Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3570

Aprašymas: Rožinė pantera (angl. The Pink Panther Show) – animacinis serialas. Animacijos šedevru tapęs Rožinės panteros personažas! Rožinė pantera įkūnijo savyje nerūpestingumo ir šmaikštumo simbolius. Ji – vikrus ir dailus herojus, kuris sugeba bendrauti su aplinkiniais nepratardamas nė žodžio!

1950 | 2017-06-07 | 4115

Senosios animacijos filmukas vaikams Elnias ir vilkas. Filmukas apie elnią ir vilką. Vilkas medžiojo miške, norėjo pagauti garnį, tačiau ant jo užvirto medis. Vargšelis šaukėsi pagalbos, ir čia pasirodė miško kaimynas Taurusis Elnias. Vilkas maldavo jį išgelbėti, žadėjo jog nei musės nenuskriaus. Elniui pagailo vilko ir jis nusprendė pasielgti garbingai, padėti kaimynui. Vilkas vos išlindęs iš po pušies pareiškė, kad vilkai savo žodžio šeimininkai ir kesinosi elnią suėsti. Tačiau čia pasitaikė kaimynas Lokys, kuris abu išmintingai pamokė.

2000 | 2017-06-07 | 3772

Istorija apie tai, kaip vilkas parsinešęs veršiuką vietoj to, kad jį suėstu, pradeda juo rūpintis kaip savo vaiku. Toliau šios netikėtos poros laukia daug iššūkių su kuriais jie susidoroja puikia, nes rūpinasi vienas kitu. Filmukas įrodo, kad nepaisant skirtumų ir visuomenėje nusistovėjusių stereotipų, draugystė gali gimti tarp bet ko ir bet kur.

1970 | 2017-06-09 | 4091

On Ice. Pirmasis Mickey mouse filmukas, kuriame pasirodo gražuolė ir Peliuko mikio mylimoji Minnie Mouse - žavingoji pelytė Mini.

1955 | 2017-06-08 | 3939

Sniego laiškanešys - tai filmukas apie naujus metus. Visi vaikai lauke džiaugiasi, jog senelis šaltis jiems padovanos eglutę, tačiau jie susimąstė, kad reikia parašyti seneliui šalčiui laišką ir jį nunešti. Vaikai paprašė pagalbos senio besmegenio. Ir besmegenis leidosi į kelią su vaikų laišku, o vaikai jį linksmai išlydėjo. Kaip sekėsi seniui besmegeniui nešti laišką pamatysite šioje linksmoje istorijoje.

2008 | 2017-06-09 | 3908

Aprašymas: Nuotaikingas animacinis filmas apie linksmąjį lūšiuką Feliksą ir jo draugus: chameleoną Gasą, ožkutę Betę ir sakalę Astartę. Jie susiburia, kad sužlugdytų piktojo medžiotojo planą ir išgelbėtų kitus gyvūnus iš jo nelaisvės. Taip pat jie ruošiasi padėti ekscentriškajam milijonieriui pastatyti Nojaus Arką…

2007 | 2017-06-09 | 4068

Aprašymas: Po to, kai animacijos studijos „Pixar“ kūrėjai atvėrė žiūrovams nuostabius mašinėlių, superherojų, žuvų ir žaislų pasaulius, dabar jie nusitaikė į kanalizaciją. Tačiau ne bet kokią, o visų pasaulio kulinarų ir gurmanų sostinės Paryžiaus kanalizaciją! Kurioje, pasirodo, taip pat verda gyvenimas ir visiškai kitoks nei Paryžiaus gatvėse. Kas keisčiausia, svajonės ant žemės ir po ja gali skirtis labai labai nedaug. Naujasis „Pixar“ išdaigininkų pasakojimo herojus – mielas žiurkių padermės atstovas, vardu Remis, kuris svajoja tapti žymiu kulinaru. Nepaisant savo šeimos pasipriešinimo ir akivaizdžios buvimo žiurke problemos, Remis atkakliai ieško galimybių patekti į Prancūzijos sostinės restoranus ir ten pademonstruoti savo neeilinį kulinarinį talentą.

2030 | 2018-07-24 | 4054

Aprašymas: Transformeriai: Praimas (angl. Transformers: Prime) – JAV animacinis serialas. Tolimose kosmoso platybėse, Kybertrono planetoje, tebuvo tik viena – mechaninė gyvybės forma: transformeriai – robotai, gebantys transformuotis į įvairiausius mechanizmus. Epas, prasidėjęs transformerių susiskaldymu į dvi priešiškas stovyklas – autobotus ir deceptionistus, dabar sulaukia kulminacijos: Optimusas Praimas vėl stoja į kovą su didžiausiu savo priešu – Megatronu! Pasiruoškite ne tik moderniausiai kompiuterinei animacijai, atėjusiai į televizijos ekranus, bet ir įspūdingiems didiesiems mūšiams: Megatronas kausis dviguba jėga, vėl siekdamas užimti Žemės planetą. Įvykių sūkuryje atsidurs trys Žemės paaugliai.

2012 | 2017-06-09 | 3887

Aprašymas: Tai pilnametražis, šeimyninis filmas apie garsiąją kovą tarp judraus katino Tomo ir jo ilgamečio priešo, protingojo peliuko Džerio. Šiame filme yra viskas, ko ir reikėtų tikėtis iš Tomo ir Džerio. Veiksmas vyksta Robino Hudo pasakoje, kur Tomas ir Džeris kovoja skirtingose pusėse. Vienas – Robino Hudo pusėje, o kitas – Notingamo šerifo pusėje. Tomas yra įkaitės mergelės Merijon skvairas, o Džeris – Robino Hudo pasiuntinys. Bet Tomo ir Džerio duetas netikėtai tampa sąjungininkais, kai Tomas sužino, kad princas Džonas kartu su karaliumi Ričardu ir Robinu ketina nuskriausti ir Merijon. Paskelbę paliaubas du kailiuotieji konkurentai rizikuoja viskuo, kad išgelbėtų savo draugus žmones ir visą karalystę. Tomo ir Džerio gerbėjams negali būti nieko smagiau, kaip šis, turintis daug veiksmo, filmas. Jame yra visi įprastiniai herojai, daug linksmybių ir nieko per daug pavojingo ar gąsdinančio mažuosius gerbėjus. Net muzika patenkins bet kokio amžiaus žiūrovus.

2008 | 2017-06-09 | 3829

Aprašymas: Gražuolė Alionuška eidama pas tetą į svečius netikėtai papuola į stebuklingo medžio drevę, kur paslaptinga nepažįstamoji dovanoja jai užburtus obuolius. Neįtardama obuolių magiškų galių, Aliona parneša juos į caro Dormidondo rūmus. Čia gyvena ir jos pusseserė Vseslava, be galo mėgstanti konstruoti įvairiausias mašinas bei sparnasparnius, kurių bandymu metu, vienas jos išradimas nukrinta tiesiai ant gražuoliuko muzikanto Jeriomos trobelės. Taip Aliona susipažįsta su Jerioma ir įsimyli jį. Tačiau čia įsimaišo burtai bei magija. Netyčia užkandęs užkerėtų obuolių Jerioma įsimyli ne ją, o caraitę Vseslavą. Ką darys Aliona, kad susigražintų mylimąjį?

2000 | 2017-06-07 | 3800

Filmukas Saulutė ant siūlo. Po žiemos atėjo pavasaris ir tai džiugina visus vaikus ir žvėrelius. Žvėreliai lenda į lauką iš savo urvelių pasišildyti saulutėje, nes saulutė neša džiaugsmą ir gerą nuotaiką. Išlindo ir zuikučiai ir ežiukas muilo burbulus pučia. Tačiau netikėtai ateina debesėlis ir uždengia saulutę. Laimei vienas gudruolis peliukas pamokė vaikus, kad jei nėra saulutės, o tu jos pasiilgai, tai galima tiesio pakelti į orą geltoną balionėlį ir pradžiuginti kitus vaikus!

1973 | 2017-06-09 | 4613

Leopoldo gimtadienis - tai pasakojimas apie dviejų neklaužadų peliukų krečiamus pokštus katinui Leopoldui jo gimimo dieną. Vaikai pamatys daugybę suktų išdaigų, kurias kurs peliūkščiai. Jie be gailesčio sudegins Leopoldo tortą ir krės kitokias šunybes, kad katinui net apsvaigs galva. Tik ar jų pikdžiugiški sumanymai galiausiai įveiks nuoširdųjį katiną? Tai paaiškės filme Leopoldo gimtadienis.

2030 | 2018-07-24 | 3576

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.