Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3857

Aprašymas: 2082 metai, Žemė džiaugiasi savo planetos taika nuo Krog\’ų invazijos prieš 25 metus. Penkiolikmetė Eva yra pensiono moksleivė. Ji pabėga iš pensiono su savo pačios padaryta lenktynine raketa, kad galėtų susitikti su savo tėvu, kuris yra garsus lenktyninės komandos vadybininkas. Jie nesimatė nuo tada, kada Eva tik pradėjo lankyti pensioną. Jos tėvas prieš 10 metų Eva ten uždarė. Evai pavyksta patekti į savo tevo Dono Wei\’aus lenktyninę komandą, bet jis šaunios inžinierės negali atpažinti kaip savo dukros. Tada, Eva prisistato kaip \”Molly\” ir patenka į komandą. Tuo tarpu, Žemė yra pakviesta į Oban Tarpplanetines Lenktynes, kurios vyksta kas 10 tūkstančių metų. Jeigu Žemė nedalyvautų arba pralaimėtų šiose lenktynėse, ji būtų sunaikinta dar vienos Krog\’ų invazijos. Kad išgelbėti Žemę, Don Wei\’us dalyvaus šiose lenktynėse.

2008 | 2017-06-09 | 3901

Aprašymas: Trys draugai – žiurkėnas, žiurkė ir jūrų kiaulytė papuola į milžinišką audrą didžiulėje upėje. Nurimus bangoms draugai leidžiasi į nuotykių kupiną kelionę namo. Kiekviename žingsnyje juos lydi linksmi nutikimai bei siaubo kupinos akimirkos, tačiau didžiausias siaubas jų laukia grįžus, kai ant viso gimtosios upės kranto pasirodo pastatytas didžiulis vaflių, uogienės ir riešutų svieto fabrikas, kurį valdo storosios katės, o kiekvienas fabrikas, žinoma, teršia visą gamtą…

2000 | 2017-06-07 | 3887

Filmukas apie du brolius, kurie pasinaudoję stebuklingu dviračio ratu keliauja po kosmosą ieškodami svarbiausio žvaigždininko, tam kad išsiaiškintų visatos paslaptis. Ir vis gi, ar jiems pavyks išsiaiškinti kas tas svarbiausias žvaigždininkas? O gal kiekvienas žmogus prisidėjęs prie bendro darbo yra vienodai svarbus? Žiūrėdami šį filmuką daug ką sužinosite apie brolišką meilę.

1995 | 2017-06-09 | 3998

Aprašymas: Tilė – maža, žavi raudonplaukė mergaitė.Ji protinga ir nuovoki, turi puikų humoro jausmą ir kaip visi maži vaikai – baisiai smalsi. Tilė leidžiasi į kvapą gniaužiančius nuotykius. Jai kompaniją palaiko drakoniukas Germanas, nepaliaujamas linksmuolis ir nepataisomas optimistas.

2030 | 2018-07-24 | 3615

Aprašymas: Fantastiškas ketvertas (angl. Fantastic Four: World’s Greatest Heroes) – animacinis serialas. Kai žymus mokslininkas Rydas Ričrdsas kartu su savo tyrinėtojų komanda pateko į kosminių spindulių audrą, tai pakeitė jų visų gyvenimą amžinai. Jie įgijo neįtikėtinų galių ir tapo fantastiškuoju ketvertu.

2022 | 2017-06-09 | 3424

Smagiojo lietuviškai įgarsinto animacinio filmuko „Maša ir lokys“ epizode „Atsargiai remontas“ lokio name, ne be Mašos pagalbos, ateina laikas daryti remontą. Žinoma, mažoji išdykėlė labai nori padėti savo draugui tokiame įdomiame darbe. Tik ar jos pagalba dar labiau nesutrukdys lokiui. Serijoje „Atsargiai, remontas“ vaikai ir jų tėveliai sužinos, vis tik kas yra geresnis remontininkas – Maša ir lokys.

2008 | 2017-06-09 | 4451

Aprašymas: Nepavykus stebuklingui karnavalui, Krudskis pavogė stebuklingą lempą iš princesės Willow. Skūbis Dū ir jo draugai pasiruošę sustabdyti jį, nes kitaip visi virs Helouvino pabaisomis…

2010 | 2017-06-09 | 3963

Aprašymas: Keitė žavi ir pareiginga vilkė mokyta būti vadove, priklauso „Alfa“ būriui. Vilkas Hamfris priešingai – mėgsta linksmintis ir priklauso „Omegai“. Abu jie skirtingi, tačiau, kaip vėliau paaiškėja, visgi yra šauni komanda. Atsitiktinumo dėka, atsidūrę toli nuo artimųjų, Keitė su Hamfriu leidžiasi į smagią ir nuotykių kupiną kelionę namo. Jos metu vilkams tenka susidurti su įpykusiais meškinais, čiuožti stačiausiu kalnu, įšokti į važiuojanti traukinį ir įveikti dar ne vieną pasitaikiusią kliūtį…

2000 | 2017-06-07 | 3550

Naujametinės eglutės šventė tai nuotaikingas naujametinis filmukas. Kalėdų senelis moko, kad per šią šventę, būtinai kažkas nutinka. Vania ir Liusa tikėjo, kad bet koks tą naktį sugalvotas noras išsipildo, tad jie paprašo Kalėdų senelio dovanų, kurias jis su malonumu atgabena vaikams. Tačiau, jam reikia apkeliauti visą pasaulį ir apdovanoti džiunglių, bei miško gyvūnus. Kaip Seneliui sekėsi pildyti vaikų svajones išvysite šiame nuotykių nestokojančiame, be galo linksmame filmuke.

2010 | 2017-06-09 | 3702

Aprašymas: Jau gruodžio vidurys ir SOS Brigados vadovė Haruhi Suzumija paskelbė, kad Brigada surengs kalėdinį vakarėlį savo klubo patalpose, per kurį bus valgomas Japoniškas „hotpot“. Brigados nariai Kijon, Juki Nagato, Mikuru Asašina ir Itsuko Koizumi pradeda viską ruošti vakarėliui – kostiumus, dekoracijas ir t.t. Tačiau po kelių dienų, Kijon atvykęs į mokyklą sužinojo, kad Haruhi pradingo. Nepaisant to, Mikuru teigia, kad ji niekad nėra mačiusi Kijon, Koizumi taip pat pradingusi, o Juki tapo vienintele literatūros klubo nare. Atrodytų lyg SOS Brigada niekada neegzistavo, kaip ir Haruhi Suzumija. Mokykloje niekas, išskyrus Kijon, nėra apie ją girdėję.

2030 | 2018-07-24 | 3943

Aprašymas: Istorija vyksta pramanytame metropolyje, Z mieste, Japonijoje. Pasaulis pilnas keistų pabaisų, kurie mistiškai atsiranda ir pridaro daug žalos. Saitama yra super galingas herojus, kuris lengvai įveikia pabaisas ir kitus blogiukus vienu smūgiu. Kad ir kaip bebūtų, tapęs labai stiprus, Saitama pasidaro nuobodu dėl jo galių ir bando surasti stipresnį oponentą už jį.

2016 | 2017-06-09 | 4000

Aprašymas: Dviejose pirmose „Sniego karalienės“ dalyse Gerda, padedama ištikimų draugų – augintinio šeško, trolio Ormo ir išvaduoto brolio Kajaus – patyrė daugybę nuotykių ir sugebėjo nugalėti piktuosius Sniego Karalienę ir Karalių. Praėjus dviem metams intensyvių, tačiau bevaisių paieškų, Gerdai į rankas patenka senovinis trolių lobis: paslaptingas Ledo ir Ugnies akmuo, galintis pildyti savo šeimininko norus. Mergina nedvejodama išsako norą surasti savo tėvus. Tačiau dėl kažin kokių priežasčių akmens magija suveikia ne taip, kaip turėtų ir sukelia katastrofiškus pakitimus visame aplinkiniame pasaulyje: stebuklingajai pasakų karalystei ima grėsti pražūtis. Spaudžiami laiko, seni bičiuliai vėl susiburia draugėn ir iškeliauja į tolimą kraštą, siekdami išsiaiškinti galingojo akmens paslaptį, išgelbėti žmonių, trolių ir kitų gyventojų karalystę bei pabandyti surasti Gerdos ir Kajaus tėvus.

2000 | 2017-06-07 | 3801

Filmukas Musyte zvimbuolyte. Eina eina mūsų musė, pas drugelį ilgaūsį. Paėjusi musė taku, randa musė pinigų. Turguj virdulį užtiko, nusipirko ir parvyko. Bėkit lėkit tarakonai pavaišinsiu arbata. Susirinko visi vabaliukai ir geria arbatą. Tačiau pasirodė voras piktadarys kuris nutarė sugriauti šventę. Visus išgelbėjo narsusi uodas kuris vėliau paprašė musės rankos ir tapo vabalų didvyriu.

1994 | 2017-06-09 | 3900

Aprašymas: Berniukas, vardu Ričardas Taileris laibai daug žino apie nelaimingus atsitikimus. Jis bijo žemės drebėjimo, jam kelia siaubą atominio ginklo grėsmė. Ir visas gyvenimas jam baisus ir nemielas. Ričardas – saugiausias vaikas pasaulyje. Jis saugo pats save. Jis nevažinėja dviračiu ir nesikarsto po medžius, nes ir ten gali tykoti nelaimė. Kartą bibliotekoje, jis mistiškai perkeliamas į jam nepažįstamą knygų pasaulį. Ten jis susipažįsta su įdomiaus veikėjais – Fantazija, Nuotykis, Siaubas.