Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1998 | 2017-06-09 | 3745

Aprašymas: Teletabių šalyje teletabių skrudintuvas, siūlų kamuolys ir debesėlis virsta netvarka. Kartais Tinkis Vinkis, Dipsis, Lia-Lia ir Po sukelia netvarką. Pasitaiko, kad teletabių mašinos pradeda blogai elgtis. Bet galiausiai Nu-nu viską susiurbia. Ir kai pradeda suktis malūnas, teletabiai gali matyti tikrus vaikus, kaip ir jie patys, besimėgaujančius netvarka.

2000 | 2017-06-07 | 3723

„Šuo ir katinas“ – nuotaikinga pasaka vaikams iš senosios animacijos kraičio. Filmukas žavi gražia muzika, šviesia aplinka, tačiau intrigą sukuria iš giedro dangaus pasirodęs lietus. Mažiesiems žiūrovams atskleidžiama turgaus aplinka bei parodomas nesąžiningumas. Ši pasaka – tarsi mitas, nuo ko prasidėjo amžini kačių ir šunų nesutarimai, besitęsiantys iki šiol.

2012 | 2017-06-09 | 3865

Aprašymas: Nuo senų senovės Škotija buvo apipinta legendomis ir padavimais, tad pagrindine animacinio filmo „Karališka drąsa“ tapo atkakli ir užsispyrusi Škotijos princesė Merida. Rinkdamasi savo gyvenimo kelią, mergina atsisako paklusti senovę menančioms karališkoms tradicijoms ir ryžtasi savo karališką prigimtį iškeisti į svajonę tapti didžia lankininke. Merida meta iššūkį galingiems Škotijos klanams ir jų valdovams – lordams Makgufinui, Makintošui ir Dingvolu. Neatsargus princesės elgesys prišaukia nelaimę, tad dabar karalystei ir Meridos tėvams gresia pavojus, o princesė žūtbūt privalo įveikti pavojingus magijos kerus. Galėdama pasikliauti tik savo pačios drąsa, Merida privalo susikauti su pačiu baisiausiu tamsiųjų Škotijos urvų padaru.

2000 | 2017-06-09 | 3995

Senoji animacija, o ypač filmukai Na palauk lietuviškai sužavi kiekvieną, nuo mažiausio iki didžiausio. Ne išimtis ir ši serija. Kuo baigsis linksmojo kiškio ir nenaudėlio vilko viešnagė kaime? Online rodomame filmuke jūsų laukia nuostabūs personažai, linksma muzika ir, žinoma, gėrio pergalė prieš blogį. Net ir žvejyba vilkui nepasiseka, matyt, todėl, kad yra vedamas piktų kėslų.

2030 | 2018-07-24 | 4526

Aprašymas: Drakonų kova (angl. Dragon Ball) – Japonijos animacinis serialas. Pasakojama apie mažą berniuką vardu Son Gokas, kurį mažą rado senas kovų meistras ir pradėjo jį mokyti kovos menų. Vieną dieną Gokas sutinka mergaitę vardu Bulma ir jie kartu nusprendžia ieškoti 7 Drakono rutulių, mitiškų rutulių, kuriuos surinkus iškviečiamas Dievas Drakonas, kuris išpildo bet kokį norą. Gokas sutinka daug stipruolių, su kuriais susikauną dėl Drakono rutulių ir beabejo susiranda daug naujų draugų. Kartu su Krilinu Gokas toliau uoliai ir sunkiai mokosi kovos menų pas Džiną Vėžlį, kad dalyvautų pasauliniame kovos menų turnyre. Iki turnyrų laikotarpiais Gokas susikauna su blogiukais tokiais kaip Valdovas Pilafas, Raudonojo Kaspino Armija, demonų valdovas Pikolas ir jo parankiniai, kurie taip pat ieško Drakono rutulių.

2006 | 2017-06-09 | 15041

Aprašymas: Šį kartą Garfildo šeimininkas, naivusis Jonas Arbaklis, išsiruošia kelionėn į Didžiąją Britaniją. Savo augintinį jis, žinoma, pasiima kartu. Tingaus Garfildo šis sumanymas ypač nepradžiugina, tačiau Europoje jo laukia stulbinantis netikėtumas. Įvykus nesusipratimui, oranžinis katinas tampa… didžiulės pilies valdytoju! Tačiau kartu su turtais atsikvošėti nespėjęs Garfildas suvokia, jog įgijo ir galingą priešą – lordą Dargisą, kuris taip pat gviešiasi įspūdingos Karlailo pilies turtų.

2030 | 2018-07-24 | 3652

Aprašymas: Linksmieji detektyvai (angl. The Fresh Beat Band of Spies) – grupelė šnipų, kuriems tenka spręsti miestelio paslaptis ir sustabdyti piktadarius.

2013 | 2017-06-09 | 6553

Aprašymas: Monstrų vidurinėje mokykloje prasidėjo nauji mokslo metai. Prasikaltusi Helouvina su draugėmis gauna bausmę valyti senienas. Tarp sienų jos randa seną lempą, kuri slepia didžiulę staigmeną. Senas Helouvinos noras išpopuliarėti pagaliau gali išsipildyti, nes iš lempos išlindusi džinė pažada įvykdyti ne tris, o net trylika norų! Tačiau vampyriukė dar nežino, kad kiekvienas įvykdytas noras turi ir šalutinį poveikį. Kaip greitai Helouvina pasijus visagalė ir kuo baigsis jos siekiai išpopuliarėti?

2015 | 2017-06-09 | 4167

Aprašymas: Trisdešimtosios karalystės caras savo šimtas penkiasdešimtmečio proga nutarė, kad jam jau pakaks – laikas į užtarnautą poilsį. „Pavargau, aš išeinu,“ – tarė caras ir pasiėmęs meškerę su kibirėliu išėjo į gūdų kaimą. Tuomet saugoti valstybę ėmėsi Ivanas su Vilku Pilku. Ivano žmona Vasilisa prisiminė, kad jiedu taip ir nebuvo išvykę į povestuvinę kelionę, ir užsienio ji iki šiol nemačiusi. Ivanas neprieštaravo, todėl visi, kartu su Katinu bei Vilku Pilku, sėdo ant skraidančio kilimo-lėktuvo ir išvyko į kelionę. O vadovauti šaliai jie pavedė paprasčiausiai daržo kaliausei… Kol filmo herojai žioplinėjo po Milaną ir Paryžių, Trisdešimtojoje karalystėje kaliausė pradėjo įvedinėti savo tvarką…

Caraitis Ivanas ir Vilkas pilkas 3 - Иван Царевич и Серый волк 3 (2015)

2000 | 2017-06-07 | 3712

„Miauksinti baidyklė“ – tai senosios animacijos filmukas apie juodą kačiuką, kurio visi vengia dėl šio išvaizdos ir pastovaus nusidainavimo. Kačiukas dėl to pergyvena, kol viena kartą sutinką jauną mergaitę, kuriai kačiuko dainavimas labai patinka ir jiedu nusprendžia dainuoti kartu. Šiame pasakojime akcentuojama draugystė, o filmukas mus moko, jog ne visi žmonės yra blogi ir nesupratingi.

2030 | 2018-07-24 | 3351

Aprašymas: Mažųjų gyvūnėlių krautuvė (angl. Little Pet Shop) – JAV animacinis serialas. Linksma mergaitė Blait Bakster kartu su tėčiu atsikrausto į didelį miestą ir įsikuria virš gyvūnėlių parduotuvės, kurioje gyvena įvairiausi padarėliai, net pandos ir driežiukai. Besirūpindama jais, Blait suvokia, kad ji vienintelė gali suprasti gyvūnėlių kalbą ir pasišnekučiuoti su jais. Kartu su augintiniais mažoji jų prižiūrėtoja patirs ne vieną nuotykį ir daug smagių akimirkų. Mergaitė bus didžiausia žmonių pasaulyje gyvūnėlių pagalbininkė ir vertėja.

2030 | 2018-07-24 | 3791

Aprašymas: Dešimtmetė Sandra (angl. The fairytale detective Sandra) pasitelkusi detektyvės įgūdžius keliauja į tolimus kraštus, kuriuose apstu pasakų herojų. Tačiau ten mums gerai žinomos pasakos turi kiek kitokį, savotišką prieskonį. Įsivaizduojat, kaip būtų buvę, jei Pinokis nebūtų niekada melavęs? Arba kas nors būtų pavogęs ir apsiavęs krištolinę Pelenės kurpaitę? Sandrai teks ne juokais paplušėt, kol ištirs visas šias bylas!

2009 | 2017-06-09 | 3718

Aprašymas: Senas niurzgalius ir šykštuolis Ebenyzeris Skrudžas gyvena be meilės. Jam niekas neįdomu, jo niekas nedžiugina, nestebina, nesuteikia džiaugsmo. Vienintelį malonumą patiria nuolat varinėdamas savo ištikimą tarną. Tačiau vieną stebuklingą naktį Skrudžo gyvenimas pasikeičia. Į nepakartojamą kelionę senąjį bambeklį pasiima trys šventų Kalėdų dvasios: Praeities, Dabarties ir Ateities Kalėdų. Dvasios jam aiškiai ir nedviprasmiškai parodo jo didžiuotis pagrindo nesuteikiančią praeitį, skaudžią dabarties pasaulio tiesą ir ateityje slypinčius pavojus, jei Skrudžas nepasistengs tapti geresniu žmogumi.

2000 | 2017-06-07 | 4077

Tai pasaka apie ugnies svarbą žmogaus gyvenime. Pamatysite, kad be ugnies žiemą būtų šalta, be to ji reikalinga maistui pasigaminti. O dar, kur ugnelė šoka, ten galima rasti aukso. Smagi istorija sužavės kiekvieną mažąjį ir padės suprasti, kad su ugnimi negalima žaisti ir ją reikia gerbti ir ja rūpintis.

2014 | 2017-06-09 | 3760

Aprašymas: Tai animacinė nuotykių komedija apie vieną žymų oro lenktynininką Dustį. Ilgą laiką pirmavęs, šį kartą jis turės susitaikyti su liūdna situacija – lėktuvo variklis taip gerai nebeveikia ir Dustis daugiau nebelenktyniaus. Taigi jis pakeičia pavarą ir įsijungia į naikintuvų kovas. Dustis ir dar keletas lėktuvų veteranų įsijungia į ugnies tramdymo nuotykį. Visi jie kovos žūtbūtinėje kovoje prieš nesutramdomą ugnį. Šį kartą Dustis sužinos, kas yra tikras herojiškumas. Disnėjaus “Mašinų” istorijas primenanti juosta, pakels mus visus aukščiau nuo žemės.

2000 | 2017-06-09 | 3689

Smurfai miške susikuria laužą ir pasakoja riteriškas istorijas. Ir staiga pamato baisų gaisrą, gerieji smurfai stengiasi jį užgesinti. Jiems pavyksta ir visi svarsto kodėl kyla gaisrai. Staiga smurfas atranda didžiules pėdas. Smurfas tėtė nusprendžia, kad reikia riterio, kuris apsaugotų miestelį ir smurfus nuo drakono. Smurfui riteriui nesiseka ir jis sutinka tikrą riterį, kuris labai pavargęs nuo kovų. Apvaliojo stalo riteris nori apsilankyti smurfų miestelyje ir kiek atsipūsti. Seras Lanceliotas saugos miestelį nuo drakono, tačiau riteris sutrinka. Ar pavyks išgelbėti smurfus, vaikučiai pamatys dar vienoje nuostabioje „Smurfų“ filmuko serijoje.