Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3194

Aprašymas: Džiumandži (angl. Jumanji) – JAV animacinis serialas. Sesuo ir brolis Džudi ir Pyteris persikelia į naują namą su teta Nora. Palėpėje jie randa neįprastą stalo žaidimą – Džiumandži. Kai jie žaidžia, yra įtraukiami į keistą Džiumandži pasaulį, kur jie turi išspręsti mįslę. Džiumandži jie susitinka Alaną, kuris buvo įtrauktas į žaidimą prieš daugybę metų ir bando jam padėti ištrūkti.

1984 | 2017-11-07 | 13761

Aprašymas: „Robinas iš Šervudo” – tai populiarus britų sukurtas TV serialas. Bemaž įspūdingiausia iš visų kine ir televizijoje pasirodžiusių istorijų apie legendinį Robiną Hudą. Čia susipina ryžtas, narsa, įspūdingi nuotykiai, juodoji magija ir senoji religija. Anglų liaudies baladžių herojus, garsusis plėšikas, visą grobį išdalija vargšams, gelbsti nekaltuosius ir baudžia žmonių engėjus.

Robinas iš Šervudo (1-13 serijos) - Robin of Sherwood (1984)

2030 | 2018-07-24 | 3357

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2030 | 2018-07-24 | 3295

Aprašymas: LEGO Čima legendos (angl. Legends of Chima) – animacinis serialas. Magiškame Čimos pasaulyje visi gyvūnėliai moka kalbėti, gražiai žaidžia ir draugiškai sugyvena. Visi jie įsikūrę pilyse ir įgudę naudotis įvairiais prietaisais, visi vairuoja automobilius. Iki šiol tai buvo pirmykštis rojus gamtoje, o dabar – kovos arena, kurioje kaunasi du seni draugai, netikėtai tapę didžiausiais priešais. Įvairiausi gyvūnėliai atrodo kaip judančios „Lego“ figūrėlės, o šis animacinis serialas sukurtas pagal to paties pavadinimo „Lego“ žaislų seriją.

2013 | 2017-06-09 | 3701

Aprašymas: Absurdiška, fantastinė parodijų anime apie samurajus ir “Gintokio Joruzujos” laisvai samdomų padėjėjų nuotykius pseudo viduramžiškame Edo mieste. Žemę užgrobę ateiviai Amanto uždraudė nešioti kardus, tačiau vieno šimtadarbio – Gintoki Sakata – širdyje tikroji japoniška dvasia vis tik išgyveno. Jo padėjėjas, nerangus akiniuotis Šinpačis – pastoviai ignoruojamas “proto balsas”, o trečioji Jorozujos trijulės narė – nuostabioji Kagura, Jato klano narė. Jos augintinis Sadacharu, gigantiškas šuniukas, turintis žavų įprotį kramtyti galvas visiems, kurie jam pasipainioja. Jie save vadina Jorozuja, “visų galų meistrais” ir vykdo bet kokius užsakymus, svarbu, kad sumokėtų.

2000 | 2017-06-07 | 3637

Istorija apie du senukus. Pamiškėje stovi maža trobelė, kur gyvena senelis ir senelė. Senelis vaikščioja į mišką, o senelė valgį verda. Laukia jie ateinant savo anūkėlių. Tačiau anūkėliai nesirodo. Ir čia atsitinka stebuklas. Jie gauna stebuklingo eliksyro ir tampa jauni, bei susilaukia pulko vaikų. Kviečiame pažiūrėti šią senukų meilės istoriją :)

2006 | 2017-06-09 | 4092

Aprašymas: Kai miško žvėreliai sužinojo, kad pusės jų miško vietoje netrukus išdygs priemiesčio namukai, pirmas jų draugo vėžlio noras buvo įlįsti į savo kiautą ir pasislėpti. Tačiau naujas pasaulis, išdygęs už tvoros ir pasivadinęs Priemiesčiu, turi savo privalumų – ten yra daugybė skanėstų, nes žmonės gyvena tik tam, kad valgytų!

2000 | 2017-06-07 | 3746

Seniai seniai, Kirgizijos kalnuose gyveno senis kuris neturėjo namų ir visą gyvenimą leido klajodamas po kaimus. Jis buvo be galo išmintingas ir paslaugus, tačiau vieną dieną pikta varna kartu su savo sėbrais milžinais užsimanė atsikratyti senuku. Kaip jam sekėsi pamatysite filmuke. Istrojos moralas labai paprastas - gėris visada laimi prieš blogį.

2000 | 2017-06-07 | 3741

Senosios animacijos filmukas Tigriukas saulegrąžoje. Ten kur teka tolimas Usuris, kur taiga plačioji ošia rūščiai, kur gyvena meškinai ir elnių bandos, Amba ten sutikt gali. Amba - tai usūrinis tigras. Buvo žiema ir vidury žiemos išaugo saulėgrąža, tai stebuklas. Tigriukas apsigyveno saulėgražoje, kuri jį šildė. Mielas filmukas vaikams prieš miegą.

1991 | 2017-06-09 | 4103

Aprašymas: Kartą vidurdienį varna Albertina kietai įmigo ir, skrisdama aukštyn kojom, sapnavo sapną aukštyn kojom: ten pelės vaikėsi kates, o katės – šunis, ten saulė švietė naktį, o mėnulis – dieną… Ten visas pasaulis apvirto aukštyn kojom: paršelis skraidė, visų pamirštas klaidžiojo gimtadienis, liūtas riaumojo plonai, karaliui nebeliko uogienės, o kiaulės linksmai šoko ir dainavo: „Jūs gyvenat taip, kaip norit, mes gyvenam aukštyn kojom!“

2030 | 2018-07-24 | 4100

Aprašymas: Prieglaudos šunyčiai (angl. Pound Puppies) yra amerikiečių/kanadiečių animacinis serialas. Prieglaudoje gyvenančių šunų užduotis – rasti idelų žmogų kiekvienam šuniukui. Paieškos atneša daugybę nuotykių.

2030 | 2018-07-24 | 4217

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2000 | 2017-06-07 | 3774

Istorija Žydrasis drambliukas pasakoja apie drambliuką, kuris labai mėgo šelti ir išdykauti. Tačiau kartą begemotas pamokė išdykėlį, kad reikia prasmingai leisti laiką ir daryti gerus darbus. Čia atėjo sausra. Pradėjo paukščius ir žvėris kankinti troškulys. Čia ir rado drambliukas sau prasmingą užsiėmimą - nešioti vandenį žvėreliams.

1970 | 2017-06-09 | 3535

Society Dog Show.

2010 | 2017-06-09 | 3560

Aprašymas: Klokų šeima – tai 10 centimetrų ūgio žmonės, paslapčia gyvenantys kitos šeimos rezidencijoje. Jie skolinasi įprasčiausius dalykus, kad susikurtų savo jaukius namus. Klokų gyvenimas pasikeičia, kai atsiranda jų dukra – Arietė. Arietė – mažytė, bet atkakli 14-metė, gyvenanti su tėvais nuošaliame užmiesčio sodo namelyje, to nežinant namo savininkui. Kaip ir visi maži žmogeliukai, Arietė slepiasi, nesirodo niekam akyse, išskyrus tuos rizikingus atvejus, kai reikia išlįsti iš po grindų ir „pasiskolinti“ šiek tiek menkų atsargų, tokių kaip cukraus gabalėlių iš savo šeimininkų žmonių. Bet kai dvylikametis žmonių berniukas Šonas atvyksta pagyventi į tuos namus, jis aptinka paslaptingąją namiškę. Tarp jų atsiranda graži draugystė. Tačiau, jei kas tai pastebėtų, Arietės šeima būtų išginti iš namų, ir jiems grėstų didelis pavojus.

2030 | 2018-07-24 | 3626

Aprašymas: Kas galėjo pamanyti, kad nebyliojo kino žvaigždė Čarlis Čaplinas grįš? Tik šįkart jis linksmins mažuosius žiūrovus. Didysis svajotojas ir visų gelbėtojas Čarlis Čaplinas kartu su geriausiu draugu Vaikiu nuolat prisiverda košės: žiūrėk, apverčia dekoracijas filmavimo aikštelėje ar žaisdamas krepšinį susipeša su priešininkų komanda, pamiršta pašauti kalakutą kviestiniams kalėdiniams pietums, priverčia kvatotis sugalvojęs nusipirkti saldainių. Kur jis – ten ir bėda. Ar pavyks tam bastūnui ir nenumaldomam optimistui kiekvienąkart išlipti sausam iš vandens?

2030 | 2018-07-24 | 3784

Aprašymas: Super mergaitės (angl. The powerpuff girls) – amerikiečių animacinis serialas. Trys super mergaitės nuolat išgelbėja pasaulį nuo monstrų.

1983 | 2017-06-08 | 3896

Medžiotojas ir jo sūnus – filmukas iš senosios animacijos kolekcijos apie tėvą ir sūnų medžiotojus. Sūnus mokomas nerašytų medžioklės įstatymų, staiga miškan įžengia tironas milžinas ir viską griauna. Lietuviškai online žiūrėkite pasaką Medžiotojas ir jo sūnus, pamatykite kaip milžinas įveikiamas padedant miško žvėrims. Geri darbai nelieka pamiršti. Tai pagrindinė pasakos mintis.