Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2022 | 2017-06-09 | 3684

Epizode „Skrybėlė“ lokys kovos su viską graužiančiu vabaliuku. Na o mažoji Maša tuo metu atras magišką skrybėlę, kuri paverčia mergaitę nematoma. Galima įsivaizduoti, kaip ji išgąsdins visus miško gyventojus. Serijoje „Skrybėlė“ vaikai ir jų tėveliai pamatys, kaip galiausiai skrybėlė pasitarnaus sugaunant nenaudėlė vabalą.

2030 | 2018-07-24 | 4699

Aprašymas: Avataras: Paskutinis oro valdytojas (angl. Avatar: The last airbender) – JAV animacinis serialas. Žemę pasidalinusios keturios didžiosios tautos – žemės, vandens, oro ir ugnies. Jų galios pusiausvyrą palaiko vadinamieji “stichijų valdytojai”. Manipuliuodami savo šaliai priklausančiomis stichijomis jie gali daryti stebuklus. Kadangi žmonės jau tokie padarai, kad neduok valgyt, duok pasipliekti, egzistuoja dar vienas saugiklis – vadinamasis Avataras, valdytojas, sugebantis valdyti visas stichijas. Avataras nuo pat amžių pradžios atgimstantis asmuo, savyje nešiojąs neišsenkančią išmintį. Ir štai, artėjant prie žemės kometai turinčiai suteikti papildomos galios ugnies tautai, valdovas nusprendė jog taika skirta tik liurbiams, kurie nesugeba pakovoti patys už save ir nusprendė “pasidalinti” ugnies tautos gerove su kitomis tautomis, paprasčiausiai jas okupuodamas. Taip prasidėjo kruvino karo istorija, trukusio 100+ metų. Kruvinų mūšių metu Avataras kažkur dingo be žinios. Ir štai, po kiek laiko kometa vėl artėja prie žemės, laikas būtų kaip ir baigti pasaulio užkariavimą. Juolab, kad taikiuoju laikotarpiu buvo išnaikinti visi oro valdytojai, vandens valdytojų irgi liko tik saujelė ir tik žemės valdytojai dar kaišiojo pagalius į ratus… Tačiau ugnies valdovas padarė vieną didelę klaidą. Nepasirūpino tinkamai apsisaugoti nuo Avataro. Mergaitė ir berniukas iš vandens valdytojų kaimo pastebi keistą ledkalnį, kuriame sėdi berniukas, su rodyklės formos žymėmis ant rankų ir galvos. Pamėginus išlaisvinti jį iš ledkalnio, pastarasis sprogsta, ir pasirodo, jog jo viduje tūnojo pakutinysis gyvas likęs oro valdytojas, kaip pranašaujama esąs kartu ir Avataras…

1998 | 2017-06-09 | 3628

Donald Duck The New Neighbor išleistas 1953 m.

2014 | 2017-06-09 | 4374

Aprašymas: Monstrų vidurinėje seniai nebuvo Valentino dienos. Princą Deksterį įsimylėjusi gražuolė Kupidonė gauna magišką knygą apie Širdelių dienos istoriją ir ją perskaičiusi keliauja tiesiai pas direktorių su prašymu leisti pagaliau suorganizuoti šventę. Bet mokytojas – nesukalbamas. Daugelį metų linksmybių nebuvo dėl rimtos priežasties – tai pavojinga šventė, raginanti įsiklausyti į tikruosius moksleivių troškimus ir pakeičianti jų gyvenimus neplanuota linkme. Negavusi leidimo, Kupidonė nusprendžia nepasiduoti ir surengti slaptus pogrindinius šokius. Kokios žavios, savo jausmus slepiančios porelės susirinks į šventę ir ar pavyks viską nuslėpti nuo direktoriaus?

2000 | 2017-06-07 | 3757

Senoji animacija Plastelininis ežiukas. Filmukas prasideda, kai dviem berniukams nepavyksta susitikti ir pažaisti lauke, kadangi vienas jų serga. Ligonis iš to liūdesio ima ir pradeda lipdyti įvairiausias figūras iš plastilino, kol galų gale padaro ežiuką. O ežiukas ima ir atgyja, o būdamas geros valios pradeda ieškoti žolelių angina sergančiam berniukui, tam, kad jis pasveiktų.

2000 | 2017-06-09 | 4092

„Smurfai“ pamokantis filmukas vaikams su nuostabiomis istorijomis apie mažuosius mėlynus žmogiukus. Gargamelis atima iš smurfų deimantus, tačiau jie nepasiduoda ir įvyksta stebuklas ir Gargamelis tampa geru, jis išgelbsti keletą smurfų ir jie juo patiki. Gargamelis siekia patekti į smurfų kaimą. Tačiau tėtė ne toks patiklus ir neleidžia jo vesti į kaimą. Piktasis žinys nori ne tik smurfų, bet ir jų deimantų. Raganius parodo tikrąjį savo veidą ir smurfai dėkoja tėtei, kad jis buvo budrus ir nepasidavė Gargamelio įtikinimams.

2000 | 2017-06-07 | 3898

Senosios animacijos skrynelėje – multiplikacinis, muzikinis filmukas ,,Pasaka apie popą ir jo tarną baldą“. Daug linksmų dainelių papasakos istoriją, kaip popas tarno ieškojo, kuris jam darbus padėtų nudirbti. Ir suranda – darbštų ir vikrų jaunikaitį, kuris pelno visų simpatijas, visų, išskyrus – paties popo. Taip gerai tam tarnui sekasi, kad popas kailyje nesitveria. Ir sugalvoja popas tarnui neįveikiamą darbą, išbandymą paskirti. Tokio darbo dar niekas nėra gavęs! Reikės iš velniu duoklę surinkti. Kaip gi seksis gerajam tarnui, kokią išeitį jis sumanys? Ar popui pavyks tarno nusikratyti? Pažiūrėkit, vaikai, ir pamatysit...

2000 | 2017-06-09 | 3799

Aprašymas: Tai dar viena garsiojo Mikės Pūkuotuko ir jo draugų Paršelio, Triušio ir Tigriuko, Asiliuko linksmų nuotykių dalis. Šį kartą pagrindinis filmo herojus yra Tigriukas.

2000 | 2017-06-07 | 3609

„Mes einame paskui saulutę“ – tai pasaka apie tris draugus – katiną, antelę ir zuikutį, kurie pavargę nuo nesustojančio lietaus, išsiruošia į nuotykių kupiną kelionę, tikėdamiesi surasti išsvajotąją saulutę. Kelionės metų iki saulutės mūsų herojams nutinka daug stebuklingų dalykų. Šis gražus animac. filmukas mus ir vėl moko draugiškumo ir tikrosios draugystės bei stengiasi parodyti, kad yra labai svarbu turėti gerus draugus.

2010 | 2018-07-24 | 4578

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

Mano mažasis ponis (1 sezonas) - My Little Pony (2010)

2000 | 2017-06-07 | 3894

„Leiskite pavedžioti jūsų šunį“-senosios animacijos filmukas vaikams apie šunis. Tai pasakojimas apie berniuką, kuris labai mėgsta vedžioti šuniukus lauke. Vienas iš jo mėgstamiausių- Citrina, nes ji neturi šeimininkų. Vieną kartą, vietoj šunelio vedžiojimo, jam davė tris kūdikius, tačiau ir su šia užduotimi berniukas puikiai susidorojo. Užsiimti šia veikla panoro ir mažylio mokytoja. Kaip jiems seksis bendrauti su šuneliais pamatysite šiame filmuke, kuriame pilna linksmybių ir daug nuoširdžios draugystės. Jei neturite laiko pavedžioti savo šunį-į pagalbą kvieskite šį pagalbininką!

2000 | 2017-06-07 | 3657

„Katinas, kuris mokėjo dainuoti“ – tai pasakojimas vaikams apie vienišą, benamį katiną, kuris labai mėgo dainuoti. Dainorėlis visais įmanomais būdais stengėsi sužavėti savo pažįstamą katytę, kuri kiauras dienas leisdavo prie televizoriaus ekrano ir į jį nekreipdavo dėmesio. Tada katinas nusprendė atkeršyti tai nelemtai televizijai... Šis animacinis filmukas parodo, kad aplinkui yra daugybė gražių dalykų, ne tik televizorius. Taip pat ir tai, jog kartais turime kovoti dėl savo svajonės, kad taptume laimingi.

2014 | 2017-06-11 | 4020

Aprašymas: Japonijoje filmukai apie Kūlverstuką, sulaukė didelio populiarumo, ko pasekoje japonų režisierius Makoto Nakamura sukūrė dar vieną filmą apie jį. Skirtumas visai nesijaučia, tik šiuolaikiniai filmavimo ypatumai. Taip, kad originalas ir pratęsimas neturi pusės amžiaus skirtumo. Į filmuką įeina: „Kūlverstukas ir cirkas“, „Kūlverstukas eina į zoologijos sodą“ ir „Skrybėliuotės patarimai“. Tad sėskim ir žiūrėkim japonišką Kūlverstuką!

Kūlverstukas - Cheburashka (2014)

2006 | 2017-05-31 | 4152

Tai naujas garsios animacijos studijos „Pixar”, sukūrusios jau legenda tapusius filmus „Žaislų istorija”, „Žuviukas Nemo”, „Nerealieji”, darbas. Nuotykių, fantazijos, emocijų ir juoko kupinas filmas pasakoja apie žavias, savo charakterį turinčias mašinytes, kurios susigrumia kelyje Route 66. Lenktyninis automobilis Makvinas netikėtai pasuka į mieguistą aplinkkelį ir patenka į mažą miestelį… Trokšdamas laimėti čempionatą, Makvinas susipažįsta su neįprastais miestelio veikėjais: ryškiu 2002-ųjų „Porsche”, mistine praeitimi dvelkiančiu 1951-ųjų „Hudson Horner” ir surūdijusi, bet patikimu vilkiku Materiu. Jie padeda Makvinui suprasti, kad gyvenime yra geresnių dalykų nei trofėjai, šlovė ir rėmimas, o svarbiausia – tai ne finišo linija, o pati kelionė!

Ratai / Cars -  (2006)

2006 | 2017-06-09 | 3885

Aprašymas: Tai pirmoji trilogijos dalis apie mažąją žuvelę vardu Burbuliukas. Jis neturi nei draugų, nei priešų. Jis nerūpestingai šėlioja paties giliausio vandenyno dugne. Jis nieko nebijo, nes jam nėra ko bijoti. Bet kartą visai maža ir nekalta išdaiga pakeis visą jo gyvenimą…

2011 | 2017-06-09 | 6850

Aprašymas: Monstrų vidurinėje – Drakulauros 1600-asis gimtadienis ir Valentino diena. Toralei, keršydama už tai, kad nebuvo pakviesta į gimtadienį, į mokyklą atsiunčia Drakulauros buvusį vaikiną Valentiną. Nors sukaktuvininkė prisipažįsta įsimylėjusi Klodą, Valentinas užkeikia ją, kad galėtų sudraskyti jai širdį ir sugadinti gimtadienį. Pamatęs naują Drakulauros susižavėjimo objektą, Klodas ima pavydėti, todėl jam į pagalbą atskuba Kupidonė, tačiau jos strėlės įsminga ne ten, kur planuota. Viskas susimaišo! Drakulauros 1600-asis gimtadienis ir Valentino diena tampa visai kuo kitu nei planuota!

2022 | 2017-06-09 | 3913

Animacinio filmuko Maša ir lokys lietuviškai serijoje „Pasienis saugus“ vaikai ir jų mamytės sužinos, kad šį kartą lokiui problemas kels ne Maša, o morkas vagiantis kiškis. Lokiui tenka budėti visą naktį saugant savo daržą, na o dieną jį mielai sutinka pakeisti mažoji išdykėlė. Tik ar nebus taip jog Maša, saugodama nuo vienos bėdos, pridarys daugybę kitų? Serijoje „Pasienis saugus“ žiūrovai išvys, kokią galų gale apsauginę sistemą lokys įrengs savo darže.