Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2008 | 2017-06-09 | 3817

Aprašymas: Didelis sprogimas sukrėtė visą Sielų Bendruomenę. Tuo pat metu Kuchiki Rukia, dėl kai kurių priežasčių prapuola ir praranda atmintį. UraHara Kisuke išsiunčia Kurosaki Ichigo į Seireitei, kad išsiaiškintų kas ten įvyko. Ichigo pasiekęs Sielų bendruomenę yra užpuolamas buvusių draugų Shinigamių, nes jie nieko neprisimena nei apie jį, nei apie Rukia. Dabar Ichigo tenka slapstytis, ieškoti dingusios Rukio ir išsiaiškinti priežastį, kodėl Seireitei pasikrovė į chaosą, kol tapo ne per vėlų.

1986 | 2017-06-09 | 4418

Aprašymas: Žaibo iškrova pataiko į karinį robotą, pažymėtą penktuoju numeriu. Ir jis atgyja virtęs protingu, mielu ir labai smalsiu padaru. Roboto kūrėjas manė robotą panaudoti karo tikslams. Bet niekas net neįtarė, koks galingas meilės žmonėms ir gėrio užtaisas slypi šiame iš pirmo žvilgsnio kvailame ir beširdžiame geležies gabale. Roboto nuotykiai įrodys, kad kartais dirbtinė būtybė gali būti gerokai padoresnė už jos kūrėjus.

2011 | 2017-06-09 | 3752

Aprašymas: „Haris Poteris ir mirties relikvijos 2 dalis” – tai paskutinis nuotykis „Hario Poterio” filmų serijoje. Didingame finale mūšis tarp gėrio ir blogio jėgų burtininkų pasaulyje perauga į visuotinį karą. Dar niekuomet ant kortos nebuvo pastatyta tiek daug. Niekas nėra saugus. Tačiau būtent Hariui Poteriui teks paaukoti didžiausią auką nenumaldomai artėjant kulminacinei kovai su valdovu Voldemoru. Šioje kovoje išsispręs viskas.

2000 | 2017-06-07 | 3978

Naujametinė pasaka – filmukas apie rūstų girinį, kuris negalėjo pakęsti triukšmo ir netvarkos lauke. Jis išvaikė sniego pusnyse kvatojančius zuikučius, išbaidė zylutes ir išvijo į mišką atkeliavusius įžūlius berniukus, kurie norėjo parsinešti naujametinę eglutę. Tačiau kuomet miškas suskambo nuo mažos, kultūringos mergaitės dainelės, girinis jai su malonumu pagelbėjo. Tai be galo graži, šventiška istorija, kurią verta pamatyti kiekvienam. Ji pamoko, kad gerumas ir gražus elgesys gali suminkštinti ir kiečiausią širdį.

1998 | 2017-06-09 | 3706

Donald Duck Straight shooter išleistas 1947 m.

2000 | 2017-06-07 | 3818

Senoji animacija visada nudžiugina. Filmukas vaikams „Visai nebaisu“ – ne išimtis. Jame pasakojama apie baubus. Skraido jie sau ir pamato du berniukus. Šiame filmuke išvysite, kaip baubai vis bando išgąsdinti. Tris kartus gąsdina baubai vaikus ir nepasiekia savo. O kaip du broliai pasveikina mamą, kokių gražių gėlių puokštę jai dovanoja, taip pat rodoma šiame senosios animacijos šedevre.

2030 | 2018-07-24 | 3773

Aprašymas: Bailus voveriukas (angl. Scaredy Squirrel) – Kanados animacinis serialas. Pagrindinis serialo herojus – devynmetis voveriukas, kurio galvoje knibždėte knibžda beprotiškiausios mintys. Jo namelis medyje įkurtas milžiniškų miesto dangoraižių fone. Herojus žaibišku greičiu sugeba susikurti naują šukuoseną, per keletą akimirkų įsikūnyti į profesionalų badmintono žaidėją, o jau kitą minutę skrieja dviračiu didmiesčio gatvėmis. Tiesa, voverė turi vieną minusą – bijo visų, kuriuos sutinka savo kelyje. Komiškų situacijų čia tikrai netrūks!

2000 | 2017-06-07 | 4158

,,Lokys ir pypkė" multiplikaciniame filmuke pasakojama apie rūkymo žalą. Tai puiki, nenuobodi, tačiau tikrai pamokanti prevencinė medžiaga, kuria tėveliai gali atbaidyti mažuosius nuo šio žalingo įpročio potraukio. Linksma, bet tuo pačiu pamokanti, trumpa pasakėlė vaikus tikrai sudomins, nes šios istorijos pagrindinis herojus - lokys. Lokys, kuris traukia pypkę! Kuo baigsis lokiui pypkės rūkymas? Ar toks pomėgis neprives lokio prie liūdnos pabaigos? Ko iš lokio istorijos galime pasimokyti? Apie tai jums papasakos ši pamokanti istorija ,,Lokys ir pypkė".

2015 | 2017-06-09 | 3838

Aprašymas: Į kino ekranus atkeliauja senovines kung-fu paslaptis išmanantis triušis. Visą gyvenimą svajojęs tapti galingu kovotoju, vienas triušelis pagaliau įgyvendino savo svajonę. Iš savo mokytojo išmokęs senovinių kung-fu meno paslapčių, vieną dieną triušelis galėjo stoti į kovą su bet kuriuo priešininku. Svarbiame stipriausių kung-fu kovotojų turnyre nugalėjęs visus varžovus, jis tapo visų gerbiamu savo miestelio gynėju. Sunkiai iškovota pergalė, aplinkinių pagyros ir pagarba išlepino triušį. Maudydamasis šlovės spinduliuose jis aptingo ir apleido treniruotes. Vieną dieną priverstas stoti į kovą su klastingu priešininku, triušis su nerimu pastebi, kad jo kung-fu sugebėjimai paslaptingai dingo. Maža to – jo nugalėtojas ima kėsintis sugriauti gimtojo triušio miestelio tvarką ir ramybę. Netrukus paaiškėja ir dar viena nemaloni aplinkybė: jo priešininkas stengiasi pasisavinti paslaptingą senovinį akmenį, su kurio pagalba galima valdyti žemę ir ugnį. Supratęs, kad tai reikštų pražūtį jo gimtajam miesteliui, triušis privalo padaryti viską, kad apgintų tai, kas jam brangu. Sukandęs dantis, jis grįžta prie griežto treniruočių režimo. Tačiau ar jo pastangų pakaks apsiginti nuo klastingojo priešininko? Su dviejų ištikimų draugų pagalba kung-fu triušis pasiryžta suardyti savo priešo planus ir apginti savo gimtąjį miestelį.

2030 | 2018-07-24 | 3321

Aprašymas: Drakonų kova (angl. Dragon Ball) – Japonijos animacinis serialas. Pasakojama apie mažą berniuką vardu Son Gokas, kurį mažą rado senas kovų meistras ir pradėjo jį mokyti kovos menų. Vieną dieną Gokas sutinka mergaitę vardu Bulma ir jie kartu nusprendžia ieškoti 7 Drakono rutulių, mitiškų rutulių, kuriuos surinkus iškviečiamas Dievas Drakonas, kuris išpildo bet kokį norą. Gokas sutinka daug stipruolių, su kuriais susikauną dėl Drakono rutulių ir beabejo susiranda daug naujų draugų. Kartu su Krilinu Gokas toliau uoliai ir sunkiai mokosi kovos menų pas Džiną Vėžlį, kad dalyvautų pasauliniame kovos menų turnyre. Iki turnyrų laikotarpiais Gokas susikauna su blogiukais tokiais kaip Valdovas Pilafas, Raudonojo Kaspino Armija, demonų valdovas Pikolas ir jo parankiniai, kurie taip pat ieško Drakono rutulių.

1985 | 2017-06-09 | 4114

Filmuko „Mauglis“ ketvirtojoje serijoje „Kova“ visiems džiunglių gyventojams gresia pavojus – artėja priešiški rudieji šunys, žvėrys supranta, kad kova bus nelygi ir galimybė laimėti labai maža. Tačiau Mauglis nepraranda vilties, išmintingasis Ka leidžia jam suprasti, jog kovoje svarbiausia ne jėga ir greitis, o sumanumas ir gudrumas. Serijoje „Kova“ vaikai išvys, kaip drąsuolis Mauglis pasitelkęs gudrybę, išgelbės savo džiunglių brolius nuo pražūties.

2013 | 2017-06-09 | 3638

Aprašymas: Trumpametražis filmas. Istorija apie Aya Aachan Okamurą, merginą, kuri jau du metus gyvena savarankišką gyvenimą. Kol Aachan ir jos motina dirba, tėvas gyvena vienas su kate, vardu Mii. Vieną naktį Aachan grįžtą namo iš po ilgos darbo dienos, atsigula į lovą. Ji prisimena akimirkas praleistas su mama ir tėčiu… Ir tada suskamba telefonas….

1986 | 2017-06-09 | 3613

Aprašymas: Naujojo kalendoriaus, 392-aisiais metais, Naujajame Tokijuje, Agino Jiro, pavogęs laiko mašiną bando pasprukti nukeliaudamas laiku į praeitį, tačiau bėgant nuo pareigūnų sugenda jo laivas ir jam tenka priverstinai nusileisti dabartiniame Tokijuje. Neturėdamas kitos išeities, jis įsilaužia į autobusiuką, stovėjusį netoliese ir, pritvirtinęs aparatą paverčia jį laiko mašina. Jis ir jame buvę moksleiviai Nobučis, Šničis, Teko ir jų mokytojas Hokubėjus, iškeliauja tolyn į praeitį. Dėl mašinos nepatvarumo, jiems tenka leistis 1945m kovo 9-ąją, JAV puolimo įkarštyje. Šiaip taip išsigelbėjus, jie atsiduria Imperatorių valdymo eroje, kurioje ateitis ir praeitis susiduria tarpusavyje, kai Ateities Žmonės iš Jiro eros bando pakeisti praeitį.

2015 | 2017-06-09 | 4073

Aprašymas: Drakula ir kiti „Monstrų viešbučio“ gyventojai kviečia į antrąją savo nuotykių dalį. Kaip žinia, ne visi vampyrai blogi. Pasitaiko ir mielų, širdingų ir atjaučiančių kraują geriančių monstrų. Vienas iš jų – Drakula, žmogaus kojai neįžengiamuose miškuose pastatęs ypatingą viešbutį – prieglobstį visoms pabaisoms, kurios iš tikrųjų pačios bijo žmonių. Prieš trejus metus du užuojauta stebėjome, kaip Drakula supanikuoja, į slaptąjį viešbutį netikėtai užklydus klajojančiam jaunuoliui – žmonių vaikui bei susierzina, kai neprašytas atvykėlis ima akivaizdžiai simpatizuoti jo dukrai. Žinoma, viskas susitvarko ir Drakula gali ramiau atsikvėpti. Tačiau dabar jo gyvenime iškyla kita didžiulė problema. Berniukas, kurio susilaukė jo mylima dukra su jau minėtu atvykėliu, nelabai panašus į vampyrą. Vydamas šalin mintis, kad anūkas paveldėjo žento genus, Drakula imasi veikti. Kartu su kitais viešbučio gyventojais kraugeriškasis senelis padarys viską, kad anūkėlis taptų tikru savo giminės pasididžiavimu. Deja, tačiau bandymai mažylyje pažadinti vampyrą laukto rezultato neduoda. Į pagalbą atskuba netgi Drakulos tėtis, vampyrų legenda Vladas. Tačiau ar visų gerbiamo senolio pagalba padės nelaimingam Drakulai pagaliau atversti savo anūkėlį į „doros kelią“? O galbūt to visiškai nereikia, nes laimė juk nepriklauso nuo anūko vampyriškumo.

2000 | 2017-06-07 | 3768

Katės namai - filmukas apie turtuolę katę, gyvenančią didžiuliame name. Pasipūtusi katė į svečius priima tik turtingus draugus ir išdidžiai aprodinėja jiems prabanga spindinčius savo namus. Turtuoliai puotauja ir linksminasi, o tuo tarpu lauke alkstantys kačiukai meldžia katės pagalbos. Deja, turtingai katei ir jos kiemsargiui našlaičiai kačiukai nė motais. Jie šiurkščiai išveja kačiukus ir linksminasi toliau. Bet štai vieną dieną prabangiuosiuose katės namuose kyla gaisras, kuris paverčia namą pelenais. Liūdniausia, kad katės ir jos kiemsargio nesutinka priglausti nė vienas draugas. Jų pagaili tik lūšnelėje gyvenantys kačiukai - tie patys, kurie kadaise meldė katės pagalbos ir buvo išvaryti. Pažiūrėkite šią pamokančią istoriją. Filmukas atskleidžia vargšų kačiukų taurumą ir pamoko, kad niekada negalima žeminti ir skriausti tų, kurie yra mažiau turtingi, vargšai ar našlaičiai.