Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1997 | 2017-06-09 | 4154

2000 | 2017-06-07 | 3493

Senosios animacijos filmukas Auksinės varpos. Gyveno kartą berniukas ir mergaitė. Jie ketino sėti lauką ir turėjo paskutinius grūdus. Tačiau piktas ponas malūnininkas už skolą atemė iš vaikų grūdus. Gaidelis nubėgo pas malūnininką ir bandė atimti grūdus, tačiau jam pavyko paimti tik 3 grūdelius. Vaikai žadėjo juos sodinti, bet vėjas pakilo ir nunešė paskutinius grūdelius. Vaikai nusprendė ieškoti vėjo. Ieškojo ir surado nors visi juos atkalbinėjo. Vėjas nusprendė padėti vaikams. Jis užsisodino vaikus ant pečių ir nukeliavo pas malūnininką. Tačiau jis nenorėjo atiduoti grūdus. Vėjas ėmė pūsti ir pūsti, o malūnas suktis vis greičiau ir greičiau. Vėjas paėmęs grūdus perdavė juos vaikučiams, o piktą poną negailestingai pamokė.

1990 | 2017-06-11 | 4904

Kelionės laike tęsiasi. Martis sėkmingai grįžta į savo laiką, tačiau netikėtai gauna laišką nuo daktaro Brauno. Pasirodo, kad jis – įstrigęs 1885-uosiuose. Taigi Martis keliauja į Laukinius Vakarus ir turi išgelbėti daktarą Brauną nuo mirties…

Atgal į ateitį 3 - Back to the Future Part III (1990)

2000 | 2017-06-09 | 3570

Šioje mėlynųjų nykštukų serijoje Pameistrys „ žiūrėsime apie Kerėplą. Tai smurfas kurio niekas nemėgo jis norėjo būti pameistriu tačiau dėde smurfas jo nepriėmė. Šis nelaimėlis nykštukas pavogs stebuklingą receptą iš Gargamelio ir netyčia pasivers į bjaurų žalią padarą. Gargamelis jį sučiups. Tada ir pamatysite jog iš tiesų smurfai labai myli vieni kitus ir nepaliks mažojo Kerėplos bėdoje. Graži draugystės istorija šiame animaciniame filmuke vaikams.

2013 | 2017-06-09 | 3928

Aprašymas: Karalaitė Vasilisa atsisakė tekėti, todėl įpykęs jos tėvas karalius pareiškė sutuoksiąs ją su pirmu pasitaikiusiu. Vos jam ištarus šiuos žodžius, tarsi iš dangaus nukrinta Ivanas. Karalius laikosi savo žodžio ir jaunieji sutuokiami. Prabėga keleri metai, caraitis Ivanas pluša stiprindamas karalystės sienas, planuodamas gynybą, o jo žmona Vasilisa, likusi namie viena, nuobodžiauja. Karalius labai trokšta anūkų, tad sumano įnešti šiek tiek įvairumo į nuobodžią dukters santuoką ir suorganizuoja Vasilisos pagrobimą. Karalaitė gauna išsvajotus nuotykius, o Ivanas turi nusigręžti nuo darbų. Jis drauge su geriausiu bičiuliu pilku vilku leidžiasi ieškoti savo žmonos.

2000 | 2017-06-07 | 3782

Senosios animacijos filmukas Drambliukas nori mokytis. Filmukas apie drambliuką, kuris nori mokytis. Vis prašydavo mamos į mokyklą. Tačiau dramblių mokyklos tik afrikoje. - Mama, noriu mokyklėlėn... Vėliau mama nuvedė drambliuką ė peliukų mokyklą, bet jis nelabai ką mokėjo, nepritapo, buvo jam sunku. Mokosi rašyt drambliukas, švyti jo akelės, aritmetiką padės, jam išmokti pelės !

2016 | 2017-06-09 | 3549

Aprašymas: Maksas yra paprastas Niujorko šunelis, be proto mylintis savo šeimininkę Keitę. Kuomet Keitė išeina į darbą, Maksas leidžia dienas su savo bičiuliais – gyvūnėliais iš kaimyninių butų. Vieną dieną Makso gyvenimas apvirsta aukštyn kojom: Keitė į namus parveda įbrolį – didžiulį mišrūną, vardu Djukas. Po kelių dienų lauke smagiai siaučiantys Maksas ir Djukas patenka į bėdą. Juos sugauna ir nežinoma kryptimi išveža šungaudžiai. Makso bičiuliai nusprendžia leistis į draugo paieškas. Kelionės didžiuliame mieste metu gyvūnėliai patiria daugybę nuotykių, susiranda naujų draugų ir stoja į kovą su klastingu priešu – šeimininkų kažkada paliktu triušeliu Snaigium, tiesiog degančiu neapykanta visiems šeimininkus tebeturintiems, laimingiems ir mylimiems naminiams augintiniams.

2030 | 2018-07-24 | 4312

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

1998 | 2017-06-09 | 3696

Donald Duck Donald's Diary išleistas 1954 m.

2015 | 2017-06-09 | 4114

Aprašymas: Brendimas kartais primena duobėtą kelią – būtent taip atrodo vienuolikmetei Riley Anderson, kurios tėtis gavo naują darbą ir iš jaukaus gimtojo miesto šeima persikelia į niekad nepailstantį San Francisko didmiestį. Kaip ir visus žmones, Riley per gyvenimą lydi penkios emocijos: Laimė, Nelaimė, Baisulys, Pyktis ir Bjaurastis. Mieli ir spalvingi nuotaikų žmogučiai yra įsikūrę mergaitės galvoje – moderniame emocijų valdymo centre ir kasdien jai pataria sprendžiant kasdienes problemas mokykloje bei namie. Persikrausčius į naują miestą, Riley emocijų būstinėje kyla sąmyšis – mergaitei nepatinka naujoji mokykla ir ją kankina senųjų draugų ilgesys. Nors Riley galvoje tūnanti Laimė kaip įmanydama stengiasi jai įpūsti pozityvių minčių, likusios emocijos nesutaria, kaip mergaitė turėtų priimti naująjį savo gyvenimą. Ar pavyks Laimei įkalbėti Nelaimę ir Baisulį padėti mergaitei į pasaulį pažvelgti šviesesnėmis spalvomis? Nuotaikinga animacinė komedija „Išvirkščias pasaulis“ – tai naujausias kompiuterinės animacijos šedevras, kurį prodiusavo „Pixar Animation Studios“, o išleido „Walt Disney Pictures“.

2000 | 2017-06-07 | 3680

„Katinas, kuris mokėjo dainuoti“ – tai pasakojimas vaikams apie vienišą, benamį katiną, kuris labai mėgo dainuoti. Dainorėlis visais įmanomais būdais stengėsi sužavėti savo pažįstamą katytę, kuri kiauras dienas leisdavo prie televizoriaus ekrano ir į jį nekreipdavo dėmesio. Tada katinas nusprendė atkeršyti tai nelemtai televizijai... Šis animacinis filmukas parodo, kad aplinkui yra daugybė gražių dalykų, ne tik televizorius. Taip pat ir tai, jog kartais turime kovoti dėl savo svajonės, kad taptume laimingi.

2030 | 2018-07-24 | 4498

Aprašymas: Blogiukui Henriui (angl. Horrid Henry) gyvenimas – nesąžiningas! Jis jaučia, kad pasaulis prieš jį nusistatęs ir jis nuolat kariauja su suaugusiais. Kaip ir kiekvienas užsispyręs berniukas jis – ryžtingas, jo niekas nesulaikys ir jis niekada nepripažins pralaimėjimo.

2006 | 2017-06-09 | 3426

Aprašymas: Gyvenimas yra nelengvas dalykas, tai pasakytų kiekvienas, kuriam teko užauginti bent vieną ančiuką. Bjauriojo ančiuko ir jo kenčiančio tėvo Racio, kuris yra žiurkė, istoriją mažai kas žino. Keista pora išejo iš paukščių fermos, kurios gyventojai buvo labai nedraugiški, išsigelbėjo nuo žiurkių gaujos, taip pat nuo katino-žudiko persekiojimo…

2000 | 2017-06-07 | 4034

Senosios animacijos filmukas vaikams Agurkinis arkliukas. Labai gražus ir spalvingas filmukas apie mergaitę Mašą kuri gyvena gamtoje. Ji turi draugą šuniuką su kuriuo žaidžia ir dirba darželyje. Herojai vaikams parodys jog svarbiausia yra gerumas, nuoširdumas ir kitos geros savybės. Galiausiai Maša su šuniuku ir arkliuku smagiai jodinėja pievele.

2010 | 2017-06-09 | 4338

Aprašymas: Filmuke pasakojama apie šešiolikos metų mergaitę, vardu Merliah. Ji yra vyriausia banglentininkė Malibu pakrantėje ir yra pravardžiuojama, „bangų Karaliene“. Vykstant banglenčių sporto varžyboms, Merliah neria po vandeniu ir sutinka delfiną, vardu Zuma. Kai Zuma prakalbėjo Merliah žioptelėjo ir taip sužinojo, kad ji gali kvėpuoti po vandeniu. Vėliau Merliah sužino, kad ji yra pusiau undinė.

1954 | 2017-06-08 | 3879

Filmukas Du godūs meškiukai. Gyveno kartą miške Meškų šeimyna ir du mažylius meškiukus kurie mėgdavo miegoti. Tačiau neklaužados niekaip nepasidalindavo kaldra ir lova, tai mama Meška turėjo ką veikti. Meškiukai buvo godūs, todėl mama juos mokė viską dalintis po lygiai. Kartą meškiukai nusprendė ieškoti laimės ir sutiko lapę, kuri vargšelius pamokė - Kol žemėje gyvuos kvailystė ir gobšumas, lapėms gyventi galima :)

1995 | 2017-06-11 | 4087

Aprašymas: Dvasia šarvuose (angl. Ghost in the Shell) – 1995 m. japonų anime filmas, pastatytas pagal Masamunės Širo mangą tokiu pačiu pavadinimu. Veiksmas vyksta 2030 metų Japonijoje, NewPorto mieste. Pasaulis ateityje, pažvelgus iš išorės, gal labai ir nepasikeitęs, tačiau technologijų vystymasis sąlygoja kibernetizacijos ir virtualiosios erdvės plėtimasi – riba tarp fizinio ir virtualaus pasaulio nyksta. Iš vienos pusės, žmogus įgyja vis daugiau kibernetinių implantų ar tampa visišku kiborgu, netgi daro elektronines savo sąmonės kopijas, kita vertus, kuriamas dirbtinis intelektas bei sudėtingos programos pamažu pradeda suvokti save kaip individus. Ateityje pareigūnai, atliekantys svarbias pareigas, ir, šiaip, vis daugiau asmenų naudoja specifinius smegenų inplantus ar visiškai kibernetizuojasi, pasilikdami vienintelį biologinį audinį – smegenis. Bevielės technologijos sujungia tokias kibersmegenis su tinklu ir leidžia naudotis jo resursais bei palaikyti ryšį, kur bebūtum, ką beveiktum, realiame pasaulyje. Tačiau kartu su naujomis technologijomis iškyla ir nauji pavojai – atsiranda naujos ligos kaip kibersmegenų autizmas ar sklerozė bei kur kas padidėja hakerių keliamas pavojus. Tampa įmanoma užvaldyti ne tik priešininko kompiuterius, bet ir jo kompiuterinius implantus bei mechanines dalis, ko pasekoje, valdyti kūno judėjimą, į smegenis siunčiamą nervų informaciją, keisti atmintį.

Dvasia šarvuose - Kôkaku Kidôtai / Ghost in the Shell (1995)