Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 4346

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2000 | 2017-06-07 | 3612

Senosios animacijos filmukas Kai įsižiebia eglutės. Kartą artėjant Kalėdoms vaikučiai Liusi ir Tedis paskambino Kalėdų seneliui ir paprašė dovanėlių. Senelis kaip ir kasmet ruošė vaikams dovanėles, sukrovė viską į maišą ir patraukė pas vaikus. Tačiau netikėtai senelio dovanų maišas praplyšo ir dovanėlės pabiro pakeliui ant sniego. Tačiau į pagalbą atskubėjo Snieguolės stebuklingos rogės ir vaikų dovanėlės atkeliavo prie eglutės pas vaikus.

2030 | 2018-07-24 | 3455

Aprašymas: Džonis Testas (angl. Johnny Test) – JAV ir Kanados animacinis serialas apie berniuko Džonio nuotykius.

2022 | 2017-06-09 | 3422

Smagiojo lietuviškai įgarsinto animacinio filmuko „Maša ir lokys“ epizode „Atsargiai remontas“ lokio name, ne be Mašos pagalbos, ateina laikas daryti remontą. Žinoma, mažoji išdykėlė labai nori padėti savo draugui tokiame įdomiame darbe. Tik ar jos pagalba dar labiau nesutrukdys lokiui. Serijoje „Atsargiai, remontas“ vaikai ir jų tėveliai sužinos, vis tik kas yra geresnis remontininkas – Maša ir lokys.

2000 | 2017-06-07 | 4065

Lietuviškai titruotame senosios animacijos filmuke „Tigriukas arbatinuke“ sukurtame pagal anglų rašytojos istoriją, vaikai pamatys, kaip kartą vienai gražiai šeimynai, labai mėgstančiai arbatą nutiks neįtikėtinas dalykas. Jų mylimame arbatinuke su gėlytėmis apsigyvena tikras tigriukas. Šeima pasipiktinus – kaip gi jiems dabar gerti arbatą? Visi grasindami ir šaukdami bando išvaryti tigriuką ir tik mažoji dukrelė supranta, jog paprašyti gražiai ir švelniai. Filmukas „Tigriukas arbatinuke“ moko jog daug daugiau galima pasiekti mandagumu ir kantrybe, nei piktumu, grasinimais ir šauksmais.

2000 | 2017-06-07 | 3933

„Tingi suknelė“ – graži pasaka vaikams. Joje atskleidžiamas įdomus žaislų pasaulis ir tai, ką lėlės, gyvūnėliai nuveikia atgiję. Šis filmukas iš senosios animacijos lobyno – dar ir savotiška pamokėlė apie tvarkymąsi. Artėjant rytui viskas grįžta į savo vėžes – žaislai užmiega. Filmukas „Tingi suknelė“ – užuomina, kad svarbiausia – ne puošnus rūbas.

2022 | 2017-06-09 | 3694

Linksmojo filmuko „Maša ir lokys“ serijoje „Fokus – pokus“ vaikučiai pamatys, ką lietingą dieną veikia Maša ir lokys. Lokys svajoja ramiai paskaityti, o mažoji nenuorama užsiiminėja burtai. Keičia lokio daiktų dydžius, erzina draugą su šluota, net išsiburia daugybę triušių lokio amuose, kol galiausiai fokusai priveda prie to, jog dingsta pats lokys. Serijoje „Fokus – pokus“ mažieji žiūrovai išvys, kuo baigėsi Mašos magija lietingą dieną.

2000 | 2017-06-07 | 3819

„Kentervilio vaiduoklis“ – tai rusiškai įgarsintas filmukas. Jame pasakojama apie pilį ir, kaip suprantama iš pavadinimo, apie vaiduoklį. Pilyje dedasi keisti dalykai. Kraujas, grandinėmis žvanginantis vaiduoklis... Bet ar jis iš tiesų baisus, o gal pats yra bailus? Viską atskleis šis vaikiškas filmukas. Vaiduoklis ant mėlynų šlepečių apsiauna kaubojiškus batus, užsideda skrybėlę, pasiima kardą, ir... Ir nieko jis nenuskriaudžia.

1973 | 2017-11-07 | 7138

Aprašymas: (rus. Семнадцать мгновений весны). Septyniolika pavasario akimirkų – daugiaserijinis filmas pagal Juliano Semionovo to paties pavadinimo romaną. Filmas pasakoja apie tarybinį žvalgą Vsevolodą Vladimirovą (knygoje jis minimas Maksimu Isajevu), kuris pasivadinęs SS štandartenfiureriu Maks Otto fon Štirlicu 1945 metais dirbo priešo užnugaryje.

Septyniolika pavasario akimirkų (1-12 serijos) - Семнадцать мгновений весны (1973)

2004 | 2017-06-09 | 4005

Aprašymas: Kai princesė Ana Liza pagrobiama, ją išgelbėti gali tik labai į ją panaši, tačiau, priešingai nei princesė, jokių turtų neturinti kaimo mergina Erika. Ar pavyks jai apsimesti princese ir pergudrauti Ana Lizos priešą Pemingerį? Vargšę Eriką, tapusią princese, įsimyli karalius Dominikas. Ar jo meilė išliks, kai jis sužinos, kad gražuolė neturi nė cento ir tik apsimetinėja? Klasikinės Marko Twaino istorijos apie princą ir elgetą perdirbinys su daug gražios muzikos, spalvingos animacijos ir su barbėmis.

2000 | 2017-06-07 | 3843

„Kaip tai nutiko?“-senosios animacijos pasaka, kuri vaizduoja berniuką Vova, neatsargiai žaidusį su degtukais. Mamai išėjus į egzaminą, berniukas žiūrėjo cirką per televiziją ir pats panoro išbandyti triuką su degančiu lanku. Mažylio žaisliukai nepritarė tam, sakė jam liautis, tačiau žaisliukas-nykštukas berniuką vis skatino padegti lanką. Namie kilo gaisras, atskubėję į pagalbą žaislai greitai jį užgesino, o grįžusi mama rado Vovą išsigandusį. Filmukas pamoko vaikus, jog negalima žaisti su degtukais, nes tai yra labai pavojinga ir gali baigtis blogai.

2012 | 2017-06-09 | 3872

Aprašymas: Fairy Tail – tai magų gildija, kurios nariai vykdo įvairiausius užsakymus, naudodamiesi savo kovos sugebėjimais ir magija, kuri tapusi jiems kasdienybe. Vieną dieną, jie gavo prašymą: Sulaikyti banditų lyderį Gysą. Natsas su kitais, susidomėję dideliu atlygiu, nukeliauja įvykdyti prašymo. Tačiau dėl Liucijos padarytos klaidos jie nesugea sulaikyti Gyso. Užduočiai nepavykus, Liucija labai nusivylė savimi. Eidama namo ji sutinka paslaptingą merginą, vardu Iklera, ir jos draugą paukštį, vardu Momonas. Iklera prapradusi atmintį, tačiau vieną dalyką atsimena – kad turi kažkur nunešti Fenikso akmenį bei kad nemėgsta magijos. Liucija su kitais Fairy Tail nariais, norėdami įrodyti, kad magija nėra tik blogis, keliauja kartu su Iklera ir Momonu įminti Fenikso akmens paslapties.

2004 | 2017-06-09 | 3835

Aprašymas: Kažkada Bobas Paras buvo vienas svarbiausių pasaulio superherojų, visiems geriau pažįstamas kaip ponas Nerealusis. Kasdienis jo užsiėmimas buvo gelbėti nekaltų žmonių gyvybes ir kovoti su blogiu. Tačiau laikas bėgo ir superherojai tapo niekam nereikalingi… Praėjo penkiolika metų. Ponas Nerealusis su savo žmona (taip pat buvusia superheroje) ir trimis pašėlusiais vaikais, mėgina gyventi ramų civilių gyvenimą tyliame priemiestyje. Jis gyvena nuobodžiame name, dirba nuobodų darbą ir slapta svajoja, kad smagiosios kovos su blogio jėgomis dienelės vėl sugrįžtų. Nekantraujančiam vėl leistis ieškoti nuotykių Bobui pagaliau suteikiama tokia galimybė – paslaptingas nepažįstamasis pakviečia buvusį superherojų į atokią salą, kur jo laukia ypatinga slapta užduotis. Tačiau ar tai tik nebus mirtino pono Nerealiojo priešo sugalvoti spąstai? Netikėtai visai Nerealiųjų šeimynėlei vėl tenka stoti į kovą, kad išgelbėtų savo tėvą. O kartu – ir visą pasaulį, žinoma.

2030 | 2018-07-24 | 4403

Aprašymas: Rikas ir Mortis (angl. Rick and Morty) – JAV animacinis serialas apie super gabų mokslininką ir jo ne itin gerą anūką. Rikas yra ekscentriškas, senyvo amžiaus, išgerti mėgstantis mokslininkas, kuris apsigyvena su savo dukros Betės šeima. Jis praleidžia didžiąją savo laiko dalį, vesdamasis savo anūką Mortį (o vėliau ir anūkę Samer) į pavojingus, nepaprastus nuotykius kosmose ir įvairiose visatose. Kartu Rikas ir Mortis patiria nepaprastų nuotykių ir taip stiprina savo draugystę. N-16

2030 | 2018-07-24 | 7372

Aprašymas: Vyksta “Galios turnyras”, kurioje dalyvauja kovotojai iš įvairių visatos vietų. Tačiau kovos tampa mūšiu išgyventi, kai karaliai paskelbia, jog pralaimėtojų visatos bus ištrintos. Gokas, Vidžitas, Gohanas, Krilinas, Numeris 18, Pikolas ir kiti draugai laikinai prikelia Fryzą, kad šis prisijungtų prie turnyro ir apgintų jų visatą.

2000 | 2017-06-07 | 3808

Filmukas vaikams Senelio Marabu sparnai. Gyveno kartą, pavyduolis krokodilas, kuris labai pavydėjo seneliui Marabu jo nuostabaus grožio sparnų. Kartą, jis sugalvojo apgauti, marabu ir pasiskolinti jo sparnus, bet negražinti. Kaip tarė, taip ir padarė, nuskrido į miestą, o ten žmonės jį palaikė drakonu. Tai supratęs krokodilas, nusprendžia pasinaudoti padėtimi ir pareikalauti princesės. Bet miestelėnai buvo gudrūs ir sugalvojo kaip apgauti krokodilą...

2015 | 2017-06-09 | 4355

Aprašymas: Magiškos vidurinės mokyklos mokinės atsiduria stebuklų šalyje prieš pat Širdžių Karalienės gimtadienį. Stebuklų šalies vidurinėje jos sutinka žavinguosius Raudonąjį ir Baltąjį Valetus, tačiau mokyklą valdo sukta ir niekšinga Džokerė, kuri daro viską, kad sutrukdytų mergaitėms baigti jos prižiūrimą stebuklų šalies vidurinę. Ši demoniškais juokdario atributais išsipuoši gražuolė rezga baisiai pavojingus planus. Ar draugėms pavyks ją nugalėti?