Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3162

Aprašymas: Maša – protinga mergaitė. Ji žino, kad visos baimės egzistuoja tik mintyse. Todėl pasakodama baisias siaubo istorijas Maša moko jaunąjį žiūrovą nieko nebijoti, išaiškina iš kur atsiranda pačios įvairiausios vaikiškos baimės ir kaip jas nugalėti.

2015 | 2017-06-09 | 3819

Aprašymas: Nuolat keliaujantys, pūkuoti ir spalvingi sausumos žvėreliai kailianosiai (beveik kaip pimpačkiukai, tik tauresnės prigimties), lyginant su kitais gyvūnais, atrodo keistai. Jie negali pasigirti nei ypatingais sugebėjimais, nei naudingumu. Nebent tuo, kad yra nepaprastai mieli, geraširdžiai ir draugiški kailiniuočiai. Kailianosiai Deivas ir jo sūnelis Finis nuo artėjančio potvynio ruošiasi išsigelbėti Arkoje. Tačiau ne visiems gyvūnams joje užtenka vietos. Dėl savo išskirtinumo (o gal todėl, kad išgąsdinti paleidžia spalvotą, tirštą ir toli gražu nekvepiantį dūmų debesėlį) kailianosiai į pakviestųjų sąrašą nepatenka. Siekdami išgelbėti savo įvairiaspalvius kailiukus Deivas ir Finis apsimeta grimpais, karingais ir aršiais, į lapes panašiais, keturkojais. Nors jiems ir pavyksta patekti į Arką, tarp tikrųjų grimpų ir kailianosių dėl vietos laive iškart kyla aštri nesantaika. Maža to, šios kovos įkarštyje Finis ir jaunoji grimpė Lėja atsitiktinai iškrenta iš Arkos. Dabar jų tėvai susirūpinę tik tuo, kaip rasti savo vaikus. Tuo metu Finis ir Lėja leidžiasi į nuotykių ir pavojų kupiną kelionę, kurioje sutinka daugiau į laivą nepatekusių gyvūnų: apmaurojusį pelkinį banginį ir jo bičiulį, pūkuotą, ryškiaspalvį aštunkojį. Šį marga komanda patraukia ieškoti išsigelbėjimo nuo vis labiau kylančio vandens. Keliaudami keistieji gyvūnai patiria galybę nuotykių, tampa neišskiriamais draugais ir atranda tikrąją savo prigimtį, kuriai nebaisus joks tvanas.

2030 | 2018-07-24 | 4696

Aprašymas: Avataras: Paskutinis oro valdytojas (angl. Avatar: The last airbender) – JAV animacinis serialas. Žemę pasidalinusios keturios didžiosios tautos – žemės, vandens, oro ir ugnies. Jų galios pusiausvyrą palaiko vadinamieji “stichijų valdytojai”. Manipuliuodami savo šaliai priklausančiomis stichijomis jie gali daryti stebuklus. Kadangi žmonės jau tokie padarai, kad neduok valgyt, duok pasipliekti, egzistuoja dar vienas saugiklis – vadinamasis Avataras, valdytojas, sugebantis valdyti visas stichijas. Avataras nuo pat amžių pradžios atgimstantis asmuo, savyje nešiojąs neišsenkančią išmintį. Ir štai, artėjant prie žemės kometai turinčiai suteikti papildomos galios ugnies tautai, valdovas nusprendė jog taika skirta tik liurbiams, kurie nesugeba pakovoti patys už save ir nusprendė “pasidalinti” ugnies tautos gerove su kitomis tautomis, paprasčiausiai jas okupuodamas. Taip prasidėjo kruvino karo istorija, trukusio 100+ metų. Kruvinų mūšių metu Avataras kažkur dingo be žinios. Ir štai, po kiek laiko kometa vėl artėja prie žemės, laikas būtų kaip ir baigti pasaulio užkariavimą. Juolab, kad taikiuoju laikotarpiu buvo išnaikinti visi oro valdytojai, vandens valdytojų irgi liko tik saujelė ir tik žemės valdytojai dar kaišiojo pagalius į ratus… Tačiau ugnies valdovas padarė vieną didelę klaidą. Nepasirūpino tinkamai apsisaugoti nuo Avataro. Mergaitė ir berniukas iš vandens valdytojų kaimo pastebi keistą ledkalnį, kuriame sėdi berniukas, su rodyklės formos žymėmis ant rankų ir galvos. Pamėginus išlaisvinti jį iš ledkalnio, pastarasis sprogsta, ir pasirodo, jog jo viduje tūnojo pakutinysis gyvas likęs oro valdytojas, kaip pranašaujama esąs kartu ir Avataras…

2030 | 2018-07-24 | 3918

Aprašymas: Beprotiški (angl. Tiny Toon Adventures) kiškio Straksiaus, kiškutės Pupsės, antino Pliuškio ir jų draugų nuotykiai.

1989 | 2017-06-09 | 4889

Aprašymas: Kiemsargį Čarlį įkiša į kalėjimą piktasis buldogas Bukagalvis. Pabėgęs iš kalėjimo padedant ištikimam draugui Kasikliui, Čarlis neįtardmas apie Bukagalvio išdavystę, grįžta tiesiog į jo letenas, kur galų gale žūsta. Bet iš rojaus Čarlis pabėga…

2030 | 2018-07-24 | 3162

Aprašymas: Simono katė (angl. Simon’s Cat) yra trumpos animacinės serijos apie išdykusią ir linksmai besimaivančią baltą katę ir jo savininką Simoną.

2012 | 2017-06-09 | 4113

Aprašymas: Ralfas – vieno arkadinio žaidimo piktasis veikėjas, kurio pagrindinė užduotis – laužyti ir griauti. O štai Ralfo kaimynas Feliksas – tikras auksarankis ir geradaris. Po trijų dešimtmečių sunkaus darbo Ralfas staiga suvokia daugiau nenorintis būti blogu. Vaikinas nusprendžia leistis į kelionę arkadinių žaidimų pasauliais ir įrodyti, jog ir jis gali būti geras pagrindinis veikėjas. Žinoma, kelionė įdomi ir kupina nuotykių. Čia Ralfas sutinka daugybę kibernetinio pasaulio veikėjų, apsigyvena keistuose žaidimuose, mėgina ten pritapti (bene, sunkiausia užduotis) ir susiranda tikrų draugų. Ir tik tada, kai arkadinių žaidimų pasauliui iškyla grėsmė, Ralfas tampa tikru didvyriu ir daro tai, ką moka geriausia – auklėja blogiukus ir išgelbėja žaidimų pasaulį.

2000 | 2017-06-07 | 3777

„Zuikis žvairys ir šaltinėlis“ – labai nuotaikinga pasakaitė apie smalsų kiškutį. Linksmai sau vaikštinėja jis po mišką, viskuo domisi. Sutinka ir linksmą voveraitę, ir piktą šešką, tačiau didžiausias kiškio bendramintis – šaltinėlis. Šis filmukas vaikams demonstruoja gražų draugiškumą ir skleidžia gerą nuotaiką. Atėjus žiemai kiškio kailis pakeičia spalvą, o žvėrelis vis nepaliauja linksmai žaisti.Tai puiki pramoga ir mažiesiems, ir tėvams.

2000 | 2017-06-07 | 3887

„Kvartetas“ – tai istorija apie keturis draugus – lokį, asiuliuką, beždžionėlę ir ožką, kurie nusprendė tapti muzikantais. Supratę, kad jiems dar reikia daug ko išmokti, draugai nusprendžia užsirašyti į miško konservatoriją. Šis smagus animac. filmukas leidžia giliau pažvelgti į tokias vertybes kaip darbas, atkaklumas, ryžtas ir noras. Pasakojimas mus moko, jog niekas nėra lengvai pasiekiama, o rezultatas gaunamas tik įdėjus daug darbo ir pastangų.

2030 | 2018-07-24 | 3171

Aprašymas: Vyrai juodais drabužiais (angl. men in black) agentūrai dirbantys Agentai K ir J sprendžia nežemiškas problemas Niujorke.

2030 | 2018-07-24 | 3549

Aprašymas: Garsieji žvaigždžių karai persikelia į animacinį serialą, kuris atskleis iki šiol nežinotus herojų nuotykius. Serialo veiksmas vyksta tarp trečiojo ir ketvirtojo „Žvaigždžių karų“ epizodų – praėjus keturiolikai metų po didžiojo žlugimo, imperija bando stiprinti pajėgas, medžioja paskutinius džedajus. Sukilusių maištininkų grupė susivienija baimę keliančiame erdvėlaivyje, vadinamame Vaiduokliu, ir ima planuoti operacijas, nukreiptas į imperatorišką įgulą. Kovos beribėje visatoje žada daug nuotykių!

2030 | 2018-07-24 | 6316

Aprašymas: Maša ir Lokys (rus. Маша и Медведь) – rusų animacinis serialas. Šis filmas padovanos Jums naujų susitikimų su vaikiško animacinio serialo “MAŠA IR LOKYS” veikėjais – išdaigininke Maša ir geraširdžiu lokiu. Gražūs, muzikalūs ir nuotaikingi animaciniai filmukai patiks visiems – berniukams ir mergaitėms, tėveliams ir mamytėms, seneliams ir močiutėms!

1998 | 2017-06-09 | 3611

Donald Duck Spare The Rod išleistas 1954 m.

2030 | 2018-07-24 | 6688

Aprašymas: Trapučio parkas (angl. Brickleberry) – JAV animacinis serialas. Dviejų komikų sukurta animacija tikrai nėra skirta vaikams – nors joje ir netrūksta mielų žvėrelių, visa tai, ką jie veikia šiame seriale, dažniausiai yra skirta tik suaugusiems. Tai serialas apie margą nevykėlių miškininkų kompaniją, kuri vis įsivelia į problemas. Šios kompanijos prižiūrimą nacionalinį parką grasinama uždaryti. Jį išgelbėti gali tik vienas narsus parko prižiūrėtojas, kuris atvyksta gelbėti Trapučio floros ir faunos. Prasideda pasiutiški tradicinio humoro ribas peržengiantys nuotykiai! N16

1982 | 2017-06-09 | 4033

Aprašymas: Pilno metražo animaciniame filme apie neįtikėtinus kosminius nuotykius sutiksime drąsią mergaitę Alisą, jos išsiblaškiusį tėvą–mokslininką, melancholišką kosmonautą Žaliąjį ir keistuosius draugus iš kitų planetų. Juosta sukurta pagal šedevru laikomą Kiro Bulyčevo apysaką „Alisos kelionės“.

2007 | 2017-06-09 | 3885

Aprašymas: Koledžą baigusi bitė, vardu Baris Bensonas, išgyvena didžiulį šoką. Paaiškėja, kad vienintelis jo gyvenimo tikslas – medus. Negalėdamas su tuo susitaikyti, jis sulaužo vieną pagrindinių bičių taisyklių – nekalbėti su žmonėmis. Baris sužino, kad žmonės jau daugybę amžių vagia iš bičių medų ir jį valgo! Pamažu jis suvokia tikrąjį savo gyvenimo pašaukimą bei paskirtį: jis atsirado šiame pasaulyje, kad nubaustų žmones už medų, vagiamą iš bičių nesuskaičiuojamą amžių gausybę.