Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1999 | 2017-06-09 | 3654

Aprašymas: Patrauklus ir humoristinis animacinis filmas apie Angelą, kuris padėdavo vaikams. Kiekvienas mažylis turi slaptų troškimų, o Angelas būtinai juos išpildys, bet tam teks leistis į tolimą kelionę. Keliaukite drauge su mažyliais paskui savo svajonę. Jei turite, vadinasi, šalia Jūsų netrukus atsidurs mažasis Angeliukas.

1984 | 2017-06-09 | 4946

Aprašymas: Žemę ištiko baisi ekologinė katastrofa. Nemaža dalis plotų pavirto pelkynais, kuriuose veisiasi keisti padarai, o oras ir augmenija ten tapo nuodingais. Nausikajai teks nelengva užduotis atrasti „priešnuodį“ prieš planuojamą naująjį tautų karą. Galbūt, jai pavyks pakeisti pasaulio likimą…

Nausikaja iš Vėjų slėnio - Nausicaä of the Valley of the Wind (1984)

2014 | 2017-06-09 | 4110

Aprašymas: Bitė Maja į kino ekranus pirmą kartą atskrido dar 1926-aisiais – praėjus 14 metų nuo knygos pasirodymo. Bet didžiausio populiarumo pasaulyje sulaukė 1975–1980 metais Japonijoje kurtas televizijos serialas. Prieš keletą metų Bitę Mają į televizijos ekranus parskraidino jos tėvynainiai vokiečiai, ėmęsi kurti savo serialą. Paskatinti šio serialo sėkmės, kūrėjai nusprendė apie bitės Majos nuotykius papasakoti ir kine. Lietuviškai įgarsinta istorija pasakoja apie bitutę, kuri labai išsiskiria iš kitų mažųjų zyzlių būrio. Ji labai greitai susiranda bičiulių, tačiau jos būdas patinka ne visiems. Smalsioji bitutė trukdo suktai prižiūrėtojai Buzlinai regzti savo planą – ji ketina sukiršinti taikias bites su pavojingomis širšėmis ir paveržti avilio karalienės sostą. Ar Maja apsaugos savo avilių gyventojus nuo bręstančio karo?

2030 | 2018-07-24 | 3897

Aprašymas: Teisingumo lyga (angl. Young Justice) – JAV animacinis serialas. Šiame seriale daugiausia dėmesio skiriama jauniesiems herojams, kurie nori įrodyti, jog yra tikri didvyriai. Pagrindiniai komandos nariai yra Artemidė, Robinas, Vaikis Flašas, Spydis, Akvaledas ir Supervaikinas.

1993 | 2017-06-09 | 4215

Aprašymas: Daktaro Giro kiborgai Ki-17 ir Ki-18 ateityje siautėja ir jau baigia sumaišyti visą pasaulį su žeme, ateityje po žutbūtinio mūšio visi išskyrus Gohaną ir Tranksą žuvo po kovos su kiborgais. Pasaulis paskendo terore ir nėra nieko kas gali jiems pasipriešinti, žmonės krenta vienas po kito nuo kiborgų rankų. Ar Gohanui ir Tranksui pavyks apsaugoti Žemę?

2016 | 2017-06-09 | 4055

Aprašymas: Vilko nuotykiai avelės kailyje nuotaikingame, animaciniame filme visai šeimai. Magiškoje, tolimoje šalyje, nedideliame miestelyje su nuostabiais vaizdais, esančiame žaliose pievose, gyvena nerūpestingų avelių banda. Tačiau, netoli esančioje dauboje įsikūrus vilkų gaujai jų idealus gyvenimas baigiasi. Gaujos vadas Magra paskelbia, kad jo įpėdinis privalės išlaikyti išbandymą. Kraujo ištroškęs Beausis pasisiūlo tai padaryti, tačiau rujos numylėtinis Pilkis išdrįsta stoti su juo į kovą, nors yra beviltiškai išsiblaškęs. Kad taptų gaujos vadu ir vėl užsitarnautų Biankos meilę, Pilkis iškeliauja į miškus, o ten aptinka kiškių stovyklavietę. Burtininkė Mami duoda jam magiško gėrimo, kuris jį paverčia avinėliu.

2022 | 2017-06-09 | 3857

Linksmojo filmuko „Maša ir lokys“ serijoje „Fokus – pokus“ vaikučiai pamatys, ką lietingą dieną veikia Maša ir lokys. Lokys svajoja ramiai paskaityti, o mažoji nenuorama užsiiminėja burtai. Keičia lokio daiktų dydžius, erzina draugą su šluota, net išsiburia daugybę triušių lokio amuose, kol galiausiai fokusai priveda prie to, jog dingsta pats lokys. Serijoje „Fokus – pokus“ mažieji žiūrovai išvys, kuo baigėsi Mašos magija lietingą dieną.

2030 | 2018-07-24 | 4500

Aprašymas: Drakonų kova (angl. Dragon Ball) – Japonijos animacinis serialas. Pasakojama apie mažą berniuką vardu Son Gokas, kurį mažą rado senas kovų meistras ir pradėjo jį mokyti kovos menų. Vieną dieną Gokas sutinka mergaitę vardu Bulma ir jie kartu nusprendžia ieškoti 7 Drakono rutulių, mitiškų rutulių, kuriuos surinkus iškviečiamas Dievas Drakonas, kuris išpildo bet kokį norą. Gokas sutinka daug stipruolių, su kuriais susikauną dėl Drakono rutulių ir beabejo susiranda daug naujų draugų. Kartu su Krilinu Gokas toliau uoliai ir sunkiai mokosi kovos menų pas Džiną Vėžlį, kad dalyvautų pasauliniame kovos menų turnyre. Iki turnyrų laikotarpiais Gokas susikauna su blogiukais tokiais kaip Valdovas Pilafas, Raudonojo Kaspino Armija, demonų valdovas Pikolas ir jo parankiniai, kurie taip pat ieško Drakono rutulių.

2012 | 2017-06-09 | 3886

Aprašymas: Tai pilnametražis, šeimyninis filmas apie garsiąją kovą tarp judraus katino Tomo ir jo ilgamečio priešo, protingojo peliuko Džerio. Šiame filme yra viskas, ko ir reikėtų tikėtis iš Tomo ir Džerio. Veiksmas vyksta Robino Hudo pasakoje, kur Tomas ir Džeris kovoja skirtingose pusėse. Vienas – Robino Hudo pusėje, o kitas – Notingamo šerifo pusėje. Tomas yra įkaitės mergelės Merijon skvairas, o Džeris – Robino Hudo pasiuntinys. Bet Tomo ir Džerio duetas netikėtai tampa sąjungininkais, kai Tomas sužino, kad princas Džonas kartu su karaliumi Ričardu ir Robinu ketina nuskriausti ir Merijon. Paskelbę paliaubas du kailiuotieji konkurentai rizikuoja viskuo, kad išgelbėtų savo draugus žmones ir visą karalystę. Tomo ir Džerio gerbėjams negali būti nieko smagiau, kaip šis, turintis daug veiksmo, filmas. Jame yra visi įprastiniai herojai, daug linksmybių ir nieko per daug pavojingo ar gąsdinančio mažuosius gerbėjus. Net muzika patenkins bet kokio amžiaus žiūrovus.

2003 | 2017-06-11 | 4176

Aprašymas: Vieną gražią dieną Paršelis ir linksmoji kompanija nusprendžia paspęsti spąstus bitėms. Tačiau draugai Paršelio nepriima į savo ratą, sakydami kad jis yra per mažas tokiems darbams. Vienišas ir visų pamirštas Šimtamylėje girioje, jis prisėda apmąstyti savo gyvenimo. Tuo pačiu metu jo draugai Mikė Pūkuotukas, Triušis ir Tigriukas atsimena visus nuotykius, kur Paršelis buvo pats svarbiausias. Draugai supranta, kaip svarbu ne tik mylėti ir vertinti savo draugą Paršelį, bet ir mokėti parodyti savo meilę!

Paršelio filmas - Piglet's Big Movie (2003)

2002 | 2017-06-09 | 3959

Aprašymas: Antroji nuotykių filmo apie nepaprastą berniuką Harį Poterį ir jo draugus Hogvartso burtininkų mokykloje dalis. Tai istorija apie berniuką Harį Poterį, kuris 10 metų išgyveno po laiptais, kentė dručkio pusbrolio Dudlio patyčias, tačiau netyčia pateko į Hogvartso burtininkų mokyklą ir ten jam prasidėjo naujas nepaprastas gyvenimas. Šiame pasakiškame filme Haris Poteris jau bus visiems pažįstamas Hogvartso antrametis ir susidurs su dar keistesniais padarais bei patirs dar nuostabesnių nuotykių… Sužinosite, kokios liūdnos buvo Hario atostogos pas nedorėlius Durslius, kaip jo neleido grįžti į mokyklą, kaip senutėliu skraidančiu automobiliu jį stebuklingai į Hogvartsą nuskraidino draugai. Na, o ten, žinoma, naujos mįslės. Kažkas atidarė Paslapčių kambarį, apipintą šiurpiomis legendomis, ir iš ten ištrūkęs monstras keletą mokinių sustingdė į akmenis. Mokyklai gresia uždarymas, iš jos pašalinamas Dumbldoras, suimamas Hagridas… Tačiau Hariui su Roniu pavyksta atrasti Paslapčių kambarį ir atskleisti jo paslaptis bei nugalėti baisių įvykių kaltininką ir laimėti Grifų Gūžtai net 400 taškų! Taip baigsis antri mokslo metai Hogvartse…

2030 | 2018-07-24 | 4791

Aprašymas: Tomas ir draugai (angl. Thomas & friends) – serialas apie traukinukus, gyvenančius Sodoro saloje.

2000 | 2017-06-07 | 4606

„Pasaka apie carą Sultaną“ – senosios animacijos filmukas vaikams, kuriame pasakojama apie tris sesutes ir carą. Šis vienai iš seserų pasiūlo būti cariene. Tai filmukas, kuriame matomas ir didikų, ir paprastų žmonių gyvenimas. Parodoma ir klasta, gyvenimo permainos. „Pasaka apie carą Sultaną“ labai įdomi, intriguojanti, stebinanti besirutuliojančiais įvykiais. Viską papildo gražios spalvos ir autoriaus žodžiai tartum knygos pasakoje.

1989 | 2017-06-09 | 4164

Aprašymas: Mergaitei-raganai Kikei suėjus 13 metų ji, kaip pagal tradiciją priklauso visoms tokio amžiaus sulaukusioms raganoms, vienerius metus privalo palikti savo namus, kad išmoktų gyventi pati. Kartu su savo kalbančiu katinu Džidži, Kikė išskrenda į pajūrio miestelį Koriką. Čia atidariusi savo siuntų tarnybą (siuntinių transportavimo priemonė – jos šluota), Kikė turi išmokti tvarkyti savo naująjį gyvenimą… ypač tada, kaip praranda galią skraidyti…

2030 | 2018-07-24 | 3309

Aprašymas: Patrakėlės katės (angl. Catscratch) – JAV animacinis serialas. Ponia Edna mirdama palieka visą turtą trims katinams. Blikas, Gordonas ir Vaflas linksmai gyvena paveldėtame name, leidžia sau pramogauti, išlaidauti, kasdien susigalvodami su kuo žaisti ir kam parodyti nagus.

1998 | 2017-06-09 | 3782

Donald Duck Don's Fountain of Youth išleistas 1953 m.

2000 | 2017-06-07 | 3774

„Mergaitė cirke“ – filmukams vaikams apie knapsinčią mergaitę ir paukštelius. Šie nustebę, kad mergaitei geografija neįdomi. Jie netgi sako, jog tas, kuris užmiega besimokydamas geografiją, yra tinginys. Tai prasminga istorija apie mokytis tinginčią mergaitę, parodanti, kaip svarbu yra mokytis ir atlikti savo pareigas. Akcentuojama ir padėjimo vienas kitam svarba.

2030 | 2018-07-24 | 4346

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Šiame sezone istorija sukasi apie Naruto, Sasuke, Sakura ir Kakashi, kurie bando nugalėti Kaguja Otsutsuki ir Zetsu (atsakingus už nesibaigiančios sapnų karalystės aktyvavimą). Taip pat pasakojamas Itachi Uchiha gyvenimas Konohoje ir jo pirmosios dienos Akatsuki organizacijoje.