Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2015 | 2017-06-09 | 5564

Aprašymas: Spektra Vodergeist grįžta į Monstrų vidurinę išsiaiškinti, kodėl jos mokykloje vaidenasi. Kai buvo sugauta visus gąsdinusi Raudonoji ponia, jokia dvasia nedrumstė vampyriukų pamokų. Iki šiol. Nežinia iš kur atsiradęs paslaptingas vaiduoklis visiems kelia nerimą.. Bet kaip jį sugauti, kai neįmanoma pamatyti? Ar tai gali būti kieno nors kerštas direktoriui, kankinančiam mokinius? Tik vampyrai ir jų nauji draugai gali atskleisti šią paslaptį ir padaryti taip, kad nebesivaidentų.

2000 | 2017-06-09 | 3985

Smurfytė – tai dar viena , lietuviškai įgarsinto filmuko vaikams Smurfai serija. Burtininkas Gargamelis sukuria mėlyną smurfytę. Ji atrodo visai taip pat kaip ir tikri smurfai, bet ji nėra geraširdė . Ši apsimetėlė smurfė bandys išvilioti geruosius smurfus iš kaimelio , kad Gargamelis galėtų juos sugauti . Smurfytė tai labai įdomi serija vaikams , pamatysite kaip gi kaimelio gyventojai išsiaiškins smurfytės apgavystę. Kas laukia šios nenaudėlės ?

2030 | 2018-07-24 | 3255

Aprašymas: Sandžėjus ir Kreigas (angl. Sanjay and Craig) yra animacinis serialas apie dvylikametį berniuką Sandžėjų ir jo geriausią draugą – kalbančią gyvatę.

2030 | 2018-07-24 | 3393

Aprašymas: Trečiasis Kuroko Krepšinio sezonas atskleis dar daugiau detalių apie Teiko krepšinio komandos Stebuklų Kartą. Šį kartą Žiemos Taurės krepšinio aikštelėje tarpusavyje kausis Kaidžo (su Kise Riota), Fukudos Sogo (kuriai priklauso dar vienas sezono peštukas Haizakis Šogo), Šutoku (Midorima Šintaro), Seirin (su nepakitusia komandos sudėtimi) ir, žinoma, Rakuzan (su paslaptinguoju Akašiu Seidžiuro) mokyklų komandos. Į finalą pateks tik dvi iš jų, tačiau kiekvienos varžybos savotiškai bus svarbios visiems krepšininkams. Bus sprendžiamas ne tik Žiemos Taurės nugalėtojo klausimas, bet ir asmeniniai žaidėjų konfliktai, kilę už krepšinio aikštelės ribų. Panašu, kad iš šis sezonas priklaustys žiūrovų akis iki pat paskutinės ketvirtojo kėlinio sekundės.

1973 | 2017-06-09 | 3957

Leopoldas sapne ir tikrovėje - tai filmukas apie peliukus, kurie persekioja katiną Leopoldą ne tik realybėje, bet ir sapne. Pasakojimas nukels vaikus į nerūpestingą vasarą prie jūros, kur katinas ilsėjosi. Deja, nelemta jam ramiai pailsėti, nes du neklaužados mažyliai ne tik rykliu ar jaučiu pasivers, bet net pavirs nuožmiais piratais... Štai kokia paini istorija nutiks filme Leopoldas sapne ir tikrovėje.

2003 | 2017-06-09 | 3946

Aprašymas: Šiame nuotaikingame filme mažieji žiūrovai sutiks jau mylimus herojus Mauglį, lokį Balu, panterą Bagirą, smauglį Ka ir pamatys jų naujausius nuotykius džiunglėse. Berniukas Mauglis nusprendžia iškeisti civilizuoto kaimo patogumus į laukines džiungles. Pasirodo, čia ir tyko pavojai – piktasis tigras Širchanas jau seniai laukia progos atkeršyti Maugliui.

2000 | 2017-06-07 | 3668

Kam atiteks prizas – tai pasaka vaikams iš senosios animacijos kolekcijos. Šis filmukas pasakoja apie gerumą, rūpestingumą bei sąžiningumą. Kam atiteks prizas puikiai iliustruoja liaudies patarlę – Neskubėk ir būsi pirmas. Miške rengiamos olimpinės bėgimo varžybos, lokiukas Miša dalyvauja taip pat. Prasidėjus lenktynėms, kiti dalyviai patiria traumų ir nelaimių, jiems padeda gerasis Miša. Kam atiteks prizas sužinosite pažiūrėję šį filmuką online lietuviškai.

2030 | 2018-07-24 | 3620

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2030 | 2018-07-24 | 4916

Aprašymas: Legenda apie Korą (angl. The Legend of Korra) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie maištingą ir bebaimę paauglę, vardu Kora. Ši jaunoji kovotoja jau yra sukaupusi tris iš keturių svarbiausių elementų: žemę, vandenį ir ugnį. Betrūksta tik oro valdymo. Jo ieškodama Kora atklysta į šiuolaikinį avatarų pasaulį. Šiame kunkuliojančiame mieste gyvena įvairiausi padarai, miestą kamuoja nusikaltimai, o artėjanti revoliucija grasina jį ir visiškai sunaikinti… Ar Korai pavyks visus išgelbėti?

2010 | 2017-06-09 | 3831

Aprašymas: Lupinas Trečiasis mėgina pavogti nacionalinę Japonijos vertybę „Jigoku Nyorai Zo“, kuri paslepta pas Vokietijos nacius. Tačiau šio turto nori ir Morganas, vadovaujanti nindzių gaujai…

1967 | 2017-06-08 | 3942

Senosios animacijos filmukas Peliuko dainelė. Istorija apie peliuką, kuris mėgo groti ir dainuoti. Peliukas linksmai grodavo miške ant kelmo, darydavo akrobatinius triukus ir norėjo palinksminti miško draugus. Bet ne visi žvėreliai jį pripažino. Vėliau viskas apsivertė, visi draugai pasistatė sau namą ir smagiai dainavo. Peliuko pasirodymus pamatysite šiame filme.

1992 | 2017-06-08 | 3922

„Čingas“ – tai trumpametražis filmukas vaikams apie jauną šuniuką Čingą, kuris su savo šeiminiku atvyksta į draustinį. Atėjus nakčiai, šeimininkas netikėtai kažkur išjoja, liepdamas šuneliui saugoti namus. Ir staiga pasirodo kojotas, kuris kesinasi užpulti mažąjį šunelį. Šiame pasakojime galime įžvelgti narsos, pasiaukojimo ir atsidavimo elemetnų. Šis filmukas mus pamoko, jog kartais savanaudiški veiksmai gali turėti įtakos kito gerbūviui.

2000 | 2017-06-07 | 3866

Animacinis filmukas Triam labas tai įdomus ir smagus filmukas kaip ežiukas ėjo sveikinti zuikio su gimtadieniu. Kodėl jis niekaip nesugalvojo ką padovanoti zuikiui ? Nusprendė, kad nei morka nei kopūstas netinka. Taigi ką galiausiai padovanojo? Kokie smagūs nuotykiai laukia veikėjų ? Triam labas pradžiugins vaikus smagiais išgalvotais žodžiais ir netikėtais nuotykiais. Nustebins meškiuko šmaikštumas ir gudrumas. Istorija pamokys, kad reikia gyventi draugiškai ir nesipykti.

2006 | 2017-06-09 | 4130

Aprašymas: Kai miško žvėreliai sužinojo, kad pusės jų miško vietoje netrukus išdygs priemiesčio namukai, pirmas jų draugo vėžlio noras buvo įlįsti į savo kiautą ir pasislėpti. Tačiau naujas pasaulis, išdygęs už tvoros ir pasivadinęs Priemiesčiu, turi savo privalumų – ten yra daugybė skanėstų, nes žmonės gyvena tik tam, kad valgytų!

2002 | 2017-06-09 | 3940

Aprašymas: Mažylis – septynmetis berniūkštis, karštą ir ilgą vasarą nuobodžiaujantis mieste. Tėvai ir vyresnieji brolis bei sesuo užsiėmę savais reikalais ir, atrodo, visai pamiršo jauniausiąjį šeimos narį. Tačiau vieną tvankų vakarą Mažylio vienatvė ir nuobodulys dings visiems laikams! Burgzdamas nežinia kaip ant nugaros pritaisytu propeleriu, grakščiai laviruodamas tarp kaminų, saulėlydžio fone pasirodo vienintėlis ir nepakartojamas “vyrukas pačiame gražume”, linksmas ir niekada nenukabinantis nosies uogienės bei pyragėlių mėgėjas, nepralenkiamas išdaigininkas ir nenuspėjamas įvairių žaidimų prasimanytojas Karlsonas, kuris gyvena ant stogo!

2013 | 2017-06-09 | 3687

Aprašymas: Įsigalėjęs požiūris, kad kalakutai yra kvaili paukščiai, tinkami tik šventiniam stalui papuošti. Atėjo laikas pakeisti nuostatas! Animacinė komedija „Kalakutai: atgal į ateitį“ apvers jūsų pasaulėžiūrą. Nuo šiol, pamatę kalakutą, jūs žinosite, kad viduje jis yra erelis. Na gerai, gal ir ne visai erelis, bet turi su ereliais daugiau bendro nei su vištomis, žąsinais, kurapkomis ir kitu paukštienos prekystalio asortimentu. Žavus nevykėlis Regis, kuriam aplinkybės nuolat svilina uodegą, tačiau likimas leidžia išnešti sveikas plunksnas, sutinka kietasprandį kalakutų pasaulio Rembo – Džeiką. Turėdami atlikti savo gyvenimo misiją, du užkietėję individualistai privalo peržengti asmeninius nusistatymus. Padedami visos šutvės mielai kvanktelėjusių personažų, jie siekia išgelbėti kalakutų giminę nuo tapimo šventinio stalo simboliu. Tam jiems prireiks nei daug, nei mažai: įsiveržti į slaptą karinę bazę, nusikelti laiku į 1621 metus, kuomet Jungtinėse Valstijose pradėta švęsti Padėkos diena, suburti kalakutų išsilaisvinimo kariuomenę ir pasukti istorijos tėkmę taip, tarsi kalakutų valgymo tradicija nė nebūtų atsiradusi.