Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2004 | 2017-06-09 | 3878

Aprašymas: Dvikovos, žaidimo strategijos, išmintis ir tikros linksmybės karščiausiame kortų žaidime, kurio energija pulsuoja pats pirmasis filmas apie Jugį, įkvėptas populiariųjų kompiuterinių žaidimų, komiksų knygelių ir televizijos serialų. Didvyris Jugis ryžtingai susiremia su Kaiba. Kova darosi vis pavojingesnė, kai belošiant įsivaizduojamos kortų pabaisos virsta tikromis, ir į žaidimą įsikiša tikros piktosios jėgos.

2000 | 2017-06-07 | 3747

Tai istorija apie žirafa kuri sudaužė savo mylimus akinius. Eidama pirkti naujų akinių, sutinka gyvūnu, kurie bando įteigti žirafai, kad jai akiniai nereikalingi. Vis dėlto, žiūrėdami šią senąją animaciją, pamatysite, kad gali būti ir kitaip. Istorijos moralas yra, kad akiniai žmogų puošia.

2030 | 2018-07-24 | 3648

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Penkių didžiųjų tautų lyderiai stoja į kovą, vyksta Ketvirtasis nindžių pasaulio karas.

2010 | 2017-06-09 | 4034

Aprašymas: Ilgaplaukė princesė Auksaplaukė jau 18 metų viena gyvena bokšte – ją, dar visai kūdikį, piktadariai pagrobė ir čia įkalino. Mergina nei karto nebuvo nusileidusi žemyn, tad yra naivi ir visiškai nežino gyvenimo skonio. Vieną dieną jos kambaryje išdygsta Flynnas Rideris, tačiau, deja, visai ne princesės gelbėti, o paslėpti bokšte savo naujausią grobį. Auksaplaukė, beje, irgi netradicinė princesė – meistriškai kovai su įsibrovėliu panaudojusi savo ilgąsias, magiškų savybių turinčias kasas, ir plėšiko padedama, pasprunka iš bokšto su viltimi surasti tikruosius savo tėvus. Čia nuotykiai ir prasideda! Žinoma, pasaka nebūtų pasaka, jeigu žavingasis plėšikas neįsimylėtų nuostabiosios princesės.

2000 | 2017-06-07 | 3638

Nepaprastas draugas – filmukas apie berniuką, kuris be galo susidomėjo raganosiu. Jis nuėjo į zoologijos sodą, kad galėtų jį pamatyti, tačiau niekur jo nematė. Sutikęs zoologijos sodo prižiūrėtoją berniukas sužinojo, kad raganosis serga. Berniukas be galo norėjo pamaitinti raganosį ir tapti jo draugu. Jis nešė jam ėsti ir nuolat galvojo apie jį. Galiausiai jiedu tapo geriausiais draugais. Pažiūrėkite filmuką apie nepaprastą ir labai stiprią draugystę.

2000 | 2017-06-07 | 3976

Mes su Šerloku Holmsu – klasikinės istorijos apie garsųjį seklį atpasakojimas. Pagrindinis pasakos veikėjas šuo Tomas – Šerloko Holmso padėjėjas gaudant plėšikus. Senolis Tomas pasakoja jaunėliams kaip jie su Šerloku gaudė nuožmiausius miesto plėšikus bei narplioja sudėtingiausias amžiaus bylas. Ko pamoko filmukas Mes su Šerloku Holmsu sužinosite pažiūrėję jį online lietuviškai.

2008 | 2017-06-09 | 4099

Aprašymas: Pasaulyje kur gyvena tik bepročiai mokslininkai ir piktieji atradėjai, vienas talentingas piktojo mokslininko padejėjas, svajoja pats tapti mokslininku ir laimėti kasmetinę „piktojo mokslo mugę“…

2002 | 2017-06-09 | 3641

Aprašymas: Tai ketvirtas serijos filmas. Celebi pateko į spąstus, tačiau jo draugai jau keliauja į pagalbą. Jie įveikė laiko tunelį bei atsidūrė paslaptingame miške, kuriame be stebuklų laukia ir pavojai…

2000 | 2017-06-07 | 4079

Filmukas Tarakonas. Linksmas filmukas apie tarakoną, kurio bijo visi žvėrys, ir liūtai ir meškos ir visi miško gyventojai. Tik pamatę baisų tarakoną visi bėga neatsigręždami. Bet atsirado miške mažas žvirblelis, kuris atskrido pas tarakoną. Ir nieko nelaukęs jį suėdė tarakoną šitą baisų nevydoną :) Taip pelnyta bausmė tarakoną ištiko, netgi ūsų nebeliko. Žvirblį sveikina visi!

1973 | 2017-06-09 | 4047

Leopoldo pasivaikščiojimas - tai smagus ir nuotaikingas pasakojimas apie tai, kaip katinas Leopoldas išvažiavo pasivažinėti dviračiu. O peliūkščiai, žinoma, rezga planus kaip jam sutrukdyti. Tačiau vaikams parodoma, kad blogi ketinimai pasmerkti. Todėl peliukai nuolat susiduria su kliūtimis, ir patys pakliūva į savo išradingai paspęstus spąstus. Ar Leopoldas ir šį kartą jiems atleis? Visa tai - filme Leopoldo pasivaikščiojimas.

2000 | 2017-06-07 | 3516

Piemenaitė ir kaminkretys filmukas pagal H.K.Anderseno pasaką. Kiekvienas namas turi savo gyvenimą ir seka savo pasaką. Čia miega vaikai. Viename name gyveno dvi krištolinės statulėlės, kurios pamilo viena kitą. Tačiau piktas ponas jiems neleido būti kartu, todėl statulėlės pabėgo per kaminą. Tačiau jie apkeliavę platūjų pasaulį nutarė sugrįžti į savo lentyną. Visur gerai, bet namie geriausia.

1992 | 2017-06-09 | 4242

Aprašymas: Tai šeštasis Drakonų kova Z filmas. Naujoji Nameko planeta netikėtai apgaubė naujos gresmės šešėlis – Didžioji Žvaigždė Getė. Tai kaip mat sužinojęs naujasis Žemės Dievas Dendis, kreipėsi į Goką pagalbos, kad jis jo gentainiams padėtų. Tačiau, Gokas su draugais ten nuvykę galvojo, jog tai bus vieni niekai, bet susidūrė su tuo pačiu niekšu, kuris bandė sunaikinti Žemę. Taigi, Z kovotojai išvydę Kūlerį suprato, kad kova bus tikrai nelengva!

2000 | 2017-06-07 | 3766

Senosios animacijos filmukas „Mergaitė ir dramblys“ suintriguoja prieštaringa situacija – griežtai auklėjama mergaitė nori pamatyti cirko dramblio pasirodymą, tačiau privalo klausyti griežto auklėjimo, dėl kurio veide atsiranda niūrumas ir liūdesys. Deja, dėl to vaikas suserga – nepralinksmina nei gausybė naujų žaislų. Viltis ir džiugesys atsiranda tik tada, kai į namus pakviečiamas tas pats dramblys. Tai žaisminga pasaka vaikams, nepamirštanti pamokyti ir suaugusiųjų.

2012 | 2017-06-09 | 3941

Aprašymas: Artėja Helovinas, todėl ne tik Monstrų vidurinė mokykla, o ir visas miestas pilnas nežemiškų būtybių. Staiga grupelė chuliganų pradeda krėsti eibes, o visiems atrodo, kad tai vampyrų darbas. Ar pavyks įrodyti, kad iš tikrųjų dėl visko kalti baugiais personažais persirengę žmonės? Grupelė Monstrų vidurinės moksleivių pateks į mirtingųjų vakarėlį, nes bus palaikyti persirengėliais. Ar ilgai jie liks neatpažinti?

2002 | 2017-06-09 | 3473

Aprašymas: Tai linksma animacinė pasaka apie Havajuose gyvenančią penkiametę mergaitę Lilo, kuri rūpinasi vandenyne gyvenančiais gyvūnais, juos maitina ir globoja. Ji gyvena su vyresniąja seserimi Nani, labai mėgsta Elvį Preslį, mokosi šokti, bet yra vieniša – jos tėveliai žuvo avarijoje, kitos mergaitė jos nemėgsta. Tuo metu toli nuo žemės esančioje planetoje randamas keistas mėlynas didžiaakis sutvėrimas, nepavykęs mokslininko genetinis eksperimentas – jis labai stiprus, bet ir labai agresyvus, nemokantis suvokti gėrio. Todėl jį nutariama sunaikinti, tačiau mėlynasis gyvūnėlis sugeba pabėgti ir nuskristi į Žemę, nuostabaus grožio Havajų salas ir pasislėpti šuniukų prieglaudoje (nors turi net šešias kojas!). Jį persekioja į Žemę nusiusti sekliaim kurie privalo jį pagauti ir grąžinti atgal į namus…

2014 | 2017-06-09 | 3719

Aprašymas: Filmas, paremtas tikrais faktais. 1945 Rugpjūčio 15-oji, karas baigėsi, Japonija buvo nugalėta. Atrodė, kad viskas nurimo, tačiau greitai į Šikotano salą, esančia netoli Japonijos Hokaido salos įsiveržia rusai. Jie viską okupuoja, mokyklos vaikai priversti mokytis kartu su rusais, gyventojai netenka namų, o broliai Džiovanis ir Kampanela vis dar gyvena savo sukurtoje svajonių pasakoje apie Galaktikos Geležinkelį. Broliai taip pat susidraugauja su rusų mergina vardu Tania. Kartu jie leidžia daug laiko, vaikai net užsuka į jų namus, kur rusų pulkininkas ir jo žmona šiltai juos priema. Tačiau viskas pasikeičia. Džiovanis pamato savo tėti dalinantį maistą Japonijos gyventojams, tačiau su juo buvo ir Tania. Ne ilgai trukus Džiovanio ir Kampanelos tėtis yra ištremiamas, o po 2 metų salos gyventojai taip pat siunčiami svetur. Vaikai su savo dėde atsiduria internuotų asmenų stovykloje. Taip pat vaikai sužino, kad kitame miestelyje yra laikomas jų tėvas. Jie pabėga ieškodami tėvo, tačiau tenka slapstytis nuo rusų karių. Ir kaip pasiseks broliams surasti tėtį?

1973 | 2017-06-09 | 4889

Filmukas Leopoldas ir auksinė žuvelė - tai gražus pasakojimas apie katiną Leopoldą, kuris tenorėjo ramiai pažvejoti. Du neklaužados peliukai, sumanę iškrėsti jam pokštą, netikėtai patys atsidūrė vandenyje. Čia ir prasideda linksmieji nuotykiai, nes peliūkščiai nori Leopoldui atkeršyti. Tačiau šioje nuotaikinga istorija Leopoldas ir auksinė žuvelė vaikams parodoma, kad skriausti kitus yra negražu, ir už tai visuomet bus gautas atpildas.