Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1966 | 2018-07-25 | 3462

2022 | 2017-06-09 | 3920

Lietuviško įgarsinto filmuko „Maša ir lokys“ serijoje „Neregėtų žvėrių pėdsakai“ mažoji Maša ir vėl trukdo lokiui miegoti žiemos miegu. Šį kartą ji noris sužinoti sniege įmintų pėdsakų savininkus. Tik ar užteks kantrybės lokiui mokant mažąją draugę? Serijoje „Neregėtų žvėrių pėdsakai“ vaikai pamatys, kaip nenuoramai Mašai pavyks skirti žvėrių pėdsakus ir ar galiausiai pats lokys nesuabejos savo žiniomis.

2016 | 2017-06-09 | 5527

Aprašymas: Nuolat į bėdas pakliūnantis voveriukas Skretas ir vėl priverda košės. Bandydamas sučiupti savo svajonių gilę, jis netyčia atsiduria kosmoso platybėse, o ten griausmingai rėžiasi į vieną planetų ir ant Žemės pažeria gausybę liepsnojančių meteoritų. Šie sukelia pavojų visiems gyvūnams, todėl siekdami išlikti Menis, Elė, Sidas, Diegas ir kiti patraukia ieškoti saugesnės vietos ir naujų namų. Jų kelionė per naujas ir egzotiškas vietas bus kupina jaudinančių nuotykių, pavojų, meilės paieškų ir įdomių pakeleivių!

2000 | 2017-06-07 | 3797

Linksmasis daržas - linksmas, nuotaikingas filmukas apie broliuką ir sesutę, kurie sodina daržą ir rūpestingai jį prižiūri. Darže mažieji vaikai pastato kaliausę, kad ši nuvytų čia atlekiančius paukščius. Savo šuneliui taip pat liepia saugoti daržą, o šis savo darbą atlieka nepriekaištingai - išvaro į linksmąjį daržą atklydusius šernus. Taip rūpindamiesi daržu rudenį vaikai sulaukia be galo gausaus derliaus. Pažiūrėkite šį nuotaiką pakeliantį filmuką, kuris be skambančių dainų dar leidžia pasigėrėti vaikučių darbštumu.

2000 | 2017-06-07 | 3777

Senosios animacijos filmukas Mašos koncertas. Šiandien mažosios Mašos gimtadienis. Ji pirmą kartą buvo koncerte, taip pat gavo dovanų lėlę negriuką, tortą ir balionėlį. Tačiau jai parūpo, kodėl negriukas toks liūdnas. Tada Maša sugalvojo surengti negriukui su lėlėmis koncertą. Kviečiame vaikus pažiūrėti Mašos stebuklingą koncertą :) Dabar ir negriukas pralinksmėjo..

1976 | 2017-06-10 | 4103

Aprašymas: Į nedidelį miestelį su slaptu tikslu atvyksta dvi tamsios asmenybės („Blyškusis“ ir „Šlykštusis“). Greičiausiai čia slapstosi buvęs bendrininkas Einaras, pradingęs su visų jų drauge pagrobtomis brangenybėmis. Miestelyje vasara, vaikų atostogos, kai laikas atitenka ne mokyklai, o – Walterio Scotto prisiskaičius – visokioms paslaptingoms grupuotėms, „Baltosios“ ir „Raudonosios“ rožės karams. Gal todėl miestelyje viskas – skrybėlės, bandelės, obuoliai – su trenksmu sprogsta, o atvykėliai gangsteriai piktinasi: „Vaiduoklių miestas“, „Sukčių miestas“. „Baltajai rožei“, be muzikaliosios Ievos-Lotos, kutenimo bijančio Anderso, priklauso ir mažiukas Kalis, kuris aiškiai skaitė ne vien Scotto istorines avantiūras, o ir šiuolaikinius detektyvus. Būti sekliu – jo siekiamybė, tad, profesinės nuojautos vedamas, Kalis neveltui paima pirštų atspaudus net nuo Ievos-Lotos giminaičio, miegančio dėdės Einaro. Su trimis „Raudonosios rožės“ berniukais, ne tokiais mikliais, kaip pagrindiniai herojai, kovojama dėl mįslingo „Didžiojo Mumriko“ suvenyro. Bet kai, Kalio iškviestas, pasirodo policijos komisaras, kai reikalas darosi rimtas, vaikai pamiršta nesantaiką ir susidraugauja. Nusikaltėliai suimti, brangenybės rastos. Tiesa, jas suėdė vaikų gatvės cirko asiliukas ir teks laukti, kol jis natūraliu būdu grąžins turtą…

2000 | 2017-06-07 | 3639

Filmukas vaikams Stebuklingas sodas. Kartą, stepėje, du kazachai randa lobį – maišą aukso. Nežinodami ką su juo daryti, jie kreipiasi į išminčių ir jo mokinius, kurie pataria nupirkti už visus tuos pinigus sėklų ir užauginti stepėje sodą. Į sėklų paieškas leidžiasi jauniausias mokinys, tačiau jam mėgina sutrukdyti kiti. Filmuko veikėjų laukia tokie išbandymai, kuriuos retas norėtų patirti, tad žiūrėdami šį filmuką suprasite, kokia didelė yra „stebuklingo sodo“ kaina.

1973 | 2017-06-09 | 4050

Leopoldo pasivaikščiojimas - tai smagus ir nuotaikingas pasakojimas apie tai, kaip katinas Leopoldas išvažiavo pasivažinėti dviračiu. O peliūkščiai, žinoma, rezga planus kaip jam sutrukdyti. Tačiau vaikams parodoma, kad blogi ketinimai pasmerkti. Todėl peliukai nuolat susiduria su kliūtimis, ir patys pakliūva į savo išradingai paspęstus spąstus. Ar Leopoldas ir šį kartą jiems atleis? Visa tai - filme Leopoldo pasivaikščiojimas.

1984 | 2017-06-11 | 4229

Aprašymas: Bastianas yra jaunas berniukas gyvenantis niūriame pasaulyje, kuriame labai ilgisi savo mirusios mamos, dažnai yra skriaudžiamas kitų vaikų ir yra mokomas būti rimtu, suaugusiu žmogumi. Vieną dieną jį pabando nuskriausti kiti bendraamžiai vaikai, tačiau jam pavyksta pasprukti ir jis visai netyčia pasislepia senų knygų parduotuvėje. Ten sutinka seną žmogų skaitantį paslaptingą knygą, apie kurią jis Bastianui tepasako, kad ji yra ypatinga ir skirta ne jam. Taip atsitinka, kad Bastianas slapta pasiskolina šią knygą ir pasislėpęs mokyklos palėpėje pradeda ją skaityti. Tada jis pasineria į mistinį fantazijos kupiną pasaulį, kuriam desperatiškai yra reikalingas herojus, galintis išgelbėti jį nuo išnykimo. Tai yra vienas geriausių 8-ojo dešimtmečio „Fantasy“ žanro filmų, pastatytas pagal to paties pavadinimo romaną, kurio autorius yra Vokiečių rašytojas Michael Ende.

Begalinė istorija - Die unendliche Geschichte / The Neverending Story (1984)

2009 | 2017-06-09 | 3621

Aprašymas: Kai milžiniskas nežemiškos kilmės monstras išlenda iš skylės danguje, nieko keisto, kad Nacionalinis Saugumas pradeda siųsti ten tankus, o visuomenė puola į paniką. Niekas nežino iš kur jie, nei kas jie, bet Juki, drąsi ir smalsi mergina, pradeda po truputį atskleisti paslaptį. Jos draugas Tetsas su savimi vedžiojasi keista padarą, vardu Senkas. Be to tas padaras pasirodo turi gana įspūdingą sugebėjimą, kurio net neįmanima apibūdinti. Nespėjus jai gerai susipažinti su Tetsu, atsiranda dar vienas vaikinas stipriai besidomintis Tetso augintiniu. Po šito prasideda kova, kam jis priklausys?

2015 | 2017-06-09 | 4032

Aprašymas: Po kelių mėnesių nuo Madžino Bū mirties, du Fryzos armijos kariai Sorbetas ir Tagoma atvyksta į Žemę su tikslu prikelti Fryzą iš numirusių. Jie sėkmingai jį gražina atgal į gyvenimą ir džiaugiasi jo sugrįžimu, bet vos tik jam atgijus, šis pradeda planuoti keršto planą jo taip nekenčiamiems Sajanams.

2000 | 2017-06-07 | 3949

Pasakėlė ,,Gerbiamas miškinis" netradiciškai ir nenuobodžiai papasakos apie pagarbą, kurios taip nori nusipelnyti girioje gyvenantis miškinis. Įdomūs ir keisti miško gyventojai ir net ragana pasirodys šioje istorijoje apie mistinį pasakų personažą - miškinį. Filmukas ne multiplikacinis, kaip įprasta. Čia tarsi atgyja mažytės pasakų girios būtybės. Kaip galima nusipelnyti pagarbą? Ar galima priversti gerbti? Ar gąsdinimais ir bauginimais galima pasiekti ko nors gero? Pažiūrėkite, mažieji, kokios įdomybės vyksta miške ir kokios būtybės jame gyvena.

2002 | 2017-06-09 | 5464

Aprašymas: Barbė Auksaplaukė gyvena senoje, miškų apsuptoje pilyje kartu su piktąja ragana Gotele. Ilgakasė mėgsta piešti ir svajoti apie savo šeimą, kurios niekada nematė, ir kuri, pasak raganos, ją seniai apleido. Nors turi draugus drakoną ir triušiuką, Auksaplaukės gyvenimas pilyje tikrai neprimena pasakos, su ja elgiamasi kaip su verge. Tačiau vieną dieną viskas pasikeis, kai ji ras slaptus laiptus, vedančius į mažą kambarėlį. O jame – nuostabų šepetį su graviruotais jos tėčio ir mamos žodžiais. Dar toliau Auksaplaukė pastebės slaptą tunelį, vedantį į mažą karalystę, kurioje ji sutiks princą Stefaną ir įsimylės jį. Bet ar jai pavyks sužinoti daugiau apie savo tėvus? Ar ragana neparsives jos atgal į vergovę?

Barbė Auksaplaukė - Barbie Rapunzel (2002)

1998 | 2017-06-09 | 3944

Donald Duck Three for breakfast išleistas 1948 m.

2000 | 2017-06-09 | 3570

Šioje mėlynųjų nykštukų serijoje Pameistrys „ žiūrėsime apie Kerėplą. Tai smurfas kurio niekas nemėgo jis norėjo būti pameistriu tačiau dėde smurfas jo nepriėmė. Šis nelaimėlis nykštukas pavogs stebuklingą receptą iš Gargamelio ir netyčia pasivers į bjaurų žalią padarą. Gargamelis jį sučiups. Tada ir pamatysite jog iš tiesų smurfai labai myli vieni kitus ir nepaliks mažojo Kerėplos bėdoje. Graži draugystės istorija šiame animaciniame filmuke vaikams.