Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2021 | 2017-06-09 | 3848

Ketvirtasis Tomas ir Džeris sezonas bus dar įdomesnis ir prikaustantis mažųjų dėmesį. Kilniaširdis peliukas Džeris rūpinsis savo mažuoju giminaičiu tad pamatysime dar vieną mielą peliuką. Piktas katinas nebus patenkintas tokiais svečiais. Be abejonės ir vėl laukia pašėlusios gaudynės ir tikri smagumynai vaikučiams. Pasirodo mažas mielas peliukas tikras besotis ir labai išdykęs. Argi gali būti smagesnis filmukas vaikams kurie patys mėgsta krėsti išdaigas ? Verta pažiūrėti visas šio sezono serijas nes pamatysite fantastiškų stebuklų įdomu kas nutiks mūsų herojams ?

2000 | 2017-06-07 | 3630

Kalifas gandras - pamokantis, kupinas spėliojimų filmukas apie Bagdado kalifą, kuris gavęs stebuklingų miltelių įgauna galių tapti bet kuriuo gyvūnu. Vienintelė sąlyga, kurios jis turi laikytis norėdamas vėl tapti žmogumi - nesijuokti, esą nusijuokus jis pamiršiąs burtažodį ir visam laikui liksiąs gyvūnu. Taigi kalifas linksmai sau leidžia dienas pasiversdamas vis kitu gyvūnu - tai žuvele, tai voru, tačiau galiausiai pasivertęs savo mylimiausiu gyvūnu gandru, jis nusijuokia ir pamiršta burtažodį. Negi kalifas visam laikui lieka gandru ?! O gal vis dėlto, patyręs daugybę nuotykių ir išgyvenimų jis suranda būdą kaip vėl pavirsti žmogumi ? Tai sužinosite pažiūrėję filmuką, kuris ne tik prikaustys jūsų dėmesį, bet dar leis suprasti, kad juokas kartais gali būti pražūtingas, kaip ir noras turėti viską, ko tik užsigeidžia širdis.

2014 | 2017-06-09 | 3699

Aprašymas: Filmas, paremtas tikrais faktais. 1945 Rugpjūčio 15-oji, karas baigėsi, Japonija buvo nugalėta. Atrodė, kad viskas nurimo, tačiau greitai į Šikotano salą, esančia netoli Japonijos Hokaido salos įsiveržia rusai. Jie viską okupuoja, mokyklos vaikai priversti mokytis kartu su rusais, gyventojai netenka namų, o broliai Džiovanis ir Kampanela vis dar gyvena savo sukurtoje svajonių pasakoje apie Galaktikos Geležinkelį. Broliai taip pat susidraugauja su rusų mergina vardu Tania. Kartu jie leidžia daug laiko, vaikai net užsuka į jų namus, kur rusų pulkininkas ir jo žmona šiltai juos priema. Tačiau viskas pasikeičia. Džiovanis pamato savo tėti dalinantį maistą Japonijos gyventojams, tačiau su juo buvo ir Tania. Ne ilgai trukus Džiovanio ir Kampanelos tėtis yra ištremiamas, o po 2 metų salos gyventojai taip pat siunčiami svetur. Vaikai su savo dėde atsiduria internuotų asmenų stovykloje. Taip pat vaikai sužino, kad kitame miestelyje yra laikomas jų tėvas. Jie pabėga ieškodami tėvo, tačiau tenka slapstytis nuo rusų karių. Ir kaip pasiseks broliams surasti tėtį?

2013 | 2017-06-09 | 3780

Aprašymas: Iš nacionalinio rezervato dingsta didžiausias jo pasididžiavimas – labai retos veislės erelis. Pavyksta išgelbėti tik jo jauniklį. Patruliuojantis automibiliukas Plodis su ištikimų draugų komanda lekia į pagalbą. Jam teks išsiaiškinti, kas tas gudrus vagišius ir tuo pačiu metu prižiūrėti ką tik išsiritųsį jauniklį bei surasti jo mamą. Animacinis nuotykis visai šeimai.

2000 | 2017-06-07 | 3688

Kartą gyveno aštuonkojai su aštuonkojukais. Jie buvo įvairių spalvų. Aštuonkojukai nuolat keičia spalvas. Daug įvairių pokštų aštuonkojukų gyvenime.

1992 | 2017-06-09 | 6922

Aprašymas: Pašėlęs mokslininkas, kurio sukurtas daiktų mažinimo lazeris kadaise pavertė vabalėlio dydžio nykštukais ketvertą vaikų, dabar sukūrė tokį lazerį, kuris padidina. Ir vėl per mokslininko išsiblaškymą lazerio spindulys pataikė ne ten, kur reikia. Dvejų metų amžiaus sūnelis virto 15 metrų ūgio išdykėliu, o prisilietęs prie aukštos įtampos laidų užaugo dar dvigubai!

2000 | 2017-06-07 | 3681

Šis senosios animacijos filmukas Medžiotojo sapnas nukels vaikus į nuostabų mišką. Čia vyksta tikri stebuklai medžiotojas taps mažu žmogeliuku ir galės pamatyti visus gyvūnus iš arti. Kokius gyvūnus medžiotojas sutiks ir ką gi jie nuveiks drauge ? Ši istorija apie medžiotojo sapną patiks ir berniukams ir jų tėveliams. Pasaka pamoko vaikus kad reikia rūpintis gyvūnais ir jų neskriausti.

2016 | 2017-06-09 | 3569

Aprašymas: Zootropolyje nėra žmonių – tai civilizuotas gyvūnų miestas! Čia visi vaikšto ant dviejų kojų, dėvi drabužius ir ypač seka naujausias mados tendencijas bei, žinoma, naudojasi šiuolaikinėmis technologijomis. Be to, netgi prigimtiniai priešai, pavyzdžiui zuikis ir lapė, čia turi elgtis civilizuotai – laikytis taisyklių ir nesipykti. Žavinga ir visuomet gerai nusiteikusi kiškutė Džiudi – Zootropolyje naujokė ir ką tik įsidarbino policijos nuovadoje. Sutramdyti gerokai už save didesnius gyvūnus kartais būna labai sunku, bet Džiudi – narsi, todėl iššūkių nebijo. Vienas tų iššūkių – dingusios ūdros byla. Išspręsti šią bylą Džiudė turi vos 48 valandas ir… netikėtą pagalbininką – sukčių menininką lapiną Niką! Nors ir nerandantys bendros kalbos jiedu kibs į mįslingą dingimo istoriją ir leisis į juokingą ir nuotykių kupiną kelionę po margas Zootropolio gatves…

2000 | 2017-06-07 | 4328

„Pasaka po pasakos“ pradedama tradiciškai: „Gyveno kartą...“, tačiau veiksmas gana neįprastas – avinas ir ožys išeina iš namų. Atskleidžiamas sumanumas, kurio dėka gyvuliams pavyksta išgąsdinti vilkus ir mėgautis skania vakariene... Tuomet sukeliama intriga. Įdomu tai, kad vilkai antrą kartą lieka nieko nepešę. Ir tai tik pradžia – „Pasaka po pasakos“ – įdomus rinkinukas vaikams, sutalpinantis porą puikių istorijų.

2009 | 2017-06-09 | 4609

Aprašymas: Mažoji Piterio Peno draugė fėja Auksarankė su savo ištikimu palydovu jonvabaliu, leidžiasi į fantastišką paslaptingų nuotykių kupiną kelionę ieškoti mėnulio akmens – stebuklingo fėjų dulkių šaltinio.

2006 | 2017-06-09 | 3924

Aprašymas: Tai naujas garsios animacijos studijos „Pixar“, sukūrusios jau legenda tapusius filmus „Žaislų istorija“, „Žuviukas Nemo“, „Nerealieji“, darbas. Nuotykių, fantazijos, emocijų ir juoko kupinas filmas pasakoja apie žavias, savo charakterį turinčias mašinytes, kurios susigrumia kelyje Route 66. Lenktyninis automobilis Makvinas netikėtai pasuka į mieguistą aplinkkelį ir patenka į mažą miestelį… Trokšdamas laimėti čempionatą, Makvinas susipažįsta su neįprastais miestelio veikėjais: ryškiu 2002-ųjų „Porsche“, mistine praeitimi dvelkiančiu 1951-ųjų „Hudson Horner“ ir surūdijusi, bet patikimu vilkiku Materiu. Jie padeda Makvinui suprasti, kad gyvenime yra geresnių dalykų nei trofėjai, šlovė ir rėmimas, o svarbiausia – tai ne finišo linija, o pati kelionė!

2000 | 2017-06-07 | 3918

Filmukas Apie šuniuką. Gyveno kartą šuniukas, kuris nežinojo kam reikia kandžiotis. Nors visi jo bijojo ir pabegdavo. Šuniukas nusprendė eiti konors paklausti kam reikia kandžiotis. Sutiko bebrą kuris statė užtvanką. Vėliau sutiko šerniuką, tačiau tas atsakė, kad jam patinka gilės. Taip ir neaišku šuniukui ar gerai kandžiotis ar ne - niekas nežino. Vėliau sutiko vilką, kuris pareiškė, kad tuoj draugus suės :) Šuniukas su šerniuku spruko nuo vilko. Sutiko dramblį ir pamatė dramblio iltis. Sutiko karvę kuri valgo žolę, tačiau ji valgo žolę ir sunkiai kalbėjo. Kas buvo toliau pažiūrėkite patys :)

1998 | 2017-06-09 | 3698

Donald Duck Donald's Vacation išleistas 1940 m.

1978 | 2017-06-08 | 4059

Filmukas Maša daugiau nebe tinginė. Miega sau Maša ryte lovoje, o gegutė iš laikrodžio kukuoja ir kviečia keltis. Bet Mašai norisi pamiegoti. Vėliau senelė paprašė Mašos kad ji nueitų į parduotuvę, tačiau ji atsakė, kad mielai nueitų, bet nėra savo kojų šeimininkė. Tas pats ir su rankomis, kai reikia išplauti puodelius. Ir štai pradėjo rankos ir kojos nebeklausyti Mašos ir jai buvo ne pyragai :) Taip Maša ir visi vaikai pasimokė jog tingėti negalima.