisinės intrigos. Yra žmonių, kurie nesuinteresuoti, kad toks galingas artefaktas atitektų į blogas rankas.

2000 | 2017-06-07 | 3601

Pasaka Paskutinis žiedlapis – labai pamokanti istorija savanaudiškumą, laimę bei jos dalybas. Vaikams šis senosios animacijos filmukas turėtų atverti akis ir parodyti, kad savanaudiškumas laimės neatneša, o džiaugsmu reikia dalintis. Animaciją Paskutinis žiedlapis žiūrėkite online. Puikus pavyzdys mergaitė Žėnia, kuri gali pildyti savo visus norus. Likus paskutiniam norui mergaitė supranta, kam labiausiai reikia jo.

2030 | 2018-07-24 | 5133

Aprašymas: Pradinės mokyklos moksleivis Voltas kraustosi iš proto dėl beibleidų. Jo geriausias draugas Šu yra vienas sėkmingiausių žaidėjų. Šu patenka į nacionalinį beibleidų turnyro finalą. Įkvėptas bičiulio sėkmės Voltas irgi svajoja patekti tarp geriausių. Ilgame kelyje į aukščiausią lygą reikia pradėti nuo mažų dalykų – pirmiausiai laimėti savo rajono turnyrą, kuriame netrūksta gabių priešininkų. Keliaujant link svajonės Voltas sutiks naujų draugų, ištobulins savo techniką ir net ims svajoji apie geriausio beibleidų žaidėjo pasaulyje titulą!

2000 | 2017-06-07 | 3702

„Stebuklingas varpelis“ – pasaka vaikams, prasidedanti sunkiais mergaitės darbais. Ji pamotės išvejama miškan. Ten atranda meškos trobelę. Lokys ir pelytė padeda mergaitei įvykdyti pamotės palieptą užduotį. Kuo toliau, tuo labiau senosios animacijos filmukas atskleidžia tinginystės ir godumo blogybes. Tai ne tik labai pamokanti, bet ir graži pasaka su charakteringais veikėjais bei puikiu įgarsinimu.

2000 | 2017-06-07 | 3610

Filmukas vaikams Sidabrinė kanopa. Gyveno kaime vienas senukas. Jo pravardė buvo Kokovania. Jis neturėjo šeimos, todėl jis sugalvojo parsivesti našlaitę. Laikė jie ir katę. Nusivedęs mergaitę į mišką, senelis papasakojo jai pasaką apie elniuką Sidabrinė Kanopėlė. Mergaitė labai smalsiai visko klausinėjo apie elniuką ir svajojo jį pamatyti. Ar pavyko mergaitei sutikti elniuką pamatysite šiame animaciniame filme.

1998 | 2017-06-09 | 3717

Donald Duck Donald's Vacation išleistas 1940 m.

2000 | 2017-06-09 | 3809

Animacinio filmuko „Ogis ir tarakonai“ serijoje „Ogio tuoktuvės“ katinas Ogis nori pasipiršti savo mylimajai, tačiau vis neišdrįsta. Tuo pasinaudoja išdykėliai tarakonai, kurie tik ir svajoja nugvelbti Ogio sužadėtuvių žiedą. Tarsi to būtų neganą apie Ogio išrinktąją pradeda sukinėtis paslaptingas gerbėjas. Ar pavyks Ogiui pasipiršti savo mylimajai romantiškoje Italijoje, o gal tarakonai pasieks savo? Antroje serijos „Ogio tuoktuvės“ dalyje, vaikai pamatys, kaip panelė tarakonė sugalvoja užimti Ogio draugės namus, laimei, išdykėliams tarakonams, greit pabosta būti gražuolės tarnais, tad jie viską papasakoja Ogiui.

2000 | 2017-06-07 | 3726

Senosios animacijos filmukas vaikams Pasaka apie senajį kedrą. „Pasakoje apie senąjį kedrą“ vaizduojama didžiulė giria, kurioje gyvena išmintingas kedras. Jau pati pasakėlės pradžia suintriguoja ir sudomina. Labai tikroviški vaizdai ir garsai iliustruoja situaciją ir leidžia įsijausti į veiksmą. Vaikams patiks emocingi miško gyventojai, nustebins senojo kedro didybė bei mokėjimas prišaukti lietų. Ši pasaka – dar vienas įrodymas, kokia nuostabi yra senoji animacija.

1991 | 2017-06-09 | 4138

Aprašymas: Baltoji Iltis gimė didinguose neįžengiamuose Jukono miškuose. Jis nori sekti savo tėvo, vilkų vado, pėdomis ir tapti didžiu medžiotoju. Miške daug linksmų žvėrelių, kurie mielam narsiam mažyliui tampa tikrais draugais. Bet nelaimė jau arti. Tėtis žuvo, mama parduota aukso ieškotojams. Našlaitis Baltoji Iltis supranta, kad civilizacija pavojingesnė už mišką. Patyręs daugybę sunkumų ir išbandymų, pusiau vilkiukas pusiau šuniukas niekada neprarado tikėjimo ir nepamiršo išminties, kurios išmoko iš pačios gamtos.

2000 | 2017-06-07 | 3987

Senosios animacijos filmukas Didieji šalciai. Filmukas apie mažą berniuką, kuris užsimanė arkliuko. Jis prašė mamos, tačiau mama atsakė, kad neturi pinigų. Vaikas supyko ant mamos ir išėjo iš namų. O paukšteliai sedėdami ant stogo šnibždėjosi, jog kai žmogus susipyksta su mama ir nenori atsiprašyti, ateina didieji šalčiai... Berniukas vaikštinėjo ir ieškojo naujos mamos, kaip jam sekėsi pamatysite šiame animaciniame filme, kuris moko vaikus, kad mama yra viena ir jos niekas nepakeis.

2008 | 2017-06-09 | 3797

Aprašymas: Paaugliai Džeimsas, Toruna, Azaris ir Pimas, kuriuos paslapčia užaugino Geležinis žmogus, bei prie jų prisidėjęs strėlėmis besisvaidantis Sakalo Akies sūnus vieni nepajėgūs sunaikinti jų tėvus pražudžiusios mašinos. Jiems teks surasti pradingusį Halką ir drauge stoti į mūšį.

2030 | 2018-07-24 | 4282

Aprašymas: Klyvlendo šou (angl. The Cleveland show) – JAV animacinis serialas. Ar pamenate tą mielą juodaodį Pyterio Grifino kaimyną, kuriam dažnai tekdavo pasijusti nemaloniai, kai draugai nuversdavo jo namo kampą ir jis tiesiai iš antro aukšto kartu su vonia krisdavo ant žemės? Neaišku kiek kartų kultinėje „Šeimos bičo“ istorijoje Klyvlendui teko remontuoti namą, tačiau nuo šiol jis ramus – turės savo šou, kuriame bus jo šeima, jo draugai ir jo taisyklės. Nuotaikingo animacinio filmo istorija pasakos apie naują Klyvlendo istoriją, kai iš Rod Ailendo Quahago miestelio jis persikelia gyventi į Virdžinijos miestą Stulbendą. Išsiskyręs su žmona jis prisimena savo duotą pažadą mokyklos laikų simpatijai. Nieko nelaukęs, kartu su Klyvlendu jaunesniuoju persikelia pas mylimąją Doną ir du jos vaikus. Čia ir prasideda naujas juodaodžio gyvenimas. Paskutiniame „Šeimos bičo“ sezone Klyvlendas pasirodė tik keliuose epizoduose, jo naujas šou taip pat kartais kirsis su senų draugų istorijomis. Šis šou daugiau orientuojasi į šeimos santykius“, – apie „Klyvlendo šou“ pasakoja vienas iš scenarijaus autorių ir pagrindinio personažo įgarsintojas Mike‘as Henry.

2010 | 2017-06-09 | 4367

Aprašymas: Skūbio Du nuotykiai toliau tęsiasi. Dabar draugai atkeliauja į stovyklą, kurioje vyksta paslaptingi dalykai. Ar pavyks ir šįkart išspręsti šitą mįslę?

2009 | 2017-06-09 | 4061

Aprašymas: Animacinis filmas Boltas jau parodytas, tad atėjo eilė pasispardyti ir nuostabiajam žiurkėnui Rino! Trumpametražis filmukas Super Rino.

2030 | 2018-07-24 | 4413

Aprašymas: Stivenas visata (angl. Steven universe) – animacinis serialas apie jauną berniuką, kuris perima savo mamos vietą brangakmenių komandoje, ginančių pasaulį nuo blogio.

2022 | 2017-06-09 | 4285

Ką veikti užpustytame name? Maša ir lokys lietuviškai serijoje „Kino diena“ Maša ir lokys sugalvos kurti filmą. Pirmiausia reikia parašyti scenarijų, tik mažosios mergaitės ir lokio nuomonės šiuo klausimu labai skiriasi. Lokys nori kurti romantišką filmą, na o mažai nenuoramai, kaip visada, trūksta veiksmo. Epizode „Kino diena“ vaikai pamatys, kad net speiguotą, užpustytą dieną sėdint namie, gali būti labai linksma ir smagu.

2030 | 2018-07-24 | 4751

Aprašymas: Titanų medžioklė (angl. Attack on Titan) – Japonijos animacinis serialas. Erenas nori pamatyti platųjį pasaulį, tačiau prieš šimtmetį žmonijos patirtas siaubas neleis išsipildyti šiai vilčiai. Titanai- didžiuliai intelektu nepasižymintys padarai, kurių vienintelis tikslas yra ryti žmones, kartą jau beveik išnaikino populiaciją. Tačiau šioji nepasidavė ir jos likučiai pasatatė 50 metrų aukščio Sieną, kurios įveikti negalėjo niekas… iki šiol. Kaip iš niekur išdygęs Kolosas pralaužė vartus, o užplūdę Titanai Ereno akyse gyvą surijo jo motiną. Apimtas žvėriško įtūžio vaikas prisiekia atkeršysiąs. Taip prasideda Ereno, jo įseserės Mikasos bei ištikimo draugo Armino kova už žmonijos išlikimą. N-16