Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3480

Aprašymas: Ką darytum, jei galėtum spręsti, kam lemta gyventi, o kam – mirti? Ką darytum, jei turėtum Dievo galią? Toks klausimas iškyla talentingam japonų studentui Jagamiui Laitui, kai jis vieną dieną randa „Mirties Užrašus“, nuobodžiaujančiam Mirties Dievui Ryukui priklausantį sąsiuvinį, į kurį įrašius bet kokio žmogaus vardą tas žmogus miršta. Daugeliui toks antgamtinis mirtį sėjantis įnagis keltų vien baimę, bet tik ne Laitui – šis jame mato galimybę. Galimybę išpildyti savo utopinę svajonę – sukurti pasaulį be visų, jo nuomone, nenusipelniusių gyventi individų (nusikaltėlių) ir tapti jo Dievu. Neilgai trukus Laitas pradeda savo kruvinajį žygį žudydamas visų pasaulio šalių niekšus. Tarptautinė Interpolo organizacija beveik iš karto pastebi, jog nusikaltėliai pradeda masiškai mirti paslaptingomis mirtimis, ir nežinomo žudiko pėdomis pasiunčia savo geriausią agentą, žinomą vien inicialu L – protingiausią pasaulio detektyvą. Mirtinas lošimas tarp Laito ir L prasideda, lošimas, kuriame statoma viso pasaulio ateitis…

2012 | 2017-06-09 | 3857

Aprašymas: Filmas, pritaikytas iš Marko Vaido komikso „Babelio bokštas“. Ra al Ghul pavagia konfidencialius failus, kurios Betmenas patikėjo saugoti Teisingumo lygai ir išsiaiškina visas jų silpnybes.

2011 | 2017-06-09 | 3830

Aprašymas: Tintinas sendaikčių turguje randa nepaprastą senovinio laivo modelį. Jis nusprendžia nupirkti jį dovanų draugui, kapitonui Hedokui. Kapitonas, pamatęs laivo modelį, atpažįsta, jog tai jo tolimo protėvio, gyvenusio XVII a., kapitono sero Francio Hedoko laivas – „Vienaragis“. Išdykęs Tintino šuo Sniegelis sulaužo laivo modelį, o netrukus ir pavagiamas pats modelis. Vagystės pėdsakai painūs ir veda nuo vienų durų prie kitų, tik kur dingo „Vienaragio“ modelis taip ir neaišku. Tačiau praradimas nublanksta prieš staigmeną: atsitiktinumo dėka – už tai Tintinas turi padėkoti Sniegeliui , sulaužiusiam „Vienaragį“ – į Tintino rankas patenka senovinis pergamentas su nuorodom į piratų lobyną. Tačiau tai tik nuorodos – tikslią vietą Tintinas sužinos suradęs dar du tokius pačius laivo modelius. Tik kur jų ieškoti? Atrodo, jog „Vienaragio“ modelių ieško ne tik Tintinas ir kapitonas Hedokas. Jų vaikosi ne vienas ir ne du neaiškūs tipai. Jie dėl laivo modelių pasiruošę net nužudyti. Ramus Tintino gyvenimas baigiasi – dabar jam bet kurią akimirką gresia pavojus. Jam tenka sprukti nuo persekiotojų, dalyvauti susišaudymuose ir bendrauti su ne pačiais maloniausiais tipeliais. Galiausiai visi trys pergamentai patenka į Tintino ir kapitono Hedoko rankas. Lobio koordinatės aiškios, telieka ruoštis į ekspediciją. Tačiau žinant, kokie nuotykiai lydėjo pergamentų paieškas, ramaus kruizo per vandenyną tikėtis neverta…

2000 | 2017-06-09 | 3532

Smurfų nuotykiai tęsiasi, vaikučiai tuo įsitikins šioje serijoje. Artėja tėtės smurfo gimimo diena ir visi smurfai ginčijasi kokią staigmeną parengti: vieni siūlo surengti grandiozinį vakarėlį, kiti varžybas. Smurfytė sugalvoja ir kiti pritaria – surengti talentų vakarą. Repetuoti pasiryžę smurfai ir šoka, ir dainuoja, vaidina scenas. Smurfytė nori sušokti smurfų šokį, ne jokių repeticijų, tačiau jai tas nepavyksta, ir ji nusimena. Taigi, staiga nusiminusią Smurfytę guodžia trolis, duoda jai stebuklingus batelius. Už visą tai trolis paprašo noro išpildymo, kai tam ateis laikas. Kokį norą pateis trolis ir ar smurfytė galės jį išpildyti, vaikučiai galės pamatyti nuostabiame filmuke „Smurfai“.

1955 | 2017-06-08 | 3955

Sniego laiškanešys - tai filmukas apie naujus metus. Visi vaikai lauke džiaugiasi, jog senelis šaltis jiems padovanos eglutę, tačiau jie susimąstė, kad reikia parašyti seneliui šalčiui laišką ir jį nunešti. Vaikai paprašė pagalbos senio besmegenio. Ir besmegenis leidosi į kelią su vaikų laišku, o vaikai jį linksmai išlydėjo. Kaip sekėsi seniui besmegeniui nešti laišką pamatysite šioje linksmoje istorijoje.

2000 | 2017-06-09 | 3507

Filmuke vaikams „Smurfai“ vaikučiai pamatys istoriją apie purpurinį smurfą. Smurfų miestelyje vyksta statybos, pastatytą tiltą Smurfytė nudažo rožine spalva ir tėtė smurfas supyksta, nes niekas jo nesiklauso ir visi elgiasi pagal savo norus. Smurfui Tingaliui kertant rąstus įgėlė musė ir jis tapo purpuriniu ir prarado balsą. Violetinės musės nuodai stiprūs, todėl tėtė liepia jį sugauti ir nunešti į laboratoriją, kad panaikintų nuodų sukeltą poveikį. Reikia surasti vaistus kol ne vėlu. Ar pavyks apsaugoti visą smurfų miestelį nuo nuodų poveikio, vaikučiai su tėveliais galės išvysti nuostabaus filmuko „Smurfai“ serijoje.

2030 | 2018-07-24 | 3578

Aprašymas: Mažosios kerėtojos (angl. Little charmers) pakvies į magijos ir stebuklų kupiną pasaulį.

2013 | 2017-06-09 | 4012

Aprašymas: Džiunglėse gorilų užaugintas berniukas Tarzanas puikiai sugeba karstytis medžiais ir kabarotis lianomis. Žaliuojančios džiunglės tapo svetingais vaikino namais, tačiau Tarzanas – žmonių vaikas ir kad ir kaip jis mylėtų savo namais laikomas džiungles, pažintis su Džeine Porter traukia vaikiną prie tikrosios jo padermės. Netrukus Tarzanas sužino, jog jo tėvai buvo turtingi kompanijos savininkai, tačiau dabartinis jos vadovas, sužinojęs, jog lėktuvo katastrofoje žuvusių Tarzano tėvų kompanija priklauso netikėtai išgyvenusiam berniukui, pasiunčia samdomų karių gaują, kad šie surastų ir nugalabytų Tarzaną. Padedamas Džeinės, džiunglių vaikis stos į kovą su iki ausų ginkluotais kariais, jog apgintų ne tik jį priglaudusias džiungles, bet ir tikrąją savo padermę.

1998 | 2017-06-09 | 3864

Aprašymas: Narsi paauglė Kelė leidžiasi į nuotykių kupinas paieškas, kai piktasis riteris Ruberis pagrobia stebuklingąjį kardą. Dailaus aklo ginklanešio Gereto padedama, Kelė patiria daug jaudinančių nuotykių, siekdama atgauti kardą ir išgelbėti savo brangiąją karalystę. Pakeliui šiedu nepaprasti didvyriai sutinka vieną beprotiškai juokingą padarą – pramuštgalvį dvigalvį drakoną Devoną ir Kornvalį. Šioje stebuklingoje muzikinėje kelionėje Kelė ir Geretas sužino, kokia stipri yra draugystė ir narsa. Žiūrėdami šį filmą, patirsite daugybę nepaprastų ir labai linksmų akimirkų.

1991 | 2017-06-09 | 4131

Aprašymas: Tai penktasis Drakonų kova Z filmas. Įveikęs Fryzą, Gokas grįžta į Žemę ir padaro iškylą su Gohanu ir Krilinu. Iškyla vyksta be bėdų, kol nepasirodo Fryzo brolis – Kūleris. Prasideda ilga kova tarp mūsų herojų ir Kūlerio, kurioje Kūleris transformuojasi į ketvirtą savo evoliucijos stadiją ir turi pranašumą kovoje… Kol Gokas nepavirsta Super Sajanu.

2000 | 2017-06-07 | 3529

„Du karžygiai“ – tai pasaka apie du karžygius, kurie susitinka pusiaukėlėje ir susiremia petyn petin. Tačiau abu labai skuba vykdyti savo žygdarbių, todėl nusprendžia susitikti toje pačioje vietoje kitą kartą, kad galėtų išsiaiškinti. Tai nuostabus pasakojimas apie narsą ir užsispyrimą, pasiaukojimą ir svarbiausia – tikrą meilę. Ši istorija mus moko, jog kartais geriau nusileisti dėl kvailų menkniekių ir verčiau mėgautis tikrąja laime.

2000 | 2017-06-09 | 3647

Aprašymas: (rus. Особенности национальной охоты в зимний период). Kuzmičius, sėdėdamas su milicininku Semionovu nedideliame, bet jaukiame kambaryje kalbėjo apie medžioklę. Krosnyje tyliai traškėjo pliauskos. Už lango švelniai girgždėjo pašalęs sniegas ir piktai lojo šuo. Staiga į duris kažkas pasibeldė. Kuzmičius pagalvojo – svečiai, o pasirodė – valdininkai iš medžioklės priežiūros tikrinti atvažiavo. Neoficialiai. O vėliau dar vienas – iš ministerijos. Kitądien svečiams buvo surengta medžioklė. Tiesa, paaiškėjo, kad nei vieni, nei kiti nėra nei medžioklės, nei žvejybos mėgėjai. Tuo pačiu metu Kuzmičiaus valdose seni draugai medžiojo šerną. Draugai – tai generolas Ivolginas ir Liova Soloveičikas. Jei ne tie draugai, visai jis vargšas nusikamuotų. Visiems išvažiavus, Kuzmičius grįžo prie nebaigto apsakymo apie medžiotoją Chu Čžou, kuris sulaukęs brandaus amžiaus suprato vieną išmintį: medžioklėje svarbu ne pats grobis, bet žmonių vienybė.

1985 | 2017-06-09 | 4232

Aprašymas: Obeliksas vyksta į savo kaimą Galijoje. Tačiau jis yra susikrimsta dėl savo tikrosios meilės. Jo mylimoji yra su kitu. Netikėtai šie įsimylėjėliai yra pagrobiami romėnų. Asteriksas ir Obeliksas pasiryžę išgelbėti juos pavojingoje kelionėje…

2030 | 2018-07-24 | 4751

Aprašymas: Titanų medžioklė (angl. Attack on Titan) – Japonijos animacinis serialas. Erenas nori pamatyti platųjį pasaulį, tačiau prieš šimtmetį žmonijos patirtas siaubas neleis išsipildyti šiai vilčiai. Titanai- didžiuliai intelektu nepasižymintys padarai, kurių vienintelis tikslas yra ryti žmones, kartą jau beveik išnaikino populiaciją. Tačiau šioji nepasidavė ir jos likučiai pasatatė 50 metrų aukščio Sieną, kurios įveikti negalėjo niekas… iki šiol. Kaip iš niekur išdygęs Kolosas pralaužė vartus, o užplūdę Titanai Ereno akyse gyvą surijo jo motiną. Apimtas žvėriško įtūžio vaikas prisiekia atkeršysiąs. Taip prasideda Ereno, jo įseserės Mikasos bei ištikimo draugo Armino kova už žmonijos išlikimą. N-16