Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-09 | 3654

Smurfų sriuba – dar viena nenuspėjama serija vaikučiams. Gargamelis kuria nuodus kuriais tikisi sunaikinti smurfus tačiau kaip visada nerangusis Azraelis jam sutrukdo.Ak tas pasiutėlis katinas. Gargamelis susivienys su Didžiaburniu pažadėjęs jam smurfų sriubos. Taigi jiedu leisis ieškoti mažųjų smurfų. Didžiaburnis labai nekantrus veikėjas linksma jį stebėti. Kaip smurfams apsisaugoti nuo šio pikto užpuoliko ? Šiems geručiams nykštukams turi pasisekti. Juk gėris visada nugali blogį ar ne ?

2000 | 2017-06-07 | 3650

„Drambliukas turistas“ – tai filmukas apie du draugus turistus – drambliuką ir kupranugarį, kurie eidami mišku netikėtai pasiklysta ir pradeda klaidžioti nežinoma kryptimi. Savo kelionėje jie sutinka įvairiausių veikėjų: tokių, kurie noriai padeda, ir tokių, kurie visaip stengiasi pakenkti. Šis senosios animacijos filmukas vaikams padės suprasti, kaip svarbu yra atskirti gerą nuo blogo, bei leis pažvelgti į tikrąsias vertybes – dorumą, užuojautą ir geranoriškumą.

2030 | 2018-07-24 | 3742

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2000 | 2017-06-07 | 4088

Filmukas vaikams Lazda gelbėtoja. Seniai seniai kaime gyveno mažas berniukas Marašas ir storas ponas. Ponas išnaudodavo berniuką, vertė sunkiai triūsti. Į kaimą užklydo senelis keliautojas, kuris prašė gerti. Berniukas davė jam atsigerti. O senelis palaimino berniuką "gyvenk ilgai, kaip kalnai, Marašai"... Filmukas moko, kad geram žmogui visada viskas bus gerai, o pasipūtusį poną nuolat lydės nesėkmės.

2030 | 2018-07-24 | 3287

Aprašymas: Karasuma Yoichis – stiprus, jaunas Samurajus gimęs ir užaugęs kalnuose. Vieną dieną jo tėvas nusprendžia išsiųsti jį į miestą, kad apsistotų pas keturias Ikarugų seses, kad gautų reikiamos patirties, bet kelionė į civilizaciją nesisekė kaip tikėjosi. Jis ne tik vėlavo susitikti su seserimis, bet buvo išvadintas iškrypėliu ir sugebėjo būti suimtas du kartus! Dabar gyvendamas Ikarugų Doje su Ibuki, Ayame, Kagomi ir Chihaya Yoichis turi pritapti naujame gyvenime mokykloje ir išgyventi gana žiaurias Ibukės „treniruotes“. Mokykloje susiranda varžovą/priešininką „mokyklos chuliganą“ Wakizuką ir paslaptingą kaukėtą žmogų, kuris nori užmušti Yoichį. Panašu, kad Yoichio gyvenimas mieste nebus lengvas.

2030 | 2018-07-24 | 3762

Aprašymas: Beprotiški (angl. Tiny Toon Adventures) kiškio Straksiaus, kiškutės Pupsės, antino Pliuškio ir jų draugų nuotykiai.

2015 | 2017-06-09 | 3860

Aprašymas: Tais laikais kiekvienas mažylis troško tapti narsiausiu riteriu ir vos ūgtelėjęs imdavo mojuoti mediniu kardu. Reikėjo nemažai darbo rankų gelbėjant princeses nuo slibinų. Riteriu svajoja tapti ir devynmetis Trenkas. Drąsus ir vikrus berniukas pilnas ryžto, bet neturtingų valstiečių vaikui šis tikslas atrodo nepasiekiamas. Kuomet negailestingas ir žiaurus lordas Vertoldas įkalina Trenko tėvą, jis ryžtasi kelionei. Trenkas ir ištikimasis jo paršelis Kriuksius pirmą kartą gyvenime leidžiasi į didelį Viduramžių miestą, žūtbūt tikėdamasis išmokti riterystės meno ir išgelbėti savo tėtį. Berniukas susidraugauja su keliaujančių magų kompanija, o savo sumanumo dėka patenka į karaliaus rūmus. Čia jis gauna galimybę mokytis visko, ko reikia riteriui. Rūmuose Trenkas susibičiuliauja su karaliaus dukterimi Tekla. Ši drąsi mergaitė padeda jam siekti tikslo. Išmokęs daugelio dalykų ir sustiprėjęs Trenkas pradeda pasitikėti savimi, bet tikrieji nuotykiai prasideda, kuomet mažasis riteris ir jo draugai stoja į kovą su piktuoju lordu Vertoldu.

2017 | 2017-06-09 | 3940

Aprašymas: Gothame bręsta nelinksmos permainos. Miesto tvarkai ir ramybei ima grasinti piktasis Juokdarys. Šįkart, norėdamas nugalėti blogį, Betmenas bus priverstas atsisakyti savo įpročio dirbti vienam ir išmokti dirbti komandoje su kitais herojais (ir ne tik). Aišku, tai padaryti jam nebus lengva, tad Betmeno laukia daugybė nesusipratimų ir nepatogių situacijų, bendraujant su aplinkiniais. Na, bet gal tai – tik į gera? Juk net ir niūriausi kovotojai už teisybę bent kartais gali nusišypsoti, ar ne?

2030 | 2018-07-24 | 3409

Aprašymas: Skunk Fu – animacinis serialas. Pagrindinis animacinio serialo veikėjas – Skunkas, svajojantis tapti kung fu meistru. Žinoma, norint įgyvendinti šią svajonę, Skunkui tenka ilgai ir paklusniai mokytis iš kung fu meistro – Pandos. Komiškų situacijų ir iki ašarų juokingų nuotykių čia netrūks!

1999 | 2017-06-09 | 3722

Aprašymas: Kalėdų išvakarėse animacinio filmo veikėjas elnias Robis iškeliavo į Šiaurės ašigalyje vykstančias kasmetines elnių lenktynes. Laimėtojas gauna teisę vadovauti paties Kalėdų senelio rogėms. Kažkada seniai Robio tėvas buvo absoliutus tų lenktynių nugalėtojas ir Kalėdų senelio numylėtinis. Dabar laikas Robiui parodyti, ką sugeba.

2030 | 2018-07-24 | 4414

Aprašymas: Stivenas visata (angl. Steven universe) – animacinis serialas apie jauną berniuką, kuris perima savo mamos vietą brangakmenių komandoje, ginančių pasaulį nuo blogio.

2000 | 2017-06-07 | 3839

Frantisekas – filmukas vaikams apie lakią vaizduotę turintį mokinuką Frantiseką. Jis išsiskiria iš kitų mokinių, nes viską daro ne taip kaip liepia mokytojas, o taip, kaip jam atrodo gražiau. Mokytojas širsta ant Frantiseko už tai, kad šis jo neklauso. Tačiau galiausiai ir pats mokytojas supranta, kad Frantiseko kuriamas grožis pranoksta tai, ko jis visada mokino savo mokinius. Filmukas parodo, kaip svarbu būti atkakliems, norint pasiekti užsibrėžtų tikslų.

1991 | 2017-06-09 | 4308

Aprašymas: Tai ketvirtasis Drakonų kova Z filmas. Kai asteroidas beveik sunaikina Žemės planetą, iš jo nusileidžia erdvėlaivis. Atsiranda nauja grėsmė viskam kas gyva, tai ateivių lordas Slagas…

1998 | 2017-06-09 | 3690

Donald Duck Trombone trouble išleistas 1944 m.