Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3389

Aprašymas: Istorija pasakoja apie studentą Saitou Yakumo, kuris gimė su skirtingomis akių spalvomis. Jo kairė raudonoji akis jam suteikia įaptingą gebėjimą matyti vaiduoklius ir dvasias. Jis tiki, kad dvasios lieka žemėje dėl savų priežasčių ir jei panaikinsi tas priežastis jos iškeliaus ten kur joms ir priklauso. Taigi Saitou kartu su bendramokslė Ozawa Haruka nusprendė joms padėti.

2006 | 2017-06-09 | 3885

Aprašymas: Linksmas veršiukas Otis mėgsta dainuoti, šokti ir visaip išsidirbinėti iš žmonių. Skirtingai nuo savo tėvo Beno, gerbiamo karvių kiemo patriarcho, o taip pat seno ir išmintingo Mailso, Otis rūpinasi tuom, kad niekas nesužinoti apie „žmogiškus“ gyvulių sugebėjimus. Bet kai Otis pajuto ant avo pečių ne lengvus atsakomybės laikus, jis sugebėjo sukaupti visą savo vyriškumą, kad priimtu lyderio vaidmenį.

2008 | 2017-06-09 | 5862

Aprašymas: Keturiolikmetis našlaitis Krabatas gyvena paslaptingame malūne. Jis yra vienas iš dvylikos malūnininko pameistrių. Jie mokosi ne tik amato, bet ir juodosios magijos. Kai Krabato draugo ir globėjo gyvybei ima grėsti pavojus, jis ryžtasi išsivaduoti iš piktojo burtininko valdžios ir pradeda jaudinančią kovą už laisvę, draugystę ir meilę… Jaudinanti istorija apie amžiną gėrio ir blogio dvikovą.

1998 | 2017-06-09 | 3787

Donald Duck Lucky Number išleistas 1951 m.

2011 | 2017-06-09 | 3833

Aprašymas: Tintinas sendaikčių turguje randa nepaprastą senovinio laivo modelį. Jis nusprendžia nupirkti jį dovanų draugui, kapitonui Hedokui. Kapitonas, pamatęs laivo modelį, atpažįsta, jog tai jo tolimo protėvio, gyvenusio XVII a., kapitono sero Francio Hedoko laivas – „Vienaragis“. Išdykęs Tintino šuo Sniegelis sulaužo laivo modelį, o netrukus ir pavagiamas pats modelis. Vagystės pėdsakai painūs ir veda nuo vienų durų prie kitų, tik kur dingo „Vienaragio“ modelis taip ir neaišku. Tačiau praradimas nublanksta prieš staigmeną: atsitiktinumo dėka – už tai Tintinas turi padėkoti Sniegeliui , sulaužiusiam „Vienaragį“ – į Tintino rankas patenka senovinis pergamentas su nuorodom į piratų lobyną. Tačiau tai tik nuorodos – tikslią vietą Tintinas sužinos suradęs dar du tokius pačius laivo modelius. Tik kur jų ieškoti? Atrodo, jog „Vienaragio“ modelių ieško ne tik Tintinas ir kapitonas Hedokas. Jų vaikosi ne vienas ir ne du neaiškūs tipai. Jie dėl laivo modelių pasiruošę net nužudyti. Ramus Tintino gyvenimas baigiasi – dabar jam bet kurią akimirką gresia pavojus. Jam tenka sprukti nuo persekiotojų, dalyvauti susišaudymuose ir bendrauti su ne pačiais maloniausiais tipeliais. Galiausiai visi trys pergamentai patenka į Tintino ir kapitono Hedoko rankas. Lobio koordinatės aiškios, telieka ruoštis į ekspediciją. Tačiau žinant, kokie nuotykiai lydėjo pergamentų paieškas, ramaus kruizo per vandenyną tikėtis neverta…

2000 | 2017-06-07 | 4284

Breik tai ganėtinai keista istorija. Vaizdelis išsiskiriantis iš kitų savo herojais. Čia jie nulipdyti iš plastilino. Veikėjai kovoja ringe. Įdomu tai kad jie netokie kaip tikri žmonės jaigu kas ir nutinka juos galima lengvai nulipdyti iš naujo. Filmukas Breik pritrauks savo išskirtinumu ir pralinksmins ironiškomis scenomis įdomia muzika. Patiks tėveliams o vaikai galės patys nulipdyti tokius pačius žmogeliukus.

2012 | 2017-06-09 | 4050

Aprašymas: Argentinos kino kūrėjų animacinis filmas visai šeimai. Magiška istorija prasideda, kai fantastiškoje burtininkų ir kerėtojų karalystėje pavadinimu Rodencija, princesė pameta dantuką. Jį išgelbėti gali tik mažas peliukas Edamas ir jo ištikima bičiulė, pelytė Brie. Draugai leidžiasi į kupiną pavojų kelionę, kurioje turės susikauti su niekšingų žiurkių gauja, valdoma piktadario Rotekso. Paaiškėja, kad jis ne tik pagrobė mažosios princesės dantį, bet ir siekia užgrobti taikią ir jaukią Rodencijos karalystę. Ar mažieji peliukai išgelbės Rodencijos žemę?

1984 | 2017-11-07 | 5164

Aprašymas: (rus. Гостья из будущего). Dvylikametis Maskvos moksleivis Kolia, 1984-ais išėjęs nupirkti kefyro, apleistame name užtinka laiko mašiną ir netikėtai nukeliauja į 2084-uosius. Patenka ten, kaip išėjęs – su uniforma, pionierišku kaklaraiščiu ir tuščiais kefyro buteliais permatomame sietelyje. Čia jis susipažįsta su daugybe įdomių veikėjų: Alisa – tikrai nepaprasta mergaitė, dinozauras Brontis, gyvenantis Maskvos kosmozoosode, Sirijos sistemos gyventojas Šuša, profesorius Kurakis, trumpam buvęs pačiu tikriausiu vaiduokliu, Šnekorius – fenomenalios atminties paukštis, galintis skraidyti kosminėje erdvėje, geologas Gromozeka, kurio mėgstamiausias gėrimas – valerijonas, Indikatorius – nemokantis kalbėti, tačiau keičiantis spalvą priklausomai nuo nuotaikos, kosmonautas Ploskovas ir dar daug daug kitų įvairių padarų ir keistų asmenybių. Taip prasideda penkių serijų TV filmas vaikams ir jaunimui “Viešnia iš ateities” (1984, Tarybų Sąjunga), iš kart pakerėjęs milijonus žiūrovų.

Viešnia iš ateities (1-5 serijos) - Гостья из будущего (1984)

1966 | 2017-06-09 | 4037

Aprašymas: (rus. Волшебная лампа Аладдина). Arabų pasakos motyvais sukurtame filme piktas burtininkas prašo žvaigždžių nurodyti jam žmogų, kuris suras stebuklingą lempą. Žvaigždės atsakė: “Tai Aladinas”. Bagdade gyvena gražuolė sultono dukra Budur. Kas tik išdrįs į ją pažiūrėti, bus nužudytas. Bet kaprizinga princesė priverčia Aladiną sulaužyti draudimą. Vos pamatęs merginos grožį, jaunuolis įsimylėjo iš pirmo žvilgsnio. O stebuklinga lempa su joje esančiu galingu džinu, padeda narsiam vaikinui susidoroti su visais savo priešais.

2013 | 2017-06-09 | 3637

Aprašymas: Tai vienas iš kūrinių, sukurtų projekte „Anime Mirai 2013“, kuriame savo idėjas gali realizuoti net ir pradedantys animatoriai. Ryo yra istorija apie samurajaus sūnų, praradusį tėvus, kai vieną Japonijos miestelį užpuola Anglijos laivynas. Vaikinui duodamas vardas Ryo, ir jis tampa asmens sargybiniu Ryomai Sakamoto, kuris turi savų planų kaip kovoti už savo šalį.

2009 | 2017-06-09 | 3955

Aprašymas: 78-erių metų Karlas Fredriksenas svajojo apie tai, kad pripūs daugybę balionų ir išskris pasižvalgyti į Pietų Amerikos laukinę gamtą. Vieną gražią dieną senukas pagaliau ryžosi… Pūtė ir pūtė ir pagaliau pripūtė tūkstančius spalvotų balionų, kurie atplėšė jo seną namelį pakėlė į orą. Tačiau jis net baisiausiame košmare neįsivaizdavo, kad netrukus į jo duris (beje, kabančias kelių kilometrų aukštyje) pasibels ne kas kitas, o labiausiai nekenčiamas vaikas iš visų, kiek tik jis pažįsta – Raselas…

2000 | 2017-06-07 | 3638

Senosios animacijos filmukas Saulės grūdelis. Tai filmukas vaikams apie eilinę kriauklytę, niekuo neišsiskirianti iš kitų, kartą pastebi švytinčią žuvytę, kuri maudėsi saulės spinduliuose. Kriauklelė užsimano pamatyti saulę, tačiau visi Jūros gyvūnai jai aiškina, kad ji negali pamatyti saulės, nes kriauklytė visada būna jūros dugne. Vis dėlto du drąsūs jūrų arkliukai jai padeda iškilti į paviršių ir išvysti saulę. Deja, bet iš pirmo karto jai ne visai pavyksta įgyvendinti savo svajonės. Šią istoriją puikiai apibūdina žodžiai – „per kančias į žvaigždes“.

2021 | 2017-06-09 | 3922

Šiame šeštajame sezone nustebsite pamatę Tomą besielgiant draugiškai su mažuoju peliuku. Negali būti ! Negi jie gali gražiai sutarti ? Turbūt Tomas ne juokais išprotėjo. Jis šėlioja ir linksminasi jam vienas juokas nerti į pieno jūrą ar tapti panašiu į viščiuką. Bet palaukite ! Kitose serijose Tomas sutiks gražią baltą katytę žinoma ne viskas taip paprasta kai trukdo Džeris. Taip pat mažieji nenaudėliai pabuvos ir mokykloje. Žiūrėkite šias nepakartojamas serijas ir puikiai praleiskite laiką. Jaunieji žiūrovai čia tikrai pasimokys draugystės ypatumų.

2030 | 2018-07-24 | 4601

Aprašymas: Kempiniukas Plačiakelnis (angl. SpongeBob SquarePants) – JAV animacinis serialas. Tai pasakojimas apie labai optimistiškai gyvenimą vertinančių jūros kempiniukų atstovą. Kempiniukas Plačiakelnis nuo pat gimimo yra stačiakampio formos, todėl primena paprasčiausią virtuvės kempinę. Kempiniukas gyvena jūros dugne su kitais miestelio gyventojais, dirba virėju vietiniame restorane, o jo geriausi draugai yra kalmaras ir jūros žvaigždė.

2003 | 2017-06-11 | 4201

Aprašymas: Vieną gražią dieną Paršelis ir linksmoji kompanija nusprendžia paspęsti spąstus bitėms. Tačiau draugai Paršelio nepriima į savo ratą, sakydami kad jis yra per mažas tokiems darbams. Vienišas ir visų pamirštas Šimtamylėje girioje, jis prisėda apmąstyti savo gyvenimo. Tuo pačiu metu jo draugai Mikė Pūkuotukas, Triušis ir Tigriukas atsimena visus nuotykius, kur Paršelis buvo pats svarbiausias. Draugai supranta, kaip svarbu ne tik mylėti ir vertinti savo draugą Paršelį, bet ir mokėti parodyti savo meilę!

Paršelio filmas - Piglet's Big Movie (2003)

2000 | 2017-06-07 | 3935

Filmukas vaikams Pasaka apie žvejį ir žuvelę. Gyveno kartą ant jūros kranto senis ir senelė. Senis žvejojo žuvį tinklais, o senelė verpalą verpė. Kartą senis traukdamas tinklą ištraukė žuvelę. Bet ne paprastą, o auksinę. Ta žuvelė maldavo senį paleisti ją, o už tai gali prašyti ko panorėjęs. Ir siuntė senė savo senį vis didesnių turtų ir valdžios iš žuvelės prašyti. Filmukas moko, kad gobšumas pražudys kiekvieną, todėl visur reikia turėti saiką.

2030 | 2018-07-24 | 3524

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2000 | 2017-06-07 | 3518

Filmukas Legenda apie mauro palikimą. Legenda apie mauro palikima - tai legenda apie senus laikus, kuomet Ispanijoje buvo be galo smerkiami kitatikiai maurai. Geraširdis, neturtingas Ispanijos gyventojas Pedro ištiesia pagalbos ranką senam, liguistam maurui. Deja, mauras neišgyvena, o už gerą širdį mauras padovanoja Pedro skrynelę. Skrynelės pagalba Pedro sužino kur yra paslėpti didžiuliai lobiai. Tačiau greitai apie tai sužino godus miesto teisėjas ir jo patarėjai, kurie priverčia Pedro parodyti jiems lobius. Geraširdis Pedro nesipriešina. Jis nuveda juos į uolas, kuriose yra paslėptos brangenybės, tačiau gobšuoliams nelemta mėgautis turtingu gyvenimu, nes jie amžinai lieka įkalinti uolose. Šią, be galo įdomią legendą, verta pažiūrėti kiekvienam. Ji prikausto prie ekranų, išaukština gerumą ir parodo kas laukia gobšuolių.

2030 | 2018-07-24 | 3699

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.