Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2012 | 2017-06-09 | 4135

Aprašymas: Ralfas – vieno arkadinio žaidimo piktasis veikėjas, kurio pagrindinė užduotis – laužyti ir griauti. O štai Ralfo kaimynas Feliksas – tikras auksarankis ir geradaris. Po trijų dešimtmečių sunkaus darbo Ralfas staiga suvokia daugiau nenorintis būti blogu. Vaikinas nusprendžia leistis į kelionę arkadinių žaidimų pasauliais ir įrodyti, jog ir jis gali būti geras pagrindinis veikėjas. Žinoma, kelionė įdomi ir kupina nuotykių. Čia Ralfas sutinka daugybę kibernetinio pasaulio veikėjų, apsigyvena keistuose žaidimuose, mėgina ten pritapti (bene, sunkiausia užduotis) ir susiranda tikrų draugų. Ir tik tada, kai arkadinių žaidimų pasauliui iškyla grėsmė, Ralfas tampa tikru didvyriu ir daro tai, ką moka geriausia – auklėja blogiukus ir išgelbėja žaidimų pasaulį.

2005 | 2017-06-09 | 3894

Aprašymas: Final Fantasy VII: Advent Children yra kompiuteriu sukurtas filmas pagal sėkmės susilaukusį PlayStation žaidimą Final Fantasy VII. Filmas pastatytas po dvejų metų kai baigiasi Final Fantasy VII įvykiai, po–apokaliptiniame pasaulyje, ir seka žaidimo pagrindinį veikėją Cloud Strife, kaip jis išnarplioja paslaptingo maro priežastį, kuris sunaikino populiaciją.

2022 | 2017-06-09 | 4004

Šioje šventinėje, naujametinėje filmuko „Maša ir lokys“ serijoje „Eglutė tuoj nušvis!“ vaikai pamatys, kaip lokys ruošiasi didžiajai šventei, žinoma, ir mažoji Maša labai nori pagelbėti, tik jai, kaip visada, geriau sekasi kelti suirutę, Besiausdama Maša sužaloja patį Kalėdų senelį! Serijoje „Eglutė tuoj nušvis!“ vaikai išvys, kaip lokiui ir Mašai seksis pavaduoti Kalėdų senelį ir ar nesugadins mažoji išdykėlė gražiausių švenčių.

2030 | 2018-07-24 | 3687

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2000 | 2017-06-07 | 3972

Senosios animacijos filmukas Miško keliautojai. Miške gyvena voveraitė su voveriukais. Jie atsikėlė ryte, nusiprausė, susišukavo ir pradėjo mokytis šokinėti nuo šakelės ant šakelės. Tai buvo nederlingi metai ir voveriukai negalėjo rasti miške grybų. Tuomet drasiausias voveriukas leidosi į kelionę į gretimą mišką ieškoti miško su konkorežiais ir gilėmis.

1957 | 2017-06-07 | 4055

Filmukas Drąsusis elniukas. Tai legendinis filmukas apie elniuką, kuris visais laikais griebia už širdies kiekvieną žiūrovą. Šiam elniukui tenka išgyventi daug įvairiausių nutikimų ir sunkumų, keliauti per pūgą, bėgti nuo vilko, gelbėti savo mamą. Visa tai padėjo elniukui Aicho išsiugdyti narsą ir drasą. Šis filmukas, kaip ir dauguma senosios animacijos filmukų, moko vaikučius gerų nesenstančių vertybių, todėl rekomenduojame jį pažiūrėti kiekvienam.

2030 | 2018-07-24 | 3613

Aprašymas: Timio laikas (angl. Timmy time), tai animacinis filmukas apie aviuką, kuris turi įvairiausių reikalų su kitais fermos gyventojais…

2003 | 2017-06-09 | 3890

2000 | 2017-06-07 | 3747

Senoji animacija sužavi kiekvienu savo filmuku. Filmukas vaikams „Kaip mes kvietėme pavasarį“ – ne išimtis. Tai pasakojimas apie lokius, apie besiridinėjančią saulutę, apie pabudimą iš žiemos miego ir atėjusį pavasarį. Tirpsta sniegas, skleidžiasi gėlės, balsingai čiulba paukščiukai. Tai žaisminga pasaka apie pavasario kvietimą, leidžianti pasinerti į svajones. Tai vaikams prieš miegą labai tinkamas filmukas.

2007 | 2017-06-09 | 3919

Aprašymas: 17-metis pingvinas Kodis pavargo dirbti šviežios žuvies pakuotoju bei karštligiškai nori tapti profesionaliu banglentininku ir svajoja apie įspūdingą karjerą. Jis dievina aukščiausias bangas nugalėjusį meistrą Didįjį Z, bet paslapčia trokšta būti dar geresnis.

2030 | 2018-07-24 | 3368

Aprašymas: Drakonų kova (angl. Dragon Ball) – Japonijos animacinis serialas. Pasakojama apie mažą berniuką vardu Son Gokas, kurį mažą rado senas kovų meistras ir pradėjo jį mokyti kovos menų. Vieną dieną Gokas sutinka mergaitę vardu Bulma ir jie kartu nusprendžia ieškoti 7 Drakono rutulių, mitiškų rutulių, kuriuos surinkus iškviečiamas Dievas Drakonas, kuris išpildo bet kokį norą. Gokas sutinka daug stipruolių, su kuriais susikauną dėl Drakono rutulių ir beabejo susiranda daug naujų draugų. Kartu su Krilinu Gokas toliau uoliai ir sunkiai mokosi kovos menų pas Džiną Vėžlį, kad dalyvautų pasauliniame kovos menų turnyre. Iki turnyrų laikotarpiais Gokas susikauna su blogiukais tokiais kaip Valdovas Pilafas, Raudonojo Kaspino Armija, demonų valdovas Pikolas ir jo parankiniai, kurie taip pat ieško Drakono rutulių.

2000 | 2017-06-07 | 3954

Filmukas Ežiukas ir vėžlys. Pasakojimas apie ežiuką ir vėžlį, kurie miške sutiko mažą leoparduką. Jis niekaip negalėjo suprasti kuris iš jų vėžlys, o kuris ežys Tada ežiukas su vėžliuku užsimaskavo dar labiau ir bandė suklaidinti mažą leoparduką. Mama pamokė leoparduką, kad yra daug įvairiausių žvėrelių ir jei kažkurio nepažįsti, tai jį tiesiog reikia pailkti ramybėje.