Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2012 | 2017-06-09 | 3726

Aprašymas: Tikrojo Kryžiaus akademija ruošiasi svarbiam festivaliui, kuris vyksta kas 11 metų. Tuo metu, Okumura Rin buvo patikėta susitvarkyti su įsiutusiu Fantomo Traukiniu. Vykdant misiją, jis sutinka mažo berniuko išvaizdą turintį demoną.

2006 | 2017-06-09 | 3631

Aprašymas: Gyvenimas Didžiajame Rife pilnas nuotykių ir netikėtumų. Būtent čia susitinka bebaimis linksmuolis Pai ir gražioji Kordelija. Tačiau visada atsiranda tas, kuris viską sugadina. Klastingasis ryklys Trojus stoja skersai kelio laimingiems įsimylėjėliams. Jo didingieji nasrai varo siaubą visam Rifui. Tačiau Pai ne iš kelmo spirtas! Juk nieko nėra neįmanomo, net jei ir esi tik ryklio jaukas!

2012 | 2017-06-09 | 3788

Aprašymas: Sofija – paprasta mergaitė, gyvenanti su mama ir padedanti jai pardavinėti batus. Kai kartą jos abi nuvyksta primatuoti batų princui, Sofijos ir jos mamos Mirandos gyvenimas pasikeičia visiems laikams. Princą sužavi ne tik atvežti bateliai, bet ir gražuolė mama Miranda. Jie susituokia, ir Sofija turi mokytis princesės gyvenimo subtilybių. Pasirodo, ne viskas taip paprasta. Norint būti tikra princese – neužtenka apsivilkti puošnią suknelę. Reikia gracingai elgtis, ir tai daryti natūraliai ir nuoširdžiai. Ar įmanoma to išmokti?

2011 | 2017-06-09 | 4409

Aprašymas: Pamirškite tuos gražius ir holivudiškai švarius paveiksliukus! Išradingi ir pasiutę danų animatoriai pradeda naują erą su kaukoles traiškančiu ir keiktis mėgstančiu karžygiu barbaru. Jis brutalus ir žiaurus, jis dėvi stringus, jis švaistosi pagyrūniškais šūkiais, gundo seksualias merginas raumenų kalnais, traiško priešus plikomis rankomis ir smarkiai daužo šiaulietiška lazda. Šalia pasipūtėlio gražuolio bus ir kuklus, naivus barbaras Ronalas, visiška pirmojo priešingybė. Jis silpnas ir vargiai sugebėtų sutrypti irziančią musę ar sutraiškyti kraują siurbiantį uodą. Bet taip jau nutinka šiame pasaulyje, kad nepalankios aplinkybės pašalina iš žaidimo stipriausius ir visa atsakomybė už barbarų genties išlikimą užgula gležnųjų pečius.

1975 | 2017-06-08 | 4035

Burtininko Bachramo palikimas – labai linksmas filmukas apie seną burtininką Bachramą, jo tarną Zirzlią ir mažą mergaitę. Burtininkas laiko mergaitę uždaręs savo požemių tvirtovėje, mat nori, kad po jo mirties mergaitė taptų visų jo turtų valdove. Tačiau mergaitė nė neketina likti pas burtininką ir įvairiausiais būdais bando pasprukti. Po nesėkmingų bandymų pabėgti mergaitei pavyksta įkalbėti burtininką palikti savo požemius ir kartu su ja bei tarnu Zirzlia keliauti į jos pasaulį. Neabejokite ir būtinai pažiūrėkite šį filmuką – jam abejingi tikrai neliksite. Beje, ši be galo įdomi istorija parodo, kad daug ką gyvenime žmogus daug labiau pradeda vertinti tik tuomet, kai ko nors netenka.

2016 | 2017-06-09 | 4504

Aprašymas: Velykų nuotaikos užvaldys net linksmuosius „Ledynmečio“ herojus. Priešistorinė paukštė, spalvingoji Etelė savo tuoj beišsirisiantį kiaušinį patiki saugoti tinginiui Sidui. Be to, kaip auklę net rekomenduoja jį savo kaimynėms – netrukus Sidas turi daug užsakymų ir jo auklytės darbas tiesiog klesti. Tačiau klastingasis kiškis Žvairys, taip ilgai laukęs progos atkeršyti, pavagia visus kiaušinius ir juos paslepia. Visa Ledynmečio komanda, tarp kurių mamutas Menis, tigras Diegas ir kiti, pradeda nuotykių kupiną kiaušinių paiešką!

2004 | 2017-06-09 | 4084

Aprašymas: Atlantida tai vieta, kur keturi gyvi kristalai turi galią valdyti keturis gamtos stichijas: Žemę, vėją, ugnį ir vandenį. Atlantidos istorija prasidėjo taip princesė Elena, karalius susilaukė dukros Merianos. Vieną dieną karaliaus patarėjas, Belialas sužino, kad yra keturi kristalai kurie gali valdyti visas keturias gamtos stichijas visoje Atlantidos Karalystėje. Taigi, įgyvendinti planą, Belialas ruošiasi ieškoti pats tuos kristalus ir, savo blogumu sunaikinti viską kas gyvą. Miesto likimas priklauso tik nuo princesės Elenos rankų, tik ji gali rasti visus keturis galingus kristalus ir laiku užkirsti kelią neišviangiamos katastrofos. Ar jai pavyks tai padaryti pirmai ir išgelbėti visą Atlantidą?

2000 | 2017-06-07 | 3836

Mama višta pasigenda mažojo gaidelio Petios ir išeina viena pati jo ieškoti. Tuo metu miške pasiklydęs žiopliukas savarankiškai bando rasti kelią namo. Perplaukti per upę jam padeda varliukas, o nuo pusryčiauti užsimaniusios lapės išgelbėja pelytė. Pagaliau praganytą vaiką suradusi višta negali atsidžiaugti, o tėtis gaidys tik šaiposi iš neva per didelio ir bereikalingo josios susirūpinimo.

1962 | 2017-06-08 | 4125

Gražiame senosios animacijos filmuke „Jonvabalio žurnalas patiems mažiausiems“ vaikai išvys net tris pamokančias istorijas. Pirmoji – apie užsispyrusi asiliuką. Du geraširdžiai berniukai nusprendžia pamokyti piktą ir šiurkštų asiliukų savininką. Ar jis išmoks pamoką? Antroji istorija – apie vinių dėžutę. Meistrui, bekalančiam tiltą, į vandenį įkris vinių dėžutė. Laimei jam pagelbėti suskubs žvejojantis berniukas. Mažajam padėjėjui tikrai bus atlyginta. Trečioje istorijoje žiūrovai pamatys, kas nutiks vežėjui pametus vieną lagaminą. Filmukas „Jonvabalio žurnalas patiems mažiausiems“ primena, jog vienas geras darbas gali iššaukti jų visą eilę.

1998 | 2017-06-09 | 3813

Donald Duck All in a nutshell išleistas 1949 m.

1985 | 2017-06-09 | 4009

Paskutinėje filmuko „Mauglis“ serijoje „Sugrįžimas pas žmones“ džiunglių gyventojus užklumpa priešas, kurio taip lengvai nenugalėsi – sausra. O Mauglis suprant, kad nesilaikantis taisyklių Šarchanas nebegali gyventi ir stoja su juo į kovą. Vis tik didžiausia kova verda žmonių vaiko širdyje – kas jis iš tiesų – žmogus ar žvėris. Penktojoje serijoje „Sugrįžimas pas žmones“ vaikai ir jų tėveliai pamatys, kaip Mauglis ruošiasi grįžti pas žmones ir kaip skaudžiai jam tenka atsisveikinti su džiunglių gyvenimu, jaunuolis supranta – džiunglės ir jo broliai visada liks jo širdyje.

2022 | 2017-06-09 | 3738

Serijoje „Grožis– didelė jėga“ iš serialo Maša ir lokys, mergaitė Maša pavirsta tikrai kaubojų, lokė, norėdama padėti lokiu ją nuraminti, padovanoja nenuoramai moterišką žurnalą. Dabar lokys turi laiko atsipūsti. Tačiau kodėl jam į galvą pradeda lįsti kvailos mintys ir jis vis prisimena laiką, kai išdykėle zujo aplink? Serijoje „Grožis– didelė jėga“ mažieji žiūrovai ir jų tėveliai, sužinos, ar netaps lokiui liūdna ir niūru, kai Mašai visai neberūpės žaidimai.

2000 | 2017-06-09 | 3768

Trečioje Smurfų serijoje Stebuklingas kiaušinis mėlynieji personažai švęs smurfadienį. Reikia iškepti tortą tačiau kur rasti kiaušinį šiam tortui ? Netikėtai smurfai suras piktojo Gargamelio pamestą kiaušinį. Pamatysite neįtikėtinas ypatingojo kiaušinio galias. Tačiau šis daiktas gali sukelti ir daug nemalonumų. Ši smurfų istorija pamokys neimti svetimų daiktų jai nenori prisišaukti nelaimių. Stebuklingas kiaušinis – pamokanti ir išskirtinė serija mažiesiems.

1998 | 2017-06-09 | 3825

Donald Duck Early to bed išleistas 1941 m.

2030 | 2018-07-24 | 4624

Aprašymas: Avataras: Paskutinis oro valdytojas (angl. Avatar: The last airbender) – JAV animacinis serialas. Žemę pasidalinusios keturios didžiosios tautos – žemės, vandens, oro ir ugnies. Jų galios pusiausvyrą palaiko vadinamieji “stichijų valdytojai”. Manipuliuodami savo šaliai priklausančiomis stichijomis jie gali daryti stebuklus. Kadangi žmonės jau tokie padarai, kad neduok valgyt, duok pasipliekti, egzistuoja dar vienas saugiklis – vadinamasis Avataras, valdytojas, sugebantis valdyti visas stichijas. Avataras nuo pat amžių pradžios atgimstantis asmuo, savyje nešiojąs neišsenkančią išmintį. Ir štai, artėjant prie žemės kometai turinčiai suteikti papildomos galios ugnies tautai, valdovas nusprendė jog taika skirta tik liurbiams, kurie nesugeba pakovoti patys už save ir nusprendė “pasidalinti” ugnies tautos gerove su kitomis tautomis, paprasčiausiai jas okupuodamas. Taip prasidėjo kruvino karo istorija, trukusio 100+ metų. Kruvinų mūšių metu Avataras kažkur dingo be žinios. Ir štai, po kiek laiko kometa vėl artėja prie žemės, laikas būtų kaip ir baigti pasaulio užkariavimą. Juolab, kad taikiuoju laikotarpiu buvo išnaikinti visi oro valdytojai, vandens valdytojų irgi liko tik saujelė ir tik žemės valdytojai dar kaišiojo pagalius į ratus… Tačiau ugnies valdovas padarė vieną didelę klaidą. Nepasirūpino tinkamai apsisaugoti nuo Avataro. Mergaitė ir berniukas iš vandens valdytojų kaimo pastebi keistą ledkalnį, kuriame sėdi berniukas, su rodyklės formos žymėmis ant rankų ir galvos. Pamėginus išlaisvinti jį iš ledkalnio, pastarasis sprogsta, ir pasirodo, jog jo viduje tūnojo pakutinysis gyvas likęs oro valdytojas, kaip pranašaujama esąs kartu ir Avataras…