Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1966 | 2018-07-25 | 3167

2013 | 2017-06-09 | 3927

Aprašymas: „Narsusis riteris Justinas“ – tai širdį sušildanti pasaka apie draugystę, garbę ir pasiaukojimą. Mažas berniukas trokšta tapti stipriu vyru, tačiau pirmiausia turi suprasti, kurie dalykai gyvenime svarbiausi. Justinas gyvena karalystėje, kurioje beveik nebėra riterių ir vyrauja biurokratija. Jo svajonė – tapti vienu iš Garbės riterių, tokiu, koks buvo jo senelis. Tačiau Justino tėtis siekia, kad jo sūnus sektų tėvo pėdomis ir būtų įtakingas advokatas, o ne užsiimtų, jo galva, kvailais ir niekam nebereikalingais darbais. Po įkvepiančio apsilankymo pas senelę Justinas pradeda išbandymų kupiną kelionę savo svajonės link. Pakeliui jis sutinka atkaklią ir gražią mergaitę, rodančią jam kelią, o vingrus burtininkas Melkijadas, gražuolis seras Kloreksas ir trys vienuoliai perduoda Justinui senovės išminčių skelbtas paslaptis. Nors iš pradžių visi abejoja Justino sugebėjimais, tačiau grįžus pavojingam, karalystę sunaikinti siekiančiam buvusiam Garbės riteriui Heraklijui, berniukas turi priimti sprendimą: stoti ginti karalystės ar išsižadėti savo svajonės.

1965 | 2017-06-08 | 4346

Filmukas Vovka pasakų karalystėje. Tinginukas berniukas Vovka, bibliotekoje išsiunčiamas į pasakų karalystę. Joje jis pamato, kad sėdėjimas ir nieko neveikimas, prie gero nepriveda. Taip jis klaidžiodamas tarp pasakų knygos puslapių, išmoksta gausybę naujų dalykų ir suvokia, kad mokykloje mokomų dalykų prireikia ne tik realiame gyvenime, bet ir pasakų karalystėje. Filmukas padeda suvokti, kad jei nieko neveiksi, tai nieko ir neturėsi.

2011 | 2017-06-09 | 3854

Aprašymas: Velykų zuikis – rokeris su svajone! Garsiojo „Garfildo 2″ ir „Alvinas ir burundukai“ kūrėjas, režisierius Tim Hill šventiniu Velykų laikotarpiu džiugins Lietuvos kino žiūrovus nuotaikinga ir spalvinga istorija apie maištingą Velykų zuikį Velykį, dienų dienas leidžiantį mušant būgnus. Paauglys Velykis – dėl muzikos pamišęs rokeris, kuris net nenori pagalvoti apie savo tėvo, verslo pratęsimą. Vedinas nuotykių troškimo, užsispyręs gyvūnėlis pabėga iš namų ir ryžtasi kelionei į garsųjį Holivudą. Vos iškėlus koją iš namų prasideda ilgaausio nuotykiai. Jį, einantį gatve, partrenkia bedarbio Fredžio vairuojamas automobilis. Manipuliuodamas naujuoju savo pažįstamu, sveikdamas po patirtos traumos, Velykis priverčia Fredą jį pavaduoti ir dalinti dovanas mažyliams visame pasaulyje. Velykų likimas atsiduria nieko apie Velykų reikalus neišmanančio Fredžio rankose.

1978 | 2017-06-07 | 3774

Muzikinės skrynelės paslaptis – pasaka vaikams apie muzikinę skrynelę ir jos didžiąją paslaptį – iš kur atsiranda muzika. Lietuviškai galite žiūrėti šį filmuką online. Berniukas turi muzikinę skrynelę, bet ji kažkodėl negroja, reikia išsiaiškinti šią paslaptį. Užsnūdęs jis sapno metu patenka į muzikinės dėžutės vidų ir bando išsiaiškinti jos paslaptį.Senoji animacija mus moko, kad kiekviena smulkmena svarbi, be jos neveiks visas mechanizmas.

2005 | 2017-06-09 | 3738

Aprašymas: Puiki ir įspūdinga 3D animacinė juosta, skirta visai šeimai. Miestą užpuola pabaisa, kurią įveikti galima tik legendiniu Drakono kardu. Bet kas gi ras šį paslaptingą kardą? Kokie nuotykiai laukia ieškotojų jų nelengvame kelyje?

2030 | 2018-07-24 | 3468

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2030 | 2018-07-24 | 4780

Aprašymas: Ponas Bynas (angl. Mr. Bean) – tai Didžiosios Britanijos animacinis serialas. Ponas Bynas yra animacinis serialas besiremiantis 1990 m. tokio pat pavadinimo populiariuoju britų TV serialu.

2000 | 2017-06-07 | 4056

Kas yra paršelis su spygliuotais kailiniais? Tai pasaka vaikams iš senosios animacijos kolekcijos lietuviškai, pamokanti apie rūpestingumą kitais. Pagrindinis istorijos veikėjas ežiukas nudirba savo kasdienius darbus, o vakarui atėjus ilsisi. Snaigės kviečia jį į lauką pažaisti, lauke šalta. Kai ežiukas pro langelį žiūri į snaiges, jis atrodo kaip paršelis su spygliuotais kailiniais. Snaigės šaukia paršelį. Ežiukas nori pasikviesti paršelį ir pavaišinti arbata, kad šis nesušaltų.

1989 | 2017-06-09 | 4161

Aprašymas: Mergaitei-raganai Kikei suėjus 13 metų ji, kaip pagal tradiciją priklauso visoms tokio amžiaus sulaukusioms raganoms, vienerius metus privalo palikti savo namus, kad išmoktų gyventi pati. Kartu su savo kalbančiu katinu Džidži, Kikė išskrenda į pajūrio miestelį Koriką. Čia atidariusi savo siuntų tarnybą (siuntinių transportavimo priemonė – jos šluota), Kikė turi išmokti tvarkyti savo naująjį gyvenimą… ypač tada, kaip praranda galią skraidyti…

2002 | 2017-06-09 | 3870

Aprašymas: Pagrindinis filmo herojus – jaunas narsus mustangas Laisvūnas, gimęs nuostabaus grožio neaprėpiamose laukinių vakarų platybėse. Karštakraujis kumeliukas anksti pajuto laisvės skonį. Užaugęs jis tapo Simarono mustangų vadu – išdidžiu, stipriu ir pasiryžusiu bet kokia kaina kovoti dėl savo gentainių laisvės. Laisvės, kurią iš jų bando atimti pikčiausias priešas – žmogus. Tačiau žmogus gali būti ir draugas. Mažasis Šaltinis – narsus indėnų karys. Pirmą kartą jis išvysta Laisvūną, kai juos abu į nelaisvę paima JAV kavalerija. Netrukus jie įgyvendina nutrūktgalvišką pabėgimo planą. Nuošaliame indėnų kaimelyje tarp žirgo ir jaunojo kario užsimezga tikra draugystė, paremta pagarba ir pasitikėjimu. Bekraštėse prerijose herojus randa ir nuotykių, ir pavojų, ir meilę. Grakščią bei švelnią kumelaitę Lietutį pakeri Laisvūno drąsa ir jėga. Nuostabaus grožio laukinių vakarų gamta ir ramybė – viskas, ko reikia laisviems įsimylėjėliams, tačiau taikus gyvenimas, deja, netruks ilgai… Kavalerijos pulkininkas – drąsus, tačiau žiaurus žmogus, taps pagrindiniu Laisvūno priešu. Kovodamas už laisvę, herojus susidurs su drąsa ir bailumu, niekšybe ir kilnumu. Įvykdęs daugybę žygdarbių, Simarono žirgas Laisvūnas taps tikra laukinių vakarų legenda!

2014 | 2017-06-09 | 3797

Aprašymas: Spalvingoje tolimoje planetoje, kurioje gyvena nuostabiausios būtybės, nedrąsus mažasis faunas Munis sužino, kad jam patikėtos atsakingos Mėnulio sergėtojo pareigos. Munis mano, kad įvyko klaida, juk jis bijo tamsos, bijo žvaigždžių ir išvis nelabai nori kažką saugoti. Nespėjęs deramai išsiaiškinti, ką jam reiks daryti ir už ką yra atsakingas, Munis jau turi spręsti problemą: kadaise nušalintas sargas, trokštantis keršto, nusprendė Saulę pasigrobti sau pačiam ir planetoje sugriauti dienos ir nakties pusiausvyrą. Su išdidžiu Saulės sergėtoju Sauliu ir dar viena nuostabia pakeleive jie leidžiasi į pavojingą kelionę tam, kad surastų Saulę ir sugrąžintų tvarką savo gražioje planetoje.

2007 | 2017-06-09 | 4421

Aprašymas: Kuomet Šrekas vedė princesę Fioną, mažiausiai, ko jis norėjo – tai valdyti karalystę. Vis tik kuomet jo uošvis, karalius Haroldas, suserga, Šrekui tenka imtis valdovo pareigų. Tačiau jis ima ieškoti išeities. Išeitis yra. Jos vardas – Artūras…

2010 | 2017-06-09 | 3938

Aprašymas: Keitė žavi ir pareiginga vilkė mokyta būti vadove, priklauso „Alfa“ būriui. Vilkas Hamfris priešingai – mėgsta linksmintis ir priklauso „Omegai“. Abu jie skirtingi, tačiau, kaip vėliau paaiškėja, visgi yra šauni komanda. Atsitiktinumo dėka, atsidūrę toli nuo artimųjų, Keitė su Hamfriu leidžiasi į smagią ir nuotykių kupiną kelionę namo. Jos metu vilkams tenka susidurti su įpykusiais meškinais, čiuožti stačiausiu kalnu, įšokti į važiuojanti traukinį ir įveikti dar ne vieną pasitaikiusią kliūtį…

2010 | 2017-06-09 | 3758

Aprašymas: „Diena ir naktis“ yra JAV animacinis trumpametražis filmas pagamintas Pixar.

1970 | 2017-06-09 | 3691

Mr. Mouse Takes a Trip.

2000 | 2017-06-07 | 3914

Pasaka Ugnis vaizduoja berniuką Sergėjų, kuris leisdamas vasaros dienas neatsakingai žadžia namuose su degtukais. Jis net uždega knygą apie ugnį, kurią turi perskaityti per atostogas. Toks elgesys papiktina sieninį namų laikrodį ir jis nusprendžia pamokyti Sergėjų. Atsukdamas laiką atgal, laikrodis nukelia mažylį į gilią senovę, kur žmonės bando išgauti ugnį ir ją garbina lyg šventą reiškinį. Įvyksta nelaimė-pasirodo piktas liūtas,kuris nori susidoroti su visais. Žmonės bando bėgti,apsisaugoti nuo jo ugnimi, tačiau prapliupus lietui ji užgęsta ir net paskutinis Sergėjaus turimas degtukas jų neišgelbėja. Filmukas parodo, jog mūsų kasdieniai daiktai ir reiškiniai,kurie buvo naudojami ir gilioje senovėje, turi itin didelę prasmę gyvenime ir mes privalome juos tausoti ir deramai naudoti.

2007 | 2017-06-09 | 3803

Aprašymas: Tomas ir Džeris rengiasi dar vienai neįtikėtinai kovai. Peliukas Džeris nori būti baleto šokėju,bet jam nepavyksta. Tuščioje baleto teatro salėje visi žaislai atgimsta ir nuo tada prasideda visi nuostabūs Tomo ir Džerio nuotykiai.