Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 4006

Senosios animacijos filmukas vaikams Čempionas. Filmukas apie žverelius sportininkus ir jų trenerį meškiną. Slidininkai treniravosi ir rengėsi dalyvauti slidinėjimo varžybose. Viso kaimo favoritas buvo vilkas, kuris buvo išvaizdus ir savimi patenkintas. Į komandą atėjo ir naujas sportininkas šuniukas, kuris nieko nemokėjo, bet buvo labai atkaklus ir treniravosi kasdien. Kaip sportininkams sekėsi dalyvauti varžybose pamatysite šiame animaciniame filme.

2005 | 2017-06-09 | 3692

Aprašymas: Pilnametražis animacinis filmas suaugusiems. Tai katastrofų filmų parodija. Prie Žemės artėja milžiniškas asteroidas, ir jeigu jis susidurs su planeta, čia tarp gyvųjų neliks net bakterijų. Nuo baisios lemties žmoniją gali išgelbėti tik komanda, kurios nariai – pornofilmų aktorius, robotas gėjus, penktą dydį dėvinčios blondinės ir paralyžiuotas mokslininkas.

2000 | 2017-06-07 | 3900

„Sprindžiukas“ – tai filmukas vaikams apie senuką ir bobutę, kurie turi mažą sūnelį Sprindžiuką. Senukams labai sunku nudirbti visus ūkio darbus, tačiau Sprindžiukas, nors ir būdamas labai mažo ūgio, padeda senoliams atlikti įvairius darbus ir taip palengvina jų gyvenimą. Tai gerumo, gudrumo ir nuoširdumo kupina istorija, padedanti ne tik suprasti, jog gyvenime reikia džiaugtis net ir mažiausiomis smulkmenomis, bet ir leidžianti suprasti, jog pasitelkiant gudrumą, galima apgauti net ir bjaurų priešą.

2016 | 2017-06-09 | 3565

Aprašymas: Šįkart dėmesio centre atsidurs užuomarša Dorė, kuriai žuviukas Nemo ir jo tėtis Merlinas padės prisiminti praeitį. Kas gi yra Dori tėvai? Kada ir kur ji išmoko banginių kalbos? Klausimų tiek daug, o atsakymai kažkur toli toli… Prabėgus keliems mėnesiams po žuviuko Nemo nuotykių, jo draugę Dorę staiga pradeda lankyti vaikystės prisiminimų nuotrupos. Užuomarša Dorė staiga prisimena, kad kadaise ji yra buvusi Monterėjuje, Kalifornijoje. Lydima geriausių savo draugų Nemo ir Merlino ji leisis į ilgą kelionę link Monterėjaus jūrų instituto, kuriame jie sutiks naujus draugus, tapsiančius gidais po Dori prisiminimų pasaulį. Tai bus nepamirštamas nuotykis, kurio Dorė tikriausiai vėliau nė neprisimins…

2016 | 2017-06-09 | 3819

Aprašymas: Prieš tris tūkstančius metų Ramųjį vandenyną skersai ir išilgai išmaišę drąsiausi pasaulio jūrininkai rado daugybę nuostabiausių salų ir kerinčio grožio gamtos kampelių. O dabar atėjo eilė narsiai mergaitei, vardu Vajana (angl. Moana), keliauti į platųjį pasaulį ir išgelbėti savo tautą. Nuostabi ir iššūkių pilnoje mergaitės kelionėje Vajana susipažins su pusdieviu Maui, ir drauge jie pažins neaprėpiamai didelius vandenynus, sutiks šiurpą keliančių monstrų ir ras atsakymus apie narsiuosius Vajanos protėvius ir kilnią jos misiją šiame pasaulyje. „Vajana“ – jau 56-asis kino studijos „Walt Disney Animation Studios“ animacinis šedevras. Akių nuo ekrano atitraukti neleidžianti animacija, žavingi personažai ir nuostabi muzika mažiems bei dideliams kino žiūrovams taps nepamirštamu rudens kino nuotykiu, priminsiančiu šiltas vasaros dienas pajūryje.

2012 | 2017-06-09 | 3814

Aprašymas: Nelengva gyventi pasaulyje kai tu baltas, o visi kiti – pilki. Todėl ir kenčia mūsų filmo herojus koala Džonis. O jei dar turi ypatingų sugebėjimų – tai tau tiesiausias kelias į cirką! Džonis svajoja tapti superherojumi ir jam atsiranda toks šansas. Tik reikės išgainioti laukinių šunų bandą, įveikti aukščiausius kalnus, persikelti per tarpeklį, pergudrauti didžiąją gyvatę ir nugalėti gigantišką krokodilą…

2030 | 2018-07-24 | 2999

Aprašymas: Istorija sukasi apie vaikį, vardu Jumedži Fudživara, kuris prieš dešimt metų suprato turintis neeilinį sugebėjimą. Jis aplink žmones mato įvairiaspalves auras, bei gali pažvelgti į jų sapnus. Vieną dieną jis sutinka keistą merginą, vardu Merė; kaip paaiškėja, ji atvyko iš “Sapnų pasaulio”. Šis susitikimas Fudživarai užmena dar daugiau klausimų. Kas tas Sapnų pasaulis? Iš kur atsirado jo galios? Ir kas nutiks, kai sapnų ir realus pasauliai susidurs?

2009 | 2017-06-09 | 3882

Aprašymas: Netikėta pradžia, iš Afro atimamas numeris 1 kovotojo raištis ir tarsi iš niekur išdygsta Afro bendražygis Ninja Ninja. Jis įkalba Afro kovot dėl raiščio. Viskas prasideda tarsi iš pradžių: numeris 2 raičio ieškojimas, daug kraujo, ilgi ir nuotaiką pakeliantys Ninja Ninja monologai… Tačiau priešai kiti, o iš septynių budistų vienuolių išliko vienas, kuris suko biznį iš kauliukų žaidimų… Siužetas įdomus ir šiek tiek kitoks nei paprastai. Veiksmo daug, intrigos taip pat. Kaip ir pirmoje dalyje piešimas skiriasi nuo kitų anime, bet tuom ir sudominantis.

2012 | 2017-06-09 | 3761

Aprašymas: Tailandiečių kino kūrėjų animacinis darbas mažiesiems. Istorijos centre – linksmas berniukas Semas, kuris netikėtai atsiduria klaidžiose džiunglėse. Kai jį išgelbsti džiunglių gyvūnai, Semas pasiryžęs jiems atsidėkoti. Netrukus vaikis sužino apie vyriausybės programą, kuri suardys ozono sluoksnį ir išnaikins gyvūniją. Ko jis imsis, kad išgelbėtų naujuosius savo draugus?

2000 | 2017-06-07 | 3723

Tai istorija apie žirafa kuri sudaužė savo mylimus akinius. Eidama pirkti naujų akinių, sutinka gyvūnu, kurie bando įteigti žirafai, kad jai akiniai nereikalingi. Vis dėlto, žiūrėdami šią senąją animaciją, pamatysite, kad gali būti ir kitaip. Istorijos moralas yra, kad akiniai žmogų puošia.

2014 | 2017-06-09 | 3884

Aprašymas: Epinė animacija „Drakono lizdas“ mus nukels į paslapčių ir netikėtumų kupiną pasaulį. Jame keliaujama skraidančiais laivais, burtai tyko už kiekvieno kampo, o elfai bei geriausi kariai stoja į kovą su nuožmiais orkais ir pačiu blogio įsikūnijimu – Juoduoju drakonu. Daugybę metų, kol pabaisa miegojo, stebuklingame Alteros pasaulyje tvyrojo trapi taika. Drakonui pabudus siaubo apimti gyventojai priversti bėgti, tik nuo piktųjų jėgų taip lengvai nepasislėpsi. Niekas nebūtų patikėjęs, kad nuolat į bėdas įsiveliantis, nors karo menui neabejotinai gabus išdaigininkas, vardu Lambertas, išgelbės nuostabią Alteros šalį nuo pabudusio blogio. Vaikinas pasiūlo planą, kuriam pritaria pats karalius ir leidžiasi į stulbinančią kelionę link užkeiktų žemių. Lambertui talkina slaptų galių turintys kovotojai, o pavojus jam padeda įveikti meilė žaviai elfų mergaitei. Sužinoję Juodojo drakono paslaptį kovotojai braunasi link jo irštvos, bet pavojingi kerai ir orkai – ne vienintelis jų priešas. Drakono širdyje esančiame juodajame akmenyje sutelkta milžiniška galia. Jos troškulys skaldo būrį iš vidaus, o tarp karių atsiranda savanaudis išdavikas. Tačiau draugystė ir meilė visada nugali, o sėkmė šypsosi narsiausiems.

2000 | 2017-06-07 | 3901

Filmukas pasakoja apie gružlį, kuris buvo labai baisus. Kartą susapvo bailiukas jog išgelbsti princesę žuvytę, tačiau tai juk ne tikrovė. Ir dar labiau ėmė visko bijoti pasislėpęs. Taip jis nugyveno visą gyvenimą. Ar jį kasnors prisiminė?

2000 | 2017-06-07 | 3937

Filmukas Laukinės gulbės – nuostabi istorija apie vienuolika karaliaus sūnų ir dukrą Elzytę. Laimingai jie visi kartu gyveno kol karalius į namus parvedė naują pačią. Piktoji pamotė Elzytę pavertė murzina, nešvaria mergaite, o brolius paukščiais. Ilgai jie klaidžiojo toli nuo namų, tačiau brolių ir Elzytės meilė pasirodė tokia stipri, kad įveikė visas kliūtis. Būtinai pažiūrėkite šią užburiančią pasaką. Joje išaukštinama meilė, o neapykantos ir pykčio pripildytos širdys anksčiau ar vėliau susilaukia bausmės.

2016 | 2017-06-09 | 3980

Aprašymas: Ekstravagantiškos šukuosenos, žavingos išvaizdos ir pasiutusio būdo padarėliai žada nuotykius, kokių jau seniai neregėjote! Jie šoka, dainuoja ir daug linksminasi. Šie maži troliai ne tik mieli, bet ir… skanūs! Į linksmybėmis ir žaidimais garsėjančią trolių karalystę užsuka labai pikti ir išalkę Bergenai. Šie amžinai viskuo nepatenkinti surūgėliai laimingi tik tada, kai jų pilve… troliai. Troliai sunerimę ir išsigandę, kasdien dingsta vis daugiau jų draugų. Tačiau du jų – nuolat besišypsanti Princesė Popytė ir jos draugas Šakius, pasiduoti nevilčiai neketina. Jie stos į narsią kovą su piktaisiais Bergenais ir trolių karalystei sugrąžins šviesas ir laimės kupinas dienas!

2030 | 2018-07-24 | 4023

Aprašymas: Linksmieji draugai (angl. Backyardigans) – tai puiki mokomoji animacija patiems mažiausiems.