Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 6659

Aprašymas: Finas ir Ferbis (angl. Phineas and Ferb) – JAV animacinis serialas. Dviem broliam – Finui ir Ferbiui paprasti ir kasdieniški daiktai tampa neįtikėtinais išradimais! Tuščiai broliai nešvaisto savo vasaros atostogų dienų, niekam nebereikalingi buities daiktai išradingiems broliams gali tapti net amerikietiškais kalneliais!

2030 | 2018-07-24 | 3698

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2008 | 2017-06-09 | 3834

Aprašymas: Gražuolė Alionuška eidama pas tetą į svečius netikėtai papuola į stebuklingo medžio drevę, kur paslaptinga nepažįstamoji dovanoja jai užburtus obuolius. Neįtardama obuolių magiškų galių, Aliona parneša juos į caro Dormidondo rūmus. Čia gyvena ir jos pusseserė Vseslava, be galo mėgstanti konstruoti įvairiausias mašinas bei sparnasparnius, kurių bandymu metu, vienas jos išradimas nukrinta tiesiai ant gražuoliuko muzikanto Jeriomos trobelės. Taip Aliona susipažįsta su Jerioma ir įsimyli jį. Tačiau čia įsimaišo burtai bei magija. Netyčia užkandęs užkerėtų obuolių Jerioma įsimyli ne ją, o caraitę Vseslavą. Ką darys Aliona, kad susigražintų mylimąjį?

1969 | 2017-06-09 | 4172

Aprašymas: Daug metų vandenyne be pėdsako dingsta laivai. Per stebuklą likę gyvi prisimena, kad prieš katastrofą jie matydavo paslaptingą laivą vaiduoklį. Gigantiškas robotas Golemas, griaunantis Tokijo kvartalus, pasiskelbia laivo vaiduoklio pasiuntiniu. Miesto gatvėse visiems matant dingsta žmonės. Visi mano, kad tai laivo vaiduoklio klasta. Ir tik drąsus berniukas Chajatas ima tuo abejoti. Jis pabandys įminti laivo vaiduoklio ir jo paslaptingo kapitono paslaptį…

2030 | 2018-07-24 | 3932

Aprašymas: Bobo užkandinė (angl. Bob’s burgers) – JAV animacinis serialas. Puiki naujiena Simpsonų ir Šeimos bičo gerbėjams! Tai naujas iš koto verčiantis, juokingas, ironiškas animacinis serialas, pasakojantis apie nepaprastą šeimą. Mėsaininė “Bobo užkandinė” priklauso ponams Belčeriams – Bobui, Lindai, Tinai, Džinai ir Luizai. Nors Bobo mėsainiai tokie skanūs, kad galima liežuvį praryti, džiaugsmas dingsta, kai juos reikia parduoti lankytojams: šeimos vaikučiai atrodo nekokie pagalbininkai! Dar vienas galvos skausmas – Džimio Pesto restoranas, su kuriuo reikia be paliovos kautis konkurencijos mūšyje. Kurioziškų situacijų ir sarkastiškų dialogų čia tikrai gausu!

2022 | 2017-06-09 | 3939

Kvėpuokite! Nekvėpuokite! - tai filmukas apie Mašą, kuri pradėjo žagsėti ir niekaip negalėjo liautis. Tačiau, keistas dalykas, nuo jos užsikrėtė ir kiti miško žvėreliai. Ko tik jie nesiėmė, kad nustotų žagsėti, net medicinos žinyno prireikė, niekas negelbėjo. Kuo baigsis šis keistas nutikimas ir kaip bus nugalėtas žagsulys, vaikai pamatys filme - Kvėpuokite! Nekvėpuokite!

2030 | 2018-07-24 | 3236

Aprašymas: Mažųjų gyvūnėlių krautuvė (angl. Little Pet Shop) – JAV animacinis serialas. Linksma mergaitė Blait Bakster kartu su tėčiu atsikrausto į didelį miestą ir įsikuria virš gyvūnėlių parduotuvės, kurioje gyvena įvairiausi padarėliai, net pandos ir driežiukai. Besirūpindama jais, Blait suvokia, kad ji vienintelė gali suprasti gyvūnėlių kalbą ir pasišnekučiuoti su jais. Kartu su augintiniais mažoji jų prižiūrėtoja patirs ne vieną nuotykį ir daug smagių akimirkų. Mergaitė bus didžiausia žmonių pasaulyje gyvūnėlių pagalbininkė ir vertėja.

1973 | 2017-06-09 | 4134

Nepaprastai įdomus pasakojimas apie katino Leopoldo apsilankymą pas įvairius gydytojus - štai apie ką filmukas Leopoldo poliklinika. Tačiau, žinoma, Leopoldas čia ateina ne vienas, jam išdaigas pasiryžę krėsti du peštukai peliukai. Bet jiems čia tenka savo kailiu patirti pačių įvairiausių procedūrų bei medicininių priemonių. Filme Leopoldo poliklinika peliukai taip viens kitą aptalžo, kad galiausiai yra priversti savo šunybių atsisakyti.

2000 | 2017-06-07 | 3803

Senosios animacijos filmukas apie mergaitę Julia ir jos draugą, kurie randa neįprastą radinį- profesorių tigrą Trankverį. Tigras nėra paprastas, jis sako esąs iš Gedo planetos,moka kalbėti ir yra išmestas iš laivo .Šis gyvūnas yra begalo vienišas ir liūdnas,todėl jis privalo nukeliauti į Indiją. Julios močiutės pagalba tigras pasirodo cirke, o vėliau sutinka ir savo draugą Kosu. „Du bilietai į Indiją“,tai pasaka vaikams apie draugystę bei norą padėti nesvarbu kas bebūtum.

2022 | 2017-06-09 | 4000

Animacinio filmuko „Maša ir lokys“ online serijoje „Pilkieji nenaudėliai” išalkę vilkai sugalvoja planą – pagrobti Mašą, o po to grąžinti ir už tai iš lokio gauti šaldytuvą pilną gardėsių. Tik kodėl lokys visai nesusirūpino radęs pagrobimo raštelį? O ir Maša visai nenuliūdo, kad yra pagrobta. Ar tik vilkai nepasigailės savo užmačių? Serijoje „Pilkieji nenaudėliai” vaikai ir jų tėveliai pamatys, kuo baigsis suktas vilkų planas.

1998 | 2017-06-09 | 3713

Donald Duck Donald and the gorilla išleistas 1944 m.

2009 | 2017-06-09 | 4518

Aprašymas: Astro vaikis – tai nuostabus berniukas robotas, kurį futuristiniame Metro sičio mieste sukonstravo mokslininkas Tenma. Nepaprastai stiprus,greitas, kiaurai sienas matantis ir net skraidyti galintis robotas trokšta sužinoti savo tikrąjį pašaukimą. Patyręs įvairiausių nuotykių, Astro vaikis išmoksta džiaugtis ir liūdėti – jausti taip, kaip jaučiame mes, žmonės. Tad vos išgirdęs apie draugams gręsiantį pavojų, jis grįžta į Metro sitį, kad savo super galiomis išgelbėtų tuos, kurie jam brangūs, ir pajustų, ką iš tikrųjų reiškia būti didvyriu…

2000 | 2017-06-07 | 3691

Filmukas Viens du kartu - pasakoja vaikams apie tai, kad betkokį darbą žymiai lengviau atlikti su draugais. Filmuko herojus Briedis buvo labai savimi patenkintas, todėl nuolat viską norėjo atlikti vienas. Kartą per audrą miške nukrito rastas prispaudė briedį ir užtvėrė kelią. Kad ir kaip briedis bandė bet vienam buvo sunku atkelti rastą. Čia ir atskubėjo į pagalba mažieji miško žvėreliai.

1998 | 2017-06-09 | 3771

Donald Duck Donald's penguin išleistas 1939 m.

2022 | 2017-06-09 | 3725

Smagioje serijoje „Saldus gyvenimas“ alkanai Mašai netinka joks patiekalas, kurį siūlo lokys. Galiausiai šiam įgrista įnoringoji mažylė ir jis išeina žvejoti, palikęs mergaitę manytis pačiai. Na o ji šios progos nepraleidžia – prisigamina daug saldainių. Prisivalgius saldumynų atsitinka tai, kas ir turėtų – Mašai suskausta dantuką. Ar sugalvos lokys, kaip padėti išdykėlei? Serijoje „Saldus gyvenimas“ vaikai ir jų tėveliai pamatys, ar supras mažoji Maša, kad dantukus privaloma saugoti.

2014 | 2017-06-10 | 3977

Aprašymas: Jūros giesmė (angl. Song of the Sea) – 2014 metų įvairių apdovanojimų ir teigiamo kritikų įvertinimo sulaukusi Tomo Mooro animacinė juosta, pasakojanti istoriją, paremtą senuoju keltų mitu apie selkę, mergaitę, galinčią pavirsti ruone. Istorijos centre – šešiametė Sirša, kartu su vyresniuoju broliu Benu besileidžianti į netikėtą nuotykį gelbėti magijos pasaulio ir į ją panašių būtybių.

Jūros giesmė / Song of the Sea -  (2014)