Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1998 | 2017-06-09 | 4052

Donald Duck Good Scouts išleistas 1938 m.

2014 | 2017-06-09 | 3635

Aprašymas: Šeimų būna įvairių, tačiau mažojo Egio artimieji mažų mažiausiai nepanašūs į tradicinę šeimą… Našlaičiu likusį berniuką supa aibė įvairiaspalvių monstrų, keliančių siaubą Sūrbridžo gyventojams. Dėžinukais vadinamų pabaisų namai – požemių labirintai, jų drabužiai – dėžės, maistas – šiukšlės, o linksmiausia pramoga – gąsdinimas! Tačiau visoms istorijoms vieną dieną ateina galas – neapsikentusi nesibaigiančių monstrų išdaigų, miesto dezinfekcijos tarnyba nusprendžia nusikratyti pabaisomis, kurios, anot legendų, naktimis vagia Sūrbridžo gyventojų vaikus ir sūrį. Tačiau ar dėžinukai iš tiesų yra tokie kraugeriški monstrai, kokiais juos piešia nieko apie pabaisas neišmanantys miestelėnai? Mažasis jų globotinis Egis ryžtasi kartą ir visiems laikams Sūrbridžo gyventojams įrodyti, jog mažieji dėžinukai – žavūs ir geraširdžiai sutvėrimai, labiau už viską bijantys… žmonių! Tačiau ne viskas pasirodo esą taip paprasta – Egio kelyje tyko aibė nuotykių, piktai nusiteikusių miestelėnų ir viena už kitą smagesnės dėžinukų išdaigos. Berniukui tenka misija ne tik apsaugoti savo draugus ir šeimą, tačiau ir užkariauti jam vis labiau patinkančios mergaitės širdį.

2030 | 2018-07-24 | 3357

Aprašymas: Pinkis ir Makaulė (angl. Pinky and the Brain) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie protingą pelę Makaulę ir kvailą jo draugą Pinkį, kurie kiekvieną naktį siekia užvaldyti pasaulį… Kiekvienos serijos pabaigoj Pinkis klausia: “Makaule, o ką mes veiksime kitą naktį?”, o Makaulė atsako: “Kaip ir kiekvieną naktį, Pinki, bandysime užvaldyti pasaulį”.

2006 | 2017-06-09 | 5286

Aprašymas: Artūras nuolat domėjosi senelio Arčibaldo aprašytais nuotykiais ir paslaptingais pasimatymais su mikroskopinių žmogeliukų gentimi, kuri yra mįslingai pakrikštyta Minimukais. Artūras pagaliau sulaukia nerealios galimybės susitikti su jais…

2000 | 2017-06-07 | 3775

Meduolis – pasaka vaikams apie tris draugus antrokus, kurie turėjo meduolį, bet nežinojo ką su juo nuveikti. Kitas trečiokas pasiūlo meduolį kam nors padovanoti, bet abipuse nauda. Senoji animacija pasakoja apie savanaudiškumą ir bendro tikslo siekimą. Filmuką Meduolis galite pažiūrėti online lietuviškai ir patys pamatysite kaip draugai sprendė kam padovanoti meduolį.

2007 | 2017-06-09 | 4014

Aprašymas: Milijardierius meno tyrinėtojas Tonis Starkas, kurio specializacija – Rytų šalys, jau kelerius metus intensyviai vykdo svarbiausią savo gyvenimo projektą – siekia atkurti senovės kinų miestą, kurio imperatorius buvo didysis Mandarinas, istorijoje išlikęs kaip pats žiauriausias Kinijos valdovas.

1992 | 2017-06-09 | 3788

Aprašymas: Per prasidedančius Didžiosios Depresijos metus, gyvenimas Viduržemio jūroje tapo sudėtingas. Oro piratų reidai vis dažnėja, todėl išauga patikimų „asmens sargybinių“ paklausa. Vienas iš geriausių yra kiaulė, žinoma kaip Porkas Rosas. Buvęs žmogus ir puikus pilotas per Pirmąjį Pasaulinį karą, dabar jis siūlo savo paslaugas tiems, kuriuos persekioja nelaimės. Fašistiniam režimui, kuris perėmė italų karines oro pajėgas, įkyrėjo jo žygdarbiai, todėl už jo galvą paskiriama premija. Negana to, atvyksta žymus lakūnas iš Jungtinių Valstijų ir nori pavogti ne tik Porko Roso garbę, bet ir moterį, kurią jis taip myli.

2030 | 2018-07-24 | 3312

Aprašymas: LEGO Čima legendos (angl. Legends of Chima) – animacinis serialas. Magiškame Čimos pasaulyje visi gyvūnėliai moka kalbėti, gražiai žaidžia ir draugiškai sugyvena. Visi jie įsikūrę pilyse ir įgudę naudotis įvairiais prietaisais, visi vairuoja automobilius. Iki šiol tai buvo pirmykštis rojus gamtoje, o dabar – kovos arena, kurioje kaunasi du seni draugai, netikėtai tapę didžiausiais priešais. Įvairiausi gyvūnėliai atrodo kaip judančios „Lego“ figūrėlės, o šis animacinis serialas sukurtas pagal to paties pavadinimo „Lego“ žaislų seriją.

1996 | 2017-06-11 | 5602

Aprašymas: Šis filmas – tai puiki gerų idėjų sąjunga: superžaidėjas Michaelis Jordanas, patraukli animacija ir nepakartojami nuotykiai. Pramogų parko savininkas sumano beprotišką naujieną lankytojams ir pradeda ją įgyvendinti. Jam prireikia pagalbos. Michaelis Jordanas sutinka padėti…

Kosminis krepšinis - Space Jam (1996)

2000 | 2017-06-07 | 3630

Senosios animacijos filmukas „Apie mamutuką“ – tai labai jautri istorija apie mažyli mamutuką ir jo mamą. Mamutų banda traukia link šiltesnių vietų, tačiau vienai mamutei tenka pasilikti – jos vaikelis pradingo. Nors mama netrukus ir randa savo mamutuką, bet šiauri ir speiguota žiema nesigaili nieko. Filmukas „Apie mamutuką“, be abejonės, sugraudins ne vieną širdį.

2015 | 2017-06-09 | 4372

Aprašymas: Modernios karalystės princesė Kara gyvena įprastą gyvenimą, tačiau viskas pasikeičia, kai princesę pabučiuoja magiškas drugelis ir ji supranta įgijusi super galių, padėsiančių kovoti su blogiu ir nusikaltimais. Nuo tos dienos Kara skraido po karalystę ir sprendžia žmonių problemas, tačiau apie pasikeitimus sužinojusi pavydi pusseserė susiranda tą patį drugelį, pavagia jo bučinį ir įgavusi supergalias tampa blogąją heroje… Merginų konkurencija tiesiogine prasme pasieks dangų, nes vyks dausose, bet gal yra kažkas šioje karalystėje, dėl ko pusseserės nustotų kovoti ir susivienytų?

2001 | 2017-06-09 | 4314

Aprašymas: Tai istorija apie berniuką Harį Poterį, kuris 10 metų pragyveno po laiptais ir tikėjo apgaulingais dėdės ir tetos pasakojimais, kad jo tėvai žuvo autoavarijoje, nors iš tikrųjų jie buvo nužudyti per Helovyno šventę. Per vieną savo gimtadienį Haris Poteris vis dėlto išsiaiškina visą teisybę apie tėvus ir apie randą savo galvoje. Be to, jis gauna netikėtą pasiūlymą-laišką, kurį atnešė pašto pelėda, mokytis Hogvartso jaunųjų raganiukų ir burtininkų mokykloje, kur Hario laukia daug draugų ir daug priešų. Vienas tokių yra tamsos lordas Voldemortas, kuris suorganizavo Hario Poterio tėvų nužudymą, o dabar ketina Anapilin išsiųsti ir talentingąjį berniuką. Prasideda nepamirštami nuotykiai: jis išmoksta keisčiausių burtų, tampa kvidičo (lyg ir krepšinio ant šluotų) čempionu, padeda išperinti slibiniūkštį ir, slepiamas neregimojo apsiausto, leidžiasi į pavojingą žygį. Su keletu tikrų draugų Haris Poteris eina pasitikti stebuklingos savo lemties…

2013 | 2017-06-09 | 4028

Aprašymas: Filmuko veiksmas vyksta tolimoje planetoje Baba. Žavingas astronautas Narsusis – savo planetoje mylimas ir gerbiamas, kaip nacionalinis didvyris. Mėlynieji ateiviai žavisi stipriu, gražiu bei gyvenimiškai gudriu narsuoliu. Narsiojo brolis – silpnas, neišvaizdus, bet protingas moksliukas Žydrūnas. Išgirdę pagalbos šauksmą broliai iškeliauja į gelbėjimo operaciją kitoje planetoje. Deja, jie abu ten pagrobiami ir atskiriami. Narsusis nori išgelbėti brolį, tačiau kuris kurį gelbės iš tiesų? O gal geriausi planai įgyvendinami tik sujungus protą ir jėgą?

2004 | 2017-06-09 | 3824

Aprašymas: Alternatyviame pasaulyje, Japonija pralaimi Antrąjį Pasaulinį karą ir padalijama į dvi dalis. Hokkaido regionas prijungiamas prie „Union“, o Honshu ir likusi pietinė dalis gauna JAV suverenitetą. Hokkaido regione pastatomas keistas, milžiniškas bokštas, puikiai matomas iš labai toli. 1996 metų vasarą, trys draugai pasižada, kad pastatys skraidymo aparatą, nuskris juo į bokštą ir atskleis jo paslaptį. Deja, draugams lemta išsiskirti ir projektą jie apleidžia. Ar lemtis leis jiems vėl kada nors susitikti ir įgyvendinti savo sumanymą?

2002 | 2017-06-09 | 3936

Aprašymas: Ledynmetis prasideda, iš dalies, dėka hyperaktyvaus, besimaivančio priešistorinio graužiko – pusiau voverės, pusiau žiurkės Skrato. Mamutas Manfredas atsiduria netinkamoje vietoje, bet tinkamu metu. Nenoromis jis tampa tinginio Sido gynėju. Iš pradžių Manfredas nenori turėti nieko bendro su žmonių palikuoniu. Bet kai palaižūniškas, aštriadantis tigras Diego pasisiūlo prisiimti atsakomybę už Roshaną, nepatiklus mamutas, turintis negerų įtarimų, nusprendžia pats pasirūpinti mažuoju berniuku…