Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2016 | 2017-06-09 | 5452

Aprašymas: Nuolat į bėdas pakliūnantis voveriukas Skretas ir vėl priverda košės. Bandydamas sučiupti savo svajonių gilę, jis netyčia atsiduria kosmoso platybėse, o ten griausmingai rėžiasi į vieną planetų ir ant Žemės pažeria gausybę liepsnojančių meteoritų. Šie sukelia pavojų visiems gyvūnams, todėl siekdami išlikti Menis, Elė, Sidas, Diegas ir kiti patraukia ieškoti saugesnės vietos ir naujų namų. Jų kelionė per naujas ir egzotiškas vietas bus kupina jaudinančių nuotykių, pavojų, meilės paieškų ir įdomių pakeleivių!

1998 | 2017-06-09 | 3699

Donald Duck Corn chips išleistas 1951 m.

2000 | 2017-06-09 | 3901

Tai dar viena nuostabi „Na, palauk!“ lietuviškai serija. Veiksmas persikelia į statybų aikštelę. Vilkas, kaip visada, bando įgyvendinti savo klastūniškas užmačias. Nejaugi jam pavyks pagauti gerąjį kiškutį? Jei norite sužinoti, kuo baigsis gaudynės ir kaip vilkas įklius į savo paties spąstus, žiūrėkite online šią nepaprastą „Nu, pogodi!“ seriją iš senosios animacijos kraitelės.

2000 | 2017-06-07 | 3479

Senosios animacijos filmukas Jarangoje dega ugnis. Toli toli, šaltojoje tundroje, po šiaurės dangumi, gyveno motina su savo vaikučiais. Mama degindama laužą dainavo vaikams, o vaikai miegojo. Mama nuėjo ieškoti malkų ir kvietė vaikus, tačiau vaikai numojo ranka. Atėjo pūga ir užklupo mamą berenkančia malkas. Pūga nemėgo ugnies todėl pavertė mamą paukšte. Vaikai išėjo ieškoti mamos šaltoje tundroje. Saulė jiems padėjo ir davė strėles. Kaip sekėsi vaikams pamatysite šioje animacinėje juostoje.

2014 | 2017-06-09 | 3761

Aprašymas: Jei berniukas gali auginti šunį, tai kodėl negali būti ir atvirkščiai? Protingiausias pasaulyje šuo profesorius Ponas Žirnis ir išdykęs jo įsūnis – berniukas Šermanas – nepaprasta šeima ne tik todėl, kad vienas jų šuo, o kitas žmogus. Jų namuose slypi įdomiausias įrenginys pasaulyje – laiko mašina! Su šia mašina tėvas ir sūnus (šuo ir berniukas) leidžiasi keliauti laiku, aplankydami pačias keisčiausias ir įdomiausias pasaulio vietas – senovės Egiptą ir jo piramides, Kleopatrą ir jos tarnaites… Tačiau vieną dieną jų ramus gyvenimas pakrypsta netikėta linkme. Norėdamas padaryti įspūdį, Šermanas apie paslaptingąją mašiną prasitaria savo pašėlusiai simpatijai Penei. Ši pasiutėlė neatsispiria pagundai išmėginti Laiko mašiną ir nukeliauti į kitus laikus. Šitaip prasideda didieji nuotykiai…

2030 | 2018-07-24 | 3263

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2000 | 2017-06-07 | 3581

Senosios animacijos filmukas Saulės grūdelis. Tai filmukas vaikams apie eilinę kriauklytę, niekuo neišsiskirianti iš kitų, kartą pastebi švytinčią žuvytę, kuri maudėsi saulės spinduliuose. Kriauklelė užsimano pamatyti saulę, tačiau visi Jūros gyvūnai jai aiškina, kad ji negali pamatyti saulės, nes kriauklytė visada būna jūros dugne. Vis dėlto du drąsūs jūrų arkliukai jai padeda iškilti į paviršių ir išvysti saulę. Deja, bet iš pirmo karto jai ne visai pavyksta įgyvendinti savo svajonės. Šią istoriją puikiai apibūdina žodžiai – „per kančias į žvaigždes“.

2016 | 2017-06-09 | 3833

Aprašymas: Praėjus dvejiems metams po to, kai keturi bebaimiai kovotojai Mikelandželas, Donatelas, Leonardas ir Rafaelis nugalėjo piktadarį Šrėderį ir atnešė taiką bei ramybę Niujorkui, įtampa mieste vėl ima didėti. Užuosdami kažką negero, vėžliukai ima aiškintis situaciją ir atranda, kad Šrėderis sugrįžo. Tik dabar jo planas nukreiptas būtent prieš jį nugalėjusius didvyrius. Su genetikos mokslininko Baksterio Stokmano pagalba Šrėderis ima kurti savo mutantų armiją. Pirmieji jo kariai – raganosis Rokstedis ir šernas Bibopas, kuriuos Šrėderis pasiunčia kautis su vėžliukais. Lyg asmeninio mūšio būtų maža, dar vienu vėžliukų galvos skausmu tampa ateivių invazija, vadovaujama piktadario Krango. Su senų bičiulių ir naujo sąjungininko – slidininko kaukę dėvinčio atskalūno Keisio Džounso – pagalba vėžliukai stoja į kovą.

2001 | 2017-06-09 | 4325

Aprašymas: Džimis Neutronas yra genijus, tad protu stipriai lenkia visus savo draugus, tačiau, kai reikia būti „kietu“, berniukas niekuo nesugeba išsiskirti. Ateiviams pagrobus visus žemės tėvus, jam tenka vadovauti vaikams ir išgelbėti savo tėvus.

1988 | 2017-06-09 | 3917

Aprašymas: Antinas Dafis, kartu su savo bičiuliais, atidaro detektyvų agentūrą ir tiria antgamtinius reiškinius.

2016 | 2017-06-09 | 3869

Aprašymas: Sofija yra nuoširdi, labai smalsi, itin geros širdies ir mėgstanti skaityti mergaitė, gyvenanti vienoje našlaičių prieglaudoje. Vieną vėlų vakarą jos dėmesį nuo knygos atitraukė lauke pasigirdę keisti garsai. Nors Sofija žinojo, kad naktį nedera kelti kojos iš lovos, smalsumas nugalėjo. Prisiartinusi prie lango ir dirstelėjusi į užmigusį miestą, mergaitė sustingo iš siaubo: gatvėje ji pamatė didžiulį milžiną. Nors iš karto stryktelėjo atgal į lovą, jau buvo per vėlu: milžinas ją pastebėjo. Įsivaizduokite mergaitės nuostabą, supratus, jog milžinas visai ne toks baisus, koks atrodo. Netgi priešingai – yra geraširdis, mielas, taikus ir draugiškas. Priešingai kitiems milžinams, kurie yra baisūs, pikti ir, tiesą sakant, kartais netgi valgo mažus vaikus. Blogiausia, kad blogieji milžinai vis labiau skverbiasi į žmonių pasaulį. Sofija kartu su naujuoju draugu sutaria, kad toliau taip tęstis nebegali ir iškeliauja į pavojingą, nuotykių kupiną žygį, užsibrėžę tikslą išvyti piktuosius milžinus ten, iš kur jie atkeliavo.

2000 | 2017-06-09 | 3698

Animacinio filmo „Olivija“ Ogis gaus kvietimą, į žaviosios Olivijos iškylą, atėjęs katinėlis ras ir daugiau ne itin malonių svečiu, na ir, be abejonės, serijoje „Olivija“ pasirodys ir nekviestieji svečiai – tarakonai. Antroje serijos dalyje „Švyturio sargas“ vaikais išvys katinų ir išdykėlių tarakonų nuotykius švyturyje. Aišku tik viena – sumaištis jūroje tikrai kils. Trečiojoje dalyje išdykę tarakonai pasisavins šiukšlevežį. Ar pavyks Ogiui jį susigrąžinti?