Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2022 | 2017-06-09 | 3626

Šiame pasakojime Būkite sveiki Maša tapo tikra gydytoja. Juk susirgo draugas lokys, tad jos užduotis išgydyti vargšą ligonį. O tam reikia ne tik medicininių žinių, bet ir meilės, rūpesčio bei globos. Ar lokys pasveiks taip puikiai gydomas? O gal jis tik apsimeta, kad nereiktų žaisti su Maša bei dalintis savo nauju sukonstruotu lėktuvėliu? Visa tai filmuke Būkite sveiki.

2003 | 2017-06-09 | 4147

Aprašymas: Pasaulio likimas kiškio Kvankos ir antino Pliuškio rankose. Antinas Pliuškis ir kiškis Kvanka veikia ne animaciniame, o realiame pasaulyje. Jie turi surasti Mėlynosios beždžionės deimantą ir užkirsti kelią milžiniškos korporacijos viešpatavimui pasaulyje.

2013 | 2017-06-09 | 3688

Aprašymas: Keitė ir Hamfris grįžta. Jie ruošiasi švęsti Kalėdas su savo šunyčiais, tačiau jauniausias šuniukas dingsta be pėdsakų. Ar jiems pavyks apsaugoti savo šeimą ir susigrąžinti dingusį šuniuką?

2030 | 2018-07-24 | 3837

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2030 | 2018-07-24 | 3349

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2030 | 2018-07-24 | 3279

Aprašymas: Žvėrelių būrys (angl. Pet Squad) – Didžiosios Britanijos animacinis serialas apie žvėris herojus ir jų nuotykius.

2030 | 2018-07-24 | 3121

Aprašymas: Kuroko krepšinis (angl. Kuroko no Basket) – Japonijos animacinis serialas. Kuroko priklauso legendinei vidurinės mokyklos krepšinio komandai, žinomai, kaip “The Generation of Miracles”, tačiau tik pagrindiniai penki komandos žaidėjai laiko jį geru žaidėju. Kai jis pereina į aukštesnę mokyklą Kuroko prisijungia prie tos mokyklos krepšinio komandos. Deja, jis ten pasirodo, kaip mažas silpnas ir mėtantis pro šalį, tačiau užslėpti gabumai dar turėtų pagelbėti jo naujajai komandai.

2000 | 2017-06-07 | 3801

„Kentervilio vaiduoklis“ – tai rusiškai įgarsintas filmukas. Jame pasakojama apie pilį ir, kaip suprantama iš pavadinimo, apie vaiduoklį. Pilyje dedasi keisti dalykai. Kraujas, grandinėmis žvanginantis vaiduoklis... Bet ar jis iš tiesų baisus, o gal pats yra bailus? Viską atskleis šis vaikiškas filmukas. Vaiduoklis ant mėlynų šlepečių apsiauna kaubojiškus batus, užsideda skrybėlę, pasiima kardą, ir... Ir nieko jis nenuskriaudžia.

2000 | 2017-06-07 | 3656

Kam atiteks prizas – tai pasaka vaikams iš senosios animacijos kolekcijos. Šis filmukas pasakoja apie gerumą, rūpestingumą bei sąžiningumą. Kam atiteks prizas puikiai iliustruoja liaudies patarlę – Neskubėk ir būsi pirmas. Miške rengiamos olimpinės bėgimo varžybos, lokiukas Miša dalyvauja taip pat. Prasidėjus lenktynėms, kiti dalyviai patiria traumų ir nelaimių, jiems padeda gerasis Miša. Kam atiteks prizas sužinosite pažiūrėję šį filmuką online lietuviškai.

1971 | 2017-06-07 | 4090

Filmukas vaikams Svetimi pėdsakai. Filmukas apie lapę, kuri vokdama vištas pametė savo uodegą. Uodega, jai vienintelis būdas paslėpti savo pėdsakus, tad be jos, reikia ieškoti naujų metodų. Lapės laimei, miške gyvena zuikis, kuris visada visiems padeda, nesvarbu žvėrys to prašo, ar ne. Zuikučiui ir lapei susitikus, lapė pasiūlo Jam paslėpti jos pėdsakus, o jis, aišku, sutinka...

2030 | 2018-07-24 | 4059

Aprašymas: Zigis ir ryklys (angl. Zig & Sharko) – Prancūzijos animacinis serialas. Tai serialas apie hieną, gyvenančią ugnikalnio saloje ir bandančią suvalgyti undinėlę Mariną.

2014 | 2017-06-09 | 4008

Aprašymas: Draugiškas ir visų mylimas paštininkas Petas dirba mėgstamą darbą ir gyvena ramų gyvenimą mažame Britanijos miestelyje. Netikėtai susiklosčius aplinkybėms jis patenka į nacionalinį televizijos talentų šou, kuriame paaiškėja, kad būti pačiu profesionaliausiu paštininku ne vienintelis Peto talentas. Savo dainavimu sužavėjęs komisiją ir visą šalį jis patenka į finalą. Tačiau vos spėjus išgarsėti aplinkui iškarto atsiranda pavyduolių, o Peto konkurentai finale nusiteikę padaryti bet ką, kad tik nugalėtų paštininką. Lyg rūpesčių būtų negana, pašto vadovybė nusprendžia, kad laikinai Petą pavaduos pagal jo atvaizdą sukurtas robotas „Petobotas 3000“, kuriam talkins katinas „Džesobotas“. Artėjant nacionalinio talentų šou finalui painiava auga, o pats Petas vis geriau supranta, kad turtai, šlovė ir naujutėlaitis žvaigždės kostiumas gali iš jo atimti brangiausius dalykus – mylinčią šeimą, draugus ir sąžiningu darbu užsitarnautą pagarbą.

2000 | 2017-06-07 | 3899

„Kūčių naktis“ – tai stebuklinga žymaus rusų rašytojo N. Gogolio pasaka vaikams apie Kūčiu naktį vykstančius stebuklus – nelabąjį velnią, kuris užsimanė mėnulį pagrobti, apie ant šluotos skraidančią raganą, gudrius ir kvailus kaimiečius, apie kalvį, kuris užsigeidė savo žmonai padovanoti gražiausius pasaulyje batelius. Tai nuostabių nuotykių ir keisčiausių personažų pasakojimas, kuriame esti tokios vertybės kaip išmintis, gudrumas ar nuolankumas. Ši pasaka mus moko, kad ne visada svarbiausi dalykai yra materialūs – juk kartais iki pilnavertės laimės trūksta tiek nedaug.

2005 | 2017-06-09 | 3976

Aprašymas: Po to, kai Sefirosas sunaikino Nibelheimą, Zakas ir Klaudas bėga iš Šinros. Pakeliui į Midgarą jie prisimena siaubingus įvykius, kurie nutiko Nibelheime, taip pat ir kovą dėl išlikimo prieš Šinrą.

2000 | 2017-06-07 | 3710

Senosios animacijos filmukas vaikams Kaip asiliukas liudesiu susirgo. Kaip asiliukas liūdesiu susirgo – dainomis papuoštas filmukas vaikams apie asiliuko nuotykius. Linksmai sau gyveno asiliukas kol vieną dieną jo šeimininkai įsigijo sunkvežimį. Šeimininkai labai džiaugėsi sunkvežimiu, o štai asiliukas susirgo liūdesiu. Jis jautėsi nebereikalingas, kadangi sunkvežimis už jį atliko visus darbus. Tačiau greitai asiliukas vėl šypsojosi ir šokinėjo iš laimės. Kas padėjo asiliukui pasveikti sužinosite pažiūrėję ši filmuką.

2021 | 2017-06-09 | 4018

Devintas Tomo ir Džerio sezonas prasidės nuostabiai gražia istorija. Ir vėl pamatysime koks nepakartojamas herojus yra peliukas Džeris. Šį kartą jis sutiks mažą dailų ančiuką. Jis toks nelaimingas nes jaučiasi be galo negražus. Kilniajam peliukui teks sunki užduotis - įtikinti ančiuką jog jis gražus ir visai nebūtina lysti tiesiai katinui į nasrus. Tomo ir Džerio animacija visai šeimai suteiks gerų akimirkų juk veikėjai tokie išraiškingi ir savaip žavūs. Kitose sezono serijose taip pat sutiksite šį ančiuką veikėjai virs kovotojais su špagomis bei patirs kitų įvairių nuotykių.