Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3835

„Kaip tai nutiko?“-senosios animacijos pasaka, kuri vaizduoja berniuką Vova, neatsargiai žaidusį su degtukais. Mamai išėjus į egzaminą, berniukas žiūrėjo cirką per televiziją ir pats panoro išbandyti triuką su degančiu lanku. Mažylio žaisliukai nepritarė tam, sakė jam liautis, tačiau žaisliukas-nykštukas berniuką vis skatino padegti lanką. Namie kilo gaisras, atskubėję į pagalbą žaislai greitai jį užgesino, o grįžusi mama rado Vovą išsigandusį. Filmukas pamoko vaikus, jog negalima žaisti su degtukais, nes tai yra labai pavojinga ir gali baigtis blogai.

2030 | 2018-07-24 | 3470

Aprašymas: Monsunas (angl. Monsuno) – JAV animacinis serialas. Monstras Monsunas pasineria į nuotykius su trimis paaugliais – Chase, Jinja ir Brenu. Ketveriukė kovoja su blogio jėgomis, stengdamiesi ne tik surasti Monsuno kūrėją, bet ir išgelbėti pasaulį.

2014 | 2017-06-09 | 3699

Aprašymas: Artėjant žiemai visi gyvūnai rūpinasi atsargomis, ne išimtis buvo ir ši mažųjų žvėrelių šutvė, tačiau pasirodo, kad galima ir persistengti – vienos „riešutų operacijos“ metu visos jų kauptos atsargos ir gyvenamoji vieta buvo nušluota nuo paviršiaus. Tačiau voveriukas Surly rado išeitį – riešutų parduotuvė atsargos, tačiau norint pasiekti jos gėrybes reikės rimto plano.

1998 | 2017-06-09 | 4021

Donald Duck Donald's nephews išleistas 1938 m.

2000 | 2017-06-09 | 3909

Dar viena stebuklinga istorija iš mažųjų smurfų gyvenimo- Šokių bateliai. Girios gyventojas trolis atras trolių lobį. Bet pirmiausia jis turės rasti nuostabaus grožio mergelę kad gautų jį. Tai sunki užduotis tačiau trolis susitinka su smurfyte. Ši mažoji panelė puikiai tiktų troliui įgyvendinti savo planą. Kokiais būdais jis stengsis ją prisivilioti ?Nenaudėlis godusis trolis padovanoja jai šokių batelius ir prašo kad mainais už jo tekėtų.Kaip smurfytei išsigelbėti ?

1976 | 2017-06-09 | 3838

Aprašymas: (rus. Не может быть). Veiksmas vyksta praėjusio šimtmečio trečio dešimtmečio pabaigoje – ketvirto pradžioje. Filme išjuokiami reiškiniai – kvailumas, girtuoklystė, naudos troškimas, lengvabūdiškas požiūris į gyvenimą – ir šiandien plačiai paplitę, todėl aktualūs.

2030 | 2018-07-24 | 3771

Aprašymas: Denis Vaiduokliukas (angl. Danny Phantom) – JAV animacinis serialas.

2016 | 2017-06-09 | 4511

Aprašymas: Velykų nuotaikos užvaldys net linksmuosius „Ledynmečio“ herojus. Priešistorinė paukštė, spalvingoji Etelė savo tuoj beišsirisiantį kiaušinį patiki saugoti tinginiui Sidui. Be to, kaip auklę net rekomenduoja jį savo kaimynėms – netrukus Sidas turi daug užsakymų ir jo auklytės darbas tiesiog klesti. Tačiau klastingasis kiškis Žvairys, taip ilgai laukęs progos atkeršyti, pavagia visus kiaušinius ir juos paslepia. Visa Ledynmečio komanda, tarp kurių mamutas Menis, tigras Diegas ir kiti, pradeda nuotykių kupiną kiaušinių paiešką!

2030 | 2018-07-24 | 3315

Aprašymas: Patrakėlės katės (angl. Catscratch) – JAV animacinis serialas. Ponia Edna mirdama palieka visą turtą trims katinams. Blikas, Gordonas ir Vaflas linksmai gyvena paveldėtame name, leidžia sau pramogauti, išlaidauti, kasdien susigalvodami su kuo žaisti ir kam parodyti nagus.

2000 | 2017-06-07 | 3770

Senosios animacijos filmukas Drambliukas nori mokytis. Filmukas apie drambliuką, kuris nori mokytis. Vis prašydavo mamos į mokyklą. Tačiau dramblių mokyklos tik afrikoje. - Mama, noriu mokyklėlėn... Vėliau mama nuvedė drambliuką ė peliukų mokyklą, bet jis nelabai ką mokėjo, nepritapo, buvo jam sunku. Mokosi rašyt drambliukas, švyti jo akelės, aritmetiką padės, jam išmokti pelės !

2030 | 2018-07-24 | 3269

Aprašymas: Karasuma Yoichis – stiprus, jaunas Samurajus gimęs ir užaugęs kalnuose. Vieną dieną jo tėvas nusprendžia išsiųsti jį į miestą, kad apsistotų pas keturias Ikarugų seses, kad gautų reikiamos patirties, bet kelionė į civilizaciją nesisekė kaip tikėjosi. Jis ne tik vėlavo susitikti su seserimis, bet buvo išvadintas iškrypėliu ir sugebėjo būti suimtas du kartus! Dabar gyvendamas Ikarugų Doje su Ibuki, Ayame, Kagomi ir Chihaya Yoichis turi pritapti naujame gyvenime mokykloje ir išgyventi gana žiaurias Ibukės „treniruotes“. Mokykloje susiranda varžovą/priešininką „mokyklos chuliganą“ Wakizuką ir paslaptingą kaukėtą žmogų, kuris nori užmušti Yoichį. Panašu, kad Yoichio gyvenimas mieste nebus lengvas.

2030 | 2018-07-24 | 3522

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2004 | 2017-06-09 | 3767

Aprašymas: Šįkart neišskiriamų bičiulių kompanija – Skūbis Dū, Šegis, Fredas, Dapfė, Velma – susidurs su nepažįstamu kaukėtu blogiečiu, kuris svajoja užvaldyti Coolsvillio miestelį. Galingas tipas ketina pasinaudoti mašina, kuri kuria nenugalimus monstrus. Garsusis penketukas imasi tyrimo, kuris nuveda juos į miestelio muziejų: jie apsilanko knygos pristatymo šventėje, kur susiduria su paslaptingu muziejaus direktoriumi Patriku ir dar paslaptingesne reportere, kurią netikėtai “įsižiūri”…Fredas. Kaip susijęs monstrų mašiną valdantis blogietis, Patrikas ir reporterė, turės išsiaiškinti Skūbis Dū ir draugai. Ar jiems pavyks išgelbėti linksmąjį COOL miestelį? Kokie nepaprasti nuotykiai lydės šauniąją kompaniją, pamatysite pažiūrėję filmą.

2010 | 2017-06-09 | 4021

Aprašymas: Gauja eina į kelionę patikrinti Velmos jaunesniosios sesers, Madelyn. Ji studijuoja magiją Merlino magijos akademijoje, kur buvo pastebėtas milžinas Grifinas. Gauja nusprendžia ištirti…

2000 | 2017-06-07 | 3839

Senosios animacijos filmukas vaikams Žilas lokys. Istorija apie berniuką, Vania, kurį prie durų rado senyva moteris ir priėmė jį auginti. Dar mažas būdamas jis susipažįsta su magiškais lokiais, kurie apėję aplink eglę tampa žmonėmis. Užaugęs jis saugo lokius nuo medžiotojo. Tai istorija apie drąsą, burtus ir magiją, kuri išmoko kilnumo ir pagarbos kitiems.

2005 | 2017-06-09 | 4124

Aprašymas: Keturi vaikai – dvi mergaitės ir du berniukai – sename name netikėtai randa duris, vedančias į paslaptingą pasaulį – Narniją. Tai nuostabus kraštas, kuriame gyvena kalbantys gyvūnai, kentaurai ir milžinai. Deja, ramios Narnijos dienos jau praeity – ją užvaldė Baltoji ragana. Sklinda mitas, kad nuo jos kerų išvaduoti gali keturi Žemės vaikai…

1968 | 2017-06-08 | 4589

Katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas - filmukas apie tuos laikus, kuomet ir žmonės ir gyvūnai dar buvo laukiniai. Tačiau oloje gyveno moteris, kuri ir miške gyvenantį laukinį vyrą ir visus miško gyvūnus prisijaukino ir išmokė gyventi kitokį gyvenimą. Tik katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas, turėjo išgirsti iš moters tris pagyrimus tam, kad galėtų lankytis oloje kiek panorėjęs ir tris kartus per dieną gautų šilto pieno. Gudrus katinas sugebėjo nusipelnyti trijų pagyrimų ir moteris išpildė savo pažadą. Jis lankėsi oloje kiek tik panorėjęs ir tris kartus per dieną mėgavosi pienu. Tačiau jis taip ir liko kitoks nei visi kiti gyvūnai. Jis buvo katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas - vaikščiojo kur tik panorėjęs, ir kada tik panorėjęs. Ši istorija labai gražiai parodo kačių prigimtį - tokios katės išliko iki pat šių dienų.

Фильм по сказке Р. Киплинга рассказывает о том, как в древние времена первобытный человек приручил диких животных.

Katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas - Кот, который гулял сам по себе (1968)