Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2002 | 2017-06-09 | 3777

Aprašymas: Romantiška pasaka apie du smulkučius nykštukus. Mažylis Tomas išsiruošia į kelionę ieškoti savo ūgio ir likimo draugų. Kelionėje jis susipažįsta su coliuke Tumbelina, kuri yra jo didumo, jo amžiaus ir turi panašias svajones – trokšta rasti artimą sielą. Deja, Tumbeliną jau nusižiūrėjęs grėsmingasis Moulas Kingas, kuris pagrobia mažąją gražuolę siekdamas ją vesti.

1960 | 2017-06-07 | 3896

Auksinė plunksnelė – graži ir be galo įdomi pasaka apie išpuikusią princesę. Kartą į karalystę, kurioje gyveno princesė, užklydo alkana senelė ir paprašė ją pamaitinti. Karalius neatsisakė, tačiau princesė sumanė papokštauti ir senelei į sriubą prikratė druskos ir pipirų. Nuolankioji senelė apsimetė, kad valgis jai patiko ir atsilygindama princesei už vakarienę, ji išpildė princesės norą ir pavertė ją auksine plunksnele. Tačiau už savo išdaigas princesė turėjo brangiai sumokėti. Ši pasaka prikausto prie ekranų ir pamoko, kad už patyčias likimas anksčiau ar vėliau nubaudžia, o už gerą širdį – apdovanoja.

2000 | 2017-06-09 | 4057

Kaip pilkajam vilkui seksis stadione? Ar piktos išdaigos jam neatsirūgs? Ir kuo baigsis vilko noras pasipuikuoti jėga? „Na, palauk!“ įvykiai stadione prikaustys ir mažus, ir didelius. Kokie žvėrys pasirodys šioje serijoje? Kaip vilkas sureaguos pamatęs sportiškąjį kiškį? Tai intriguojanti ir pamokanti animacija, kurią galite žiūrėti online. Na, palauk lietuviškai – geros nuotaikos garantas visai šeimai!

2006 | 2017-06-09 | 3811

Aprašymas: Shari – čigonė, kuri svajoja apie sėkmingą balerinos karjerą. Ji įsimyli Keviną, kuris skatina jos laikytis savo svajonių, bet vėliau palieka ją su sudaužyta širdimi. Jai sekasi vis blogiau ir blogiau, kol ji įgyja stebuklingų baleto batelių porą…

2010 | 2017-06-09 | 4016

Aprašymas: Mieste pasirodė nuostabi dainininkė Red. Ir jos viešnagės metu buvo pavogtas deimantas. Tik legendinis Šerlokas Holmsas gali ištirti šią bylą ir surasti tikruosius vagis. Jam padės Dr. Vatsonas, Tomas ir Džeris. Nuotykiai prasideda…

2030 | 2018-07-24 | 3106

Aprašymas: Kuroko krepšinis (angl. Kuroko no Basket) – Japonijos animacinis serialas. Kuroko priklauso legendinei vidurinės mokyklos krepšinio komandai, žinomai, kaip “The Generation of Miracles”, tačiau tik pagrindiniai penki komandos žaidėjai laiko jį geru žaidėju. Kai jis pereina į aukštesnę mokyklą Kuroko prisijungia prie tos mokyklos krepšinio komandos. Deja, jis ten pasirodo, kaip mažas silpnas ir mėtantis pro šalį, tačiau užslėpti gabumai dar turėtų pagelbėti jo naujajai komandai.

2008 | 2017-06-09 | 3888

Aprašymas: Vieną dieną Hortonas išgirsta balsus. Paprastai balsus iš niekur girdi pamišėliai, tačiau Hortonas – ne pamišėlis. Jis – dramblys, girdintis balsus padarėlių, tokių mažų, kad vienoje dulkelėje jaukiai įsitaisiusi visa jų kolonija. Suprantama, dramblys negali įžiūrėti padarėlių, gyvenančių dulkelėje – kasiukų. Tačiau būdamas geros širdies, vis vien nusprendžia padėti. Nes kasiukai prašo pagalbos. Hortonas sutinka padėti kasiukams išgelbėti jų miestą – Kasvilį – nuo sunaikinimo kartu su visa dulkele. Be abejo, drambliui labai sunku įtikinti savo kaimynus, kad dulkelėje kažkas gyvena. Juk balsus girdi tik jis. Nepaisydamas visų sunkumų, Hortonas atkakliai siekia tikslo padėti savo naujiesiems mikroskopiniams draugams.

2005 | 2017-06-09 | 7667

Aprašymas: Jaunasis Viktoras perkeliamas į požeminį mirusiųjų pasaulį, kur paslaptingai veda Mirusią nuotaką. Tuo metu tikroji jo sužadėtinė Viktorija nuliūdusi jo laukia gyvųjų pasaulyje. Nors mirusiųjų žemėje gyvenimas yra daug spalvingesnis nei jo griežtas auklėjimas, Viktoras suvokia, kad čia nėra nieko, dėl ko galėtų atsisakyti savo tikrosios meilės…

1975 | 2017-06-09 | 4032

Aprašymas: (rus. Афоня). Gyveno sau viengungis linksmas lėbautojas Afanasijus ir vargo nematė. Dirbo santechniku, algą prašvilpdavo nė nemirktelėjęs, nevengė „chaltūros“, mylėjo moteris ir stikliuką. Tarybiniais laikais itin populiari profesija garantavo Afanasijui gyvenimą be rūpesčių ir visuotinę pagarbą. Nors kartais už smulkias nuodėmes – nuolatines pravaikštas ir deficitinės santechnikos prekių perpardavinėjimą – jį apsvarstydavo rimtai nusiteikusi komisija, tai nė kiek nesugadindavo Afoniai nuotaikos. Šis vyrukas niekada dėl nieko nekvaršindavo sau galvos. Visada būdavo gerai nusiteikęs ir jautėsi visiems reikalingas. Tačiau vieną dieną viskam atėjo galas – Afonia pamilo jauną žavią merginą. O meilė, žinia, keičia viską.

2007 | 2017-06-09 | 3858

Aprašymas: Koledžą baigusi bitė, vardu Baris Bensonas, išgyvena didžiulį šoką. Paaiškėja, kad vienintelis jo gyvenimo tikslas – medus. Negalėdamas su tuo susitaikyti, jis sulaužo vieną pagrindinių bičių taisyklių – nekalbėti su žmonėmis. Baris sužino, kad žmonės jau daugybę amžių vagia iš bičių medų ir jį valgo! Pamažu jis suvokia tikrąjį savo gyvenimo pašaukimą bei paskirtį: jis atsirado šiame pasaulyje, kad nubaustų žmones už medų, vagiamą iš bičių nesuskaičiuojamą amžių gausybę.

2009 | 2017-06-09 | 3851

Aprašymas: Meteoritas Siuzaną jos vestuvių dieną paverčia į maždaug trijų aukštų namo dydžio monstrą. Neilgai trukus į įvykio vietą atvyksta karinės pajėgos, kurios atsitokėti nesuspėjusią Siuzaną sugauna ir išveža į slaptą kariuomenės bazę. Kai į Žemę nusileidžia paslaptinga technologija pagamintas robotas ir ima siaubti mūsų planetą, prezidentas liepia kovai pasitelkti žaviąją monstrų šutvę…

2004 | 2017-06-09 | 3509

Aprašymas: Tarp miesto griuvėsių, vyksta žaidimas, kurį žaisti gali tik vaikai. Slėpynių žaidimas – „Otokoyo“. Pasak legendos, kai tik vaikai pradeda žaisti šį žaidimą, jie vienas po kito pradingsta miesto tamsoje… Istorija prasideda kai jaunas berniukas žengia į Otokoyo pasaulį, ieškodamas savo sesers.

1995 | 2017-05-31 | 4002

Dvasia šarvuose (angl. Ghost in the Shell) – 1995 m. japonų anime filmas, pastatytas pagal Masamunės Širo mangą tokiu pačiu pavadinimu. Veiksmas vyksta 2030 metų Japonijoje, NewPorto mieste. Pasaulis ateityje, pažvelgus iš išorės, gal labai ir nepasikeitęs, tačiau technologijų vystymasis sąlygoja kibernetizacijos ir virtualiosios erdvės plėtimasi – riba tarp fizinio ir virtualaus pasaulio nyksta. Iš vienos pusės, žmogus įgyja vis daugiau kibernetinių implantų ar tampa visišku kiborgu, netgi daro elektronines savo sąmonės kopijas, kita vertus, kuriamas dirbtinis intelektas bei sudėtingos programos pamažu pradeda suvokti save kaip individus. Ateityje pareigūnai, atliekantys svarbias pareigas, ir, šiaip, vis daugiau asmenų naudoja specifinius smegenų inplantus ar visiškai kibernetizuojasi, pasilikdami vienintelį biologinį audinį – smegenis. Bevielės technologijos sujungia tokias kibersmegenis su tinklu ir leidžia naudotis jo resursais bei palaikyti ryšį, kur bebūtum, ką beveiktum, realiame pasaulyje. Tačiau kartu su naujomis technologijomis iškyla ir nauji pavojai – atsiranda naujos ligos kaip kibersmegenų autizmas ar sklerozė bei kur kas padidėja hakerių keliamas pavojus. Tampa įmanoma užvaldyti ne tik priešininko kompiuterius, bet ir jo kompiuterinius implantus bei mechanines dalis, ko pasekoje, valdyti kūno judėjimą, į smegenis siunčiamą nervų informaciją, keisti atmintį.

Dvasia šarvuose / Ghost in the Shell / Kôkaku Kidôtai -  (1995)

2000 | 2017-06-07 | 3817

Filmukas Saldi pasaka. Gyveno kartą drakonas, kuris mėgdavo pamiegoti. Drakoniukas mėgdavo pavalgyti ryte ir pusryčius ir pietus ir vakarienę, na ir žinoma geriausiai jam tikdavo medus, uogienė ir kiti saldėsiai. Pas draugą jis suvalgo tortą, o vėliau papuola į rojų - šokolado cechą, kur gaminamas šokoladas. Vargšelis taip norėjo šokolado, jog įkrito į šokolado kubilą. Ir tada mažylis suprato, kad kai valgai saldumynus reikia dalytis su kitais vaikais visiems po lygiai.

2000 | 2017-06-09 | 3918

Smurfai online lietuviškai Jaunystės versmė tai dar viena nuotaikinga Smurfų serija apie mažųjų nykštukų ir baisaus blogiuko Gargamelio nuotykius . Žynys bando smurfus sugauti jiems beskinant smurfauoges, tačiau kaip visada blogiukui nesiseka. Smurfai suras jaunystės versmę ir norės šio vandens parnešti tėtei , bet juos užpuls piktas trolis. Kaip linksmieji personažai pabėgs nuo trolio? Kas atsitiks tėtei smurfui išgerus stebuklingo vandens ? Pamatysite animaciniame filmuke vaikams Jaunystės versmė .

2030 | 2018-07-24 | 3768

Aprašymas: Laimingasis Fredas (angl. Lucky Fred) yra ispanų sukurtas animacinis serialas. Niekuo neišsiskiriantis trylikametis Fredas netyčia gauna ypatingų galių turintį robotą. Šis formas keičiantis robotas pagal Fredo balso komandą gali tapti bet kokiu objektu.