Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2014 | 2017-06-09 | 4637

Aprašymas: Linksma ir talentinga gyvūnų fėja Meilutė tiki, kad negalima apie knygą spręsti iš jos viršelio, o apie gyvūną iš jo ilčių, todėl susidraugauja su paslaptingu padaru, žinomu kaip Niekados žvėrimi. Kol Auksarankė ir jos draugės abejoja tokiu Meilutės sprendimu, elitinis fėjų skaučių būrys rengia spąstus, kad sugautų šią pabaisą, kol ji dar nesugriovė jų namų. Meilutė turi vadovautis širdimi bei neprarasti vilties, kovodama su draugėmis ir bandydama išgelbėti Niekados žvėrį.

2000 | 2017-06-07 | 3539

Lobis - nuotaikingas filmukas apie tigriuką ir beždžioniuką, kurie susiruošė ieškoti lobio. Drauge su savimi jie pasikviečia ir kurmį. Begalinis karštis sekina lobio ieškotojų jėgas ir, negana to, žiurkė pavagia jų žemėlapį. Po ilgų gaudynių jie atgauna žemėlapį, suranda lobio vietą ir imasi darbo. Kurmis įnirtingai kasa žemę kol pasiekia lobį - vandenį. Lobio ieškotojai be galo džiaugiasi lobiu. Vanduo palaisto sausros išdžiovintą žemę ir pagirdo ištroškusius gyventojus. Šis filmukas parodo, kad vanduo yra toks reikalingas, kad prilygsta didžiausiam lobiui.

2005 | 2017-06-09 | 4325

Aprašymas: Prasideda svaiginančios lenktynės, kuriose dalyvauja puikiai žinoma katino ir peliuko komanda. Jie neturi namų, nes jie juos sugriovė! Realybės šou – jų naujas nuotykis. Jie dalyvaus „Nuostabiose lenktynėse“, kurių prizas yra didžiulis svajonių namas!

1998 | 2017-06-09 | 3613

Donald Duck Crazy over daisy išleistas 1950 m.

2012 | 2017-06-09 | 4136

Aprašymas: Didelė draugystė prasideda nuo mažų dalykų. Ji – maža pelytė, jis didelis meškinas. Ji – vaikas, jis suaugęs. Ji svajoja tapti menininke, nors pagal jos pasaulio taisykles, turi tapti stomatologe. Jis – muzikantas ir poetas, gyvenantis nerūpestingą gyvenimą. Jie gyvena skirtinguose pasauliuose, tačiau draugystė daro stebuklus ir jų negali išskirti nei ūgiai, nei prietarai, nei kultūriniai barjerai.

1967 | 2017-06-08 | 4277

Pasakos dideliems ir mažiems prasideda neįtikėtina kiškio narsa ir nuotaikinga muzikėle. Vėliau pasireiškia kiškio gudrumas ir atsiskleidžia blogosios charakterio savybės. Tuo tarpu lokys vaizduojamas kaip rūpestingas ir atsakingas žvėris. Na, o vėliau pasireiškia dar didesnis lapės gudrumas. Antroji pasaka ne mažiau įdomesnė – čia vėl matomas gana neįprastas kiškio charakteris. Ir viena, ir kita pasaka vaikams parodo, kaip nereikia elgtis.

2000 | 2017-06-09 | 3655

2030 | 2018-07-24 | 3256

Aprašymas: Pasakojimas apie 25 metų prekeivį Craft Lawrence, keliaujantį per miestus bei perpardavinėjanti įvairias prekes. Veiksmas vyksta panašioje viduramžių Europai aplinkoje. Po apsilankymo eiliniame miestelyje jis randa savo vežime to miestelio deivę – vilkę Horo penkiolikmetės merginos pavidalu. Per amžius žmonės pradėjo mažiau tikėti įvairiomis pagoniškomis dievybėmis, prie ko prisidėjo ir bažnyčios įtaka. Miestelio žmonės tapo savarankiškesni ir mažiau priklausomi nuo šios gero derliaus deivės nuotaikos. Tai supratusi Horo ir išsiruošia į savo gimtinę – šiaurines vilkų dievybių žemes. Čia ir pasitaiko Lawrence‘as. Mainais į išmintingos deivės pagalba prekybos reikalais, Lawrence nutaria padėti jai pasiekti savo kelionės tikslą.

2030 | 2018-07-24 | 3452

Aprašymas: Ką darytum, jei galėtum spręsti, kam lemta gyventi, o kam – mirti? Ką darytum, jei turėtum Dievo galią? Toks klausimas iškyla talentingam japonų studentui Jagamiui Laitui, kai jis vieną dieną randa „Mirties Užrašus“, nuobodžiaujančiam Mirties Dievui Ryukui priklausantį sąsiuvinį, į kurį įrašius bet kokio žmogaus vardą tas žmogus miršta. Daugeliui toks antgamtinis mirtį sėjantis įnagis keltų vien baimę, bet tik ne Laitui – šis jame mato galimybę. Galimybę išpildyti savo utopinę svajonę – sukurti pasaulį be visų, jo nuomone, nenusipelniusių gyventi individų (nusikaltėlių) ir tapti jo Dievu. Neilgai trukus Laitas pradeda savo kruvinajį žygį žudydamas visų pasaulio šalių niekšus. Tarptautinė Interpolo organizacija beveik iš karto pastebi, jog nusikaltėliai pradeda masiškai mirti paslaptingomis mirtimis, ir nežinomo žudiko pėdomis pasiunčia savo geriausią agentą, žinomą vien inicialu L – protingiausią pasaulio detektyvą. Mirtinas lošimas tarp Laito ir L prasideda, lošimas, kuriame statoma viso pasaulio ateitis…

2012 | 2017-06-09 | 4089

Aprašymas: Žuviukas Pajus kartu su draugais gyvena koraliniame rife visai greta pikčiausių vandenyno plėšrūnų – ryklių. Jis stengiasi įtikinti rifo gyventojus, kad visiems reikia sukurti planą kaip apsisaugoti nuo ryklių atakų. Deja, niekas jo nesiklauso. Drąsusis Pajus organizuoja savigynos pamokas kaimynams, tačiau į jas niekas neina. Pasikliaudamas seno burtininko – vėžlio Neriso patarimais Pajus išmoksta kovos menų subtilybių. Į rifą atkeliauja šarminga žuvelė Rokas. Stilingas ir visada gerai nusiteikęs naujokas pasiūlo rifo gyventojams surengti įspūdingą šou ir pasilinksminti. Rifo gyventojai, sužavėti Roko charizmos ir sugebėjimo šokti, visiškai atsipalaiduoja ir pamiršta žuviuko Pajaus perspėjimus apie pavojų. Rifo gyventojai nežino, kad Rokas – piktųjų ryklių šnipas, apsigyvenęs su jais tik tam, kad galėtų išduoti visus veiksmus. Linksmindamiesi prašmatniame vakarėlyje draugai net nepastebi, kaip į jų rifą priguža ryklių. Spalvingas povandeninis pasaulis, įspūdingi 3D efektai, įsimintini ir ryškūs veikėjai pradžiugins visą šeimą.

2000 | 2017-06-09 | 4173

Smurfai ir slibinas neįtikėtinai stebuklingas pasakojimas apie gudriuosius nykštukus. Gargamelis kaip visada bando surasti jų kaimelį ir jis jau visai šalia. Bet vyresnysis smurfas puikus burtininkas jis sukurs stebuklingą vaistą ir kaimelis taps nematomas.Tai bent įdomybė! Toliau laukia dar keistesni įvykiai. Smurfai sutiks slibiną. Nebijokite jis draugiškas padarėlis tiesiog jį reikia pagydyti. Žinoma geraširdžiai veikėjai jam padės. Smurfai ir slibinas -nuostabus filmukas skleidžiantis gėrį ir draugystę.

2000 | 2017-06-07 | 3819

Linksmas muzikinis filmukas mažosios pelytės papasakos nuotaikingą istoriją apie tris drauges - pelytes. Jų linksmas gyvenimas žaislų kambaryje ir... netikėtos gaudynes su katinu. Ar linksmosioms pelytėms pavyks išsisukti nuo aštrių katino nagų? Ar ištikus bėdai pelytės gelbės viena kitą ar paliks likimo valiai? Ar nenaudėlis katinas gaus, ko nusipelnęs ir daugiau nebegaudys pelyčių? Kaip baigsis ši kvapą gniaužianti kova, vaikai sužinos tik pabaigoje, tad pasiruoškite limksmoms gaudynėms! Pirmyn, linksmosios pelytės!

2030 | 2018-07-24 | 4992

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2022 | 2017-06-09 | 3740

Vieną dieną Maša išsiruošė gaudyti drugelių - apie tai filmas lietuviškai online - Gero apetito. Tačiau nieko nepagavusi, ji atkeliavo pas lokį į trobelę. O lokys su savo giminaičiu pietus gamino. Žinoma, Maša taip pat prisijungė, ir kaip jiems rodėsi - tik trukdė. Kai galiausiai virtiniai jau buvo puode, paaiškėjo, kad dingo mergaitės pagauta kirmėlė. Kur ji atsiras vaikai sužinos filmuke Gero apetito.

2000 | 2017-06-07 | 4058

„Tai nutiko žiemą“ - tai senosios rusų animacijos filumas apie medžiotoją, kuris kartą nusprendė išeiti į mišką,kuris namuose paliko savo šautuvą. Ir štai netikėtai vyruką užpuola būrys vilkų, kurie nori ši suėsti, o paskui jam tenka susidurti ir su pačiu lokiu. Šis smagus pasakojimas ne tik moko, jog neretai užmirštame tai, kas svarbiausia, bet ir leidžia suprasti, jog kartais turime atsisakyti smurto.

2030 | 2018-07-24 | 3627

Aprašymas: Betmenas iš ateities (angl. Batman of the future) – Warner Bros sukurtas amerikiečių animacinis serialas. Betmenas iš ateities ištiria tamsesnes Betmeno puses, tokias kaip emocijos, asmeniniai santykiai, baimė to, kas nežinoma, technologiniai gedimai ir Briuso Veino charakterio psichologiniai elementai.

1973 | 2017-06-09 | 3994

Šioje serijoje Katino Leopoldo kerštas pamatysite kaip nenuoramos peliukai drąsiai nusprendė nuskriausti katiną Leopoldą. Tačiau nemenkai aptalžytam Leopoldui gydytojas davė sužvėrėjimo vaistų, mat šis per geras. O išgėręs šių vaistų katinas tapo nuožmus ir baisus, taigi peliūkščiams teko sprukti. Filmukas Katino Leopoldo kerštas parodo, kad kartais reikia pamokyti skriaudėjus, tačiau visuomet atleisti ir susitaikyti.