Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 5053

Aprašymas: Benas Tenas prieš ateivius (angl. Ben 10: Alien Force) – JAV animacinis serialas. Beno istorija tai tipiško berniuko istorija, kuris tampa labai netipiškas kai jis aptinka Omnitrix. Tai paslaptingas ateivių ginklas, turintis galią transformuoti šio prietaiso dėvėtoją į dešimt skirtingų ateivių rūšių. “Benas Tenas prieš ateivius” veiksmas vyksta po 5 metų nuo pirmųjų Beno Teno nuotykių.

2030 | 2018-07-24 | 12056

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

1998 | 2017-06-09 | 3742

Donald Duck Bee At The Beach išleistas 1950 m.

2002 | 2017-06-09 | 3931

Aprašymas: Mažylis – septynmetis berniūkštis, karštą ir ilgą vasarą nuobodžiaujantis mieste. Tėvai ir vyresnieji brolis bei sesuo užsiėmę savais reikalais ir, atrodo, visai pamiršo jauniausiąjį šeimos narį. Tačiau vieną tvankų vakarą Mažylio vienatvė ir nuobodulys dings visiems laikams! Burgzdamas nežinia kaip ant nugaros pritaisytu propeleriu, grakščiai laviruodamas tarp kaminų, saulėlydžio fone pasirodo vienintėlis ir nepakartojamas “vyrukas pačiame gražume”, linksmas ir niekada nenukabinantis nosies uogienės bei pyragėlių mėgėjas, nepralenkiamas išdaigininkas ir nenuspėjamas įvairių žaidimų prasimanytojas Karlsonas, kuris gyvena ant stogo!

1984 | 2017-06-11 | 4204

Aprašymas: Bastianas yra jaunas berniukas gyvenantis niūriame pasaulyje, kuriame labai ilgisi savo mirusios mamos, dažnai yra skriaudžiamas kitų vaikų ir yra mokomas būti rimtu, suaugusiu žmogumi. Vieną dieną jį pabando nuskriausti kiti bendraamžiai vaikai, tačiau jam pavyksta pasprukti ir jis visai netyčia pasislepia senų knygų parduotuvėje. Ten sutinka seną žmogų skaitantį paslaptingą knygą, apie kurią jis Bastianui tepasako, kad ji yra ypatinga ir skirta ne jam. Taip atsitinka, kad Bastianas slapta pasiskolina šią knygą ir pasislėpęs mokyklos palėpėje pradeda ją skaityti. Tada jis pasineria į mistinį fantazijos kupiną pasaulį, kuriam desperatiškai yra reikalingas herojus, galintis išgelbėti jį nuo išnykimo. Tai yra vienas geriausių 8-ojo dešimtmečio „Fantasy“ žanro filmų, pastatytas pagal to paties pavadinimo romaną, kurio autorius yra Vokiečių rašytojas Michael Ende.

Begalinė istorija - Die unendliche Geschichte / The Neverending Story (1984)

2010 | 2017-06-09 | 3577

Aprašymas: Klokų šeima – tai 10 centimetrų ūgio žmonės, paslapčia gyvenantys kitos šeimos rezidencijoje. Jie skolinasi įprasčiausius dalykus, kad susikurtų savo jaukius namus. Klokų gyvenimas pasikeičia, kai atsiranda jų dukra – Arietė. Arietė – mažytė, bet atkakli 14-metė, gyvenanti su tėvais nuošaliame užmiesčio sodo namelyje, to nežinant namo savininkui. Kaip ir visi maži žmogeliukai, Arietė slepiasi, nesirodo niekam akyse, išskyrus tuos rizikingus atvejus, kai reikia išlįsti iš po grindų ir „pasiskolinti“ šiek tiek menkų atsargų, tokių kaip cukraus gabalėlių iš savo šeimininkų žmonių. Bet kai dvylikametis žmonių berniukas Šonas atvyksta pagyventi į tuos namus, jis aptinka paslaptingąją namiškę. Tarp jų atsiranda graži draugystė. Tačiau, jei kas tai pastebėtų, Arietės šeima būtų išginti iš namų, ir jiems grėstų didelis pavojus.

2009 | 2017-06-09 | 3920

Aprašymas: 78-erių metų Karlas Fredriksenas svajojo apie tai, kad pripūs daugybę balionų ir išskris pasižvalgyti į Pietų Amerikos laukinę gamtą. Vieną gražią dieną senukas pagaliau ryžosi… Pūtė ir pūtė ir pagaliau pripūtė tūkstančius spalvotų balionų, kurie atplėšė jo seną namelį pakėlė į orą. Tačiau jis net baisiausiame košmare neįsivaizdavo, kad netrukus į jo duris (beje, kabančias kelių kilometrų aukštyje) pasibels ne kas kitas, o labiausiai nekenčiamas vaikas iš visų, kiek tik jis pažįsta – Raselas…

2000 | 2017-06-09 | 3532

Ši „Na, palauk!“ serija pradedama iškilminga muzika. Į cirką susirinkę gyvūnai. Tarp jų – ir vilkas bei kiškis. Jų laukia nepaprasti nuotykiai. Visa šeima gali žiūrėti filmuką online ir mėgautis, kaip piktasis vilkas niekaip nesugauna kiškio. Tai serija, kurioje pamatysite ne tik pažįstamus personažus, bet ir kobrą, liūtą, o veiksmas sužavės. Filmuko pabaigoje vilkui neliks nieko kito kaip tik šaukti „Nu, pogodi!“

2030 | 2018-07-24 | 3920

Aprašymas: Madagaskaro Pingvinai (angl. Penguins of Madagascar) – JAV animacinis serialas. Daugumai žmonių Skipper, Kowalski, Rico ir Private yra keturi žavūs pingvinai gyvenantys Centriniame Zoo parke. Ir būtent taip pingivnai nori, kad žmonės galvotų. Kodėl? O gi todėl, kad šie ramūs pingvinai ištiesų yra puolamasis elitinis burys su neprilygstamais komandos įgudžiais ir slaptu štabu. Jų misija? Išlaikyti tvarką zologijos sode. Jie gavo naują kaimyną Karalių Julieną. Šis vakarėlių žvėris ir lemūras, kuris pasiskelbė “Lemūrų karaliumi” yra naujas zologijos sode…

2001 | 2017-06-09 | 3669

Aprašymas: Zoologijos sodos darbuotojas Frankas Pepperidžas suvalgo kiaušinį, apspjaudytą beždžionės seilėmis. Į jo imuninę sistemą patenka labai labai blogas virusas. Už pelę mažesnis, bet už Ebolą baisesnis. Jis trokšta kuo greičiau sunaikinti Franko miestą (esantį negaluojančio žmogelio viduje), todėl prasidėjusiais neramumais susidomi teisėsaugos atstovai – ambicingas policininkas kraujo ląstelė Osmosis Džounsas ir jo pagalbininkas tacenzuraė nuo peršalimo Dixorialis. Kol kažkur viduje vyksta tikras karas, realiame pasaulyje kruopštusis, bet kiek išsiblaškęs gydytojas stengiasi išsiaiškinti tikras keistos ligos priežastis.

2030 | 2018-07-24 | 3864

Aprašymas: Džekio Čano nuotykiai (angl. Jackie Chan adventures) – JAV ir Honkongo animacinis serialas. Šiame seriale pasakojama apie kovos menų meistro Džekio Čano, jo pusbrolio dukters ir Džekio senelio nuotykius. Kartu jiems teks įveikti neregėtą galią turinčias blogio jėgas ir atskleisti begales paslapčių…

2030 | 2018-07-24 | 3305

Aprašymas: Alternartyvi istorija, 2017-ieji metai pagal Imperatoriškąjį Kalendorių. Pasaulį pasidalinusios trys gigantiškos supervalstybės: Kinų Federacija rytuose, kurią sudaro Kinija, Indija, Indonezijos salos ir visos aplinkinės valstybės, Europos Sąjunga, valdanti Europos žemyną, Rusiją ir Afriką, bei vakaruose plytinti Šventoji Britanijos Imperija, trokštanti pasaulinio viešpatavimo, vieną po kitos užkariaujanti didiesiems blokams nepriklausančias šalis ir besiruošianti karui su dviem likusiom milžinėm. Britanija galinga ir negailestinga, tačiau jai gresia didelis pavojus kuomet karo verpete paliktas mirti buvęs britų princas Lelušas iš paslaptingos moters, vardu C.C. įgauna ginklą, galią, vadinamą Geass’u – hipnotinį sugebėjimą, leidžiantį įsakinėti bet kam ir palenktį žmonių valią. Prisidengęs juodu apsiaustu, kauke ir simboliniu Zero slapyvardžiu, jis po truputį ima vienyti japonų teroristus, paskutinį 11-osios Zonos pasipriešinimo judėjimą, tuo pačiu stengdamasis neišduoti savo tikrosios tapatybės, garantuojančios jam mirtį tiek nuo britų, tiek nuo japonų rankų.

2022 | 2017-06-09 | 3794

Filmuke „Pasaka nakčiai“ Maša lieka nakvoti pas lokį ir vietoje vakarinės pasakos per televizorių pamato siaubo filmą. Jau aišku, kad lokio laukia labai nerami naktelė - jam tenka tildyti visus lietingą naktį girdimus garsus. Serijoje „Pasaka nakčiai“ mažieji žiūrovai ir jų tėveliai išvys, ar pavyks galiausiai draugams ramiai pailsėti naktį.

1982 | 2017-06-09 | 3859

Aprašymas: Kiškis ir antis tarpusavyje konkuruoja, besistengdami klientams parduoti jų prekiaujamas knygas.