Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1977 | 2017-05-31 | 4310

История большой мечты о больших полетах. Летчик «малой авиации» по прозвищу Мимино мечтает о штурвале настоящего большого лайнера. Только получив этот самый штурвал, он почему-то совсем не счастлив...

---

Pilot Mimino works at small local airlines in Georgia, flying helicopters between small villages. He dreams of piloting large international airlines aircrafts, so he goes to Moscow for refresher courses. There in a hotel he meets truck driver Rubik from Armenia who is given a place in that hotel by mistake, and they have a lot of adventures in Moscow.

Mimino / Мимино -  (1977)

2014 | 2017-06-09 | 3704

Aprašymas: Filmas, paremtas tikrais faktais. 1945 Rugpjūčio 15-oji, karas baigėsi, Japonija buvo nugalėta. Atrodė, kad viskas nurimo, tačiau greitai į Šikotano salą, esančia netoli Japonijos Hokaido salos įsiveržia rusai. Jie viską okupuoja, mokyklos vaikai priversti mokytis kartu su rusais, gyventojai netenka namų, o broliai Džiovanis ir Kampanela vis dar gyvena savo sukurtoje svajonių pasakoje apie Galaktikos Geležinkelį. Broliai taip pat susidraugauja su rusų mergina vardu Tania. Kartu jie leidžia daug laiko, vaikai net užsuka į jų namus, kur rusų pulkininkas ir jo žmona šiltai juos priema. Tačiau viskas pasikeičia. Džiovanis pamato savo tėti dalinantį maistą Japonijos gyventojams, tačiau su juo buvo ir Tania. Ne ilgai trukus Džiovanio ir Kampanelos tėtis yra ištremiamas, o po 2 metų salos gyventojai taip pat siunčiami svetur. Vaikai su savo dėde atsiduria internuotų asmenų stovykloje. Taip pat vaikai sužino, kad kitame miestelyje yra laikomas jų tėvas. Jie pabėga ieškodami tėvo, tačiau tenka slapstytis nuo rusų karių. Ir kaip pasiseks broliams surasti tėtį?

2030 | 2018-07-24 | 3696

Aprašymas: Iš visų pačių populiariausių ir geriausiai atpažįstamų kada nors sukurtų animacijos personažų kiškis Kvanka yra virtęs nepaprastuoju animacijos kūriniu, tokia gyva asmenybe, kad net sunku patikėti, jog jis “netikras”. Tapęs daugiau nei 175 animacinių trumpojo metražo filmukų ir galybės ilgojo metražo vaidybinių filmų morkas graužiančiu didvyriu. Kvanka iš ekrano stryktėlėjo į platesnį pasaulį ir tapo visuotiniu populiariosios kultūros simboliu bei vienu iš mylimiausių Beprotiškųjų melodijų personažų, kada nors liuoktelėjusių iš triušio urvo! Tarp šių itin beprotiškų mėgstamiausių kiškio Kvankos filmukų rasite talentingai atnaujintų animacijos perliukų: įpūdingas Kvankos ir Pliuškio ginčas, kuris iš jų sąžiningai elgiasi per TRIUŠIŲ MEDŽIOKLĖS SEZONĄ; piktinantis maivymasis operoje SEVILIJOS TRIUŠIS ir Kvankos bėgiojimas ratais aplink irzlų bulių filmuke NA IR GERAI KVANKAI. Ir čia tik lengvabūdiškų linksmybių pradžia šioje nesenstančioje paties šauniausio, nepakartojamo kiškio Kvankos kolekcijoje!

2008 | 2017-06-09 | 3896

Aprašymas: Niko – šiaurės elnio vaikas, svajojantis išmokti skraidyti ir būti toks, kaip tėtis. Juk jo tėtis – paties Kalėdų senelio elnias! Bėda ta, kad Niko tvirtai jaučiasi tik ant žemės. O vos bent kiek nuo jos pakilus, elniukui ima svaigti galva. Labiausiai elniuko svajones palaiko ir kanopų nenuleisti ragina jo geriausias draugas – voveriukas Julius. Vieną šaltą dieną abu draugai nugirsta vilkų gaujos planus aplankyti Kalėdų senelį. Pasibaisėję Niko ir Julius išskuba į kelionę, kad perspėtų Kalėdų senelio kinkinį apie gresiantį pavojų. Bičiulius gelbsti pakeliui sutikta simpatiška ir drąsi žebenkštis Vilma. Bendromis pastangomis trijulė pasiekia tikslą, įtikina elnius ir Kalėdų Senelį, kad jų pasakojimas – neišgalvotas. Vilkams pasirodžius, jungtinės pajėgos jau mobilizuotos ir nusiteikusios laimėti.

1976 | 2017-06-10 | 4085

Aprašymas: Į nedidelį miestelį su slaptu tikslu atvyksta dvi tamsios asmenybės („Blyškusis“ ir „Šlykštusis“). Greičiausiai čia slapstosi buvęs bendrininkas Einaras, pradingęs su visų jų drauge pagrobtomis brangenybėmis. Miestelyje vasara, vaikų atostogos, kai laikas atitenka ne mokyklai, o – Walterio Scotto prisiskaičius – visokioms paslaptingoms grupuotėms, „Baltosios“ ir „Raudonosios“ rožės karams. Gal todėl miestelyje viskas – skrybėlės, bandelės, obuoliai – su trenksmu sprogsta, o atvykėliai gangsteriai piktinasi: „Vaiduoklių miestas“, „Sukčių miestas“. „Baltajai rožei“, be muzikaliosios Ievos-Lotos, kutenimo bijančio Anderso, priklauso ir mažiukas Kalis, kuris aiškiai skaitė ne vien Scotto istorines avantiūras, o ir šiuolaikinius detektyvus. Būti sekliu – jo siekiamybė, tad, profesinės nuojautos vedamas, Kalis neveltui paima pirštų atspaudus net nuo Ievos-Lotos giminaičio, miegančio dėdės Einaro. Su trimis „Raudonosios rožės“ berniukais, ne tokiais mikliais, kaip pagrindiniai herojai, kovojama dėl mįslingo „Didžiojo Mumriko“ suvenyro. Bet kai, Kalio iškviestas, pasirodo policijos komisaras, kai reikalas darosi rimtas, vaikai pamiršta nesantaiką ir susidraugauja. Nusikaltėliai suimti, brangenybės rastos. Tiesa, jas suėdė vaikų gatvės cirko asiliukas ir teks laukti, kol jis natūraliu būdu grąžins turtą…

1994 | 2017-06-09 | 4419

Aprašymas: Tai vienuoliktasis Drakonų kova Z filmas. Ponas Šėtonas kviečiamas apsilankyti laboratorijoje, ir išmėginti savo jėgas prieš naujai kuriamus genetinius mutantus… Norėdamas nustebinti Šėtoną, kūrėjas jam parodo geriausią savo genetinį kovotoją. Tačiau Tranksas su Gotenu greitai pastebi, kad jis turi uodegą…

2000 | 2017-06-07 | 3956

Senosios animacijos filmukas Pakeliui su debesimis. Pasakojimas apie tigriuką ir beždžioniuką. Tigriukui buvo liūdna nes nėra saulės. O beždžioniukas jį mokė jog jei kažkas yra, kad ir debesys - vadinasi jau linksma. Kiek pasaulyje gerų draugų ir gerų sumanymų. Susirinko jie visi dramblys, krokodilas ir visi linksminosi. Pakeliui su debesimis ir linksmais draugais. Gryžęs namo tigriukas suprato, kad pasivaikščiojimas buvo labai linksmas, nors ir visą dieną buvo debesuota.

2030 | 2018-07-24 | 3783

Aprašymas: Samurajai X (angl. Samurai X) pasakoja apie klajoklį Kenshin Himurą besinešiojantį kardą atbulais ašmenimis – simbolį priesaikos, jog daugiau nieko nebežudys. O priežastis tam yra, kadangi šis veikėjas per revoliuciją buvo žinomas Hitokiri Battousai vardu. Per karą Battousai’us buvo negailėstingas žudikas, kurio sugebėjimai jį buvo pavertę beveik masiniu ginklu.

2000 | 2017-06-07 | 3763

Senoji animacija visada sužavi. Filmukas „Striksė ir skruzdė“ – ne išimtis. Šioje pasakoje vaikams parodomas darbas ir jo priešprieša – tinginystė. Mažieji taip pat liks sužavėti žaismingo muzikos skambesio bei neįprastų veikėjų, o ypač jų darbštumo. Ši pasaka – puikus įrodymas, kad nieko neveikimas nėra pagirtinas, taip pat perkeltine prasme patvirtinama taisyklė, jog roges reikia ruošti vasarą.

2000 | 2017-06-07 | 3568

Karališkieji kiškiai - filmukas apie išpuikusią princesę, kuri užsigeidė šimto gyvų kiškių. Karalius, vykdydamas princesės valią, nusamdė piemenį, kuris ganytų karališkuosius kiškius. Piemeniu tapo geraširdis jaunuolis Hansas, kuris pakeliui į karalystę sutiko į bėdą patekusią senelę ir ištiesė jai pagalbos ranką. Už tai senelė Hansui padovanojo stebuklingą lazdelę, kurią piktų kėslų ir apgaulės būdu karalius iš jo išvyliojo. Tačiau nesąžiningam karaliui nepavyko įgyvendinti savo piktų planų. Hansas atgavo stebuklingą lazdelę, o karalystės gyventojai liko it musę kandę. Pažiūrėkite šią nepaprastai įdomią istoriją, kuri labai aiškiai parodys, kad melo kojos trumpos, o už gerą širdį atlyginama su kaupu.

2030 | 2018-07-24 | 4312

Aprašymas: Džekio Čano nuotykiai (angl. Jackie Chan adventures) – JAV ir Honkongo animacinis serialas. Šiame seriale pasakojama apie kovos menų meistro Džekio Čano, jo pusbrolio dukters ir Džekio senelio nuotykius. Kartu jiems teks įveikti neregėtą galią turinčias blogio jėgas ir atskleisti begales paslapčių…

2007 | 2017-06-09 | 4537

Aprašymas: Įkalbėtas įkyraus asilo, Šrekas pažada Fionai neįtikėtiną Kalėdų staigmeną ir puikią šventę. Bandydamas rasti kuo tinkamesnę dovaną, Šrekas užsuka į knygyną ir įsigyja knygą „Kalėdos bukiems“. Žingsnis po žingsnio Šrekas daro viską, kas joje parašyta. Visus planus ramiai praleisti Kalėdas su šeima sugriauna asilas. Nenuorama sukviečia į pelkę visą minią svečių, taigi ramių Kalėdų tikrai nebus…

2030 | 2018-07-24 | 3315

Aprašymas: Patrakėlės katės (angl. Catscratch) – JAV animacinis serialas. Ponia Edna mirdama palieka visą turtą trims katinams. Blikas, Gordonas ir Vaflas linksmai gyvena paveldėtame name, leidžia sau pramogauti, išlaidauti, kasdien susigalvodami su kuo žaisti ir kam parodyti nagus.

2011 | 2017-06-09 | 3902

Liolekas ir Bolekas atostogauja 1966 m. - 13 serijų.

1998 | 2017-06-09 | 3837

Donald Duck The Village Smithy išleistas 1942 m.