Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3207

Aprašymas: Kuroko krepšinis (angl. Kuroko no Basket) – Japonijos animacinis serialas. Kuroko priklauso legendinei vidurinės mokyklos krepšinio komandai, žinomai, kaip “The Generation of Miracles”, tačiau tik pagrindiniai penki komandos žaidėjai laiko jį geru žaidėju. Kai jis pereina į aukštesnę mokyklą Kuroko prisijungia prie tos mokyklos krepšinio komandos. Deja, jis ten pasirodo, kaip mažas silpnas ir mėtantis pro šalį, tačiau užslėpti gabumai dar turėtų pagelbėti jo naujajai komandai.

2010 | 2017-06-09 | 3820

Aprašymas: Lupinas Trečiasis mėgina pavogti nacionalinę Japonijos vertybę „Jigoku Nyorai Zo“, kuri paslepta pas Vokietijos nacius. Tačiau šio turto nori ir Morganas, vadovaujanti nindzių gaujai…

2014 | 2017-06-09 | 4646

Aprašymas: Linksma ir talentinga gyvūnų fėja Meilutė tiki, kad negalima apie knygą spręsti iš jos viršelio, o apie gyvūną iš jo ilčių, todėl susidraugauja su paslaptingu padaru, žinomu kaip Niekados žvėrimi. Kol Auksarankė ir jos draugės abejoja tokiu Meilutės sprendimu, elitinis fėjų skaučių būrys rengia spąstus, kad sugautų šią pabaisą, kol ji dar nesugriovė jų namų. Meilutė turi vadovautis širdimi bei neprarasti vilties, kovodama su draugėmis ir bandydama išgelbėti Niekados žvėrį.

2005 | 2017-06-09 | 4501

Aprašymas: „Madagaskaro pingvinai: Kalėdų išdaiga“ yra trumpas filmukas iš DreamWorks studijos, išleistas kino teatruose ir DVD pavidalu 2005 metais. Per 12 minučių, pamatysite trumpą pingvinų nuotykį, kitaip žinomų kaip Madagaskaro Pingvinai, kurie gyvena centrinio parko zoologijos sode ir treniruojas kaip šnipai.

2000 | 2017-06-07 | 3829

Filmukas apie berniuką kuris labai nori tapti Jūreiviu, bet jam dar anksti stoti į Jūrininkų mokyklą. Nukabinęs nosį jis vaikšto po miestą, kol sutinka seną Jūrininką kuris sutinka berniuką išmokyti būti jūreiviu. Kartu jie patiria daug nuotykių, kuriuos išvysite filmuke. Filmukas padės suprasti, kad vaikai ir senoliai puikiai supranta vieni kitus.

2003 | 2017-06-09 | 4148

Aprašymas: Pasaulio likimas kiškio Kvankos ir antino Pliuškio rankose. Antinas Pliuškis ir kiškis Kvanka veikia ne animaciniame, o realiame pasaulyje. Jie turi surasti Mėlynosios beždžionės deimantą ir užkirsti kelią milžiniškos korporacijos viešpatavimui pasaulyje.

2000 | 2017-06-07 | 3963

Žaislų paslaptis - pasakojimas apie mergaitę, kuri turėjo daug žaislų. Tačiau dauguma žaisliukų jai nepatiko, norėjo ji vis naujų. Taip pat jai buvo įdomu, ką žaidžia žaislai kai lieka vieni? Naktį mergaitei užmigus visi žaislai atgyja ir istorija prasideda. Galiausiai mergaitė supranta jog reikia mylėti ir rūpintis kiekvienu žaisliuku.

2000 | 2017-06-07 | 3833

Senosios animacijos filmukas vaikams Žilas lokys. Istorija apie berniuką, Vania, kurį prie durų rado senyva moteris ir priėmė jį auginti. Dar mažas būdamas jis susipažįsta su magiškais lokiais, kurie apėję aplink eglę tampa žmonėmis. Užaugęs jis saugo lokius nuo medžiotojo. Tai istorija apie drąsą, burtus ir magiją, kuri išmoko kilnumo ir pagarbos kitiems.

2015 | 2017-06-09 | 4123

Aprašymas: Didmiesčio džiunglėse gyvenanti Tipė – nuoširdi mergaitė, turinti mylinčią mamą ir tingų katiną vardu Kiaulytė. Jos kasdienybė buvo įprasta, kaip ir daugelio kitų mergaičių, tačiau vieną dieną kelią Tipei perbėgo keistas personažas. Pasirodo, tai juokingas svetimšalis iš kitos planetos – mielas ateivis vardu Oi. Jis kilęs iš Klajoklinių ateivių padermės, vadinamos Būviais. Šie margaspalviai keistuoliai žmonių planetoje sumanė ieškoti vietos, kurią galėtų pavadinti savo namais. Oi, švelniai tariant, nevykėlis. Nuolat prisidirbantis ir nesąmones krečiantis ateivis Oi buvo atskirtas nuo savo gentainių. Būtent tada vienišas klajoklis ir sutiko Tipę. Netrukus jiedu, lydimi ir Tipės storiulio katino, leisis į smagiausią savo gyvenimo kelionę. O bėdų savo planetoje pridirbęs Oi į juokingiausių nesusipratimų virtinę įtrauks ir naująją savo draugę.

2030 | 2018-07-24 | 3401

Aprašymas: Tai juodojo humoro komedija su įvairiomis netikėtomis situacijomis. Rinko Sakuma įsidarbina detektyvo Akutabe agentūroje, jos viršininkas praktikuoja juodąją magiją ir iššaukia demonus, kad išspręstų klientų problemas. Demonų personažai atrodo meiliai dėl demonologo detektyvo Akutabe sudaromo barjero. Atėję į žmonių pasaulį, jie netenka pusės savo jėgų, bet ir likusių užtenka, kad sukeltų tikrą chaosą. Kaip juos sutramdyti, kaip priversti padaryti tai, ko nori – pagrindinis Akutabe ir jo asistentės Saku, rūpestis. N-16

2000 | 2017-06-09 | 3616

Tai dar viena įdomi „Nu, pogodi!“ serija. Joje pamatysite, kaip vilkas užsuks į svečius pas kiškį. Paskui nuotykiai persikels į miesto gatvę. Na, o vėliau piktasis vilkas bandys įgyvendinti savo klastingas užmačias. Abejingų nepaliekantis „Na, Palauk!“ filmukas vaikams online – puiki pramoga. Šioje serijoje netgi išvysime robotų, tad nuobodu tikrai nebus.

2030 | 2018-07-24 | 3664

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2030 | 2018-07-24 | 5530

Aprašymas: Pinkis ir Makaulė (angl. Pinky and the Brain) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie protingą pelę Makaulę ir kvailą jo draugą Pinkį, kurie kiekvieną naktį siekia užvaldyti pasaulį… Kiekvienos serijos pabaigoj Pinkis klausia: “Makaule, o ką mes veiksime kitą naktį?”, o Makaulė atsako: “Kaip ir kiekvieną naktį, Pinki, bandysime užvaldyti pasaulį”.

2030 | 2018-07-24 | 3339

Aprašymas: Tera yra kažkas panašaus į energiją, kuri lemia žmogaus sėkmę ir laimę. Suprantama, kad kuo jos daugiau – tuo geriau. Kiekvienas žmogus turi du dvynius, bet lygybe čia net nekvepia. Vienas iš trijų yra pagrindinis šaltinis su didžiausiu energijos kiekiu, o likę du tik pagalbiniai. Jeigu susitinkama su savo dvyniu – vienas iš jų miršta ir perduoda savo tera stipriausiam. Dvynių sistemą prižiūri mototsumitama, daug stipresni už žmones padarai. Keita Ibuki yra melancholiškas ir savyje užsidaręs berniukas. Jam visada labai nesiseka – miršta artimi žmonės. Net ir motiną, po susitikimo su savo kopija, mirtinai sužalojo automobilis. Dar po kelių tokių atsitikimų berniukas nusprendžiau, kad toks yra jo likimas ir stengiasi daugiau su niekuo nesuartėti. Pasyvus plaukimas pasroviui baigiasi kai Keita susitinka su mototsumitama Kuro. Nevisai savo noru berniukas įtraukiamas į karą ir supranta, kad gal vis tik galima nugalėti lemtį.