Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-09 | 3771

„Na, palauk!“ serija „Miestas“ prasideda baugiai – kiškis atsiduria vilko maiše. Tačiau pastarojo planus kiek sumaišo pro šalį važiuojantys pareigūnai. Vėliau nenaudėlis vilkas zuikiui bando pakenkti rūkydamas ir... pats patiria rūkymo žalą. Šioje „Nu, pogodi!“ serijoje taip pat išvysite žalius arbūzus ir vilką, įsispraudusį tarp autobuso durų. O pabaiga, žinoma, laiminga (zuikiui).

2013 | 2017-06-09 | 4001

Aprašymas: Jie milžiniški, kaip aukščiausias pastatas mieste. Kai išeina pasivaikščioti, dreba medžiai. Jie sveria tonas, o aštrius dantis galanda į viską, kas pasitaikė jų kelyje… Jie – dinozaurai ir kviečia pasivaikščioti po savo išnykusį pasaulį, pilną pavojų ir netikėtumų… Ką tik iš kiaušinio išsiritęs dinozauro jauniklis Pačis dar nežino, kad jam lemta tapti didžiu dinozauru. Tokiu, kuris nugali visas kliūtis ir iššūkius… Ir veda savo bandą į priekį. Moderniomis 3D technologijos sukurta juosta leis pajusti kone tikrą grėsmingųjų gyvių alsavimą į veidą, o dinozauro pasakojama istorija įtraukia tarsi įtempto siužeto filmas.

1966 | 2017-06-09 | 4076

Aprašymas: Filmukas vaikams pagal A.Puškino pasaką. Tai pasaka apie carą Saltaną, jo sūnų, šlovingą ir galingą kniazių Gvidoną, ir apie gražuolę caraitę Gulbę.

2007 | 2017-06-09 | 4440

Aprašymas: Penktieji metai Hogvartse tampa pačiais baisiausiais jaunajam burtininkui Hariui. Jis jaučiasi nesuprastas po praėjusio pavasario įvykių mokykloje. Vieni tiki, kad Haris susikovė su galinguoju Tamsos Valdovu Voldemortu Burtų trikovės turnyro metu. Kiti linkę tikėti gandais skleidžiamais įtakingiausio burtų pasaulio laikraščio “Magijos žinios”. Net profesorius Dumbldoras, mokyklos direktorius, yra griežtai prižiūrimas Magijos ministerijos, kuri atsisako sutikti ir pripažinti baisią tiesą, kad Tamsos Valdovas grįžo.

2012 | 2017-06-09 | 3594

Aprašymas: Per daugelį santuokos metų Walteris ir Mardžė atsiskyrė: jis gyvena ant grindų, o ji gyvena ant lubų. Kai Walteris stengiasi atgaivinti tarp jų romantiką, jų pusiausvyra išeina iš rikiuotės ir pora turi rasti būdą, kaip sudėti atgal subyrėjusią santuoką.

2030 | 2018-07-24 | 3077

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

1966 | 2017-06-11 | 4368

Legendinis filmukas Riki tiki tavi pasakoja apie drasuolį mangustą, kuris gyvena tropiniuose miškuose. Riki tiki čik - mangustėlis mėgdavo sakyti ir pradžiugindavo žmones. Drasus mažylis kovėsi su gyvatėmis Nagu ir Nagaina ir išgelbėjo kitus žvėrelius ir žmones. Taip rikis tapo džiunglių didvyriu ir gyvenimas džiunglėse tapo laimingas.

Riki Tiki Tavi - Rikki-Tikki-Tavi (1966)

2030 | 2018-07-24 | 3592

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1998 | 2017-06-09 | 3852

Donald Duck Modern inventions išleistas 1937 m.

2004 | 2017-06-09 | 3960

Aprašymas: Prezidentai, išradėjai, dailininkai, karvedžiai ir kiti pasaulio garsūs personažai pažintiniame ir nepakartojamame animaciniame filme Žymių asmenybių istorijos. Šis serialas atverčia naujus istorijos puslapius ne tik vaikams, bet ir suaugusiems. Christopher Columbus ir Marco Polo.

2030 | 2018-07-24 | 3526

Aprašymas: Garsieji žvaigždžių karai persikelia į animacinį serialą, kuris atskleis iki šiol nežinotus herojų nuotykius. Serialo veiksmas vyksta tarp trečiojo ir ketvirtojo „Žvaigždžių karų“ epizodų – praėjus keturiolikai metų po didžiojo žlugimo, imperija bando stiprinti pajėgas, medžioja paskutinius džedajus. Sukilusių maištininkų grupė susivienija baimę keliančiame erdvėlaivyje, vadinamame Vaiduokliu, ir ima planuoti operacijas, nukreiptas į imperatorišką įgulą. Kovos beribėje visatoje žada daug nuotykių!

2000 | 2017-06-07 | 4173

Senosios animacijos filmukas Senojo ąžuolo pasaka. Ar žinojote, kad visko matę medžiai gali sekti pasakas, apie tai ką ilgus amžius yra matę? Šis filmukas vaikams papasakos apie tai, ką matė ir girdėjo Šimtametis ąžuolas. O gi, kadaise, visai šalia jo, gyveno labai blogas berniukas vardu Makarka. Kai jis išbaidė visus paukštelius, bei subraižė ąžuolą, visi aplink buvę medžiai nusprendė išeiti iš jo kiemo. Kai suprato, kad be medžių gyventi nebegalės, Makarka ir jo šunelis, leidžiasi juos susigražinti.

2010 | 2017-06-09 | 3543

Aprašymas: Džiaugsmingas ir nuoširdus nuotykis burbuliuoja rimtą tikslą – vaikus supažindinti su opiomis gamtosaugos problemomis. Scenaristai nori tik visiems suprantamais, neįkyriais ir žaismingais metodais atkreipti dėmesį į klimato pasikeitimus, vandenynų užterštumą, sparčiai besikeičiantį motulės gamtos veidą. Filmo veiksmas panardins ištisus 50 metų, kai jūrų vėžlys Semis išplauks į gimtąjį krantą po ilgų, nenuspėjamų, spalvingų ir įdomių povandeninių klajonių su penkiais draugais vėžliukais. Nuotaikingus Semio susitikimus su rykliu, anakonda, pingvinais ir aštuonkoju trejus metus piešė patikima Belgijos dailininkų komanda, o už šturvalo stovėjo režisierius Benas Stassenas.

1997 | 2017-06-09 | 4063

Aprašymas: Šimtas metų po Drakonų kova GT nuotykių, visi herojai jau nebegyvi išskyrus Pan, Son Goko anūkę. Pan turi anūką vardu Jaunėlis Gokas, nors jis ir neturi tos narsos kurią turėjo jo proprosenelis. Pan ištinka širdies smūgis, Jaunėlis Gokas tiki, kad gali ją išgelbėti surinkęs drakono rutulius.

2006 | 2017-06-09 | 3612

Aprašymas: Gyvenimas Didžiajame Rife pilnas nuotykių ir netikėtumų. Būtent čia susitinka bebaimis linksmuolis Pai ir gražioji Kordelija. Tačiau visada atsiranda tas, kuris viską sugadina. Klastingasis ryklys Trojus stoja skersai kelio laimingiems įsimylėjėliams. Jo didingieji nasrai varo siaubą visam Rifui. Tačiau Pai ne iš kelmo spirtas! Juk nieko nėra neįmanomo, net jei ir esi tik ryklio jaukas!

2000 | 2017-06-07 | 4032

Skubantis miestas ir jame klaidžiojantis vaikas. Ginklų parduotuvė, į kurią įeina berniukas. Ir staiga, viskas pasikeičia - miesto džiunglės, iš kurių įžengė berniukas, pravėrus ginklų parduotuvės duris, keičia fantazijose gimstantis safari pasaulis, kupinas nuotykių ir egzotinių gyvūnų. Ką supras ir ko pasimokys berniukas, išvydęs medžiotojo, nukovusio liūtą, nuotrauką parduotuvėje. Kuo panašūs ir kuo skiriasi berniuko fantazijų ir realusis gyvenimas. Ar galima juos sulyginti? Visa istorija - animaciniame filmuke ,,Medžioklė".

2015 | 2018-07-24 | 5034

Aprašymas: Broliai meškinai (angl. We Bare Bears) Grizlis, Panda ir Baltasis stengiasi tapti populiariais atstovais žmonių visuomenėje, populiariais internete, vaikščioti į pasimatymus ir supermarketus. Jiems tai nelabai išeina, bet jie palaiko vienas kitą. Šie meškinai turi savo unikalų vaikščiojimo būdą „piramidė“, kai vienas stovi ant kito (kaip cirke). Tai jų giminystės metafora.

Saugokis meškinų (1 sezonas) - We Bare Bears (2015)