Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2006 | 2017-06-09 | 3802

Aprašymas: Pasaulyje vis labiau įsiviešpataujant blogio jėgoms, Dangiškuose rūmuose subręsta sprendimas: reikia suburti dvyliką stipriausių Žemės gyvūnų, kurie sudarytų Zodiako komandą. Šie išrinktieji turės atremti tamsiųjų dvasių siunčiamas negandas ir gelbėti žmones nuo pikto. Nė vienas gyvūnas nenori pražiopsoti tokios puikios progos, todėl netrukus daugelis jų išsiruošia į lenktynes, kuriose išaiškės, kurie iš jų verti tapti Zodiako komandos nariais ir kas taps viso Zodiako karaliumi… Išbandymai ir sunkumai prasideda…

2000 | 2017-06-07 | 3545

„Drąsuolis šaunuolis“ – tai stebuklinga pasaka apie kaimo berną, kuris užsigeidė vesti burtininko dukterį, ir patraukė pirštis pas patį burtininką. Šis vaikinui iškėlė sąlygą pasislėpti – jeigu iki sutemos burtininkas šio neras, berniokas galės vesti jo dukterį. Tai istorija, apie užsispyrimą, drąsą ir tikrą meilę. Iš šio pasakojimo galime pasimokyti, jog ar pasieksime savo tikslą priklauso nuo to, kaip stipriai jo sieksime.

2030 | 2018-07-24 | 3348

Aprašymas: Kiekviena tauta turi savo literatūros paveldą, kurį bet kokia kaina stengiasi išsaugoti ir perduoti ateinančioms kartoms. Ne išimtis ir Japonija. Tekančios Saulės šalies lobynuose daugybė šedevrų, kurie visiškai nepelnytai užmiršti dulka bibliotekų lentynose. Taip bent jau buvo iki šiol. Studija „Madhouse“ nusprendė prikelti šešis žymiausius literatūros kūrinius naujam gyvenimui ir sukūrė dvylikos dalių anime, kurį pavadino Aoi Bungaku (literatūros klasika). Televizijos serijose įamžinti Osamu Dazai, Natsume Suseki, Ryunosuke Akutagawa ir Ango Sakaguchi kūriniai.

2000 | 2017-06-07 | 3775

„Norų išsipildymas“ – graži senosios animacijos pasaka vaikams apie neturtingą jauną medkirtį, nemėgstantį tuščiažodžiauti ir kištis į kitų reikalus. Eidamas dirbti savo darbo jis išgelbėja fėją. Ši atsidėkodama padaro stebuklą – ima pildytis visi medkirčio norai. Ir vaikai, ir suaugusieji šiame filmuke atras nepaprastą siužetą, kartu su veikėjais patirs stebuklus ir džiaugsis atšilusiais medkirčio jausmais – meile.

2002 | 2017-06-09 | 4478

Aprašymas: Ši paslaptinga istorija nutiko Sapnų slėnyje. Kalbama, kad Raitelio be galvos šmėkla saugojo baisią paslaptį paprasčiausiame moliūge. Bet Helovyno naktį viskas, kas slapta, tampa aišku, ypač jei čia įsipainiujusios tamsios jėgos…

1992 | 2017-06-09 | 4124

Aprašymas: Turbūt nėra vaiko, kuris nepažinotų inspektoriaus Gadžeto. Tai kadaise apsaugos darbuotoju dirbęs Džonas Braunas, kuris siekdamas tapti policininku buvo sunkiai sužeistas kibervagišiaus, o apsauginio bosė jį, Gadžetą, išgelbėjo paversdama kiberpolicininku – robotu inspektoriumi. Šiame animaciniame filme, nominuotame prestižiniam Emmy apdovanojimui, inspektorius Gadžetas užsimoja išgelbėti Kalėdas!

1971 | 2017-06-08 | 4003

„Trobelė“ – tai nuostabi pasaka vaikams apie miško gyvūnus, kurie nusprendžia kartu apsigyventi apleistoje trobelėje. Čia jie turi skirtingas pareigas, tačiau kartu padeda vienas kitiems. Trobelėje gyventi ir lokys, kuris netikėtai ją sugriauna. Šis pasakojimas persmelktas draugyste, šiluma ir artumu. Ši pasako mus moko, jog draugystei ir geriems darbams nėra jokių ribų.

2030 | 2018-07-24 | 5874

Aprašymas: Trapučio parkas (angl. Brickleberry) – JAV animacinis serialas. Dviejų komikų sukurta animacija tikrai nėra skirta vaikams – nors joje ir netrūksta mielų žvėrelių, visa tai, ką jie veikia šiame seriale, dažniausiai yra skirta tik suaugusiems. Tai serialas apie margą nevykėlių miškininkų kompaniją, kuri vis įsivelia į problemas. Šios kompanijos prižiūrimą nacionalinį parką grasinama uždaryti. Jį išgelbėti gali tik vienas narsus parko prižiūrėtojas, kuris atvyksta gelbėti Trapučio floros ir faunos. Prasideda pasiutiški tradicinio humoro ribas peržengiantys nuotykiai! N16

1989 | 2017-06-09 | 4888

Aprašymas: Kiemsargį Čarlį įkiša į kalėjimą piktasis buldogas Bukagalvis. Pabėgęs iš kalėjimo padedant ištikimam draugui Kasikliui, Čarlis neįtardmas apie Bukagalvio išdavystę, grįžta tiesiog į jo letenas, kur galų gale žūsta. Bet iš rojaus Čarlis pabėga…

2000 | 2017-06-09 | 3643

Filmuke „Ogis ir tarakonai Skalbimo diena“ Ogis skalbsis drabužius, žinoma išdykėliai tarakonai nepraleis progos paerzinti katinėlį savo naujomis, išmoningomis aibėmis. Antroje serijos „Skalbimo diena“ dalyje Ogis ir vėl kariauja su tarakonais, kai netikėtai apsilanko Ogio tėvai. Kaip katinėlis saugos tėvus nuo tarakonų keliamų nepatogumų, o gal tai net nebūtina? Trečioje dalyje tarakonams pavyks atskirti Ogio šešėlį nuo savininko. Vaikai pamatys, kaip išdykėliai tuo pasinaudos ir ar pavyks Ogiui susigrąžinti šešėlį.

2030 | 2018-07-24 | 4285

Aprašymas: Transformeriai: Maskuotės meistrai (angl. Transformers: Robots in Disguise) yra amerikiečių animacinis serialas, kuris yra Transformeriai: Praimas tęsinys, tačiau visiškai skiriasi nuo pastarųjų serijų. Pasirodžius naujai Deceptikonų armijai, Kamanius turi vesti savo komandą prieš amžinuosius priešus.

2008 | 2017-06-09 | 3828

Aprašymas: Gražuolė Alionuška eidama pas tetą į svečius netikėtai papuola į stebuklingo medžio drevę, kur paslaptinga nepažįstamoji dovanoja jai užburtus obuolius. Neįtardama obuolių magiškų galių, Aliona parneša juos į caro Dormidondo rūmus. Čia gyvena ir jos pusseserė Vseslava, be galo mėgstanti konstruoti įvairiausias mašinas bei sparnasparnius, kurių bandymu metu, vienas jos išradimas nukrinta tiesiai ant gražuoliuko muzikanto Jeriomos trobelės. Taip Aliona susipažįsta su Jerioma ir įsimyli jį. Tačiau čia įsimaišo burtai bei magija. Netyčia užkandęs užkerėtų obuolių Jerioma įsimyli ne ją, o caraitę Vseslavą. Ką darys Aliona, kad susigražintų mylimąjį?

2000 | 2017-06-09 | 3938

Tai dar viena nuostabi „Na, palauk!“ lietuviškai serija. Veiksmas persikelia į statybų aikštelę. Vilkas, kaip visada, bando įgyvendinti savo klastūniškas užmačias. Nejaugi jam pavyks pagauti gerąjį kiškutį? Jei norite sužinoti, kuo baigsis gaudynės ir kaip vilkas įklius į savo paties spąstus, žiūrėkite online šią nepaprastą „Nu, pogodi!“ seriją iš senosios animacijos kraitelės.

2030 | 2018-07-24 | 3356

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2000 | 2017-06-07 | 4011

Į miškelį upės pakrantėje užklysta pora niekadėjų lapių ir viską aplink suniokoja. Drąsusis kiškis stoja į kovą su niekdariais. Nuotykiai miške prasideda. Šis filmukas vaikams iš senosios animacijos moko mus nepraleisti pro akis netinkamo elgesio. Negalima leisti teršti ir žaloti savos aplinkos. Na o kaip kiškis kovojo su niekadėjais sužinosite pažiūrėję online ir lietuviškai filmuką – Nuotykiai miške.