Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1998 | 2017-06-09 | 3980

Aprašymas: Tinkis Vinkis, Dipsis, Lelia ir Pou gražiai šoko įvairiausius šoko: ir trepsėjo, ir žingsniavo, ir vorele vaikėsi Nū-nū, ir taškėsi baloje, ir jojo kaip arkliukai, ir ritosi nuo kalvų, ir krėtė dar daug linksmų pokštų. Loreta apsiavė stepo batelius ir sušoko stepą. Visi teletabiai iš eilės vilkėjo puošnų šokių sijonėlį. Iš dangaus nusileido karuselė su stepą šokančiu meškiuku. Tinkis Vinkis ėmė šokinėti iš džiaugsmo, vaikams irgi buvo linksma ir smagu šokti.

2011 | 2017-06-09 | 4037

Aprašymas: Šešiametė Hotaru vasarą atostogauja pas dėdę. Kaip tikriausiai daugeliui iš mūsų yra nutikę vieną dieną bežaisdama ji nuklysta į mišką ir pasiklysta. Viskas nebūtų taip blogai, jei šis miškas nebūtų nepaprastas – jame gyvena youkai, o turbūt daugelis iš jūsų jau žino, kad jie labai mėgsta paskanauti mažais vaikais.

2006 | 2017-06-09 | 3761

Aprašymas: Animacinio filmo įvykiai vyksta ateityje. Žmonės išnaudojo visus resursus, bet išmoko išgauti energiją iš savo ekskrementų. Kad organizuoti apskaitą kiekvienam gimusiam, implantuojamas apskaitos mikročipas, kuris seka tuštinimosi kiekį. Norėdama stimuliuoti žmones daugiau tuštintis, miesto valdžia juos apdovanoja užšaldytais ledinukais, narkotikais, sukeliančiais priklausomybę. Padauginę šio narkotiko žmonės pavirto mutantais negalinčiais tuštintis ir legaliai gauti ledinukų, jų vienintelio maisto. Tad mutantai organizavo ledinukų grobimo gaują „Vystyklų gauja“.

2001 | 2017-06-09 | 4239

Aprašymas: 1914-ieji. Milo, Tadeuso anūkas, dirba muziejaus katilinėje. Jis žino,kad Atlantida tebėra ir jis gali ten nukakti, jei turės paslaptingąjį Šepardo dienoraštį. Vienintelė problema – pinigų stygius. Darbdavys pamano, kad Milo kvanktelėjęs, tad griežtai atsisako finansuoti tokią paiką idėją. Jaunuolis grįžta namo, ir likimas jį nuveda pas Prestoną,seną senelio draugą. Pasirodo, šis turi Šepardo dienoraštį bei gali pasiūlyti povandeninį laivą ir specialistų komandą. Išsvajotoji kelionė prasideda.

2030 | 2018-07-24 | 3332

Aprašymas: Drakonų medžiotojai (angl. Dragon Hunters) – tai Kinijos ir Prancūzijos animacinis serialas. Po daugelio amžių iš mūsų planetos liko tik salos, kurios laisvai plaukiojo pasauliniame vandenyne ir buvo sujungtos senoviniais kabančiais tiltais. Salų gyventojai, nuskurdę lordai ir vargšai valstiečiai, žinojo tik vieną įstatymą: valgyk kitus ir saugokis, kad tavęs nesuvalgytų. Šio pasaulio siaubas buvo milžiniški mutantai drakonai. Ir tik patys drąsiausi galėjo kautis su jais. Tokie buvo du draugai – Lianas Čiu ir Gvizdas, drakonų medžiotojai…

2000 | 2017-06-07 | 3843

„Kaip tai nutiko?“-senosios animacijos pasaka, kuri vaizduoja berniuką Vova, neatsargiai žaidusį su degtukais. Mamai išėjus į egzaminą, berniukas žiūrėjo cirką per televiziją ir pats panoro išbandyti triuką su degančiu lanku. Mažylio žaisliukai nepritarė tam, sakė jam liautis, tačiau žaisliukas-nykštukas berniuką vis skatino padegti lanką. Namie kilo gaisras, atskubėję į pagalbą žaislai greitai jį užgesino, o grįžusi mama rado Vovą išsigandusį. Filmukas pamoko vaikus, jog negalima žaisti su degtukais, nes tai yra labai pavojinga ir gali baigtis blogai.

2000 | 2017-06-09 | 3738

Aprašymas: Pramuštgalviai vyksta į Paryžių. Ten jie lydi išsiblaškėlį tėvą Stju, kuris kviečiamas pataisyti didžiulio dinozauro. Dinozauras priklauso pramogų parkui ir sugedęs negali džiuginti vaikų. Atvykę keliautojai susitinka su parko direktore Koko. Ši netrukus pasirodo esanti baisiai valdinga, tačiau tėtušiai Stju tai nerūpi – jis įsimylėjęs iki ausų. Kaip jį atgrasyti nuo vedybų su blogąja valdytoja?

1994 | 2017-06-09 | 4014

Aprašymas: Dvylikamečiui Prestonui likimo valia į rankas pakliūva… tuščias čekis! Vaikis nežiopso – įrašo milijoną, susišluoja žalius ir pradeda gyvenimėlį… Tačiau mažuoju milijonieriumi kaip mat susidomi ir FTB, ir sukčiai, kuriems priklausė čekis. Dar gerai, kad Prestonas ne iš kelmo spirtas…

2005 | 2017-06-09 | 4514

Aprašymas: „Madagaskaro pingvinai: Kalėdų išdaiga“ yra trumpas filmukas iš DreamWorks studijos, išleistas kino teatruose ir DVD pavidalu 2005 metais. Per 12 minučių, pamatysite trumpą pingvinų nuotykį, kitaip žinomų kaip Madagaskaro Pingvinai, kurie gyvena centrinio parko zoologijos sode ir treniruojas kaip šnipai.

2000 | 2017-06-07 | 3587

„Būk sveikas“ – tai istorija vaikams apie kiemsargį Kūtia ir gaidelį, kuris neklausydamas savo draugo patarimų, vis valgo krentančias snaiges, kol galiausiai suserga. Kūtia liepia gaideliui palūkėti ir saugotis lapės, kol šis nulėks iki vaistinės ir parneš gaideliui vaistų. Ši pasaka parodo, kaip svarbu yra klausyti vyresniųjų išminties ir patarimų, be to pamoko, jog tikras draugas visada linkės tik gero.

2000 | 2017-06-07 | 3817

Karpuša - itin nuotaikingas ir tuo pat metu graudus filmukas apie senelį ir senelę, kurie ramiai gyveno su savo karvute, kol netikėtai pas juos atklydo jaunuolis Karpuša. Karpuša pasirodė pačiu laiku - kuomet senelis buvo įkritęs į šulinį. Jis ištraukė senelį iš šulinio ir ėmėsi pačių įvairiausių ūkio darbų. Deja, Karpuša pasirodė esąs tikras nevykėlis. Prie ko tik prisilietė - viskas griuvo. Filmukas sukelia dviprasmiškus jausmus, mat Karpuša, nors ir nevykėlis, buvo be galo geros širdies jaunuolis.

2030 | 2018-07-24 | 3015

Aprašymas: Tuštumos riba (Kara no Kyoukai) yra serija istorijų suskirstyta į 7 skyrius, tai yra kūrinys susidedantis iš septynių filmų. Vienas iš pagrindinių personažų – Shiki Ryogi turi antgamtinį sugebėjimą – vadinamas “mirties įžvalgumo akis”, kurios leidžia jai matyti “mirtį” visko, kas tik egzistuoja ir žudyti bet kurį objektą sunaikinant jo “esmę”.

2000 | 2017-06-07 | 3865

Filmukas Grybų lietutis. Kaip gera žemėje gyventi, tikrai kiekvienas žino, kai niekas niekur niekada tavęs neužkabina. Istorija apie drambliuką kuris susirišo savo ausis kaspinėliu ir atrodė kaip mergaitė. O begemotukas savo nudribusį pilvuką taip pat parišo, kad nesiektų žemės. Prie jų prisijungė ir žirafa. Tada draugai sutiko mergaitę, kuri pasakė, kad ji irgi norėjo įsirišti kaspinėlius bet juos pametė. Tada trys draugai pasidalino su ja savo kaspinėliais ir apsaugojo nuo griaustinio. Vėliau mažyliai mergaitės ir berniukai kartu linksmai šoko po grybu lietučiu.

2002 | 2017-06-09 | 3974

Aprašymas: Antroji nuotykių filmo apie nepaprastą berniuką Harį Poterį ir jo draugus Hogvartso burtininkų mokykloje dalis. Tai istorija apie berniuką Harį Poterį, kuris 10 metų išgyveno po laiptais, kentė dručkio pusbrolio Dudlio patyčias, tačiau netyčia pateko į Hogvartso burtininkų mokyklą ir ten jam prasidėjo naujas nepaprastas gyvenimas. Šiame pasakiškame filme Haris Poteris jau bus visiems pažįstamas Hogvartso antrametis ir susidurs su dar keistesniais padarais bei patirs dar nuostabesnių nuotykių… Sužinosite, kokios liūdnos buvo Hario atostogos pas nedorėlius Durslius, kaip jo neleido grįžti į mokyklą, kaip senutėliu skraidančiu automobiliu jį stebuklingai į Hogvartsą nuskraidino draugai. Na, o ten, žinoma, naujos mįslės. Kažkas atidarė Paslapčių kambarį, apipintą šiurpiomis legendomis, ir iš ten ištrūkęs monstras keletą mokinių sustingdė į akmenis. Mokyklai gresia uždarymas, iš jos pašalinamas Dumbldoras, suimamas Hagridas… Tačiau Hariui su Roniu pavyksta atrasti Paslapčių kambarį ir atskleisti jo paslaptis bei nugalėti baisių įvykių kaltininką ir laimėti Grifų Gūžtai net 400 taškų! Taip baigsis antri mokslo metai Hogvartse…

1970 | 2017-06-06 | 4455

Filmukas apie narsųjį agurkėlį, nebijantį nieko išskyrus baisias pilkas peles...

2012 | 2017-06-09 | 3900

Aprašymas: Šreko pasakos, tai filmukas apie helovyną, jis susideda iš 3 trumpų filmukų, kuriuose išvysite tris paršiukus su vilku, patį Šreką su Fioną, žinoma Asilą, bei dar kelis personažus iš Monstrų ir ateivių filmuko. Visi jie turės problemų su keistais personažais, vilkolakiais, zombėmis morkomės, bei vaiduokliais.

2005 | 2017-06-09 | 3757

Aprašymas: Vieną dieną miško policijos būrys suguža į Senelės trobelę, mat buvo gautas pranešimas apie triukšmą, sklindantį iš lūšnelės. Visam šiam incidentui tirti detektyvas Nikis Fliperis ir jo padėjėjai Bilas Storkas bei Grizlis pradeda sulaikytųjų apklausą. Pasirodo, kad visi – ir Senelė, ir Vilkas, ir Raudonkepuraitė, ir Medkirtys – turi savo įvykių versiją. Keisčiausia, jog visų versijos gerokai skiriasi… Mažoji, naivioji Raudonkepuraitė pasirodo esanti sumani ir toliaregė mergaitė. Didelis piktas Vilkas iš tikrųjų nėra toks jau piktas, o tiesiog pateko į kvailą nesusipratimą. Senučiukė Senelė nėra tokia jau sukriošusi ir turi slaptą gyvenimą, apie kurį neįtaria net mylimoji anūkėlė. Na o Medkirtys… jis turi savų tikslų ir tikisi išpešt naudos iš visos netikusios istorijos!