Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1998 | 2017-06-09 | 3753

Donald Duck Golden Egg išleistas 1941 m.

2000 | 2017-06-07 | 4611

„Pasaka apie carą Sultaną“ – senosios animacijos filmukas vaikams, kuriame pasakojama apie tris sesutes ir carą. Šis vienai iš seserų pasiūlo būti cariene. Tai filmukas, kuriame matomas ir didikų, ir paprastų žmonių gyvenimas. Parodoma ir klasta, gyvenimo permainos. „Pasaka apie carą Sultaną“ labai įdomi, intriguojanti, stebinanti besirutuliojančiais įvykiais. Viską papildo gražios spalvos ir autoriaus žodžiai tartum knygos pasakoje.

2012 | 2017-06-09 | 4183

Aprašymas: Elniukas Niko svajoja tapti skraidančiu elniu ir patekti į Kalėdų Senelio kinkinį. Kalėdų išvakarėse jis su geriausiais draugais ir broliu Džoniu keliauja pažaisti į mišką. Broliuką sučiumpa ereliai ir Niko su kompanija leidžiasi į nuotykių kupiną žygį, kad išgelbėtų Džonį.

2010 | 2017-06-09 | 4072

Aprašymas: „Haris Poteris ir mirties relikvijos 1 dalis”. Haris, Ronis ir Hermiona eina Dumbldoro pasiųstu taku – surasti visus Horokrusus, bei juos sunaikinti. Tačiau tai nebus taip lengva. Haris, Ronis ir Hermiona yra nusikaltusieji teismui, nuo tada kai Mirties Valgytojai užgrobė Magijos Ministeriją. Buvo pasiūlyta 10 tūkst. galeonų suma tam, kuris suras ir įduos Harį Mirties Valgytojams, kad Voldemortas galėtų jį nužudyti (tik Voldemortas gali nužudyti Harį, bet Tamsos Valdovas liepė Mirties Valgytojams nežudyti berniuko, nes tai nori padaryti pats). Haris nežino, kaip atrodo Horokrusai, kur jie yra, ir neturi jokių minčių, kaip juos sunaikinti. Kol Poteris yra šioje kelionėje, jis kartkartėmis jaučia Voldemorto mintis ir gali matyti, jog Tamsos Valdovas taip pat išvykęs kelionėn. Skirtumas tik tas, kad jis ieško lazdelės apie kurią Haris dar nėra girdėjęs. Vaikinui šiek tiek pašniukštinėjus, pėdsakai atvedė jį prie paslaptingos istorijos apie “Mirties Relikvijas”. Taigi, kol Haris ieško Horokrusų ir mokosi apie “Mirties Relikvijas”, jis atsiduria dar didesniam pavojuje, kokiame tik kada buvo. Ir kuomet pavojus suskamba, žmonės miršta…

2000 | 2017-06-07 | 3677

Senosios animacijos filmukas Spragtukas pasakoja apie piktajį princą, kuris už savo nuopelnus paverčiamas Spragtuku. Tai steguklinga istorija kur atgyja žaislai ir žmonės. Filme skamba nuostabi muzika kuri dažnai skamba ir teatre per Kalėdas. Spragtukui tenka kautis su pelėmis, bet kaip visada meilė nugali viską.

2022 | 2017-06-09 | 4018

Serijoje „Paveikslas“ mažoji Maša ir lokys tapo tikrais dailininkais. Tik lokys tapo namie, o mažoji nenuorama bus išsiųsta nupiešti visų miško gyventojų. Kas nutiks, kai gudruolė pastebės,jog jos paveikslo spalvos nevisai sutampa su tikromis žvėrių spalvomis? Serijoje „Paveikslas“ mažieji žiūrovai pamatys, kuo baigėsi dailės darbai ir ar nepasigailės lokys, kad išsiuntė Mašą piešti į mišką/

2022 | 2017-06-09 | 3645

Vieną dieną pas lokį atvyko svečias,- kas jis, vaikai sužinos serijoje Ūsuotas dryžuotas. Lokys su draugu puikiai leidžia laiką, kol netikėtai pasirodo Maša. Nors prireiks laiko, kol mergaitė susidraugaus su atvykėliu, tačiau vėliau prasidės nuostabūs nuotykiai. Juk lokio draugas yra tikrų tikriausias cirko artistas. Kaip reikia gražiai draugauti vaikai išvys filmuke Ūsuotas dryžuotas.

1999 | 2017-06-09 | 3776

Aprašymas: Švęskite geriausias tvynių Kalėdas kartu su Bela, Milu, Fise ir Džeiku. Padėkite tvyniams puošti namus. Kol visi puošia eglutę, Bela apsimeta Kalėdų fėja. Tvyniai susitinka mažąjį Kalėdų senelio padėjėją. Žiūrėkite, kaip tvyniai vaidina Kristaus gimimą. Patikrinkite visą Kūčių jaudulį. Tvynius aplanko šaltukas.

2006 | 2017-06-09 | 3560

Aprašymas: Grįžęs į realų pasaulį, Ichigo su savo komanda kaip įprastai tvarkosi su Tuščiaisiais, bet jų laukia nauji pavojai. Kovotojus užpuola dar nematytos baltos dvasios, vadinamos Paklodėmis, ir tuo metu jiems į pagalba atskuba nepažįstama Sielų Skerdėja vadu Senna. Tačiau ji nėra paprasta Sielų Skerdėja – ji neprisimena kokiam būriui priklauso, bet kitaip nei kiti Sielų Skerdėjai ji turi savo ankstesnio gyvenimo atsiminimų nuotrupų. Senną persekioja blogiukų gauja, pasivadinusi Tamsiaisiais ir vadovaujama vado Ganryuu. Tamsieji buvo ištremti iš Sielų Visuomenės ir, norėdami įvykdyti savo keršto planą, realiame pasaulyje ieško daikto, vadinamo Shinenju, kuris pasirodo beęsąs pati Senna. Ichigo, trokšdamas bet kokia kaina išgelbėti Senną nuo Ganryuu planų, tuo pačiu išgelbėja pasaulį nuo sunaikinimo.

2006 | 2017-06-09 | 4909

Aprašymas: Seniai seniai pas Kijevo Kunigaikštį tarnavo karžygys Dobrynia Nikitičius. Dobrynia ne kartą buvo išgelbėjęs savo valdovą ir gimtąjį kraštą, tad Kijevo Kunigaikštis juo pasitikėjo ir tik jam patikėdavo svarbiausias užduotis. Vieną gražią dieną lyg žaibas iš giedro dangaus trenkė žinia – pagrobta Zabava, Kijevo Kunigaikščio giminaitė. Ją savo irštvoje paslėpė nuožmus trigalvis slibinas Gorynyčius. Jo urvą lanku lenkdavo visi, kas gyvas. Vargas valdovui, vargas Zabavuškai!

2011 | 2017-06-09 | 3493

Aprašymas: Šokio virtuozas Niurzga nusiminęs – jo mažyliui sūnui Erikui nesiseka šokių pamokos. Neapsikentęs, jog visvien yra verčiamas šokti, Erikas pabėga iš pingvinų slėnio. Klaidžiodamas spindinčiomis Antarktidos platybėmis jis netikėtai sutinka Visagalį Sveną – pingviną, galintį skraidyti! Svenas akimirksniu tampa naujuoju Eriko dievuku, su kuriuo konkuruoti Niurzga, atrodo, neturi jokių šansų. Tačiau netikėtai pingvinų tautą ištinka didžiulė nelaimė – milžiniški sniego ir ledo luitai užkerta pingvinams kelią prie jūros, jų maisto šaltinio. Supratęs, kad vien savo jėgomis pingvinams išsilaisvinti nepavyks, Niurzga bendram tikslui suvienija pingvinus ir pačius įvairiausius greta jų gyvenančius kaimynus – nuo mažųjų vėžiagyvių iki gigantiškųjų jūros dramblių!

2012 | 2017-06-09 | 12717

Aprašymas: Dar viena istorija apie batuotą katiną Pūkį. Šį kartą garsusis personažas turi surasti pavogtą deimantą, vadinamą – Ugninio Rubino Širdis. Jam į pagalba duodami 3 kaliniai. Šaunioji ketveriukė išsiruošia į kelionę ieškoti vagies…

2013 | 2017-06-09 | 3763

Aprašymas: Trumpų „Madagarskaro“ filmų kūrėjui pagaliau patikėtas didžiojo ekrano vairas. Kurį vairuoja nedidelė patrakusi sraigė! Turbo nuo vaikystės svajojo tapti didžiu sportininku. Lenktynininku! Kurio vardą skanduotų minios. Jis būtų greičiausias ir kiečiausias! Tikra raketa. Tačiau net didžiausiai svajonei koją gali pakišti prigimtis: Turbo yra sraigė. Tiksliau, sraigius. Ir gyvena ten, kur visi vos velkasi – sraigyne. O Turbo taip norėjosi greičio… Netikėtai, vieną dieną sraigiui Turbo nutinka keistas nutikimas… Ir jis įgyja super galių! Štai tada sraigius supranta, kad išmušė jo gyvenimo valanda! Jis iškvies į kovą savo idealus ir parodys, kieno kiaute dega karščiausia ugnis! Kieno kiautas urzgia garsiausiai. Ir kieno kiaute sproginėja žiežirbos! Turbo – savo svajonės link beprotišku greičiu lekiantis sraigius lenktynininkas. Susigrums su už save greitesniais… Ir pradės didžiausią savo gyvenime nuotykį! Jis greitas. Jie – įsiutę!

1973 | 2017-06-09 | 3931

Aprašymas: Šervudo miškų plėšikas Robinas Hudas su kitais narsuoliais plėšia turtuolius, gėrybes atiduoda Notingamo miesto nepasiturintiems. Tik šiame animaciniame filme istorija šiek tiek kitokia, nes šioje Disnėjaus versijoje pagrindinis veikėjas yra lapinas, jo ištikimas draugas Mažasis Džonas – nuotaikingas meškinas, princas Džonas – išdidus liūtas, seras Hisas – gyvatė, o Notingamo šerifas – paslaptingas vilkas. Puiki animacija ne tik vaikams, bet ir tėveliams atskleis gražiausias vertybes ir įdomiausius nuotykius bei kovas Šervudo miškuose. Ši juosta už nuostabią muziką buvo nominuota Oskarui.

2030 | 2018-07-24 | 3065

Aprašymas: Sėsk ir tylėk (angl. Sit down, Shut up) yra JAV animacinis serialas apie 8 mokytojus ir jų nuotykius vidurinėje mokykloje.

2007 | 2017-06-09 | 3769

Aprašymas: Kiekvieną vakarą prieš užmigdamas mažas našlaitis Timas sėdi ant stogo ir stebi savo mėgstamą žvaigždę. Bet kartą ta ima ir pradingsta. O paskui pasirodo keistas personažas – Katinų Piemuo, kurio prižiūrimos katės savo murkimu turi migdyti mažus vaikučius. Kartu su Piemeniu ir jo katinu Tobermoriu Timas išvyksta ieškoti savo žvaigždelės. Jis stebi nepaprastus magiško Nokturnos miestelio įvykius. Netrukus ima gesti ir žūti šio miesto gyventojai. Bandydamas išgelbėti paskutinę žvaigždę, Timas net neįtaria, kad dėl tų nelaimių kaltas ji pats. Berniukui tereikia nugalėti savo tamsos baimę – ir pasakų miestelis vėl žibės…