Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2010 | 2017-06-09 | 3944

Aprašymas: Gauja eina į kelionę patikrinti Velmos jaunesniosios sesers, Madelyn. Ji studijuoja magiją Merlino magijos akademijoje, kur buvo pastebėtas milžinas Grifinas. Gauja nusprendžia ištirti…

2004 | 2017-06-09 | 3755

Aprašymas: Alternatyviame pasaulyje, Japonija pralaimi Antrąjį Pasaulinį karą ir padalijama į dvi dalis. Hokkaido regionas prijungiamas prie „Union“, o Honshu ir likusi pietinė dalis gauna JAV suverenitetą. Hokkaido regione pastatomas keistas, milžiniškas bokštas, puikiai matomas iš labai toli. 1996 metų vasarą, trys draugai pasižada, kad pastatys skraidymo aparatą, nuskris juo į bokštą ir atskleis jo paslaptį. Deja, draugams lemta išsiskirti ir projektą jie apleidžia. Ar lemtis leis jiems vėl kada nors susitikti ir įgyvendinti savo sumanymą?

2006 | 2017-06-09 | 3768

Aprašymas: Shari – čigonė, kuri svajoja apie sėkmingą balerinos karjerą. Ji įsimyli Keviną, kuris skatina jos laikytis savo svajonių, bet vėliau palieka ją su sudaužyta širdimi. Jai sekasi vis blogiau ir blogiau, kol ji įgyja stebuklingų baleto batelių porą…

1985 | 2017-06-11 | 4846

Antrojoje filmuko „Mauglis“ serijoje „Pagrobimas“ pasakojama, kaip Maugliui, padedant mokytojams Balu ir Bagirai, sekasi perprasti džiunglių taisykles, mokytis medžioti ir būti atsargiam. Neeiliniais žmonių vaiko sugebėjimais susižavėjusios beždžionės, nutarią Mauglį pagrobti. Balu ir Bagira privalo išgelbėti mažąjį mokinį, dėl to net kreipiasi į pavojingąjį smauglį Ka. Serijoje „Pagrobimas“ žiūrovams primenama, jog kad ir į kokią bėdą papultum, tikri draugai bet kokia kaina sieks išgelbėti.

Mauglis 2 ser. Pagrobimas - Маугли (1985)

2030 | 2018-07-24 | 3297

Aprašymas: Nuotykių metas (angl. Adventure Time) – JAV animacinis serialas. Žmonių vaikas Finas su savo geriausiu draugu ir įvaikintu broliu šuneliu Džeiku, turinčiu magiškų galių, gyvena postapokaliptinėje šalyje Ooo. Dvylikametis berniukas su dvidešimt aštuonerių šuniuku puikiai sutaria – šie du drąsuoliai gina savo šalį nuo netikėtų negandų ir patiria daugybę nuotykių. Savo žygiuose draugai sutinka naujų įdomių draugų. Šis animacinis serialas sulaukė itin didelio susižavėjimo Amerikoje. Kai trumpi klipukai tapo interneto hitu, prodiuserių kompanija „Cartoon Network“ nusprendė jų pagrindu kurti televizijos serialą. Jį įvertino ne tik žiūrovai, o ir kritikai – nominavo 7 Emmy apdovanojimams, 2 iš jų filmukas laimėjo.

2010 | 2017-06-09 | 3962

Aprašymas: Mieste pasirodė nuostabi dainininkė Red. Ir jos viešnagės metu buvo pavogtas deimantas. Tik legendinis Šerlokas Holmsas gali ištirti šią bylą ir surasti tikruosius vagis. Jam padės Dr. Vatsonas, Tomas ir Džeris. Nuotykiai prasideda…

2015 | 2017-06-09 | 4027

Aprašymas: Brendimas kartais primena duobėtą kelią – būtent taip atrodo vienuolikmetei Riley Anderson, kurios tėtis gavo naują darbą ir iš jaukaus gimtojo miesto šeima persikelia į niekad nepailstantį San Francisko didmiestį. Kaip ir visus žmones, Riley per gyvenimą lydi penkios emocijos: Laimė, Nelaimė, Baisulys, Pyktis ir Bjaurastis. Mieli ir spalvingi nuotaikų žmogučiai yra įsikūrę mergaitės galvoje – moderniame emocijų valdymo centre ir kasdien jai pataria sprendžiant kasdienes problemas mokykloje bei namie. Persikrausčius į naują miestą, Riley emocijų būstinėje kyla sąmyšis – mergaitei nepatinka naujoji mokykla ir ją kankina senųjų draugų ilgesys. Nors Riley galvoje tūnanti Laimė kaip įmanydama stengiasi jai įpūsti pozityvių minčių, likusios emocijos nesutaria, kaip mergaitė turėtų priimti naująjį savo gyvenimą. Ar pavyks Laimei įkalbėti Nelaimę ir Baisulį padėti mergaitei į pasaulį pažvelgti šviesesnėmis spalvomis? Nuotaikinga animacinė komedija „Išvirkščias pasaulis“ – tai naujausias kompiuterinės animacijos šedevras, kurį prodiusavo „Pixar Animation Studios“, o išleido „Walt Disney Pictures“.

1970 | 2017-06-09 | 3799

Mickeys Delayed Date. Paskutinis filmukas kuriame Mikį įgarsino Voltas Disnejus.

2000 | 2017-06-07 | 3752

Senoji animacija visada nudžiugina. Filmukas vaikams „Visai nebaisu“ – ne išimtis. Jame pasakojama apie baubus. Skraido jie sau ir pamato du berniukus. Šiame filmuke išvysite, kaip baubai vis bando išgąsdinti. Tris kartus gąsdina baubai vaikus ir nepasiekia savo. O kaip du broliai pasveikina mamą, kokių gražių gėlių puokštę jai dovanoja, taip pat rodoma šiame senosios animacijos šedevre.

2005 | 2017-06-09 | 4058

Aprašymas: Keturi vaikai – dvi mergaitės ir du berniukai – sename name netikėtai randa duris, vedančias į paslaptingą pasaulį – Narniją. Tai nuostabus kraštas, kuriame gyvena kalbantys gyvūnai, kentaurai ir milžinai. Deja, ramios Narnijos dienos jau praeity – ją užvaldė Baltoji ragana. Sklinda mitas, kad nuo jos kerų išvaduoti gali keturi Žemės vaikai…

2000 | 2017-06-09 | 3548

Visą smurfų miestelį užpuola ilga ir varginanti sausra, smurfai neberanda uogų, nebegali išsispausti sulčių. Tėtė smurfas ieško išeities ir sukuria didijančią mikstūrą. Gudruolis pamato tėtės išradimą ir nutaria paimti mikstūros laukinių uogų padidinimui. Tačiau ne viskas sekasi taip, kaip numatytą. Smurfas Stipruolis pavirsta į milžiną, jį apšlaksto didinamaisiais milteliais smurfas, norėjas padidinti uogas. Tačiau milžinas Stipruolis pridaro daugiau bėdų, nei pagelbėja: sumindo daržą, sugriauną namą. Filmuke „Smurfai“ vaikai pamatys nuostabius smurfų nuotykius jų nuostabiame mėlyname pasaulyje.

2021 | 2017-06-09 | 3954

Devintas Tomo ir Džerio sezonas prasidės nuostabiai gražia istorija. Ir vėl pamatysime koks nepakartojamas herojus yra peliukas Džeris. Šį kartą jis sutiks mažą dailų ančiuką. Jis toks nelaimingas nes jaučiasi be galo negražus. Kilniajam peliukui teks sunki užduotis - įtikinti ančiuką jog jis gražus ir visai nebūtina lysti tiesiai katinui į nasrus. Tomo ir Džerio animacija visai šeimai suteiks gerų akimirkų juk veikėjai tokie išraiškingi ir savaip žavūs. Kitose sezono serijose taip pat sutiksite šį ančiuką veikėjai virs kovotojais su špagomis bei patirs kitų įvairių nuotykių.

2000 | 2017-06-07 | 4057

Pamokanti istorija "Aš laukiu tavęs bangini", kuri nutiko berniukams, kurie svajojo sužvejoti didžiulį banginį. Ar esate kada svajoję apie, regis, neįmanomus dalykus? Ar esate ko nors taip stipriai norėję, kad net nepagalvojote ar tai teisinga? Šio pasakojimo herojai svajoja sužvejoti banginį. Atrodo neįmanomas dalykas! Bet gal jiems tai pavyks? Gal jų svajonė išsipildys? Ar berniukai pagaus banginį? Ko berniukai panorės? Ir - ką banginis pasakys mažiesiems žvejams? Atsakymus rasite įdomiame ir jautriame multiplikaciniame filmuke mažiesiems ,,Aš laukiu tavęs, bangini".

1977 | 2017-05-31 | 4241

История большой мечты о больших полетах. Летчик «малой авиации» по прозвищу Мимино мечтает о штурвале настоящего большого лайнера. Только получив этот самый штурвал, он почему-то совсем не счастлив...

---

Pilot Mimino works at small local airlines in Georgia, flying helicopters between small villages. He dreams of piloting large international airlines aircrafts, so he goes to Moscow for refresher courses. There in a hotel he meets truck driver Rubik from Armenia who is given a place in that hotel by mistake, and they have a lot of adventures in Moscow.

Mimino / Мимино -  (1977)

2030 | 2018-07-24 | 3508

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2007 | 2017-06-09 | 3564

Aprašymas: Valdovui Hrotgarui įsakius, šalies numylėtinis Beovulfas su būriu narsių karių leidžiasi gelbėti šalies gyventojų nuo siautėjančio pabaisos Grendelio, kuris kasnakt nusitempdavo ir surydavo dešimtis geriausių valdovo kareivių. Atvykęs į vietą, Beovulfas pradeda abejoti, ar tikrai visame tame kaltas tik piktasis pabaisa, kai sužino apie slaptą valdovo Hrotgaro susitarimą. Pasirodo, pabaisa yra visai ne mitinis padaras, turintis magiškų galių, o žmogus, iš kūno ir kraujo, trokštantis atkeršyti už jam padarytą skriaudą. N-14

2030 | 2018-07-24 | 3861

Aprašymas: Bobo užkandinė (angl. Bob’s burgers) – JAV animacinis serialas. Puiki naujiena Simpsonų ir Šeimos bičo gerbėjams! Tai naujas iš koto verčiantis, juokingas, ironiškas animacinis serialas, pasakojantis apie nepaprastą šeimą. Mėsaininė “Bobo užkandinė” priklauso ponams Belčeriams – Bobui, Lindai, Tinai, Džinai ir Luizai. Nors Bobo mėsainiai tokie skanūs, kad galima liežuvį praryti, džiaugsmas dingsta, kai juos reikia parduoti lankytojams: šeimos vaikučiai atrodo nekokie pagalbininkai! Dar vienas galvos skausmas – Džimio Pesto restoranas, su kuriuo reikia be paliovos kautis konkurencijos mūšyje. Kurioziškų situacijų ir sarkastiškų dialogų čia tikrai gausu!

2006 | 2017-06-09 | 3846

Aprašymas: Istorija koncentruojasi ties grupe mokslininkų, sukūrusių naują revoliucinį psichoterapijos instrumentą „DC-Mini“. Šis įrankis leidžia pasinerti į kito žmogaus sapną ir pamatyti jo pasamonę ir remiantis tuo taikyti atitinkamą psichoterapinį gydymą. Įrankis netgi įgalina juo besinaudojantį žmogų tapti kito žmogaus sapno mąstančiu dalyviu ir netgi kažkiek įtakoti jo sapną. Nors anime problematika ir yra gan rimta, kūrinys pasižymi dideliu sodrumu. Iš tiesų atmosferą tikrai sausa nepavadinsi: dažnai šokinėjama nuo košmariškų psichologinių išgyvenimų prie džiugios paradiškos euforijos. Filme nagrinėjama tematika sukelia šiokias tokias įdomias mintis apie save ir savo pasamonę.