Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 4217

Trumpas senosios animacijos filmukas „Aidas“ vaikams atskleidžia, kodėl miške girdime aidą. Smalsusis senelis Aidas mėgdžioja visus miške girdimus garsus, jis gali atkartoti net vandens lašelio pliumptelėjimą ar lėktuvo burzgimą. Bežaisdamas miške senelis Aidas sutinka pasiklydusią mergytę, kuriai padeda rasti namus. Filmuke primenama, kad visuomet reikia padėti vieni kitiems.

2016 | 2017-06-09 | 3617

Aprašymas: Kinijoje gyvenančios mandarininės antys skraidyti nemoka. Užtat moka kung-fu. Skraidyti moka Rusijos antys, į Kiniją atskrendančios žiemoti. Dėl skirtingų talentų Rusijos ir Kinijos antys nuo seno vienos į kitas žiūri iš aukšto. Tik ne Nikas. Stebėdamas svečius iš šiaurės, ančiukas supranta, kad senoviniai kovos menai jo netraukia – jis nori išmokti skraidyti! Deja, kad ir kaip stengiasi, svajonė nesipildo. Niko pastangas pamato Kinijoje besisvečiuojanti simpatiška antytė Ališa ir pasiūlo savo pagalbą. Užsispyrusiai siekdamas savo tikslo, su Ališos pagalba Nikas pamažu ima perprasti skraidymo paslaptis. Tačiau vieną dieną draugų treniruotes ir atradimų džiaugsmą nutraukia žmogiška būtybė – piktadarė Margo. Jos tarnai piktadariai sugauna Ališą ir Niką. Tupėdami narve, draugai sužino apie Margo planus ir supranta, kad nuo jų priklauso visų gentainių likimas. Tuo tarpu saviškių pasigedę nesutariančios ančių stovyklos bus priverstos suvienyti jėgas, kad kartu pasipriešintų Margo ir jos pakalikų kėslams.

2000 | 2017-06-07 | 3525

Naujametinės eglutės šventė tai nuotaikingas naujametinis filmukas. Kalėdų senelis moko, kad per šią šventę, būtinai kažkas nutinka. Vania ir Liusa tikėjo, kad bet koks tą naktį sugalvotas noras išsipildo, tad jie paprašo Kalėdų senelio dovanų, kurias jis su malonumu atgabena vaikams. Tačiau, jam reikia apkeliauti visą pasaulį ir apdovanoti džiunglių, bei miško gyvūnus. Kaip Seneliui sekėsi pildyti vaikų svajones išvysite šiame nuotykių nestokojančiame, be galo linksmame filmuke.

2030 | 2018-07-24 | 3689

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2000 | 2017-06-09 | 3610

Lietuviškai įgarsintas filmukas Smurfai atkeliauja su dar viena pasakiška serija Požemių pasaulyje Smurfų kompanija bežaisdama su kamuoliu ras stebuklingą rutulį. Tai požeminio pasaulio gyventojų – trolių pasala . Piktieji veikėjai troliai nori užvaldyti smurfų kaimelį .Pamažu stebuklingas rutulys visus smurfus nukels į požeminį pasaulį pas piktus blogiukus. Kaip likusieji laisvėje išgelbės savo mažuosius draugus? Kovą su nenaudėliais troliais išvysite šioje dalyje Požemių pasaulyje.

2014 | 2017-06-09 | 3843

Aprašymas: Dvaro arklys, pulko vadas didingu vardu – Gajus Julijus Cezaris savo nelaimei išgirsta bajorų kalbas apie sąmokslą prieš kunigaikštį. Ką daryti? Apsaugoti kunigaikštį nėra kam, nes didvyriai toli, kariauja prieš kitą blogiuką, slibinas atostogauja, o kariuomenė pratybose. Bet jei sąmokslininkai grasina valdovui – arklys Julijus tikrai neliks nuošalyje! Jis pasiryžęs išgelbėti visą pasaulį, na jei neišgelbėti, tai bent pabandyti. Svarbiausia, kad tik šis gelbėjimo planas nevirstų pasauline katastrofa! Arklio Julijaus strategijose netrūks linksmų situacijų ir įspūdingų nuotykių.

1991 | 2017-06-09 | 4592

Aprašymas: Kai kūdikėlis – tikra “velnio sėkla” – ūgteli, pastarasis jo tėvelis išsiskiria su apsimetėle žmona ir vežasi išdaigininką Džunjorą į kitą miestelį pradėti naujo gyvenimo. Čia reiktų surasti vaikeliui naują mamytę, bet nenumaldomas neklaužada griauna visus pasimatymus. Jis taipgi siekia išėsti iš namų ką tik atsilankiusį pasipūtėlį senelį. Ir pagaliau Džunjoras susilaukia savęs vertos priešininkės…

2030 | 2018-07-24 | 3410

Aprašymas: Drakonų medžiotojai (angl. Dragon Hunters) – tai Kinijos ir Prancūzijos animacinis serialas. Po daugelio amžių iš mūsų planetos liko tik salos, kurios laisvai plaukiojo pasauliniame vandenyne ir buvo sujungtos senoviniais kabančiais tiltais. Salų gyventojai, nuskurdę lordai ir vargšai valstiečiai, žinojo tik vieną įstatymą: valgyk kitus ir saugokis, kad tavęs nesuvalgytų. Šio pasaulio siaubas buvo milžiniški mutantai drakonai. Ir tik patys drąsiausi galėjo kautis su jais. Tokie buvo du draugai – Lianas Čiu ir Gvizdas, drakonų medžiotojai…

2000 | 2017-06-07 | 3494

Nargis. Kašmiro daina motyvais. Nerūstus valdovas, sumanęs nubausti priešus, pulkus kovon išjudino. O Saulės Dievas Surya linksmai paskleidęs šviesą - pavasarį pabudino. Tai pasakojimas apie karalaitę Nargis ir jaunikaitį, kuris manė praradęs savo mylimąją, tačiau Saulės dievas jam pasakė, kad meilės ir gyvybės žiedas - neturi pabaigos. Filmukas vaikams apie nenugalimą meilę.

2030 | 2018-07-24 | 3129

Aprašymas: Pietų Parkas (angl. South Park) – JAV televizijos animacinis serialas, kurį sukūrė ir įgarsino Matt Stone ir Trey Parker. Jis pasakoja apie keturis pradinės mokyklos mokinių nuotykius Pietų Parko miestelyje, Kolorado valstijoje JAV. Piešiamas gana neprofesionaliai, tačiau sulaukė žiūrovų dėmesio dėl juodo humoro, parodijų ir nusitovėjusių vertybių laužymo. Pietų parkas yra trečias ilgiausiai transliuojamas suaugusiųjų animacinis serialas po Simpsonų (The Simpsons) ir Karaliaus Hilo (King of the Hill).

2022 | 2017-06-09 | 3923

Lokys prabunda namie su didžiuliu guzu kaktoje bei šaudymo varžybų prizu. Kas gi jam nutiko? Štai apie ką filmukas Duokit kelią. Maša priversta lokiui atskleisti kokie nepaprasti nuotykiai dėjosi. O viskas prasidėjo nuo pasėdėjimo ant lokio sumeistrautų sniego rogių... Juk per naktį iškrito tiek daug sniego, o žiemą vaikams taip smagu lauke, kad tik Duokit kelią!

2000 | 2017-06-07 | 3595

Filmukas vaikams Įvartį įvartį. Filmukas pasakoja apie berniuką, kuris labai mėgo ledo ritulį. Jis žaisdavo pats su savimi aikštelėje ir nuolat treniruodavosi. Ir štai prasidėjo rungtynės. Pradžioje niekas berniuko neleido į aikštę. Komandos įnirtingai kovėsi. Tačiau pabaigoje berniukas imušė lemtingą įvartį ir visi tapo laimingi.

2030 | 2018-07-24 | 3902

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

1973 | 2017-06-09 | 4027

Leopoldo pasivaikščiojimas - tai smagus ir nuotaikingas pasakojimas apie tai, kaip katinas Leopoldas išvažiavo pasivažinėti dviračiu. O peliūkščiai, žinoma, rezga planus kaip jam sutrukdyti. Tačiau vaikams parodoma, kad blogi ketinimai pasmerkti. Todėl peliukai nuolat susiduria su kliūtimis, ir patys pakliūva į savo išradingai paspęstus spąstus. Ar Leopoldas ir šį kartą jiems atleis? Visa tai - filme Leopoldo pasivaikščiojimas.

2030 | 2018-07-24 | 3839

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2021 | 2017-06-09 | 3899

Šiame šeštajame sezone nustebsite pamatę Tomą besielgiant draugiškai su mažuoju peliuku. Negali būti ! Negi jie gali gražiai sutarti ? Turbūt Tomas ne juokais išprotėjo. Jis šėlioja ir linksminasi jam vienas juokas nerti į pieno jūrą ar tapti panašiu į viščiuką. Bet palaukite ! Kitose serijose Tomas sutiks gražią baltą katytę žinoma ne viskas taip paprasta kai trukdo Džeris. Taip pat mažieji nenaudėliai pabuvos ir mokykloje. Žiūrėkite šias nepakartojamas serijas ir puikiai praleiskite laiką. Jaunieji žiūrovai čia tikrai pasimokys draugystės ypatumų.

2015 | 2017-06-09 | 3925

Aprašymas: Čarlis Braunas yra žavus vaikis, tikintis, kad jis yra didžiausias nelaimėlis pasaulyje. Jis taip nepasitiki savimi, jog net patys paprasčiausi kasdienybės įvykiai jam tampa didžiausiu iššūkiu. Laimei, Čarlis turi geriausią šunį pasaulyje – pašėlusį biglį vardu Snūpis. Snūpis yra geriausias jo draugas, nuolatinis palydovas ir didžiausias patarėjas. O šįkart Čarliui patarimų prireiks labiau nei įprastai: jo klasėje atsiranda gražuolė naujokė. Visus pakeri jos grožis, o Čarlis supranta: tai – pirmoji jo meilė! Kaip užkalbinti savo simpatiją? Ką jai sakyti, kaip sužavėti? Pesimistui Čarliu pažintis su naujoke taps didžiausiu metų iššūkiu. Todėl Snūpiui darbo bus per akis: ištikimasis šunelis skatins Čarlį imtis veiksmų, rizikingų žygių ir pavers jį nugalėtoju. O jam pačiam teks akis į akį susitikti su savo didžiausiu varžovu – Raudonuoju Baronu!